Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααα!!!!!!τι κανετε?καλοκαιρακι μπηκε για τα καλα ε?γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOTOU καλως ηρθες και με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες κοπελιτσες τι κανετε?εγω εχω κουραστει αυτες τις μερες ειδικα την κυριακη και με εχει πιασει η μεση μου απιστευτα, ολος μου ο αριστερος γοφος με ποναει, οταν σηκωνομαι με το ζορι σερνω το ποδι μου, φανταστητε να βαρυνω πιο πολυ!!!!!κουραζω πολυ τον εαυτο μου και δεν πρεπει, το ξερω, κανονικα τωρα επρεπε να ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι αλλα εγω εδω να μην χασω τα ευσημα στην παλιοδουλεια!!!!!:( κατα τ'αλλα για να μην σας στεναχωρω η μπεμπουλα ειναι καλα, κλωτσαει καθημερινως, εγω ονειρευομαι κρεβατακια και διαφορα και ανυπομονω να τα παρω!!!!!:rolleyes:

Καλημερα Ποπακη μουυυυυυ~αχ αγαπουλα μου πολυ κουραζεσαι..αντε να βγεις στην αδεια να εισαι πιο χαλαρη!εγω απο χθες ξεκηνησα να εχω πρηξηματα στα ποδια..δεν το βλεπω με το ματι αλα το καταλαβαινω απο τον πονο ειδικα προσ το βραδυ που εχω περπατησει κ κουραστει ολη τη μερα!τι σπαστικο!:(

κλωτσαει η ζουζουνα!αχ λιγο εμεινε να ολοκληρωσετε το δωματιακι της~

εμενα το ζουζουνι μου με κλωτσαει πιο πολυ το βραδυα που δεν κοιμαμαι καλα!αλα κ την ημερα μου εχει δωσει πολες εντονες κλωτσεις αλα φυσικα μονο εγω της προλαβαινω γιατι ο αντρας μου μωλης βαζει το χερι του ακινητο το σκατουλικο!:tongue:

πολυ ζεστη σημερα..ξεκηναμε με 19 βαθμους κ ειπαν θα φτασουμε 29!:shock::shock:ωχχχχχχ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?????

Χαθηκα 2 μερουλες ε??? Την κυριακη δεν ειχα καθολου ορεξη αφου ξυπνησα και δεν ηθελα να σηκωθω απ το κρεβατι! Και που μαγειρεψα ενιωσα οτι πολλα εκανα....εχω αρχισει και φουσκωνω επικινδυνα...χιχιχι!!!!

Χθες το πρωι εκανα εξετασεις αιματος που μου ειχε γραψει ο γιατρος και μετα πηγα απο την μανουλιτσα μου να την δω γιατι την κυριακη μειναμε σπιτι και δεν ειδα τους γονεις μου και τον αδερφο μου καθολου! Οι εξετασεις θα εχουν βγει αλλα θα παει ο αντρας μου να τις παρει γιατι δεν μπορω να ξαναπαω σημερα στην "πολη"!!!! Εχει αρχισει και μου την δινει η μετακινηση με το λεωφορειο πολυ....τωρα που καλοκαιριαζει δεν ειναι να μπαινεις σε λεωφορειο...αν κατσεις και με κανεναν που δεν κανει και συχνα μπανιο την εβαψες.....δεν εχω κανει εμετο μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη αλλα μαλλον δεν τον γλιτωνω αν συνεχισω να μετακινουμαι με λεωφορειο!!!! Τεσπα!!!!!! Αυτα τα δικα μου νεα...ελπιζω αργοτερα να σας πετυχω να πουμε καμια κουβεντουλα!!!!!!Παω να βαλω την ψαρουκλα μου στον φουρνο και επανερχομαι!!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μουυυυ~πως εισαι?

με το καλο οι εξετασεις σου αν κ θα ειναι καλες!;);)

αυτο με τα λεωφορειααααα!πολυ αηδιααααα τα καθισματα που τα εχουν κανει υφασματινα!ποτε δεν καθομαιιιι!κ ειδικα αν μυριζει καποιος διπλα σουυ!αχ Ματινακι μου καλα κανεις που στελενεις τον αντρουλη σου τωρα με τις ζεστες θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρεια για σενα!

φουσκωσες αγαπουλα μου?τι ωραια!για πες αισθανεσαι κανενα φτερουγισμα!τιποτα περιεργο απο το ζουζουνι σου?;);)

τελειο το ψαρακι!καλο μαγειρεμαααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα Ποπακη μουυυυυυ~αχ αγαπουλα μου πολυ κουραζεσαι..αντε να βγεις στην αδεια να εισαι πιο χαλαρη!εγω απο χθες ξεκηνησα να εχω πρηξηματα στα ποδια..δεν το βλεπω με το ματι αλα το καταλαβαινω απο τον πονο ειδικα προσ το βραδυ που εχω περπατησει κ κουραστει ολη τη μερα!τι σπαστικο!:(

κλωτσαει η ζουζουνα!αχ λιγο εμεινε να ολοκληρωσετε το δωματιακι της~

εμενα το ζουζουνι μου με κλωτσαει πιο πολυ το βραδυα που δεν κοιμαμαι καλα!αλα κ την ημερα μου εχει δωσει πολες εντονες κλωτσεις αλα φυσικα μονο εγω της προλαβαινω γιατι ο αντρας μου μωλης βαζει το χερι του ακινητο το σκατουλικο!:tongue:

πολυ ζεστη σημερα..ξεκηναμε με 19 βαθμους κ ειπαν θα φτασουμε 29!:shock::shock:ωχχχχχχ!

καλημερα λενακι!!!!!!!κι εμενα δεν το προλαβαινει ο αντρας μου, λες και το κανουν επιτηδες, βεβαια ο δικος μου δεν εχει και πολυ υπομονη!!!!χαχαχαχα!!!!!!καλα θα κανει πολυ ζεστη σημερα!!!!!οταν φευγω απο την δουλεια με το αμαξι το τιμονι τσουρουφλαει!!!!!!αουτς!!!!!!φαντασου πιο μετα τι θα γινει!!!!!θα πηγαινω να αναβω το aircontision και μετα απο 10 λεπτα θα μπαινω μεσα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ελένη25!

μια χαρα είμαι, εσύ?

τελευταία περιοδο 31/12/10! περιμέναμε πως και πως να κανουμε την χοριακή!:shock:

το πρώτο μου είναι, ειμαι 1,5 χρόνο παντρεμένη. εχω τρελή περιέργια να δω την φάτσα της!

έγω μέχρι στιγμής πάω για φυσιολογικό, θα δείξει. που γεννάς? εγω ιασώ.

2 αγορακιά λοιπον! να σου ζήσουν!:-P

θα βάλω τικερακια μόλις βρώ λιγο χρόνο απο την δουλεία! μου αρέσουν!

καλημέρα σε όλες!

καλημεραααααα YOTOU μουυ!ειμαστ επολυ κοντα κ στη περιδο!εγω τελευται περιοδος 5/1..;)

το πρωτο σου ε!απιστευτη εμπειρια η γεννα!:tongue:εγω ειμαι απο θεσσαλονικη οποτε εδω σε νοσοκομειο θα γεννησω!;)μαλον ιποκρατειο!;)

ναι ναι να ββαλεις τικερακια ειναι τελεια!δουλευεις ακομα ε?

ευχαρηστω για τα ζουζουνια μου!αγορομανα μεχρι τωρα εκτος αν μας αλλαξει τιποτα στην β επιπεδου!:tongue:

τελικα ειχα κλεισε στο νοσοκομειο στης 30 μαιου κ χθες μου ειπε η γιατρος οτι ειναι 78 ευρω κ λεω αν ειναι να δωσω τοσα σε νοσκομειο παω κ εξω κ δινω ακομα λιγα κ ειμαι κ πιο σιγουρη!οποτε θα παρω σημερα την γιατρ να μου κλεισει ραντεβου αλου!να φαντστειτε ηταν κοντα στα 10 εθρω κ το ανεβασανε τοοσ πολυ προσφατα!τελικα θα παω εξω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

:-P

Ευχαριστω yotou να εισαι καλα και να εχεις κι εσυ καλη εγκυμοσυνη και γεννα με το καλο!

Εμας μας ειπε ο γιατρος στην αυχενικη διαφανεια οτι κατα 80% ειναι αγορακι αλλα δεν το εχουμε δεσει ακομα....ο λογος ειναι οτι ποτε δεν φαινεται σιγουρα σε τοσο μικρη ηλικια κυησης το φυλο! Μια φιλη μου που εχουμε τον ιδιο γυναικολογο και τον ιδιο γιατρο για τους μεγαλους υπερηχους, της ειχαν πει μεχρι και τον 4ο μηνα οτι εχει αγορι....στην β'επιπεδου μαθανε οτι τελικα εχουν κοριτσι! Οποτε δεν το δενουμε μεχρι να γινει σιγουρο! Απλα εχουμε την αποψη οτι δεν μας ενδιαφερει το φυλο αλλα η υγεια του παιδιου!!!!!

Αυτα...εσυ δεν μας εχεις πει για σενα τιποτα....για πε για πε....!!!!!:-P

καλημερα και σε σένα!

λοιπον! εγω είμαι 34 χρονών 1,5 χρόνο παντρεμένη και 20 εβδομάδων εγκυος! οντως δεν μας ενδιέφερε το φυλο και εμας καθόλου, μονο να ειναι καλά... το μόνο που είχα αγχος ηταν να μου πει ποσα είναι τα μωρα γιατι και εγω και ο αντρας μου έχουμε κληρονομικο για διδυμα! τελικά ηταν 1 και καλό! :rolleyes:

και στην κουμπάρα μου είχαν πει μαλλο κοριτσάκι και στον β επιπέδου φάνηκε ο αγοραρος! μια χαρα γιατι έχουν και ένα κοριτσακι 2,5 χρονών!

το πρώτο σου είναί?:confused:

α ξεχασα να σας πω οτι καναμε και αμνιοπαρακέντηση και μέχρι να μας βγουν τα αποτελέσματα είχα τρελλο αγχος ( την καναμε προληπτικά με δικη μας αποφασή γιατι είμαι οριακά στην ηλικία και για πρώτο παιδάκι) ευτυχώς όλα καλά!

καλημερα ματινακι και ΥΟΤΟU !!!!!!!!!!!!!!!!πως θελεις να σε φωναζουμε κοριτσακι μου?κι εγω ιασω γενναω, 10/09 πρωτα ο Θεος!!!!!ωραιο το ψαρακι μιαμ μιαμ ματινακι!!!!!!!!!!!!;)

Καλημερα ποπακι μου καλο!Τι κανετε μαμα και κορη???? Ναι σημερα ακρως υγιεινο φαγητακι...ψαρακι που ψαρεψε ο πατερουλης μου και ξερουμε τι τρωμε!

καλημερα Ματινακι μουυυυ~πως εισαι?

με το καλο οι εξετασεις σου αν κ θα ειναι καλες!;);)

αυτο με τα λεωφορειααααα!πολυ αηδιααααα τα καθισματα που τα εχουν κανει υφασματινα!ποτε δεν καθομαιιιι!κ ειδικα αν μυριζει καποιος διπλα σουυ!αχ Ματινακι μου καλα κανεις που στελενεις τον αντρουλη σου τωρα με τις ζεστες θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρεια για σενα!

φουσκωσες αγαπουλα μου?τι ωραια!για πες αισθανεσαι κανενα φτερουγισμα!τιποτα περιεργο απο το ζουζουνι σου?;);)

τελειο το ψαρακι!καλο μαγειρεμαααα!

Καλημερα λενιω μου καλα ειμαι εσυ? Τι κανεις μανα με τους 2 σου γιους??

Εγω καλα αισθανομαι απλα καλοκαιριαζει και βιαζομαι να βγω εξω...βαρεθηκα στο σπιτι!

Το μωρακι μου δεν το εχω νιωσει ακομα και τελικα την παρασκευη που πηγαμε στον γιατρο καταλαβα οτι κραταει την πρωτη ηλικια κυησης που μας εχει δωσει και οχι του υπερηχου...δηλαδη σημερα ειμαι 14εβδ.+3 ημερων! Τωρα αν στην πορεια δειξει ο υπερηχος οτι οντως το μωρο ειναι μεγαλυτερο 6 μερες θα μετραμε με την ηλικια κυησης του υπερηχου!

Κατα την 18η εβδομαδα μου ειπε ο γιατρος οτι θα το νιωσω!

καλημεραααααα YOTOU μουυ!ειμαστ επολυ κοντα κ στη περιδο!εγω τελευται περιοδος 5/1..;)

το πρωτο σου ε!απιστευτη εμπειρια η γεννα!:tongue:εγω ειμαι απο θεσσαλονικη οποτε εδω σε νοσοκομειο θα γεννησω!;)μαλον ιποκρατειο!;)

ναι ναι να ββαλεις τικερακια ειναι τελεια!δουλευεις ακομα ε?

ευχαρηστω για τα ζουζουνια μου!αγορομανα μεχρι τωρα εκτος αν μας αλλαξει τιποτα στην β επιπεδου!:tongue:

τελικα ειχα κλεισε στο νοσοκομειο στης 30 μαιου κ χθες μου ειπε η γιατρος οτι ειναι 78 ευρω κ λεω αν ειναι να δωσω τοσα σε νοσκομειο παω κ εξω κ δινω ακομα λιγα κ ειμαι κ πιο σιγουρη!οποτε θα παρω σημερα την γιατρ να μου κλεισει ραντεβου αλου!να φαντστειτε ηταν κοντα στα 10 εθρω κ το ανεβασανε τοοσ πολυ προσφατα!τελικα θα παω εξω!;)

εχω καταγωγή απο θεσσαλονίκη απο την μαμά μου, θα το πιστέψείς οτι έχω παει μόνο μια φορα πολυ μικρή και δεν θυμάμαι τίποτα:-(

δυστυχώς η ευτύχως έχουμε μαγαζί (οικογενειακώς) και δεν μπορώ να λειψω παρα πολυ καιρό, και έτσι μαλλόν θα δουλευω όσο ακόμα μπορώ!

καλυτερα να το κάνεις εξω, εμείς 140 ευρώ στο ιασώ!

καλημερα λενακι!!!!!!!κι εμενα δεν το προλαβαινει ο αντρας μου, λες και το κανουν επιτηδες, βεβαια ο δικος μου δεν εχει και πολυ υπομονη!!!!χαχαχαχα!!!!!!καλα θα κανει πολυ ζεστη σημερα!!!!!οταν φευγω απο την δουλεια με το αμαξι το τιμονι τσουρουφλαει!!!!!!αουτς!!!!!!φαντασου πιο μετα τι θα γινει!!!!!θα πηγαινω να αναβω το aircontision και μετα απο 10 λεπτα θα μπαινω μεσα!!!!!

χαχαα ποπακη μου κ μενα δεν εχει κ πολυ υπομονη αλα αυτες τις μερες αρκετα περημενε κ λεω δεν μπορει θα κλωστησει αλ τιποτα!χθες που ημασταν στο αμαξι με κλωτσισε πολυ εντονα κανα 3 φορεςς..μωλης εβαζε ομως το χερι του τιποτα!τι να πω!:tongue::tongue:

αχ σημερα θα ψηθουμεεεε@δεν την μπορω την πολυ τη ζεστηηηη!με κουραζει!αρχισα τις γκρινιες!:tongue::tongue:

ναι ποπακη μου ετσι να κανεις!να δροσιζεται το αμαξι κ μετα να μαπαινεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα ποπακι μου καλο!Τι κανετε μαμα και κορη???? Ναι σημερα ακρως υγιεινο φαγητακι...ψαρακι που ψαρεψε ο πατερουλης μου και ξερουμε τι τρωμε!

Καλημερα λενιω μου καλα ειμαι εσυ? Τι κανεις μανα με τους 2 σου γιους??

Εγω καλα αισθανομαι απλα καλοκαιριαζει και βιαζομαι να βγω εξω...βαρεθηκα στο σπιτι!

Το μωρακι μου δεν το εχω νιωσει ακομα και τελικα την παρασκευη που πηγαμε στον γιατρο καταλαβα οτι κραταει την πρωτη ηλικια κυησης που μας εχει δωσει και οχι του υπερηχου...δηλαδη σημερα ειμαι 14εβδ.+3 ημερων! Τωρα αν στην πορεια δειξει ο υπερηχος οτι οντως το μωρο ειναι μεγαλυτερο 6 μερες θα μετραμε με την ηλικια κυησης του υπερηχου!

Κατα την 18η εβδομαδα μου ειπε ο γιατρος οτι θα το νιωσω!

καλα ειμαι Ματινακι μου~εδω ο μικρος κοιταει παιδικα κ γω ειπα να σας μηλισω λιγακι κ μετα θα τον ετοιμασω να παμε στη μαμα μου!σε λιγο σχολαει .σημερα νωρητερα κ θα φαμε εκει!

το απογευματακι θα παμε με την ξαδερφφη μου ν απρει νυφικα παπουτσια κ να παρω κ γω παντοφλες γιατι τωρα πια μονο γι απαντοφλες ειμαστε!χθες ψηθηκα με σπορτεξ!γιατι νομιζω οτι δεν θα εχει τοση ζεστη το πρωι καλ αηταν!λετε τωρα που θα παω για μεγαλο υπερηχο να μας βγει κοριτσακι!:D:tongue::tongue:αν κ δεν νομιζω!

εμενα ειχε διαφορα με τον υπερηχο γυρω στις 3 μερες!δεν πειραζει Ματινακι μου θα φανει αυτο στην πορεια!;)

ναι στο πρωτο αργεις να το νιωσεις!αλα πλησιαζει η ωρα που θα αισθανθεις την πρωτη του κλωτστιτσα!γυρω στην 20 βδομαδα κ μετα εκει!νωρητερα ομως θα αισθανεσαι φτερουγισματα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ματινακι και ΥΟΤΟU !!!!!!!!!!!!!!!!πως θελεις να σε φωναζουμε κοριτσακι μου?κι εγω ιασω γενναω, 10/09 πρωτα ο Θεος!!!!!ωραιο το ψαρακι μιαμ μιαμ ματινακι!!!!!!!!!!!!;)

Όπώς θέλετε! Γιώτα με λένε, αλλα ακούω σε όλα!!!:tongue: ιασώ και έσύ! θα είσαστε 1 μήνα πιο μέγάλοι απο εμάς!

αντε να κάνω καμια δουλεία τώρα γιατι με έχει πνηξει η χαρτούρα στο μαγαζί!

καλημερα και σε σένα!

λοιπον! εγω είμαι 34 χρονών 1,5 χρόνο παντρεμένη και 20 εβδομάδων εγκυος! οντως δεν μας ενδιέφερε το φυλο και εμας καθόλου, μονο να ειναι καλά... το μόνο που είχα αγχος ηταν να μου πει ποσα είναι τα μωρα γιατι και εγω και ο αντρας μου έχουμε κληρονομικο για διδυμα! τελικά ηταν 1 και καλό! :rolleyes:

και στην κουμπάρα μου είχαν πει μαλλο κοριτσάκι και στον β επιπέδου φάνηκε ο αγοραρος! μια χαρα γιατι έχουν και ένα κοριτσακι 2,5 χρονών!

το πρώτο σου είναί?:confused:

α ξεχασα να σας πω οτι καναμε και αμνιοπαρακέντηση και μέχρι να μας βγουν τα αποτελέσματα είχα τρελλο αγχος ( την καναμε προληπτικά με δικη μας αποφασή γιατι είμαι οριακά στην ηλικία και για πρώτο παιδάκι) ευτυχώς όλα καλά!

Εγω ειμαι η Ματινα, 32 ετων, 8 μηνες παντρεμενη και οσο για την ηλικια κυησης ακομα δεν ξερουμε σιγουρα....14 εβδ.+4 ημερων ή 15+2....θα δειξει στους επομενους υπερηχους!

Ωστε κληρονομικοτητα για διδυμα ε??? Εγω εχω τρελα με τα διδυμα αφου ειχα πει οτι αν καθυστερησω πολυ ακομα να μεινω εγκυος(ειχαμε ηδη 2 χρονια προσπαθειων πριν τον γαμο) θα κανω εξωσωματικη γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για διδυμα! Οσο για την αμνιο συμφωνω...καλα εκανες!

Για το φυλο του παιδιου εννοειται οτι δεν μας ενδιαφερει απλα θες να το μαθεις καποια στιγμη το σιγουρο για να ξερεις τι θα ψωνισεις! Ας πουμε εγω επειδη εχω βαρεθει τα ουδετερα χρωματα θελω να προσδιορισω χρωμα σε καποια ψωνια ασχετα αν το 2ο παιδι μπορει να ειναι διαφορετικου φυλου....ας πουμε η κουνια που εχω ανεβασει.δεν ξερω αν την ειδες μου αρεσει να ειναι λευκη-σιελ για το αγορι και λευκη-ροζ για το κοριτσι...ετσι κι αλλιως το συγκεκριμενο κρεβατακι και 2ο παιδι να κανω συντομα δεν θα το χρησιμοποιησω γιατι γινεται κρεβατι μεχρι 10 χρονων για το 1ο παιδι...οποτε δεν εχει ουσια να το παρω ουδετερο!!!!

Αυτα τα ολιγα....χιχιχιχιχιχ!!!!!!

εχω καταγωγή απο θεσσαλονίκη απο την μαμά μου, θα το πιστέψείς οτι έχω παει μόνο μια φορα πολυ μικρή και δεν θυμάμαι τίποτα:-(

δυστυχώς η ευτύχως έχουμε μαγαζί (οικογενειακώς) και δεν μπορώ να λειψω παρα πολυ καιρό, και έτσι μαλλόν θα δουλευω όσο ακόμα μπορώ!

καλυτερα να το κάνεις εξω, εμείς 140 ευρώ στο ιασώ!

αληθεια YOTOU μου!δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα!;)

αα εχετε μαγαζι!ε τοτε οι υποχρεωσεις ειναι περισοτερες ..οσο αντεξεις δηλαδη θα δουλεψεις!μετα με τς πολες ζεστες ισως να σε αφηνουν σπιτι να ξεκουραζεσαι!;);)

ναι εξω τελικα..σημερα θα παρω τη γιατρο να της το πω!εμεις στον μικρο σε ιδωτικο πληρωσαμε η 130 η 150 δνε θυμαμαι!ανυπομονω τοοσ πολυυυ να το δουμε!

χθες πηγε ο αντρας μου να δειξει τα αποτελεσματα μου απο αιμα κ ουρα κ ολα καλα..μονο σιδηρο μου εγραψε αλα σε σιροπακι!ακομα δεν το πηρα..λετε να εχει ασχημη γευση!:rolleyes:

ωχ πλησιαζει κ η καμπυλη ζαχαρου!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εγω ειμαι η Ματινα, 32 ετων, 8 μηνες παντρεμενη και οσο για την ηλικια κυησης ακομα δεν ξερουμε σιγουρα....14 εβδ.+4 ημερων ή 15+2....θα δειξει στους επομενους υπερηχους!

Ωστε κληρονομικοτητα για διδυμα ε??? Εγω εχω τρελα με τα διδυμα αφου ειχα πει οτι αν καθυστερησω πολυ ακομα να μεινω εγκυος(ειχαμε ηδη 2 χρονια προσπαθειων πριν τον γαμο) θα κανω εξωσωματικη γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για διδυμα! Οσο για την αμνιο συμφωνω...καλα εκανες!

Για το φυλο του παιδιου εννοειται οτι δεν μας ενδιαφερει απλα θες να το μαθεις καποια στιγμη το σιγουρο για να ξερεις τι θα ψωνισεις! Ας πουμε εγω επειδη εχω βαρεθει τα ουδετερα χρωματα θελω να προσδιορισω χρωμα σε καποια ψωνια ασχετα αν το 2ο παιδι μπορει να ειναι διαφορετικου φυλου....ας πουμε η κουνια που εχω ανεβασει.δεν ξερω αν την ειδες μου αρεσει να ειναι λευκη-σιελ για το αγορι και λευκη-ροζ για το κοριτσι...ετσι κι αλλιως το συγκεκριμενο κρεβατακι και 2ο παιδι να κανω συντομα δεν θα το χρησιμοποιησω γιατι γινεται κρεβατι μεχρι 10 χρονων για το 1ο παιδι...οποτε δεν εχει ουσια να το παρω ουδετερο!!!!

Αυτα τα ολιγα....χιχιχιχιχιχ!!!!!!

κατα την 18-20 θα το ακούσεις, εγω το ακουσα 18+1!

δεν έχω ψωνίσει τιποτα ακόμα ούτε και το δωμάτιο εχουμε φτιάξει! ολα θα γίνουν απο τον έβδομο και μέτα! ας είναι καλά ο αντρούλης μου που θα τα κανει ολά! τα θέλω σε πορτοκαλι και λαχανι τα πράγματα

αμνιο θα κάνεις?

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80.......................25/05/2011

18.nena1984....................26/05/2011

19.sophaki1.....................19/06/2011

ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΝΑΑΚΙ ΜΑς!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...