Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φυσικαααααα~:tongue::tongue:αν σου πω οτι σκεφτομουν τωρα που κοιμησα τον μικρο να τα κανω!αλα που κουραγιο..δεν θα αντεξω ..αυριο μπορει..

αναστασακι μου την δοκιμασα πρωτη φορα πριν λιγες μερες κ βγαινουν πολυ νοστιμα ..παχυντικα πολυ δνε ειναι γιατι δεν κρατανε πολυ λαδι..δηλαδη δεν θα σου φανουν βαρια..κ αναλογα μετα με τι θα τα συνοδεψεις!εγω εβαλα μερεντα απο πανω..τελειααα!

σου δινω την συνταγη εχει κ βιντεακι..δεστο να σε διεκολυνει πιο πολυ αν κ ειναι πανευκολη θα δεις!

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage

ακου στην αρχη του βιντεο που λεει ο ακης δεν ειναι παχυντικα!

σε ευχαριστω λενακι μου!! κ εγω θελω να δω τα υλικα να μου τα φερει ο αντρας μου να τα εχω!! κ εγω πολυ κουρασμενη ειμαι ασε! απο την 1η μερα μονη μου ειμαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικαααααα~:tongue::tongue:αν σου πω οτι σκεφτομουν τωρα που κοιμησα τον μικρο να τα κανω!αλα που κουραγιο..δεν θα αντεξω ..αυριο μπορει..

αναστασακι μου την δοκιμασα πρωτη φορα πριν λιγες μερες κ βγαινουν πολυ νοστιμα ..παχυντικα πολυ δνε ειναι γιατι δεν κρατανε πολυ λαδι..δηλαδη δεν θα σου φανουν βαρια..κ αναλογα μετα με τι θα τα συνοδεψεις!εγω εβαλα μερεντα απο πανω..τελειααα!

σου δινω την συνταγη εχει κ βιντεακι..δεστο να σε διεκολυνει πιο πολυ αν κ ειναι πανευκολη θα δεις!

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage

ακου στην αρχη του βιντεο που λεει ο ακης δεν ειναι παχυντικα!

σε βγαζει στην αρχικη σελιδα του μεγκα..πανε λιγο πιο κατω εκει ποου εχει τα βιντεακια με συνταγες στη δευτερη σειρα το τριτο βιντεακι ειναι!;);)

donuts gia paidia poy leei!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σε ευχαριστω λενακι μου!! κ εγω θελω να δω τα υλικα να μου τα φερει ο αντρας μου να τα εχω!! κ εγω πολυ κουρασμενη ειμαι ασε! απο την 1η μερα μονη μου ειμαι!

εχει πολυ ευκολα υλικα!

το μυστικο ειναι η πατατα που βαζεις μεσα!;);)κ δεν την νιωθεις καθολου μετα στη γευση!απλα οπως λεει να την βαλεις στο φουρνακι να λιωσει καλα καλα κ να μπορεις να την διαλυσεις μετα..εγω επειδη δεν εχω φουρνακι(ειχα ααλ το εδωσα):tongue:την εβρασα σε κατσαρολακι κ η αληθεια ειναι οτι δεν μου ελιωσε καλα καλα κ ειχε μικρα κοματακια μεσα στο μιγμα αλα δεν τα καταλαβαινες!

επισης στα υλικα λεει 2 κουπες αλυερι κ 2 φακελακια μαγια..αυτο αν δεν εχεις αλευρι που φουσκωνει μονο του!εγω δνε ειχα κ το εκανα ετσι αλα αν εχεις αλυερι που φουσκωνει μονο του τα πραγματα ειναι πιο ευκολα!αλα ακου κ τον ακη να τα λεει θα σσε βοηθησει!;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τα σαλια μου τρεχουν!!

χαχαχαχχα..αναστασακι μου βγαινουν πολυ νοστιμα..εγω γενικα αν φτιαξω κατι δεν τρελενομαι κ να τα τρωω..αλα αυτα τα καταβροχθησα!:tongue:

με μερεντα ηταν απολαυση!;)

εγω που τα εκανα με το αλευρι κ τη μαγια μπορω να πω οτι τα πρωτα δεν μου φουσκωσαν πολυ..οσο περνουσε η ωρα τα τελυεταια γινανε πιο φουσκωτα..πιστευω με το αλευρι που φουσκωνει μονο του θα φουσκωσουν ολα!παρολαυτα κ με τους δυο τροπους η γευση ειναι πετυχημενη!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πανω απο τη μερεντα ειχα βαλει κ τα χρωματιστα καραμελακια!

ειχα μια πεινα πριν τωρα πειναω πιο πολυυυυυυ~

αχ αναστασακι μου κ τα γιουβαρλακια μου γινανε πολυ νοστιμα!τα απολαυσα!

ξυπνησε ο μικρουλης μου..παωωω..αν μπορεσω θα ξαναμπω!

φιλακια στον μπεμπακοοοοοο το γλυκα!

;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου! Να'μαι πάλι!!! Ευτυχώς αναπληρώνω τον ύπνο που χάνω το βράδυ το μεσημέρι! Βέβαια καλό θα ήταν να μη χρειαζότανε αυτό αλλά πάλι καλά που έχω τον χρόνο και το κάνω γιατί αργότερα με το μπέμπη μάλλον δεν θα μπορώ!! Χιχιχιχιχ!! Εσείς τι κάνετε;

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!σημερα ειχα πολυ γεματη μερα!κατ αρχην:

Εφακι μου σου ευχομαι απο δω και περα και μεχρι ο γιοκας σου να παει φανταρος να μην ξαναφυγει απο την αγκαλια σου!:lol::lol:να σου ζησει !!να ναι γερος και ευλογημενος!!!

Εγω αποτελιωσα τις δουλειες μου σημερα !και την εκρεμοτητα με την επιλογη των φοτογραφιων της βαφτισης!!!επιτελους!ειχαμε και γιατρο το 2ο εμβολιο!δυο τσιμ για την ακριβια ενα στο ενα μπουτακι και ενα στο αλλο!ειμαιστε 5350 κιλα και 62,5 ποντους!ψιλολιγνο το χριστινακι μπουτακι να δαγκψσψ δεν εχει :-(:lol:πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!εκανα και μια κοτοσουπα βγηκε πολυ καλη κοριτσια!χιχιχιχ!μου πετυχε τελεια το αυγολεμονο!αυτα!σας διαβασα!παω να σας ξαναδω μια μια μεχρι να ξυπνησει το μωρο μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου! Να'μαι πάλι!!! Ευτυχώς αναπληρώνω τον ύπνο που χάνω το βράδυ το μεσημέρι! Βέβαια καλό θα ήταν να μη χρειαζότανε αυτό αλλά πάλι καλά που έχω τον χρόνο και το κάνω γιατί αργότερα με το μπέμπη μάλλον δεν θα μπορώ!! Χιχιχιχιχ!! Εσείς τι κάνετε;

τι ωραιο πραμα ο υπνος!!!πως ειπαμε γινετε ???αρχιζω να ξεχναω!!!!κοιμησου τωρα που μπορεις οποτε μπορεις Ιωαννακι γιατι μετα ...μακαρι να κοιμασαι!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

αχ φοβαμαι πως αν μπει εδω μεσα μερεντα θα την φαω ολη!!!!!!!!!!

φιλακια λενακι τα λεμε!!!

Αναστασακι μου πεινα σε επιασε σημερα ε???Τα γιουβαρλακια της λενιως το πρωι τα ντονατς της λενιως το απογευμα χιχιχιχ!φιλακια στον μπεμπακο!!!!μουτς!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ε!ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΜΗΛΑ Κ ΜΠΑΝΑΝΑΕς..ΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΩ ΚΚ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΡΩΩ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ..ΕΞΩ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΑΙ ΨΙΛΟ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟ..ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ..

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ..20 ΠΟΝΤΟΥς Ε!!ΠΩΠΩΩΩ~

καλα ειμαστε ελενιτσα μου!τα εγραψα πιο πανω!ξενυχτατε ε??ποσο λυπαμε!το περναω και ξερω τι μανικι ειναι!σου ευχομαι να μην κρατησει πολυ!εγω λενακι ξεκιναω σιγα σιγα να τα ξαναβαζω ολα στην διατροφη μου!βγαζω ομως τα γαλακτοκομικα τελειως μηπως εχει αλεργια στο γαλα...και αρχιζουμε και κατι πρεβιοτικες σταγονες...αντε να δω καμοια γεματη πανουλα ξανα!ποθ την ελεγα...αντε βρε!εισαι πολυ χεστρουλα πολυεξοδη εισαι!!για πλακα και γελουσα και τωρα εχω τυψεις!!:-(:-(

σουπιτσα τραβηχτηκε σημερα και γω εκανα μια κοτοσουπα την ξαναλιγουρευομαι κιολας!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!! (14/09/2011)

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(02/10/2012)

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(1-11-2011)

11.mp1979womam................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

13.maril13............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

14.RANIA80...........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(24/01/2012)

15.εφακη...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(01/02/2012)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

16.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

18.nena1984....................

19.sophaki1.....................

20.tatasa.........................

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΧΘΕς ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΦΗ ΣΩΣΤΑ?εΒΑΛΑ ΤΗΝΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕς!;);)

εβαλα και γω την δικια μου!:P:pξερετε οτι εχω γεννεθλια με το χριστινακι μου μαζι ε?:-P:-P:-P:-P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Ο Θεος να βοηθησει το μωρακι της Εφης να ειναι καλα...

Εγω ειμαι χαλια...ισα που στεκομαι! Εχω κρυωσει και εχω καταρροη και βηχα...με μασκα φροντιζω τον μπεμπακο να μην τον κολλησω!

Οταν θα βρω το κουραγιο θα μπω να σας διαβασω....

Φιλακια σε ολες σας!!!!

Σας αγαπαω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

αχ ματινακι μου!!!περαστικα σου!!τα περασαμε και μεις με τις μασκες !!!σπαστικο !τα παιδακια μας βεβαια να ναι καλα!!!φιλακια πολλα στον μπεμπακο!πως ειναι ο γλυκουλης μας?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αχχχχ...κι εμενα...αλλα αυτο πρεπει να το ξεχασουμε για αρκετο καιρο ακομα!!!!ειδικα αν θηλαζουμε κιολας....

υοφ!!!!!!!!ναι!!!δυστυχως πρεπει!εγω βεβαια ελπιζω..:lol::lol::lol:η ελπιδα πεθαιναι παντα τελευταια!:lol::lol:

αχχχχχ....ειναι η ζωη μου οληηηηηηηηη!!!!!η ψυχουλα μου!!!!

αλλα τι σου λεω...τα ιδια αισθανεσαι κι εσυ!!!:lol:

τωρα αρχιζω και τη μαθαινω και αρχιζει και στρωνει το πραγμα!!!!

αχχχχ....ποναν οι θηλες μου!!!!

λες βρε αναστασακι μου να ειναι το γαλα μου αραιο και γι'αυτο να μη χορταινει?

αν και το βλεπω ασπρο ασπρο....το βλεπω πιο αραιο μετα απο ενα μισαωρο που πινει η μπουμπου!!!

αντε βρε!!!αραιο γαλα!μην ακουω τετοια!μια χαρα ειναι το γαλατακι σου!απλα ειναι μικρουλα ακομα και δεν ξερει ναι πιανει καλα το στηθος κουραζετε κιολος και κοιματε!αφου μονη σου το ελεγες!μην ανυσηχεις!:wink:;-)γαι τις θηλες παντως προτεινω πιουρελαν της μεντελα ειναι παρα μα παρα πολυ καλη!δως της ενα ευγενικο φιλακι απο μενα!τα ρουφιχτα θα στα παραγγελνω πιο μετα!οταν μεγαλωσει λιγο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...