Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι από το γιατρό! Όλα είναι καλά! Ο μπέμπης είναι 3 κιλά εγώ έχασα ένα κιλό :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: και έξω χιονίζει από εχθές το βράδυ και είναι τέλεια!!!! Μόνο που ενώ είναι με το κεφάλι κάτω, δεν κοιτάει την πλάτη μου αλλά την κοιλιά μου! Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και μακάρι λέει να είναι αυτό το "πρόβλημα"!!! Περιμένω και τη μαμά μου να πιούμε καφεδάκι τώρα! Θα ξαναμπώ μετά! Σας φιλώ γλυκά!!!:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου, καλο μηνα! τι κανετε?

εγω απο το πρωι ειμαι με ενα τηλεφωνο στο χερι να τακτοποιησω διαφορα θεματα για το μαγαζι. πολλα προβληματα, οικονομικης φυσεως, παρα πολυ αγχος, μια εκκρεμμοτητα εχω κ ελπιζω να λυθει μεχρι το απογευμα.

εχτες παλι η μπεμπα μεχρι τις 1 γκρινια κ κλαμα, δεν ξερω τι παθαινει, μερα παρα μερα ετσι θα μας πηγαινει??????:confused:

ιωαννακι μου με το καλο η αδελφουλα σου, να εχει μια τελεια εγκυμοσυνη! και εσυ με το καλο!!! μετρας μερες ε? εισαι καλυτερα ψυχολογικα ε? μπραβο κοριτσακι μου!

ποπακι μου γιατι ετσι στην πεθερα? κριμα ρε γαμωτο!

ματινακι μπραβο, ειδες που ολα πανε καλα? καλε περαστικα, παρε βιταμινες, αλλα ρωτα τον γιατρο πρωτα μιας και θηλαζεις.

αχ ελενακι μου και δεν μπορω να ακουω για παιδακια! πολυ στεναχωριεμαι:-(,μακαρι να ειχα πολλα λεφτα να βοηθουσα ολα τα παιδακια!

αναστασακι μου κ εγω δεν την εχω βγαλει εξω με την παγωνια, φοβαμαι! τι κανει ο μπεμπακος?

νατασακι περαστικα στην μανουλα σου! να ειναι το τελευταιο που σας συμβαινει, αμαν με τους γιατρους!

χρυσανθακι μου τι κανετε? οταν σκεφτομαι το χριστινακι μου βγαινει να την λεω χρυσανθεμο :lol:! μαλλον απο το ονομα σου!

εγω τωρα ειμαι μαγαζι κ περιμενω να παει 5 να παρω το τηλ που πρεπει για να τακτοποιησω την εκκρεμοτητα. αχχχχχ πολυ αγχος. τεσπα! υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα........

καλα που εχω κ εσας και τα λεμε...............

φιλακια πολλα

γεια σου γιωτακι μου!μην αγχωνεσε1την υγεια μας να χουμε οπως το πες!κιολα φτιαχνουν!χρυσανθεμο ε??καλο!κ μενα ετσι με φωναζανε που κ που!αφου σου βγαινει λεγε την ετσι:lol:!αχ!δεν κοιμαμε καθολου καλα φιλεναδα!νομιζω δεν θα ξανακοιμηθω ποτε οπως πριν!ουφ!μηπως παει να βγαλει κανενα δοντακι η δικια σου?ποσο ειναι τωρα θυμισε μου:rolleyes:.ολα καλα με την εκρεμοτητα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι από το γιατρό! Όλα είναι καλά! Ο μπέμπης είναι 3 κιλά εγώ έχασα ένα κιλό :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: και έξω χιονίζει από εχθές το βράδυ και είναι τέλεια!!!! Μόνο που ενώ είναι με το κεφάλι κάτω, δεν κοιτάει την πλάτη μου αλλά την κοιλιά μου! Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και μακάρι λέει να είναι αυτό το "πρόβλημα"!!! Περιμένω και τη μαμά μου να πιούμε καφεδάκι τώρα! Θα ξαναμπώ μετά! Σας φιλώ γλυκά!!!:-P:-P:-P:-P:-P

μπραβο ιωαννακι μου! σου ειπε ποτε να περιμενετε? για το θεμα που κοιταει την κοιλια σου, η που θα γυρισει τελευταια στιγμη, αλλα κ ετσι να βγει, ετσι γεννησε κ η κουμπαρα μου, μεσα σε μιση ωρα, δεν υπαρχει προβλημα, μην ανησυχεις.

καλησπερα ιωαννακι!ολα καλα λοιπον!καλε εσυ απο τωρα αρχισες να τα χανεις τα κιλα της εγκυμοσυνης!:lol:αντε πλησιαζουμε!νεος μπεμπακος εν οψη!επομενο ραντεβου ποτε?απολαυσε τονα κεφε σου και την μανουλα σου και αν η μικρη μου μου επιτρεψει τα λεμε μετα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

γεια σου γιωτακι μου!μην αγχωνεσε1την υγεια μας να χουμε οπως το πες!κιολα φτιαχνουν!χρυσανθεμο ε??καλο!κ μενα ετσι με φωναζανε που κ που!αφου σου βγαινει λεγε την ετσι:lol:!αχ!δεν κοιμαμε καθολου καλα φιλεναδα!νομιζω δεν θα ξανακοιμηθω ποτε οπως πριν!ουφ!μηπως παει να βγαλει κανενα δοντακι η δικια σου?ποσο ειναι τωρα θυμισε μου:rolleyes:.ολα καλα με την εκρεμοτητα?

μαλλον δοντια ειναι αυτο φανταζομαι, ειναι 4,5 μηνων η μπουμπου.

δεν κοιμασαι ε? θα στρωσουμε ολες που θα παει! υπομονη!!!!!!!!!

χρυσανθεμο λεγαν ενα κοριτσακι στο "κωσταντινος κ ελενη" που το ειχαν αφησει οι γονεις του για baby sitting στην ελενη! :lol:

μαλλον οκ με την εκκρεμοτητα, αυριο το απογευμα θα εχω το τελικο οκ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε? Τι κανουν τα νινακια σας?????

Εμεις ειμαστε καλα τρωμε αρκετα και για να δουμε ποσο βαρος θα βαλουμε....

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα υποσχομαι μεχρι το τελος της μερας να μπω και να σας διαβασω...δεν εχω χρονο και τωρα με το ξενο που δινω χρειαζομαι περισσοτερο χρονο για αποστερωσεις κτλ.βγαζω με θηλαστρο και το δικο μου και δεν προλαβαινω ουτε να βιξω...ειμαι και λιγο κρυωμενη και νιωθω πολυ αδυναμη...θα ξαναρχισω τις βιταμινες να δυναμωσω!

Σας εχω επιθυμησει πααααααρα πολυ....

Σας φιλω ολες πολυ γλυκα και φιλακια και στα μπεμπακια σας!

Ιωαννακι χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

γεια σου ματινακι μου καλο!!!!!περαστικουλια σου, με τετοιο κρυο πως να μην την αρπαξουμε.....η αληθεια ειναι πως με το θηλαστρο ειναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο, δεν το παω καθολου!!!!ασε κι εγω μαλλον εχω προβλημα με το βαρος της, να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος την παρασκευη, ολο παιζει βρε παιδι μου στο στηθος, δεν τρωει καλα!!!τι να πω, θα δουμε!!!φιλησε μου τον μπεμπη!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια μου, καλο μηνα! τι κανετε?

εγω απο το πρωι ειμαι με ενα τηλεφωνο στο χερι να τακτοποιησω διαφορα θεματα για το μαγαζι. πολλα προβληματα, οικονομικης φυσεως, παρα πολυ αγχος, μια εκκρεμμοτητα εχω κ ελπιζω να λυθει μεχρι το απογευμα.

εχτες παλι η μπεμπα μεχρι τις 1 γκρινια κ κλαμα, δεν ξερω τι παθαινει, μερα παρα μερα ετσι θα μας πηγαινει??????:confused:

ιωαννακι μου με το καλο η αδελφουλα σου, να εχει μια τελεια εγκυμοσυνη! και εσυ με το καλο!!! μετρας μερες ε? εισαι καλυτερα ψυχολογικα ε? μπραβο κοριτσακι μου!

ποπακι μου γιατι ετσι στην πεθερα? κριμα ρε γαμωτο!

ματινακι μπραβο, ειδες που ολα πανε καλα? καλε περαστικα, παρε βιταμινες, αλλα ρωτα τον γιατρο πρωτα μιας και θηλαζεις.

αχ ελενακι μου και δεν μπορω να ακουω για παιδακια! πολυ στεναχωριεμαι:-(,μακαρι να ειχα πολλα λεφτα να βοηθουσα ολα τα παιδακια!

αναστασακι μου κ εγω δεν την εχω βγαλει εξω με την παγωνια, φοβαμαι! τι κανει ο μπεμπακος?

νατασακι περαστικα στην μανουλα σου! να ειναι το τελευταιο που σας συμβαινει, αμαν με τους γιατρους!

χρυσανθακι μου τι κανετε? οταν σκεφτομαι το χριστινακι μου βγαινει να την λεω χρυσανθεμο :lol:! μαλλον απο το ονομα σου!

εγω τωρα ειμαι μαγαζι κ περιμενω να παει 5 να παρω το τηλ που πρεπει για να τακτοποιησω την εκκρεμοτητα. αχχχχχ πολυ αγχος. τεσπα! υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα........

καλα που εχω κ εσας και τα λεμε...............

φιλακια πολλα

γιωτουλααααααααα, τι κανεις?αμαν αυτες οι δουλειες, ολο αγχος και τιποτα δεν καταφερνουμε στο τελος, καλη επιτυχια με την εκκρεμοτητα!!!!ολα να πανε καλα!!!!!αχ γιατι η μπεμπου γκρινιαζει και την ειχαμε υποδειγμα ησυχου παιδιου!!!!χιχιχι, τι να κανουμε μωλε, παιδακι ειναι, μπορει να εχει ενοχληση με τα δοντακια, καθολου απιθανο!!!!ζουμπηξε την!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε? Τι κανουν τα νινακια σας?????

Εμεις ειμαστε καλα τρωμε αρκετα και για να δουμε ποσο βαρος θα βαλουμε....

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα υποσχομαι μεχρι το τελος της μερας να μπω και να σας διαβασω...δεν εχω χρονο και τωρα με το ξενο που δινω χρειαζομαι περισσοτερο χρονο για αποστερωσεις κτλ.βγαζω με θηλαστρο και το δικο μου και δεν προλαβαινω ουτε να βιξω...ειμαι και λιγο κρυωμενη και νιωθω πολυ αδυναμη...θα ξαναρχισω τις βιταμινες να δυναμωσω!

Σας εχω επιθυμησει πααααααρα πολυ....

Σας φιλω ολες πολυ γλυκα και φιλακια και στα μπεμπακια σας!

Ιωαννακι χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

Καλως το το ματινακι μας!εμεις εδω ειμαστε μην στεναχωριεσαι κοιτα εσυ να βρεις τους νεοθς ρυθμους τωρα και ολα θα γινονται γρηρορα μετα!καθε αρχη και δυσκολη!καλα ειμαστε και μεις!περασα μια περιπετιουλα χθες με το στομαχι το ειπα γαστριτιδα επειδη εκανα κ πυρετο αλλα σημερα ειμαι μια χαρα!ισως να τα κατι αλλο..:confused:η χριστινα μου καλα ειναι!κοιματε το αστερακι μου!φιλακια στον πριγκιπα μπεμπακο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

μια χαρουλα ιωαννακι!!!!!!!!!!ο μπεμπης ειναι στον δρομο και κοντοφτανει!!!!!καλως να τον δεχτουμε, μην σε ανησυχει που ειναι σε αυτη την θεση, μπορει να αλλαξει ή και να βγει κι ετσι, οπως σου ειπε και η γιωτουλα!!!!χιονιζει ε?τι ωραια!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλως το το ματινακι μας!εμεις εδω ειμαστε μην στεναχωριεσαι κοιτα εσυ να βρεις τους νεοθς ρυθμους τωρα και ολα θα γινονται γρηρορα μετα!καθε αρχη και δυσκολη!καλα ειμαστε και μεις!περασα μια περιπετιουλα χθες με το στομαχι το ειπα γαστριτιδα επειδη εκανα κ πυρετο αλλα σημερα ειμαι μια χαρα!ισως να τα κατι αλλο..:confused:η χριστινα μου καλα ειναι!κοιματε το αστερακι μου!φιλακια στον πριγκιπα μπεμπακο!

χρυσανθακι!!!!!περαστικα σου, τι σε επιασε?ουφ, προσεχε το χριστινιω, παναγιτσα μου!!!!!!κοιμαται ε?κι εμενα λιγακι, το μισαωρακι της!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

γιωτουλααααααααα, τι κανεις?αμαν αυτες οι δουλειες, ολο αγχος και τιποτα δεν καταφερνουμε στο τελος, καλη επιτυχια με την εκκρεμοτητα!!!!ολα να πανε καλα!!!!!αχ γιατι η μπεμπου γκρινιαζει και την ειχαμε υποδειγμα ησυχου παιδιου!!!!χιχιχι, τι να κανουμε μωλε, παιδακι ειναι, μπορει να εχει ενοχληση με τα δοντακια, καθολου απιθανο!!!!ζουμπηξε την!!!!!:tongue:

ποπακι μου!τι κανεις ?τι κανει η μπεμπου σου?εκλεγε στην πεθερα σου ε? θα συνηθισει μωρε και αυτο που θα παει!οταν δουλευεις (που ειναι παρα πολυ καλο αυτο)η βοηθεια ειναι απαραιτητη και ολοι προσαρμοζονται!μακαρι να δουλευα και γω αλλα εδω κατω μονη χωρις βοηθεια μαλλον πρεπει να το ξεχασω μετα τα 2 θα την παω παιδικο την μικρη πρωτα ο θεος

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ποπακι μου τι κανεις! τι κανει η πριγκιπησα σου? εμεις καλα ειμαστε, κοιτα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ησυχη, και εγω ετσι λεω, παιδακι ειναι θα κανει και τις γκρινιτσες της, μαλλον δοντια ειναι, την αλλη εβδομαδα θα παμε γιατρο και θα μας πει.

η εκκρεμοτητα μαλλον τακτοποιηθηκε, θα ξερω σιγουρα αυριο το απογευμα (επιταγη ειναι! καταλαβες!)

χρυσανθακι!!!!!περαστικα σου, τι σε επιασε?ουφ, προσεχε το χριστινιω, παναγιτσα μου!!!!!!κοιμαται ε?κι εμενα λιγακι, το μισαωρακι της!!!!;)

μολις σου εγραψα!:lol:αστα με τη μασκα ειμαι ολη μερα!με σκαει!αυτο το απογευματινο μισαωρακι ειναι χαλαρωτικο!περιμενω τον αντρα μου να ξυπνησει να κανω ενα μπανακι που θελω...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

μολις σου εγραψα!:lol:αστα με τη μασκα ειμαι ολη μερα!με σκαει!αυτο το απογευματινο μισαωρακι ειναι χαλαρωτικο!περιμενω τον αντρα μου να ξυπνησει να κανω ενα μπανακι που θελω...

με την μασκα σε κοιταει καλα καλα? :shock: ετσι, θα λεει: η μαμα μου ειναι αυτη????????????????? χαχαχαχαχα!!!

τωρα ποθ εχω χρονο να το πω και αυτο...ειναι ενα θεμα που με στεναχωρει παρα ππολθ εδω και καιρο να σκασω ειμαι για την ακριβια...εδω και αρκετο καιρο (πριν φυγουμε για πανω να φανταστητε)η μικρη μου μου εκανε κακα ανα 5 μερες..τα οποια ηταν οπως πριν αλλα 5 μερες ???και τωρα εκανε στις 10 με κλισμα υπεφερε το μωρο γιαυτο της το εβαλα..2 γιατρους ρωτησα στον θηλασμο συμβαινει λενε!και αν το παιδι εχει ουρα να μην ανυσηχω αλλα δεν μπορω φιλεναδιτσες μου!ειμαι να σκασω!ουφ!!!!το παιδακι μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...