Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καταλαβα! και θα τον εχεις στο δωματιο μεχρι? δεν παιζει να αλλαξετε δωματια, η δεν χωραει το διπλο στο παιδικο?

αναστασακι 3,5 μηνων την βαλαμε κ εμεις.

εγω εφτιαξα σουπα σημερα. παει με το κρυο

την ειχες σε καλαθουνα?? εμενα δυσανασχετει εκει μεσα..

αχ δεν εκλαψε καθολου το μωρο μου....τον κοιταγε καλα καλα...σαν να του λεει ποιος εισαι εσυ τωρα που με πασπατευεις????

χαχααχααχχα

θυμαστε που ειχαμε δει ενα βιντεακι με εξετασεις στα νεογεννητα?αυτες ακριβως τον εκανε κ οταν γεννηθηκε κ την προηγ.φορα,κ τωρα! πολυ πλακα ειχε! αλλα ο δικος μου τον γατσωσε απο τον γιακα τσιριζε κ δεν τον αφηνε! χαχαχαχααχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταλαβα! και θα τον εχεις στο δωματιο μεχρι? δεν παιζει να αλλαξετε δωματια, η δεν χωραει το διπλο στο παιδικο?

αναστασακι 3,5 μηνων την βαλαμε κ εμεις.

εγω εφτιαξα σουπα σημερα. παει με το κρυο

Αχ άσε γιωτακι μου..δεν χωράει το διπλό στο παιδικο..πολύ άβολα δωμάτιΑ..μετάνιωσα που δεν έκανα παράθυρο στο παιδικο αντί για μπαλκονόπορτα..θα είχα περισσότεραες επιλογές..

Κ γω αύριο σκέφτομαι να φτιάξω σουπιτσα..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω την εχω βαλει στο δωματιο της και κοιμαμαι εκει μαζι της...αλλα ρε κοριτσια...μου λειπει ο αντρουλης μου!!!!

ποσο καιρο πρεπει να ειμαι μαζι της στο δωματιο????

θελω κι εγω αγκαλιτσες.....χιχιχιι

ρανακι μου μαλαξεις κ ζεστες κομπρεσες μου ειχαν πει στο μαιευτηριο για να κατεβει πολυ γαλα. ενταξη μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου, ζυγιζε την ανα 1 εβδομαδα και βλεπεις!

ρωτα τον γιατρο ποσο πρεπει να κοιμηθεις μαζι της, εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις, αλλοι λενε κατευθειαν, αλλοι στις 40 μερες κ εμας μας ειπε στους 3-4 μηνες.

μονο βραδυ κανετε αγκαλιτσες? πες του να κανετε αλλες ωρες!

εγω παντως τον αντρουλη μου κ το κρεβατι μου δεν το αφηνα. γιαυτο την εβαλα μαζι μας.

ρανακι μου μαλαξεις κ ζεστες κομπρεσες μου ειχαν πει στο μαιευτηριο για να κατεβει πολυ γαλα. ενταξη μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου, ζυγιζε την ανα 1 εβδομαδα και βλεπεις!

ρωτα τον γιατρο ποσο πρεπει να κοιμηθεις μαζι της, εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις, αλλοι λενε κατευθειαν, αλλοι στις 40 μερες κ εμας μας ειπε στους 3-4 μηνες.

εγω παντως τον αντρουλη μου κ το κρεβατι μου δεν το αφηνα. γιαυτο την εβαλα μαζι μας.

χιχι κ εγω ετσι γιωτακι!! δεν μπορω να κοιμηθω μονη!!! ιο μαλαξεις πως ακριβως γινοντε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θυμαστε που ειχαμε δει ενα βιντεακι με εξετασεις στα νεογεννητα?αυτες ακριβως τον εκανε κ οταν γεννηθηκε κ την προηγ.φορα,κ τωρα! πολυ πλακα ειχε! αλλα ο δικος μου τον γατσωσε απο τον γιακα τσιριζε κ δεν τον αφηνε! χαχαχαχααχα

Χαχαχαχα..είναι Λιγο παλαβες έχεις δίκιο αναστασακι μου..ειδικά εκείνη που τους κάνουνε να περπατάνε κ καλά..τα γιαυρακιΑ μας φοβούνται μωρέ..

Εμένα γελούσε στην εξέταση..λίγο στο εμβόλιο έκλαψε..κ μετά που του τρύπησε την φτέρνα για να τον πάρει αίματακι πλανταξρ στο κλάμα το γιαυρι μου..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχ...μονο τα βραδυα τον εχω και το σκ γιωτακι μου λογω δουλειας!!!!και τα βραδυα θελει να με βοηθαει με τη μικρη για να κοιμαμαι κι εγω....

και στο δωματιο της την εβαλα κατευθειαν για να μην τον ενοχλω μωρε....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Χαχαχαχα..είναι Λιγο παλαβες έχεις δίκιο αναστασακι μου..ειδικά εκείνη που τους κάνουνε να περπατάνε κ καλά..τα γιαυρακιΑ μας φοβούνται μωρέ..

Εμένα γελούσε στην εξέταση..λίγο στο εμβόλιο έκλαψε..κ μετά που του τρύπησε την φτέρνα για να τον πάρει αίματακι πλανταξρ στο κλάμα το γιαυρι μου..

ωχ φανταζομαι !!!!!!!!!

λενακι μου που λες εγω κ φιδε που εφαγα πολυ ειχε πολλα αερια...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στο πορτ μπεμπε, δεν δυσανασχετουσε.

εχω καμερα στο δωματιο της και την βλεπω το βραδυ. εχω μια μικρη τηλεορασιτσα στο κομοδινο μου και την βλεπω.

χιχι κ εγω ετσι γιωτακι!! δεν μπορω να κοιμηθω μονη!!! ιο μαλαξεις πως ακριβως γινοντε?

σαν μασαζ.

ρανακι μου εχεις δικιο!!!

παω κοριτσια να ετοιμασω φαι ερχεται ο αντρουλης!

λενακι δικο σας εινια το σπιτι? περνει καμια αλλαγη?

Διαφημίσεις

ωχ φανταζομαι !!!!!!!!!

λενακι μου που λες εγω κ φιδε που εφαγα πολυ ειχε πολλα αερια...

Ναι είχε αέρια από το φιδε..άραγε πότε σταματάνε τελείως τα αέρια με πόνο..μετά τους 6 μήνες πιστεύω πως θα είναι καλύτερα..θα τρώμε πολύ πιο άνετα..μου έχουν λείψει οι σαλάτες πολύ..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!ωχ!το μωρο μου κουνιετε,,,τουλαχιστον σας διαβασα!

ρανακι μου καλο και αγαπημενο αφου κανεις οτι μπορεις μην νιωθεις "καπως" σημασια εχει να ειστε και οι δυο χαρουμενες και η μικρη χορτατη!το καλμα ειναι τοοοοσο νορμαλ!θα περασει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

αναστασακι μμυο μια χαρα ειναι ο μικρουλης !!!η υπομονη σου ειναι το θεμα πολλα πολλα μπρεβο που συνεχιζεις αλλα μην μου σκασεις κιολας!ο,τι μπορεις καλο μου εχυ να σε καλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

λενακι δικο σας εινια το σπιτι? περνει καμια αλλαγη?

Ναι δικό μας είναι γιώτακι μου..με δάνειο το έχουμε..έχουμε χρόνια μπροστά μας να ξεχρεώσουμε ..κ να ήταν μόνο αυτό..άσε..κ αλο δάνειο συμπληρωματικό..ουφφ ..ας σκεφτόμαστε θετικά όμως..θα έρθουν κ καλύτερες μέρες..η μαλον ευκολότερες..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου καλο αντε να δουμε τι θα πει κ σε σας ο γιατρος καλη αρχη με τα φρουτα!!!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...