Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάρες καλημέρα!!Το Εφάκη γέννησε με ολική νάρκωση και καισσαρική γιατί είχε κάποιο επιπλοκή με τον πλακούντα...αλά όλα καλά δόξα τον Θεό!Το μωράκι όμως δεν το έχει κοντά της το μεταφέρανε σε άλλο νοσοκομείο 1 ώρα μακριά της για να το βάλουνε σε μηχάνημα για να βοηθήσουνε τα πνευμονάκια του...Ας ευχηθούμε λοιπόν τα καλύτερα και για τους δύο τους!!!!

Εφάκη να σου ζήσει κούκλα μου το δεύτερο αντράκι σου!!Γερό να είναι και καλό σαραντισμό να έχετε μαμά και υιός!!!!!!

2996888q25g1jjhtp.gif

909008zjlg6nboev.gif

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ στεναχωρέθηκα τώρα για το γεγονός ότι δεν τον έχει κοντά της! Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και σύντομα θα είναι στην αγκαλίτσα της!

ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!

Ευχαριστώ Ράνια μου! Μου φαίνεται σαν ψέμα που θα γίνω και μαμά και θεία για 3η φορά βέβαια, αλλά και πάλι η χαρά είναι σαν να περιμένω το πρώτο ανηψάκι!

Ο γιατρός εχθές μου είπε πως αργώ ακόμη αλλά μία πιθανή εκτίμηση θα την κάνουμε την Τετάρτη που θα ξαναπάω! Τέσπα εσύ για πες εμπειρία από τη γέννα!

αχχχχ...ο τοκετος....δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

εκανα επισκληριδιο....μου εκαναν τη 1η και τη 2η δοση και ετσι μεχρι που κατεβηκε το μπιζουδακι δεν ενιωθα ωδυνες καθολου!!!!

κι ενω εχω φτασει στο σημειο που γενναω και με μεταφερουν στο χειρουργειο μου κανουν τη 3η δοση αλλα χωρις νοημα γιατι γεννουσα....αργησε να μου τη κανει για να μπορω ειπε ο γιατρος να σπρωξω!!!!ετσι καταλαβα τα παντα...ακομα το κοψιμο και τα ραμματα....και αναγκαστικα μου εκανε και τοπικη αναισθησια!!!!αυτααααααααααααααααααααααααα.....

τωρα ομως εχω τη ζωουλα μου αγκαλια και θα το ξαναπερνουσα αν χρειαζοταν!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ΕΦΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ.....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!

ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αχχχχ...ο τοκετος....δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

εκανα επισκληριδιο....μου εκαναν τη 1η και τη 2η δοση και ετσι μεχρι που κατεβηκε το μπιζουδακι δεν ενιωθα ωδυνες καθολου!!!!

κι ενω εχω φτασει στο σημειο που γενναω και με μεταφερουν στο χειρουργειο μου κανουν τη 3η δοση αλλα χωρις νοημα γιατι γεννουσα....αργησε να μου τη κανει για να μπορω ειπε ο γιατρος να σπρωξω!!!!ετσι καταλαβα τα παντα...ακομα το κοψιμο και τα ραμματα....και αναγκαστικα μου εκανε και τοπικη αναισθησια!!!!αυτααααααααααααααααααααααααα.....

τωρα ομως εχω τη ζωουλα μου αγκαλια και θα το ξαναπερνουσα αν χρειαζοταν!!!!!:lol:

Καλά εννοείται πως αυτούς τους πόνους είναι όλες οι γυναίκες διατεθιμένες να τους ξαναπεράσουν! Αααχχχ τι να πω;;;; Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθώ! Πάντως η 3η δόση η αλήθεια είναι πως δεν είχε νόημα να την κάνεις γιατί μία φίλη μου την έκανε όταν είχε διαστολή 8 και δεν μπορούσε να σπρώξει μετά! Αχ Παναγίτσα μου όλα να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται πως αυτούς τους πόνους είναι όλες οι γυναίκες διατεθιμένες να τους ξαναπεράσουν! Αααχχχ τι να πω;;;; Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθώ! Πάντως η 3η δόση η αλήθεια είναι πως δεν είχε νόημα να την κάνεις γιατί μία φίλη μου την έκανε όταν είχε διαστολή 8 και δεν μπορούσε να σπρώξει μετά! Αχ Παναγίτσα μου όλα να πάνε καλά!

ολα καλα θα πανε ιωαννακι μου!!!!η παναγια ειναι κοντα σε ολες τις μανουλες!!!

Κοριτσάρες καλημέρα!!Το Εφάκη γέννησε με ολική νάρκωση και καισσαρική γιατί είχε κάποιο επιπλοκή με τον πλακούντα...αλά όλα καλά δόξα τον Θεό!Το μωράκι όμως δεν το έχει κοντά της το μεταφέρανε σε άλλο νοσοκομείο 1 ώρα μακριά της για να το βάλουνε σε μηχάνημα για να βοηθήσουνε τα πνευμονάκια του...Ας ευχηθούμε λοιπόν τα καλύτερα και για τους δύο τους!!!!

Εφάκη να σου ζήσει κούκλα μου το δεύτερο αντράκι σου!!Γερό να είναι και καλό σαραντισμό να έχετε μαμά και υιός!!!!!!

2996888q25g1jjhtp.gif

909008zjlg6nboev.gif

στεναχωρεθηκα τωρα..παναγια μου ολα καλα να ειναι με το μωρακι της!

ειμαι ετοιμη να με πιασουν τα κλαματα!φανταζομαι πως θα νιωθει κ το Εφακη..μακαρι να της το φερουν σημερα κ να ειναι υγιεστατο!

Εφακη μου να σου ζησει το δευτερο αγγελουδακι σου!να ειναι ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ ΤΩΡΑ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

stylianos2.jpg

ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

371324nn16zo6yry.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΦΑΚΗ ΜΑς, Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗς Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ!ΟΥΦΦΦ!:(:(

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΕς ΟΙ ΚΑΟΥΡΕ ςΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ..ΕΜΕΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ!ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΕΝΩ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ ΑΜΕΣΩς!ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΟΤΑΝ Σ ΕΠΙΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΛΖΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙς ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ..ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΑΥΤΟ!ΑΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΥΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΙΨΟΥΝ;);)

ρΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ Η ΝΥΧΤΑ ΣΑς..ΤΙ ΚΑΛΑ!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΜΠΙΖΟΥΔΝΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς..ΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙ ΑΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΕΧΩ ΑΝΧΟς..ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΦΦ!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ?

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΙς ΑΡΧΕς ΕΙΧΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΚΛΩΣΤΟΥΛΕ ςΠΟΥ ΛΕς ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ..ΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΑ ΚΑΝΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΙς ΕΙΔΑ!ΜΕΤΑ ΠΙΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΓΑΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑ..ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟς ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΡΕς ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΚΑΚΑΚΙΑ ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΚΑ..ΑΛΙΩς ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ@

χΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ε!ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΜΗΛΑ Κ ΜΠΑΝΑΝΑΕς..ΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΩ ΚΚ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΡΩΩ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ..ΕΞΩ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΑΙ ΨΙΛΟ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟ..ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ..

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ..20 ΠΟΝΤΟΥς Ε!!ΠΩΠΩΩΩ~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!

να μας ζησει το νεο μας αγορακι!!!!!!!!εφακη, υπομονη κοριτσακι μου, θα μεγαλωσει το μπεμπακι και θα το παρεις αγκαλιτσα, να ειναι γερο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??????εγω γραφειο, δεν εχω και πολυ δουλιτσα αλλα ειμαι μακρυα απο την μπουμπου μου!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!

να μας ζησει το νεο μας αγορακι!!!!!!!!εφακη, υπομονη κοριτσακι μου, θα μεγαλωσει το μπεμπακι και θα το παρεις αγκαλιτσα, να ειναι γερο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??????εγω γραφειο, δεν εχω και πολυ δουλιτσα αλλα ειμαι μακρυα απο την μπουμπου μου!!!:(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Ε?ΕΧΕΤΕ ΧΙΟΝΙΑ?

ΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ..ΜΕ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!ΜΑΑΚΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΤΗς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗς!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εφακη μου να σου ζησει κοπέλα μου! να ειναι γερο και τυχερο μωρακι!!!!!! images?q=tbn:ANd9GcQdAJ7b3w1fR9xiDU19IWrkYjs9uRnDl2ZQp6xA9TqrToJPjLyz

κριμα που δεν εχει μαζι της το μωρακι της,αλλα σημασια εχει οτι ειναι καλα κ θα ξεπεραστει το προβλημα!ουφφ δυσκολααα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΦΑΚΗ ΜΑς, Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗς Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ!ΟΥΦΦΦ!:(:(

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΕς ΟΙ ΚΑΟΥΡΕ ςΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ..ΕΜΕΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ!ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΕΝΩ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ ΑΜΕΣΩς!ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΟΤΑΝ Σ ΕΠΙΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΛΖΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙς ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ..ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΑΥΤΟ!ΑΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΥΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΙΨΟΥΝ;);)

ρΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ Η ΝΥΧΤΑ ΣΑς..ΤΙ ΚΑΛΑ!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΜΠΙΖΟΥΔΝΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς..ΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙ ΑΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΕΧΩ ΑΝΧΟς..ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΦΦ!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ?

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΙς ΑΡΧΕς ΕΙΧΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΚΛΩΣΤΟΥΛΕ ςΠΟΥ ΛΕς ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ..ΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΑ ΚΑΝΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΙς ΕΙΔΑ!ΜΕΤΑ ΠΙΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΓΑΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑ..ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟς ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΡΕς ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΚΑΚΑΚΙΑ ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΚΑ..ΑΛΙΩς ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ@

χΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ε!ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΜΗΛΑ Κ ΜΠΑΝΑΝΑΕς..ΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΩ ΚΚ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΡΩΩ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ..ΕΞΩ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΑΙ ΨΙΛΟ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟ..ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ..

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ..20 ΠΟΝΤΟΥς Ε!!ΠΩΠΩΩΩ~

λενακι μου ζηλεψα το φαι σουυυ!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου ζηλεψα το φαι σουυυ!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΚΡΥΟ!;);)

ΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς?:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...