Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γιωτακι ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!αλλαξαν μαλλον οι συνηθειες της μεγαλωνει η γλυκουλα σου!κανε της παραπανω γαλατακι καθε φορα και θα το βλεπεις!και η ζεστη σιγουρα βοηθαει για καλυτερο υπνο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!ωχ!το μωρο μου κουνιετε,,,τουλαχιστον σας διαβασα!

ρανακι μου καλο και αγαπημενο αφου κανεις οτι μπορεις μην νιωθεις "καπως" σημασια εχει να ειστε και οι δυο χαρουμενες και η μικρη χορτατη!το καλμα ειναι τοοοοσο νορμαλ!θα περασει!

Καλησπέρα χρυσανθακι μου..κ μένα τον ακούω μιλάει..ήρθε η ώρα να φάει..μισή ωρίτσα κοιμήθηκε..

Πάω να ταΐσω τον μπουλουκακο μου..

ΦιλάκιΑ στο Χριστίνακι..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τρωμε τωρα....αχ τι περναω ακουστε!γαστριτιδα μαΛΛΟΝ με πειρετο,,38,8 το πρωι τωρα 37.5 κ ειχα κ φοβερο πονο στο στομαχι!την θηλαζα κ υπεφερα κοριτσια κ δεν μπορουσα ουτε να φαω οθτε να πιω τπτ ενα κουλουρι κ λιγο νερο τα αφησα στην τουαλετα (απο την πανω οδο με το μπαρδον!)πηρα τον παιδιατρο πριπεραν κ ηλεκτρολυτες κ παναντολ...μακαρι να μην κρατησει πολθ!τουλαχιστων ο πονος περασε κ εφαγα κ λιγο κ ηπια τσαι ...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ναι δικό μας είναι γιώτακι μου..με δάνειο το έχουμε..έχουμε χρόνια μπροστά μας να ξεχρεώσουμε ..κ να ήταν μόνο αυτό..άσε..κ αλο δάνειο συμπληρωματικό..ουφφ ..ας σκεφτόμαστε θετικά όμως..θα έρθουν κ καλύτερες μέρες..η μαλον ευκολότερες..

υγεια να εχετε ελενακι μου και ολα θα γινουν! θεττικες σκεψεις!

εμεις παντως με το μαγαζι παμε απο το κακο στο χειροτερο, ευτυχως που παει η δουλεια του αντρα μου καλα κ δεν εχουμε ιδιαιτερο προβλημα.

τρωμε τωρα....αχ τι περναω ακουστε!γαστριτιδα μαΛΛΟΝ με πειρετο,,38,8 το πρωι τωρα 37.5 κ ειχα κ φοβερο πονο στο στομαχι!την θηλαζα κ υπεφερα κοριτσια κ δεν μπορουσα ουτε να φαω οθτε να πιω τπτ ενα κουλουρι κ λιγο νερο τα αφησα στην τουαλετα (απο την πανω οδο με το μπαρδον!)πηρα τον παιδιατρο πριπεραν κ ηλεκτρολυτες κ παναντολ...μακαρι να μην κρατησει πολθ!τουλαχιστων ο πονος περασε κ εφαγα κ λιγο κ ηπια τσαι ...

χρυσανθακι μου περαστηκα! ρωτησες τον παιδιατρο μηπως δεν κανει να την θηλαζεις?

Διαφημίσεις

χαχαχ!!καλο φιλεναδα!εισαι πολυ καλη συζυγος χωρις πλακα!αλλα κ αυτος που σε βοηθαει...εμ ετσι ειναι αυτα!μπραβο κοριτσακι μου!κ γω σκεφτομε να την βγαζω σιγα σιγα...αν κ ο γιατρος λεει 6μηνο!

ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΡΑΝΙΑ ΠΗΓΕΝΕ!!!!!!1

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χρυσανθακι μου περαστηκα! ρωτησες τον παιδιατρο μηπως δεν κανει να την θηλαζεις?

ευχαριστω πολυ!απο τα μουτρα με επιασε!πριν απολα δεν σταματας να θηλαζεις μου ειπε!ηταν πολυ φρικη γιωτακι μου...αλλα τωρα ολα καλα (σχεδον)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!???

ΦΙΛΑΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΕΚΑΝΕς ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΜΕ ΜΕΓΑλο ζηλο μην νιωθεις ασχημα κ μην στεναχωριεσαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χρυσανθακι μου περαστικααααααααα!!!!!!!!! κ εδω που ηρθε ο διδαγγελ. αυτα μου ελεγε... κ εμεν τις προαλες πονος στο στομαχι κ ταση για εμμετο κ ηταν οι μερες που δεν ηταν ο μικρος καλα.. κ με το ρωτησε ο γιατρος.. το μυαλο μου δεν πηγαινε καθολου εκει....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

απο το αγχος ηταν!!!!αχ!θα σε μαλωσω!!!!!χαλαρα τωρΑ λοιπον ζιζι θελει ο ζιζακιας ζιζι δως του αναστασακι μου!θα στρωσετε που θα παει κ μην ξεχνετε ρανακι κ αναστασακι μετα τις 40 μερες εδραιωνετε ο θηλασμος!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

μου ειπε ο γιατρος μπορεις να βγεις λίγο εδω εξω στο μπαλκονι καποια στιγμη που δεν θα εχει παγωνια. κ μετα που σαραντισω τον ρωτησω κ μου ειπε αν δω καλη μερα να μην εχει δηλαδη παγωνια μπορουμε να βγουμε!:D:D την αλλη τεταρτη σαραντιζουμε!! ηθελα πολυ να τον παρω κ να παω στο χωριο, αλλα ειναι αρρωστη η μαμα μου. ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τοτε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μου ειπε ο γιατρος μπορεις να βγεις λίγο εδω εξω στο μπαλκονι καποια στιγμη που δεν θα εχει παγωνια. κ μετα που σαραντισω τον ρωτησω κ μου ειπε αν δω καλη μερα να μην εχει δηλαδη παγωνια μπορουμε να βγουμε!:D:D την αλλη τεταρτη σαραντιζουμε!! ηθελα πολυ να τον παρω κ να παω στο χωριο, αλλα ειναι αρρωστη η μαμα μου. ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τοτε!!

σου το ευχομαι φιλεναδιτσα μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

σου το ευχομαι φιλεναδιτσα μου!

μου εχουν λειψει πολυ οι βολτιτσες!!

να σε ρωτησω ρε φιλεναδα, με το θηλαστρο απο ποτε μπορουμε να αρχισουμε να βγαζουμε?? κ στο μπουκαλι ποσες ωρες κραταει??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...