Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μου κάνει εντύπωση που η ινσουλίνη κινήθηκε μες τα όρια.. 

πάντως είναι μικρή η απόκλιση από τα όρια.. 

Ναι, δεν ξέρω τίποτα για την ινσουλίνη. Ότι θα πω θα είναι ψέμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νεότερα! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσες μου ξαναήρθα! Τι μου κάνετε; Έφυγε και η μανούλα μου και είμαι πάλι μοναχούλα! Δεν πειράζει θα ετοιμάσω φαγητάκι για τον αντρούλη μου! Αχ κοριτσάκια μου έρχεται το μαναράκι μου! Δεν το πιστεύω! Την Παρασκευή θα πάω να κάνω και το καρδιογράφημα με τον υπέρηχο και τις τελευταίες αιματολογικές! Επόμενο ραντεβού την επόμενη Τετάρτη στις 8 Φεβρουαρίου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωάννακι μου τέλεια με τον μπεμπακο...έρχεταιιιιι,!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω για όλες συγχωρέστε με..σας διάβασα όμως.

Με το Εφακι τΙ εγινε?

Θα μπαινοβγαίνΩ..Φιλάκια..

Νομίζω πωΣ εξω χιονίζει...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Καλημέραααα αναστασακι μου..τι κάνειΣ??

Έξω παγωνιά με λίγο στρωμένο χιόνι..

Ο μικρούλης μου ξύπνησε δύο φορές τη νύχτα..3μισή και 5μιση κ μετά 8παρα...νυστάζωωω..δεν ξέρω γιατί το κάνεΙ αυτό..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χιονίζει!!! :P:p:p:p:p:p

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω.....

τι κανεις ιωαννακι μου?ερχεται το αντρακι σας μωλε!!!!!

το πιστευεις????εγω ακομα τη κοιταζω και δεν το πιστευω οτι ειναι δικια μου!!!!

με το καλο η αδερφουλα σου...να εχει μια τελειομηνη κυηση!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα

τι κανετε φιλεναδουλες μου?

εμεις καλα...κοιμομαστε καλυτερα τα βραδυα αφου ειμαστε χορτασμενες!!!!χαχαχα

τι εγινε με το εφακι?

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Μπράβο σας που κοιμάστε καλύτερα! Αυτό δεν έχει σημασία; Να είσαι καλά εσύ και η μπιζουδένια μας! Δεν ξέρουμε ακόμη τι έγινε! Μάλλον θα μας ενημερώσει το Αναστασάκι κάποια στιγμή! Αχ ξύπνησα και είχε 20 πόντους χιόνι έξω! Η βλακεία είναι πως μου αρέσει να περπατάω στο χιόνι πάααααααρα πολύ αλλά θα το αποφύγω μην έχουμε κανένα ατύχημα τώρα στο τέλος!

Καλημέραααα αναστασακι μου..τι κάνειΣ??

Έξω παγωνιά με λίγο στρωμένο χιόνι..

Ο μικρούλης μου ξύπνησε δύο φορές τη νύχτα..3μισή και 5μιση κ μετά 8παρα...νυστάζωωω..δεν ξέρω γιατί το κάνεΙ αυτό..

λενιω μου καλημερααααααα

μηπως βγαζει δοντακια ή πειναει πιο πολυ?:lol:

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω.....

τι κανεις ιωαννακι μου?ερχεται το αντρακι σας μωλε!!!!!

το πιστευεις????εγω ακομα τη κοιταζω και δεν το πιστευω οτι ειναι δικια μου!!!!

με το καλο η αδερφουλα σου...να εχει μια τελειομηνη κυηση!!!:lol:

Ευχαριστώ Ράνια μου! Μου φαίνεται σαν ψέμα που θα γίνω και μαμά και θεία για 3η φορά βέβαια, αλλά και πάλι η χαρά είναι σαν να περιμένω το πρώτο ανηψάκι!

Ο γιατρός εχθές μου είπε πως αργώ ακόμη αλλά μία πιθανή εκτίμηση θα την κάνουμε την Τετάρτη που θα ξαναπάω! Τέσπα εσύ για πες εμπειρία από τη γέννα!

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Μπράβο σας που κοιμάστε καλύτερα! Αυτό δεν έχει σημασία; Να είσαι καλά εσύ και η μπιζουδένια μας! Δεν ξέρουμε ακόμη τι έγινε! Μάλλον θα μας ενημερώσει το Αναστασάκι κάποια στιγμή! Αχ ξύπνησα και είχε 20 πόντους χιόνι έξω! Η βλακεία είναι πως μου αρέσει να περπατάω στο χιόνι πάααααααρα πολύ αλλά θα το αποφύγω μην έχουμε κανένα ατύχημα τώρα στο τέλος!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....μη κουνηθεις απο την ωραια σου ζεστασια....δεν ειναι μονο να γλιστρισεις αλλα ειναι και οι κωλοιωσεις!!!!

να κατσεις εκει που εισαι!!!

κοιμασαι καλυτερα?

αχχχχχχ μολις γεννησεις θα ηρεμησεις κοριτσαρα μου....θα γλιτωσεις απο τη συχνοουρια....χιχιχι...το ποσο το ευχαριστιεμαι δε λεγεται!!!!!

βεβαια θα εχεις ξενυχτια αλλα ενταξει....:lol:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....μη κουνηθεις απο την ωραια σου ζεστασια....δεν ειναι μονο να γλιστρισεις αλλα ειναι και οι κωλοιωσεις!!!!

να κατσεις εκει που εισαι!!!

κοιμασαι καλυτερα?

αχχχχχχ μολις γεννησεις θα ηρεμησεις κοριτσαρα μου....θα γλιτωσεις απο τη συχνοουρια....χιχιχι...το ποσο το ευχαριστιεμαι δε λεγεται!!!!!

βεβαια θα εχεις ξενυχτια αλλα ενταξει....:lol:

Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει να ξενυχτάω λόγω του μπέμπη! Ας κοιμάμαι και 3-4 ώρες το βράδυ αρκεί να μην έχω καούρες και συχνοουρία! Αυτό με τσακίζει να σου πω την αλήθεια! Λίγες μέρες με χωρίζουν από την αγκαλιά του μπέμπη μου! Θα τρελλαθώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...