Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα !! τι κανετε???

Ιωαννακι περιμενουμε νεα!!

kalhmera αναστασακι μου!!!!κερναω καφεδακι!κοιματε το αγγελουδι μου!το δικο σου?χιονιζει εκει?πρεπει να εχει ψοφο...εδω εχει...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Είστε καλά; Μακάρι να είστε κι εσείς και τα μπεμπάκια σας! Εγώ εννοείται ξύπνια από τις 4 και δεν μπορώ με τίποτα να ξανακοιμηθώ! Ααααχχχ άτιμες καούρες!!! Έχω να πάω και γιατρό! Στις 11 έχω ραντεβού αλλά θα πρέπει να φύγουμε πολύ νωρίτερα γιατί χιονίζει από εχθές το βράδυ και το έπιασε κάτω! Τι άγχος κι αυτό; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σε νικαω ιωαννακι μου!εγω απο τις 3 παλευω να ξανακοιμηθω.....αντε να τα ακουσεις οοοοολα τελεια!περιμενουμε νεα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

kalhmera αναστασακι μου!!!!κερναω καφεδακι!κοιματε το αγγελουδι μου!το δικο σου?χιονιζει εκει?πρεπει να εχει ψοφο...εδω εχει...

καλημερρα!! εχει κρυο αλλα δεν χιονιζει! δυστυχως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου και καλό μας μήνα!!!!!

Φεύγω σε λίγο στην κλινική η μαμά μου μπήκε με κρίση χολής...περαστικά να είναι!!!!Υγεία σε όλους μας!!!Πάνω απ'όλα!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα φίλες μου και καλό μας μήνα!!!!!

Φεύγω σε λίγο στην κλινική η μαμά μου μπήκε με κρίση χολής...περαστικά να είναι!!!!Υγεία σε όλους μας!!!Πάνω απ'όλα!!!

καλημερα, καλό μηνα κ περαστικα στην μανουλα σου νατασσακι μου!!!!!! υγεια υγεια κ τιποτα αλλο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω φοβαμαι πολυ!!! λεω ομως με το αμαξι αν παμε στο χωριο δεν πηραζει ε?

αχ ναιιιιιιιι!!!!!! τελεια θα ειναι!! να μπει η ανοιξη κ να παμε!!:P:p

Αναστασάκι μου η αποψή μου είναι όχι ότι η διαδρομή μπορεί να πειράξει..ακόμα και η βόλτα με το καρότσι αν ένα μωρό είναι ντυμένο καλά δεν πειράζει...αντιθέτως...το ντύνεις ζεστά βάζεις και το νάιλον στο καρότσι και δεν περνάει τίποτα...απλά δεν είναι ευχάριστο για την μανούλα να περπατάει στο κρύο...;)

Εγώ διαφωνώ με την άποψη αυτήν την περίοδο που βουίζει ο τόπος ότι στην θεσσαλονίκη γίνεται ο χαμός από ιώσεις να έρθει το μωράκι σε επαφή με ανθρώπους εκτός μαμάς και μπαμπά!Ανέβασα κι ένα σχετικό λινκ στο facebook το διάβασες?Είναι ακόμα πολύ μικρούλη μωρέ...ας κλείσει έστω τους 2 μήνες!:rolleyes:Άποψή μου είναι και μόνο δεν θέλω να σε πείσω για κάτι..απλά εγώ θα φοβόμουνα γιατί η γιατρός μου είχε πει χαρακτηριστικά...μπορεί εσύ εμένα να με βλέπεις καλά..όμως μπορεί να είμαι φορέας κι ενώ εγώ δεν αρρώστησα να σε κολλήσω εσένα..πολύ απλά...!Αν η μανούλα σου εγγυηθεί ότι είναι καλά τότε οκ!!!Αλλά να ξέρεις ο χρόνος μετάδοσης μίας ίωσης είναι μέχρι και 10 μέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων!Έχω κάνει εντριβή πάνω σε αυτά!!!!:lol:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημεραααα κ καλο μηναααααααααα!με υγεια πανω απ'ολα!;)

χθες ειδα στον υπνο μου το τελος του κσομου!:(:rolleyes::rolleyes:φωτιες πεφτανε απο τον ουρανο λεει!ελεος!παντως δεν ξεκηνησ εκαλα το 2012 για πολου ςανθρωπους σε θεματα υγειας!:(

χθες που ημουν στη μαμα ηρθε η φιλη της μαμας μου κ μας ελεγε τι επαθε ο αντρας της με το ξεκηνηαμα της νεας χρονιας συν οτι τους κελψανε μπηκανε στο σπιτι τους!που παμεεεε!!!:(

επισης μου ειεπ η συνηφαδα μου για μια μανουλα με το αγορακι της 1,5 χρονων που τους συνανταει καθε φορα εξω απο ενα σουπερμαρκετ κ ενω δεν ζητιανευει η καημενη φαινεται οτι βρεθηκε απο αναγκη σε αυτη τη κατασταση για το παιδακι της ...κ που λεετ χθες πηγα στη μαμα εχω κ κει ρουχα των παιδων γιατι δεν εχω πολυ χωρο στη ντουλαπα μου κ μερικα τα παω κ εκει ..καθησα κ τα ξεκαθαρησα κ μαζεψα μια σακουλα γεματη με ζεστα ρουχαλακια να τα παω στη κοπλεα//ειναι νεα πολυ κριμα κ αυτη κ το παιδακι της..με τοσο κρυο αν δεν εχουν κ θερμανση που ετσι φαινεται αφου δεν εχουν να φανε καλα καλα!ειπα θα της βαλω κ μακαρονακια κ χυμους μεσα στη σακουλα κ θα της α δωσω..κ η συνηφαδα μου εχουν μπουγατσα κ οσες φορες την εβλεπε της εδινε να φαει μαζι με το μωρο.//να δεις λεει πως ετρωγε το μωρακι!η καρδια μου με πονεσε!τι αδικια!πολυ κριμα!

συγνωμη που σας ψυχωπλακωσα πρωι πρωι αλα συμβαινουν τοσα τραγικα πραγματα εκει εξω κ ειδικα οσα εχουν σχεση με μωρακια!:(

Ιωαννακι μου συνχαηρτηρια θα κανεις κ τριτο ανηψακι!τι ωραια!

περημενουμε νεακια απο τον γιατρουλη σου!

χιονιζει εκει?τι ωραια..εμεις εχουμε ηλιο με δοντια!πεμπτη δειξανε χιονια σε ολη τη χωρα!

Νατασακι μου περαστικα στην μανουλα σου!τι χρονια κ αυτη για την οικογενεια σας!πολυ λυπαμαι!:(φιλακια στην ξενουλα!

Αναστασακι μου τι κανεις?ο μπεμπακος ο γλυκος?

Ρανιουκο μου πως ειστε?τι κανει η μπιζουδενια..σας ειδα στον υπνο μου λιγο πριν το τελςο του κοσμου:tongue::tongue:εσενα ειδα κ την μικρη κ οτι σου εμοιαζε πολυ..ηταν ενα πολυ ομορφο κ γλυκο μωρακι!:D

χρυσανθακι μου περαστικα αγαπουλα μου!σημερα εισαι καλυτερα?το χριστινακι μας?

εμεις χθες κοιμηθηκαμε καλυτερα..μου ξυπνησε παλι στης 4 για ζιζι εφαγε κοιμηθηκε τον σηκωσα να ρευετι κ με το που τον εβαλα για υπνο ξυπνησε κ παλι αλα αυτη τη φορα δνε κουνηθηκα ουτε τον αγγιξα..περημενα να δω τι θα κανει δδεν εκελιγαι απαλ κοιτουσε εδω κ εκει κ κουννιοταν κ ετσι κοιμηθηκε..τι καλαα!ξυπνησε στης 8μιση μετα!

τωρα κοιμται κ γω λεω να ξεκηνησω καμαι δουλειτσα..εβαλα κ πληντυρια!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα αγαπουλες μου και καλο μηνα να εχουμε με υγεια και πολυ υπνο.......χαχαχαχα....

τι μου κανετε????

εμεις καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες....θηλαζουμε αλλα το βραδυ πινουμε και συμπληρωμα....γιατι μονο το βραδυ δε χορταινει?τεσπα....

πολυ αυπνια ρε κοριτσια.... ξυπναει ανα 2,5 ωρες το βραδυ και τη μερ ανα 3 περιπου....ποτε στρωνει αυτο το ωραριο μπας και κοιμηθουμε λιγο?χιχιχιχι...τη νυχτα κυριως...τη μερα παλευεται!!!!!

δε προλαβαινω να γραψω για τη καθε μια....θηλαζω κιολας συγχρονως...

ποση ωρα τον αφηνεις αναστασακι μου στο στηθος?

εμενα τη παιρνει και ο υπνος ρε γαμωτο!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

νατασσακι κ εγω φοβαμαι πολυυυυυ!!!!!!!!! να φανταστεις ακομα οι δικοι μου δεν εχουν ερθει σπιτι!!!! ολο κ καποιος ειναι κρυωμενος!!!!!!!

ουφφφφφφφφφ!!!!!!!!

ρανιακι μου καθεται αρκετη ωρα συνηθως μπορει κ μιση κ 1 ωρα...κ μενα τον παιρνει ο υπνος πολλες φορες.οταν ηταν σαν τη δικια σου παντα κοιμοταν κ τον ετριβα λιγο το αυτακι , η τη μυτουλα, πατουσακια μηπως κ ξυπνησει να φαει λιγο παραπανω!!!

γιωτακι τι κανεις????????/

λενακι μου αστα!!! δεν μπορω να σκευτω οτι παιδακια πεινανε κ κρυωνουν!!!:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι και ρανιουκο μου, πολυ καλα τα νεα απο τους γιατρουληδες, τα μπεμπουλινια ειναι αστερακια!!!!!!!!!!πολυ μπιζι βρε παιδι μου!!!!!ρανιουκο, το βραδυ συνηθως στερευει πλεον το γαλα της μανουλας αφου την ξεζουμιζει οοοολη την μερα!!!!την ημερα συνηθως εχει πιο πολυ γαλατακι το μπιζακι!!!!!χιχιχιχιχιχι:tongue:

νατασσακι μου περαστικα στην μανουλιτσα σου!!!!!!!!!!!παντως εχεις δικιο με τις ιωσεις, κι εμενα η μπεμπου μου μαλλον απο καποιον κολλησε ο οποιος μετεφερε το μικροβιο αλλα ο ιδιος δεν ηταν αρρωστος, πολυ υπουλες οι ιωσεις!!!!!προσοχη στα μπεμπουλινια μας, παναγιτσα μου!!!!

λενιω μου τι καλα που ξανακοιμηθηκε μοναχουλης του ο γλυκουλης μου!!!!:P

χρυσανθακι μου γλυκοοοοοοοοο!!!!!

ιωαννακι περιμενουμε νεακια!!!!!!!!συγχαρητηρια για το ανηψακι σου το 3ο!!!!

εμενα παλι της εκλαιγε η μπεμπουλα μου στην πεθερα, αμαν, δεν θελω να κλαιει, στεναχωριεμαι, μακαρι να μην δουλευα:(αχ μαλλον την επομενη εβδομαδα ξεκιναμε κρεμουλα!!!!!:Pεχει να κανει και εμβολια την παρασκευη ή την δευτερα!!!!θα δω πως παει με τις μυξουλες της και θα κλεισω ραντεβου!!!!!!!!!!!σας αγαπω!!!!!!!!!:P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι και ρανιουκο μου, πολυ καλα τα νεα απο τους γιατρουληδες, τα μπεμπουλινια ειναι αστερακια!!!!!!!!!!πολυ μπιζι βρε παιδι μου!!!!!ρανιουκο, το βραδυ συνηθως στερευει πλεον το γαλα της μανουλας αφου την ξεζουμιζει οοοολη την μερα!!!!την ημερα συνηθως εχει πιο πολυ γαλατακι το μπιζακι!!!!!χιχιχιχιχιχι:tongue:

νατασσακι μου περαστικα στην μανουλιτσα σου!!!!!!!!!!!παντως εχεις δικιο με τις ιωσεις, κι εμενα η μπεμπου μου μαλλον απο καποιον κολλησε ο οποιος μετεφερε το μικροβιο αλλα ο ιδιος δεν ηταν αρρωστος, πολυ υπουλες οι ιωσεις!!!!!προσοχη στα μπεμπουλινια μας, παναγιτσα μου!!!!

λενιω μου τι καλα που ξανακοιμηθηκε μοναχουλης του ο γλυκουλης μου!!!!:P

χρυσανθακι μου γλυκοοοοοοοοο!!!!!

ιωαννακι περιμενουμε νεακια!!!!!!!!συγχαρητηρια για το ανηψακι σου το 3ο!!!!

εμενα παλι της εκλαιγε η μπεμπουλα μου στην πεθερα, αμαν, δεν θελω να κλαιει, στεναχωριεμαι, μακαρι να μην δουλευα:(αχ μαλλον την επομενη εβδομαδα ξεκιναμε κρεμουλα!!!!!:Pεχει να κανει και εμβολια την παρασκευη ή την δευτερα!!!!θα δω πως παει με τις μυξουλες της και θα κλεισω ραντεβου!!!!!!!!!!!σας αγαπω!!!!!!!!!:P

γεια σου ποπακι!! αμαν κ αυτη η πεθερα βρε παιδι μου!! χιχιχι

αχ ξεκινατε κρεμουλες ε??? τελειαααα!!!!! ωχ εχετε κ εμβολιακι! εμεις σε 1 μηνα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε? Τι κανουν τα νινακια σας?????

Εμεις ειμαστε καλα τρωμε αρκετα και για να δουμε ποσο βαρος θα βαλουμε....

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα υποσχομαι μεχρι το τελος της μερας να μπω και να σας διαβασω...δεν εχω χρονο και τωρα με το ξενο που δινω χρειαζομαι περισσοτερο χρονο για αποστερωσεις κτλ.βγαζω με θηλαστρο και το δικο μου και δεν προλαβαινω ουτε να βιξω...ειμαι και λιγο κρυωμενη και νιωθω πολυ αδυναμη...θα ξαναρχισω τις βιταμινες να δυναμωσω!

Σας εχω επιθυμησει πααααααρα πολυ....

Σας φιλω ολες πολυ γλυκα και φιλακια και στα μπεμπακια σας!

Ιωαννακι χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

κοριτσακια μου, καλο μηνα! τι κανετε?

εγω απο το πρωι ειμαι με ενα τηλεφωνο στο χερι να τακτοποιησω διαφορα θεματα για το μαγαζι. πολλα προβληματα, οικονομικης φυσεως, παρα πολυ αγχος, μια εκκρεμμοτητα εχω κ ελπιζω να λυθει μεχρι το απογευμα.

εχτες παλι η μπεμπα μεχρι τις 1 γκρινια κ κλαμα, δεν ξερω τι παθαινει, μερα παρα μερα ετσι θα μας πηγαινει??????:confused:

ιωαννακι μου με το καλο η αδελφουλα σου, να εχει μια τελεια εγκυμοσυνη! και εσυ με το καλο!!! μετρας μερες ε? εισαι καλυτερα ψυχολογικα ε? μπραβο κοριτσακι μου!

ποπακι μου γιατι ετσι στην πεθερα? κριμα ρε γαμωτο!

ματινακι μπραβο, ειδες που ολα πανε καλα? καλε περαστικα, παρε βιταμινες, αλλα ρωτα τον γιατρο πρωτα μιας και θηλαζεις.

αχ ελενακι μου και δεν μπορω να ακουω για παιδακια! πολυ στεναχωριεμαι:-(,μακαρι να ειχα πολλα λεφτα να βοηθουσα ολα τα παιδακια!

αναστασακι μου κ εγω δεν την εχω βγαλει εξω με την παγωνια, φοβαμαι! τι κανει ο μπεμπακος?

νατασακι περαστικα στην μανουλα σου! να ειναι το τελευταιο που σας συμβαινει, αμαν με τους γιατρους!

χρυσανθακι μου τι κανετε? οταν σκεφτομαι το χριστινακι μου βγαινει να την λεω χρυσανθεμο :lol:! μαλλον απο το ονομα σου!

εγω τωρα ειμαι μαγαζι κ περιμενω να παει 5 να παρω το τηλ που πρεπει για να τακτοποιησω την εκκρεμοτητα. αχχχχχ πολυ αγχος. τεσπα! υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα........

καλα που εχω κ εσας και τα λεμε...............

φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...