Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γλυκουλες μου καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ μου χρονια σου πολλα για εχτες γλυκουλα μου και του χρονου να γιορτασεις και με τα δυο αγορακια σου τα ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου ειδατε τον μπεμπακο σας, ζωηρουλης ε?τι καλα!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!το ξερω ειναι μακρινος ο μηνας για το επομενο ραντεβου αλλα τι να κανουμε, υπομονη!!!!!σε λιγο που θα τον νοιωθεις κιολας θα ειναι σαν να τον βλεπεις καθε μερα!!!!!!!!;)

νενακι μου, σοφακι μου,αναστασακι μου(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακη μου καλο ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυυ!

κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααααααααααααα!μου λειψατεεεε!ειχαμε ενα γεματο σαβ/κο!ωραια ηταν!;)τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

εγω ειμαι καλα..ο ζουζουνος μου ειναι πολυ ησυχος τελικα..την ημερα ειδικα κανει πολες κινησεις πιο πολυ το βραδυ τα μεσανυχτα που ξυπναω κ δεν κοιμαμαι τοτε γινεται ζωηρουλης ο σκατουλης να φανταστειτε ο αντρας μου μια φορα μονο το ενιωσε,καθε φορα που βαζει το χερι του μενει ακινητο!χαχαχχαχα!:tongue::tongue:

μας ηρθε κ το χαρτι απο την απο φαση για την ενσταση που καναμε..την δεχτηκανε..γιουπιιιιιι!θα παμε σημερα να τα παρουμε!

σας αγαπω πολυυυυυυ..φιλακιαααααααααααα!;);)

καλημερα ελενακι!!!χρονια σου πολλα αν και λιγο καθηστερημενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αγαπούλες μου γλυκιές τι κάνετε;;;;

χάθηκα το ξέρω, μου λείπετε πολύ, σας διαβάζω όμως αλλά δεν ένιωθα να γράψω, πήγαινα να ξεκινήσω και δε μου βγαινε......δε πετύχαινα και καμια μέσα και μελαγχολούσα....

με το διάβασμα του μικρού τα χω δει όλα δε θέλει να στρωθεί με τίποτα....

Λενιώ μου Χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι τους άντρες σου και με το καλό και ο μπεμπούλης σας!!!! Σ' αγαπώ πολύ πολύ!!!! φιλάκια στον ζούζουνο σου!!!! Να χαρείς τον αδερφούλη σου!!!! να περάσετε τελεια!!!!

Έφθασες στη μέση αγαπούλα!!!! τώρα το είδα γιούπιιιιιιιιιιιιιιι

Νενάκι μου τι κάνεις αγαπούλα μου!!!!! ((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Εμένα μου ήρθε ξουτ από εσένα και τη ρανιούκο μας!!!! και απο τα υπόλοιπα κοριτσάκια φυσικά

Ματινάκι μου είδατε το ζουζουνάκι σας!!!! μπράβο κοριτσάρα μου!!!! Να χαίρεσαι και τον αδερφούλη σου!!! Α1!!! το κρεβατάκι που σ' αρέσει τρέλα!!!! ωραίο, λειτουργικό και έξυπνο!!!! και φθηνό!!!!

Ρανιούκο μου χαίρομαι που ξαναμπήκες στο πινακάκι δυναμικά!!!! μακάρι να παντρευτείτε 3;)21 μέρες μείνανε μόνο πω, πω!!!!

Ποπάκη μου αρχίσατε να βλεπετε πραγματάκια για την πριγκήπισσα ε;;; καλά ψώνια!!!! τα χρωματάκια ακούγονται τελεια πάντως!!!!

Νατασσούλα μου τι κάνεις;;; το λουλουδάκι μας άνθισε;;; ζουζουνεύει;;;;:D

Τζινάκι μου τι κάνεις;;;; χαίρομαι που επανήλθες!!!!!

αναστασάκι μου τι κάνεις;;;

Εφάκη όλα καλά και με την εξέταση άντε να μας πεις ευχάριστα σύντομα;)

Χαδάκια στις εγκυούλες μας!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

Σας αγαπώ πολύ και σας σκέφτομαι!!!!!

Σας έχω μέσα στην καρδιά μου!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Σοφακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπουλιτσα μου σε πεθυμησααααααα...ευχαρηστω πολυ για τις ευχουλες σου!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ελενακι!!!χρονια σου πολλα αν και λιγο καθηστερημενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα Εφακη μουυυυυυυυυ..ευχαρηστω πολυυυυυυυ!;);)

παω εφακη μου να ετοιμαστουμε~θα τα πουμε αργοτερα..φιλακια πολλα!\

καλη δουλειτσα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Eυχαριστω λενιω μου για τις ευχες!

Θα περασει ο καιρος το ξερω απλα τωρα μου φαινεται βουνο που θα κανω ενα μηνα να ξαναδω τον ανταρτη μας!!!!!!

Μιαμ μιαμ τι τελεια γλυκακια ειναι αυτα????? Μπραβο λενιω μου χρυσοχερα και του χρονου με υγεια!!!!!!

ευχαρηστω πολυ Ματινακι μουυυυυυυ!

εκανα μπακλαβα και γαλακτομπουρεκο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες στο παρεακι μας!συνχαρητηρια για την εγκυμοσηνη κ με το καλο το κοριτσακι σου!

ευχαρηστω κ για τα χρονια πολλα!;)

σε περημενουμε για καφεδακι να σε γνωρησουμε καλυτερα!:D

καλημέρα κοριτσια,

ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας! καλη εβδομαδα σε ολες:P

καλως ηρθες στο παρεακι μας!συνχαρητηρια για την εγκυμοσηνη κ με το καλο το κοριτσακι σου!

ευχαρηστω κ για τα χρονια πολλα!;)

σε περημενουμε για καφεδακι να σε γνωρησουμε καλυτερα!:D

καλημερουδιααααααααααααα!μου λειψατεεεε!ειχαμε ενα γεματο σαβ/κο!ωραια ηταν!;)τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

εγω ειμαι καλα..ο ζουζουνος μου ειναι πολυ ησυχος τελικα..την ημερα ειδικα κανει πολες κινησεις πιο πολυ το βραδυ τα μεσανυχτα που ξυπναω κ δεν κοιμαμαι τοτε γινεται ζωηρουλης ο σκατουλης να φανταστειτε ο αντρας μου μια φορα μονο το ενιωσε,καθε φορα που βαζει το χερι του μενει ακινητο!χαχαχχαχα!:tongue::tongue:

μας ηρθε κ το χαρτι απο την απο φαση για την ενσταση που καναμε..την δεχτηκανε..γιουπιιιιιι!θα παμε σημερα να τα παρουμε!

σας αγαπω πολυυυυυυ..φιλακιαααααααααααα!;);)

eleni25 εισαι και εσύ 20 εβδομάδων? ποτε σου έχουν δώσει πιθανη ημερομηνιά τοκετου? εμενα 8/10/11. και εμένα μόνο μια φορα την ένιωσε ο αντρας μου, ενω χαλάει τον κόσμο στην κλωτσια οταν βαζει το χέρι του μένει ακινητη!4 ιουνίου θα κανω τον μεγάλο (β επιπέδου)!!

Γεια σου YOTOU, καλως ορισες στην παρεα μας! Να εχεις καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!! Κοριτσακι ε??? Γερο να ειναι!!!!!

ευχαριστώ πολύ!!! εσύ είσαι 15 εβδομαδων? αγορακι? τελεια!!! να πανε όλα καλά!!!!!:D

eleni25 εισαι και εσύ 20 εβδομάδων? ποτε σου έχουν δώσει πιθανη ημερομηνιά τοκετου? εμενα 8/10/11. και εμένα μόνο μια φορα την ένιωσε ο αντρας μου, ενω χαλάει τον κόσμο στην κλωτσια οταν βαζει το χέρι του μένει ακινητη!4 ιουνίου θα κανω τον μεγάλο (β επιπέδου)!!
καλημέρα κοριτσια,

ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας! καλη εβδομαδα σε ολες:P

τι κανεις YOTOU μου?καλη βδομαδα να εχουμε!;)

κ μενα 7-8/10 βγαινει απλα επειδη ειμαι με καισαρικη θα γεννησω τελη σεπτεμβρη!εγω 30 μαιου θα κανω τον μεγαλο υπερηχο !ποτε ειχες τελευταια φορα περιοδο?ειμαστε πολυ κοντα!

κ γω 20 βδομαδων κ ο μικρουλης ειναι πολυ ησυχος!μονο τα μεσανυχτα που ξυπναω συνεχεια εκει το αισθανομαι πιο εντονα..σημερα το μεσημερι το ενιωσα κανα 3 φορες πολυ εντονα αλα φυσικα μωλης εβαλε ο αντρας μου το χερι του ακινητο εντελως!τα σκατουλικα λες κ το καταλαβαινουνε!:tongue:

εσενα το πρωτο σου ειναι!εγω εχω ακομα ενα αγορακι θα γινει 3 τον αυγουστο!;)

αν θελεις βαλε κ τικερακια εχουν πλακα κ βλεπουμε κ την αναπτυξη των ζουζουνιων μας!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααα!!!!!!τι κανετε?καλοκαιρακι μπηκε για τα καλα ε?γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOTOU καλως ηρθες και με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες κοπελιτσες τι κανετε?εγω εχω κουραστει αυτες τις μερες ειδικα την κυριακη και με εχει πιασει η μεση μου απιστευτα, ολος μου ο αριστερος γοφος με ποναει, οταν σηκωνομαι με το ζορι σερνω το ποδι μου, φανταστητε να βαρυνω πιο πολυ!!!!!κουραζω πολυ τον εαυτο μου και δεν πρεπει, το ξερω, κανονικα τωρα επρεπε να ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι αλλα εγω εδω να μην χασω τα ευσημα στην παλιοδουλεια!!!!!:( κατα τ'αλλα για να μην σας στεναχωρω η μπεμπουλα ειναι καλα, κλωτσαει καθημερινως, εγω ονειρευομαι κρεβατακια και διαφορα και ανυπομονω να τα παρω!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?????

Χαθηκα 2 μερουλες ε??? Την κυριακη δεν ειχα καθολου ορεξη αφου ξυπνησα και δεν ηθελα να σηκωθω απ το κρεβατι! Και που μαγειρεψα ενιωσα οτι πολλα εκανα....εχω αρχισει και φουσκωνω επικινδυνα...χιχιχι!!!!

Χθες το πρωι εκανα εξετασεις αιματος που μου ειχε γραψει ο γιατρος και μετα πηγα απο την μανουλιτσα μου να την δω γιατι την κυριακη μειναμε σπιτι και δεν ειδα τους γονεις μου και τον αδερφο μου καθολου! Οι εξετασεις θα εχουν βγει αλλα θα παει ο αντρας μου να τις παρει γιατι δεν μπορω να ξαναπαω σημερα στην "πολη"!!!! Εχει αρχισει και μου την δινει η μετακινηση με το λεωφορειο πολυ....τωρα που καλοκαιριαζει δεν ειναι να μπαινεις σε λεωφορειο...αν κατσεις και με κανεναν που δεν κανει και συχνα μπανιο την εβαψες.....δεν εχω κανει εμετο μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη αλλα μαλλον δεν τον γλιτωνω αν συνεχισω να μετακινουμαι με λεωφορειο!!!! Τεσπα!!!!!! Αυτα τα δικα μου νεα...ελπιζω αργοτερα να σας πετυχω να πουμε καμια κουβεντουλα!!!!!!Παω να βαλω την ψαρουκλα μου στον φουρνο και επανερχομαι!!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!

τι κανεις YOTOU μου?καλη βδομαδα να εχουμε!;)

κ μενα 7-8/10 βγαινει απλα επειδη ειμαι με καισαρικη θα γεννησω τελη σεπτεμβρη!εγω 30 μαιου θα κανω τον μεγαλο υπερηχο !ποτε ειχες τελευταια φορα περιοδο?ειμαστε πολυ κοντα!

κ γω 20 βδομαδων κ ο μικρουλης ειναι πολυ ησυχος!μονο τα μεσανυχτα που ξυπναω συνεχεια εκει το αισθανομαι πιο εντονα..σημερα το μεσημερι το ενιωσα κανα 3 φορες πολυ εντονα αλα φυσικα μωλης εβαλε ο αντρας μου το χερι του ακινητο εντελως!τα σκατουλικα λες κ το καταλαβαινουνε!:tongue:

εσενα το πρωτο σου ειναι!εγω εχω ακομα ενα αγορακι θα γινει 3 τον αυγουστο!;)

αν θελεις βαλε κ τικερακια εχουν πλακα κ βλεπουμε κ την αναπτυξη των ζουζουνιων μας!

καλημερα ελένη25!

μια χαρα είμαι, εσύ?

τελευταία περιοδο 31/12/10! περιμέναμε πως και πως να κανουμε την χοριακή!:shock:

το πρώτο μου είναι, ειμαι 1,5 χρόνο παντρεμένη. εχω τρελή περιέργια να δω την φάτσα της!

έγω μέχρι στιγμής πάω για φυσιολογικό, θα δείξει. που γεννάς? εγω ιασώ.

2 αγορακιά λοιπον! να σου ζήσουν!:-P

θα βάλω τικερακια μόλις βρώ λιγο χρόνο απο την δουλεία! μου αρέσουν!

καλημέρα σε όλες!

:-P

ευχαριστώ πολύ!!! εσύ είσαι 15 εβδομαδων? αγορακι? τελεια!!! να πανε όλα καλά!!!!!:D

Ευχαριστω yotou να εισαι καλα και να εχεις κι εσυ καλη εγκυμοσυνη και γεννα με το καλο!

Εμας μας ειπε ο γιατρος στην αυχενικη διαφανεια οτι κατα 80% ειναι αγορακι αλλα δεν το εχουμε δεσει ακομα....ο λογος ειναι οτι ποτε δεν φαινεται σιγουρα σε τοσο μικρη ηλικια κυησης το φυλο! Μια φιλη μου που εχουμε τον ιδιο γυναικολογο και τον ιδιο γιατρο για τους μεγαλους υπερηχους, της ειχαν πει μεχρι και τον 4ο μηνα οτι εχει αγορι....στην β'επιπεδου μαθανε οτι τελικα εχουν κοριτσι! Οποτε δεν το δενουμε μεχρι να γινει σιγουρο! Απλα εχουμε την αποψη οτι δεν μας ενδιαφερει το φυλο αλλα η υγεια του παιδιου!!!!!

Αυτα...εσυ δεν μας εχεις πει για σενα τιποτα....για πε για πε....!!!!!:-P

καλημερα ελένη25!

μια χαρα είμαι, εσύ?

τελευταία περιοδο 31/12/10! περιμέναμε πως και πως να κανουμε την χοριακή!:shock:

το πρώτο μου είναι, ειμαι 1,5 χρόνο παντρεμένη. εχω τρελή περιέργια να δω την φάτσα της!

έγω μέχρι στιγμής πάω για φυσιολογικό, θα δείξει. που γεννάς? εγω ιασώ.

2 αγορακιά λοιπον! να σου ζήσουν!:-P

θα βάλω τικερακια μόλις βρώ λιγο χρόνο απο την δουλεία! μου αρέσουν!

καλημέρα σε όλες!

Καλημερα και σε σενα κοριτσακι!!!!!!!!!

καλημερααααααααααα!!!!!!τι κανετε?καλοκαιρακι μπηκε για τα καλα ε?γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

YOTOU καλως ηρθες και με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες κοπελιτσες τι κανετε?εγω εχω κουραστει αυτες τις μερες ειδικα την κυριακη και με εχει πιασει η μεση μου απιστευτα, ολος μου ο αριστερος γοφος με ποναει, οταν σηκωνομαι με το ζορι σερνω το ποδι μου, φανταστητε να βαρυνω πιο πολυ!!!!!κουραζω πολυ τον εαυτο μου και δεν πρεπει, το ξερω, κανονικα τωρα επρεπε να ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι αλλα εγω εδω να μην χασω τα ευσημα στην παλιοδουλεια!!!!!:( κατα τ'αλλα για να μην σας στεναχωρω η μπεμπουλα ειναι καλα, κλωτσαει καθημερινως, εγω ονειρευομαι κρεβατακια και διαφορα και ανυπομονω να τα παρω!!!!!:rolleyes:

καλημέρα popi! ευχαριστώ πολυ! και εσύ με το καλό!!! :tongue:

κοριτσάκι και εσύ? και εμένα με έχει ταράξει στην κλώτσιά, αλλά χαίρομαι και άμα αργήσει καμια φορά να κλωτσίσει την σκουντάω εγω!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...