Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μου εχουν λειψει πολυ οι βολτιτσες!!

να σε ρωτησω ρε φιλεναδα, με το θηλαστρο απο ποτε μπορουμε να αρχισουμε να βγαζουμε?? κ στο μπουκαλι ποσες ωρες κραταει??

κ τωρα μπορεις απλα καλυτερα μετα τισ 40 μερες για να του το δωσεισ γιατι τωρα μπορεθ να μπερδευτει με το μπιμπερο κ αν τον ταιζεις εναλλαξ καλυτερΑ ταησε τον βγαλε απο αυτο που εφαγε το υπολοιπο κ κρατα το βαλλο στηθος γεματο γιατι μπορει να μην θελει μπιμπερο κ να μεινει νυστικο αν το εχεις βγαλει ολο 10 ωρες στο μποκαλι ψυγειο στους 4 βαθμους 6 μηνες σακουλακι στους -8 καταψυξη

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βγαινω φιλεναδιτσες μου...κουραστηκα πολυ!θα τα πουμε πιο μετα η αυριο...φιλακια!

καλη ξεκουραση χρυσανθακι μου! σ'ευχαριστω για την απαντηση!!! φιλακια!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια τις πανες τις φοραμε συμφωνα με τα νουμερα που γραφει πανω η συσκευασια ε?? εμεις ακομη το 1 φοραμε

Αναστασάκι μου καλησπέρα!Τις πάνες τις φοράς ανάλογα με τα κιλά του μωρού σου!Η σωστή πάνα είναι αυτή που τα κιλά του μωρού σου βρίσκονται κάπου στην μέση! Δηλαδή αν το νούμερο 2 της pampers που θυμάμαι είναι για 3-6 κιλά τότε την παίρνεις για μωράκι γύρω στα 4,5 κιλά!Κοιτάς πάντα να είσαι γύρω στην μέση!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μου καλησπέρα!Τις πάνες τις φοράς ανάλογα με τα κιλά του μωρού σου!Η σωστή πάνα είναι αυτή που τα κιλά του μωρού σου βρίσκονται κάπου στην μέση! Δηλαδή αν το νούμερο 2 της pampers που θυμάμαι είναι για 3-6 κιλά τότε την παίρνεις για μωράκι γύρω στα 4,5 κιλά!Κοιτάς πάντα να είσαι γύρω στην μέση!;)

καλησπερα νατασσακι μου! κ εγω αυτες ειπα τωρα στον αντρα μου να παρει να δω πως ειναι!;) τι κανετε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι χαρά είναι αυτή; Η αδερφούλα μου είναι έγκυος στο 3ο παιδάκι!!!! Θα κατουρηθώ καλέ από τη χαρά μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Την άλλη εβδομάδα θα πάει να δει σάκο! Πολλά γεννητούρια στο 2012 καλέεεεεε!!!! Θα κάνω και 3ο ανηψάκιιιιιιιιιι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα νατασσακι μου! κ εγω αυτες ειπα τωρα στον αντρα μου να παρει να δω πως ειναι!;) τι κανετε??

Πόσο είναι ο μπεμπούλης τώρα?:rolleyes:Στα κιλά εννοώ!

Προσωπικά ήμουνα ευχαριστημένη...αλλά πιστεύω όλες οι πάνες καλές είναι!

Είμαστε καλά λίγο μπουκωματάκι μας έμεινε..παίρνουμε τα φαρμακάκια μας κανονικά και λεώ μόλις δώ να φτιάξει λίγο ο καιρός να την πάω στον ωρυλλά να δούμε τί γίνεται..αν και παρατήρησα ότι ακούει καλύτερα τώρα...:rolleyes:Εσείς πώς τα πάτε?Με το θηλασμό όλα καλά?

Κοριτσάκια μου τι χαρά είναι αυτή; Η αδερφούλα μου είναι έγκυος στο 3ο παιδάκι!!!! Θα κατουρηθώ καλέ από τη χαρά μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Την άλλη εβδομάδα θα πάει να δει σάκο! Πολλά γεννητούρια στο 2012 καλέεεεεε!!!! Θα κάνω και 3ο ανηψάκιιιιιιιιιι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχ Συγχαρητήρια Χαζοθεία και Χαζομαμά μαζί!!!!!:lol::lol: Με το καλόΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Πόσο είναι ο μπεμπούλης τώρα?:rolleyes:Στα κιλά εννοώ!

Προσωπικά ήμουνα ευχαριστημένη...αλλά πιστεύω όλες οι πάνες καλές είναι!

Είμαστε καλά λίγο μπουκωματάκι μας έμεινε..παίρνουμε τα φαρμακάκια μας κανονικά και λεώ μόλις δώ να φτιάξει λίγο ο καιρός να την πάω στον ωρυλλά να δούμε τί γίνεται..αν και παρατήρησα ότι ακούει καλύτερα τώρα...:rolleyes:Εσείς πώς τα πάτε?Με το θηλασμό όλα καλά?

σημερα που τον ζυγησε ο γιατρος, 4180. καλυτερα ειμαστε!!

μπραβο αντε να φυγει επιτελους!! κ εγω σκευτομαι οταν θα σαραντισουμε παλι θα φοβαμαι να τον βγαλω εξω, δεν ξερω...:rolleyes:

ιωανακι με το καλο να ερθει κ το ανηψακι λοιπον!!!:-P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σημερα που τον ζυγησε ο γιατρος, 4180. καλυτερα ειμαστε!!

μπραβο αντε να φυγει επιτελους!! κ εγω σκευτομαι οταν θα σαραντισουμε παλι θα φοβαμαι να τον βγαλω εξω, δεν ξερω...:rolleyes:

ιωανακι με το καλο να ερθει κ το ανηψακι λοιπον!!!:-P

Ε οπότε το 2 θα σας είναι σίγουρα μία χαρά!Να μην το σφίγγει κι όλας και τον ενοχλεί!;) Αναστασάκι μου γίνεται ο χαμός από ιώσεις!!!Ο ΧΑΜΟΣ!Να ζεστάνει λίγο ο καιρός και μετά τον βγάζεις !;)

Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούμε οι Θεσσαλονικιές!!!!Ακούς Λενιώ μου!!!!!!!!!!!!!!!

Ε οπότε το 2 θα σας είναι σίγουρα μία χαρά!Να μην το σφίγγει κι όλας και τον ενοχλεί!;) Αναστασάκι μου γίνεται ο χαμός από ιώσεις!!!Ο ΧΑΜΟΣ!Να ζεστάνει λίγο ο καιρός και μετά τον βγάζεις !;)

και εγω φοβαμαι πολυ!!! λεω ομως με το αμαξι αν παμε στο χωριο δεν πηραζει ε?

Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούμε οι Θεσσαλονικιές!!!!Ακούς Λενιώ μου!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναιιιιιιιι!!!!!! τελεια θα ειναι!! να μπει η ανοιξη κ να παμε!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Είστε καλά; Μακάρι να είστε κι εσείς και τα μπεμπάκια σας! Εγώ εννοείται ξύπνια από τις 4 και δεν μπορώ με τίποτα να ξανακοιμηθώ! Ααααχχχ άτιμες καούρες!!! Έχω να πάω και γιατρό! Στις 11 έχω ραντεβού αλλά θα πρέπει να φύγουμε πολύ νωρίτερα γιατί χιονίζει από εχθές το βράδυ και το έπιασε κάτω! Τι άγχος κι αυτό; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...