Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

με την μασκα σε κοιταει καλα καλα? :shock: ετσι, θα λεει: η μαμα μου ειναι αυτη????????????????? χαχαχαχαχα!!!

:lol::lol:ειναι τελειως ανεκφραστη !χαχαχα!βρε να της μιλαω τιποτα αυτη!αν την κατεβασω και την πω γλυκες ξεκαρδιζετε!:lol::lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα ποθ εχω χρονο να το πω και αυτο...ειναι ενα θεμα που με στεναχωρει παρα ππολθ εδω και καιρο να σκασω ειμαι για την ακριβια...εδω και αρκετο καιρο (πριν φυγουμε για πανω να φανταστητε)η μικρη μου μου εκανε κακα ανα 5 μερες..τα οποια ηταν οπως πριν αλλα 5 μερες ???και τωρα εκανε στις 10 με κλισμα υπεφερε το μωρο γιαυτο της το εβαλα..2 γιατρους ρωτησα στον θηλασμο συμβαινει λενε!και αν το παιδι εχει ουρα να μην ανυσηχω αλλα δεν μπορω φιλεναδιτσες μου!ειμαι να σκασω!ουφ!!!!το παιδακι μου!

welcome to the club! ανα 4-5 μερες και εμεις, αλλα εινια μαλακα. της δινω καθε μερα κιντερντε και εχουμε φτασει στις 3-4. μου ειπε η παιδιατρος οτι αν εχει αερια και ουρα και να ειναι μαλακα, ειναι οκ. ετσι λειτουργει το εντερο της. μην στεναχωριεσαι, και εγω τα ιδια περασα. γιατι εκανες κλισμα? εμενα μου ειπε αν δεν κανει στις 5 μερες υποθετο γλυκερινης. για ρωτα για το κιντερντε κ το υποθετο.

welcome to the club! ανα 4-5 μερες και εμεις, αλλα εινια μαλακα. της δινω καθε μερα κιντερντε και εχουμε φτασει στις 3-4. μου ειπε η παιδιατρος οτι αν εχει αερια και ουρα και να ειναι μαλακα, ειναι οκ. ετσι λειτουργει το εντερο της. μην στεναχωριεσαι, και εγω τα ιδια περασα. γιατι εκανες κλισμα? εμενα μου ειπε αν δεν κανει στις 5 μερες υποθετο γλυκερινης. για ρωτα για το κιντερντε κ το υποθετο.

εκανε 10 μερες να κανει !!!!!φοβομουνα να της βαλω το υποθετο!και το κλισμα ειναι γλυκερινης ιδια μαρκα με το υποθετο,βρεφικο ,πηρα και τα δυο αλλα μου ηρθε πιο ευκολο το κλισματακι και πραγματι δεν την πονεσα καθολου!αυτο φοβομουνα αλλα αταν τα κανε εκλεγε σαν τρελη!αφου ειναι μαλακα γιατι ποναει στο καλο!θα ρωτησω και φια κιντερντε και για χαμομιλι να δω τι θα μου πει και γω πιστευω θα την βοηθησει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

και σεις γιωτακι μου ε???τι μπορει να τα πειραζει?σοθ εχουν πει κατι?ετσι θα ειναι απο δω και περα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αχ μωλε τα παιδακια, δυσκοιλιοτητα ε?συμβαινει παρα πολυ συχνα....αλλα καλο ειναι οσο μπορουμε να τα βοηθαμε, χρυσανθακι εσυ που την θηλαζεις βοηθαει λιγο να τρως πολλα φρουτα, ετσι μου εχουν πει, εμενα ευτυχως κανει περιπου 3 φορες την ημερα, μην στεναχωριεσαι παντως, ρωτα και για το χαμομηλακι που δινει και η γιωτουλα, καλο θα της κανει!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχ μωλε τα παιδακια, δυσκοιλιοτητα ε?συμβαινει παρα πολυ συχνα....αλλα καλο ειναι οσο μπορουμε να τα βοηθαμε, χρυσανθακι εσυ που την θηλαζεις βοηθαει λιγο να τρως πολλα φρουτα, ετσι μου εχουν πει, εμενα ευτυχως κανει περιπου 3 φορες την ημερα, μην στεναχωριεσαι παντως, ρωτα και για το χαμομηλακι που δινει και η γιωτουλα, καλο θα της κανει!!!

εχεις δικιο ποπακι μου!μπορει εγω να της το προκαλεσα !δεν ετρωγα ουτε φρουτα ουτε λαχανικα φοβουμενη τα αερια και να τα τωρα!εχω αρχισει ομωσ να τρωω απολα!λιγο και απολα! αχ ξυπνησε!ειναι τοοοοοοοσο απεριγραπτη!οταν ξυπναει!κατεβηκε και ο αντρουλης μου!παω για μπανακι!φιλακια!και ευχαριστω!!!φιλα μου την μπεμπου σου !

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλέ ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα???????

Ιωαννακι μου ερχεται ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα τελεια!!!!

κοριτσακια μου δυσκοιλιοτητα ε? ουφφφ μωρε τι τραβανε και αυτα τα καημενα! εμενα ο δικος μου εκει που κοιμαται αρχιζει να κλαιει γοερα!!! ποναει η κοιλιτσα!! και τον παιρνω αγκαλια!!! τι καλα να μπορουσαμε να παρουμε εμεις τους πονους τους!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και σεις γιωτακι μου ε???τι μπορει να τα πειραζει?σοθ εχουν πει κατι?ετσι θα ειναι απο δω και περα?

εμενα μου ειπε οτι μαλλον το γαλα που της δινουμε το κανει αλλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε γιατι ειναι αντιαλεργικο, εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα η μικρη. μου ειπε οτι αφου δεν ζοριζεται ετσι ειναι η λειτουργια του εντερου. το χαμομηλι δεν το πινει, δεν της αρεσει το κιντερντε το πινει 50ml πριν το πρωινο γαλα.

παντως εσυ που θηλαζεις μπορεις να τρως φαγητα και φρουτα που βοηθουν, οπως λεει η ποπη!

ποπακι 3 φορες την ημερα! μπραβο!

τωρα ειμαστε περιπου στις 3 μερες σταθερα. για να δουμε. εκανε ομως κανα μηνα για να στρωσει.

καλέ ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα???????

Ιωαννακι μου ερχεται ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα τελεια!!!!

κοριτσακια μου δυσκοιλιοτητα ε? ουφφφ μωρε τι τραβανε και αυτα τα καημενα! εμενα ο δικος μου εκει που κοιμαται αρχιζει να κλαιει γοερα!!! ποναει η κοιλιτσα!! και τον παιρνω αγκαλια!!! τι καλα να μπορουσαμε να παρουμε εμεις τους πονους τους!!!!!!!!

αχ αυτη η αγκαλια της μανας! μολις την παιρνω μου κανει παραπονα!

εμενα μου ειπε οτι μαλλον το γαλα που της δινουμε το κανει αλλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε γιατι ειναι αντιαλεργικο, εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα η μικρη. μου ειπε οτι αφου δεν ζοριζεται ετσι ειναι η λειτουργια του εντερου. το χαμομηλι δεν το πινει, δεν της αρεσει το κιντερντε το πινει 50ml πριν το πρωινο γαλα.

παντως εσυ που θηλαζεις μπορεις να τρως φαγητα και φρουτα που βοηθουν, οπως λεει η ποπη!

ποπακι 3 φορες την ημερα! μπραβο!

τωρα ειμαστε περιπου στις 3 μερες σταθερα. για να δουμε. εκανε ομως κανα μηνα για να στρωσει.

γιωτακι πως καταλαβατε την αλλεργια?? εκανε εξετασεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ αυτη η αγκαλια της μανας! μολις την παιρνω μου κανει παραπονα!

αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: ο γιατρος μου ειπε μετα τον τριτο μηνα καταλαβαινουν και να τον αφηνω λιγο να κλαιει γιατι μετα θα με κανει λεει οτι θελει!!!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι πως καταλαβατε την αλλεργια?? εκανε εξετασεις?

ειδαμε αιμα στα κακα της, οχι πολυ σαν τριχουλα, και η παιδιατρος ειπε οχι εξετασεις γιατι εινια μικρη και δεν δειχνει (αιματος), στον χρονο επανω θα κανουμε εξετασεις κ 99% φευγει μονη της. ευτυχως το γαλα το καλυπτει το τεβε γιατι ειναι πανακριβο! 24 ευρω τα 400 γρ!

αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: ο γιατρος μου ειπε μετα τον τριτο μηνα καταλαβαινουν και να τον αφηνω λιγο να κλαιει γιατι μετα θα με κανει λεει οτι θελει!!!!:lol::lol:

ναι κ εγω την αφηνω 5 λεπτα. αλλα μεχρι τους 2 μηνες ειμασταν ολο αγκαλια. μετα την αφηνα λιγο.

εχει δικιο ο γιατρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...