Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενακι καλά δεν ειναι τα κιλακια? ενταξει δεν πηρε πολυ αλλα ειναι φυσιολογικο!

ναι καλύτερα να ερχεται σπιτι! αλλα για το εμβολιο εμεις δεν θα παμε??? γινεται εμβολιο στο σπιτι?? μου ειπε οτι εξω γινεται χαμός απο ιωσεις!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ!;)ΛΕΝΕ ΟΤΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩς 5-6 ΚΙΛΑ!ΕΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ..;)ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΑς ΤΙ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙ ΟΓΙΑΤΡΟς!ΕΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΩΝ +1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ 7,760..ΤΩΡΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ..ΘΑ ΞΕΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΦΡΟΥΤΑ!

ΞΥΠΝΗΣΕΕ ΠΑΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ..ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα εβαλα αρακα να γινεται!

αναστασακι μου μια χαρα ειναι τα κιλα του μπεμπη, εμβολιο γινεται σπιτι απο οτι ξερω, αν δεν γινεται πες του να σου κλεισει το πρωτο ραντεβου και να πατε, εμεις ετσι παμε γιατι η γιατρος ειναι μακρια κ δεν θελω να της πω να ερθει, εινια κ κολλητη του κουνιαδου μου και δεν θελω να την υποχρεωσω.

50 ευρω μας περνει

αρακα?????? πως τρελαινομαι, αλλα ελα που ο καλος μου δεν τρωει κατεψυγμενα!!!!

λενακι 2 μηνων ηταν 7700???????????????? εμενα 3 μηνων ηταν 6750!

και φαντασου δεν θα μας δωσει κρεμα μονο φρουτοκρεμα για να μην παρει extra βαρος, μονο απο το γαλα κα τα φρουτα.

την εχω βγαλει απο το δωματιο μου, ειναι σχεδον 1 μηνα που κοιμομαται στο δωματιο της.

πεταλουδιτσα τι κανεις? η ζουζου σου κλωτσαει ε? ολοκληρη κοπελα ειναι μωρε!!!

ιωαννα βαστα γερα!!!!!!!!!!

τελικα εβαλα αρακα να γινεται!

Πόσο μου έχουν λείψει διάφορα. Φαγητά..

Αρακά δεν έχω φάει ακόμα ..φέρνει αέρια κ αυτό κ θα τον πειράξουν..

Όσο για το εμβόλιο ναι γίνεται κ σπίτι..εμένα σπίτι μου τα κάνει.

Γιωτακι μου κ μένα φρούτα ΥΑ μου ξεκινήσει..μισή Μπανάνα μισό Μήλο κ μισό αχλάδι..για Α μην βάλει πολα κιλά..

Κ γω τον μεγάλο τον είχα στο δωμάτιο του από νωρίς..μετά της 40 μέρες..αλά έλα όμως τώρα που η κούνια δεν χωράει στο παιδικο κ το έβαλα στην κρεβατοκάμαρα..το ΠΑΙΔΙΚΟ είναι μια τρύπα..κουκετα,ντουλάπα,κ ένα τραπεζάκι που παίζει ο μικρός τίποτα αλο δεν χωράει..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ μ'αρεσει και εμενα πολυ ο αρακας γιωτακι! θα φαω λίγο η αληθεια. αφου με ειπε να τρωω απ'ολα....

αχ κοριτσια εγω σκευτομαι να τον παω στο δωματιο του μετα το 3μηνο...:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια να μαι κι εγω...

ηρθε και σε μας ο γιατρουλης

την βρηκε σε γενικες μια χαρα απλα το βαρος θελει να παρακολουθουμε....βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3100 και τωρα ειναι 3170 ενω θα επρεπε να ειναι 3260....ουφφφφ....μου ειπε να μην ανυσυχω...θα παω να παρω μια ζυγαρια και θα την ξαναμετρησουμε τη παρασκευη...μου ειπε οτι οφειλεται στον θηλασμο...ειναι βουλωμενοι οι σωληνες που περναει το γαλα για να βγει απο τη θηλη και θα κανω μαλαξεις απο δω και στο εξης για να την βοηθαω να κατεβαινει καλυτερα για να τρωει πο πολυ!!!!η αληθεια ειναι οτι το εκανα αμεσως και βγηκε πολυ γαλα και την εβαλα κατευθειαν....τωρα κοιμαται και φαινεται χορτασμενο το πουλακι μου!!!!!μακαρι να παει καλα κοριτσια γιατι δε θελω να της δινω ξενο...πως το εχω παρει ετσι δε μπορω να καταλαβω!!!!αυτααααααααααα.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχ μ'αρεσει και εμενα πολυ ο αρακας γιωτακι! θα φαω λίγο η αληθεια. αφου με ειπε να τρωω απ'ολα....

αχ κοριτσια εγω σκευτομαι να τον παω στο δωματιο του μετα το 3μηνο...:rolleyes::rolleyes:

Δοκιμασε αναστασακι μου μήπως κ δεν τον πειράξουν..μακάρι...

Τι καλά να μην είχανε κολικούς..

Όπως νιώθεισ εσύ να κάνεις αναστασακι μου..εγώ ένιωθα σίγουρη κ έτσι τον έβαλα..τώρα δεν έχω Αλή επιλογή οπότε θα μείνει μαζί μας μέχρι να χρονισει κ να τον βάλω στο παιδικο στη κουκετα..θα ανέβει ο μεγάλοσ πάνω κ ο μικρός κάτω..μακάρι να τα καταφέρουμε κ να μην μάθει μαζί μας κ δεν θα θέλει να μετακομίσει..επειδή θηλάζω κιόλας μ'αρέσει που τον έχω έτσι κοντά μου..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

την βρηκε σε γενικες μια χαρα απλα το βαρος θελει να παρακολουθουμε....βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3100 και τωρα ειναι 3170 ενω θα επρεπε να ειναι 3260....ουφφφφ....μου ειπε να μην ανυσυχω...θα παω να παρω μια ζυγαρια και θα την ξαναμετρησουμε τη παρασκευη...μου ειπε οτι οφειλεται στον θηλασμο...ειναι βουλωμενοι οι σωληνες που περναει το γαλα για να βγει απο τη θηλη και θα κανω μαλαξεις απο δω και στο εξης για να την βοηθαω να κατεβαινει καλυτερα για να τρωει πο πολυ!!!!η αληθεια ειναι οτι το εκανα αμεσως και βγηκε πολυ γαλα και την εβαλα κατευθειαν....τωρα κοιμαται και φαινεται χορτασμενο το πουλακι μου!!!!!μακαρι να παει καλα κοριτσια γιατι δε θελω να της δινω ξενο...πως το εχω παρει ετσι δε μπορω να καταλαβω!!!!αυτααααααααααα.....

Μπράβο κοριτσάκι μου! Μία χαρά είναι η μικρή μην ανυσηχείς! Και αν χρειάζεται να βοηθήσεις το στήθος σου με μαλάξεις κάνε! Αλλά μην κολλάς πολύ! Αν φάει και λίγο ξένο δεν θα πάθει τίποτα ναι;;; Αρκεί εσύ να μην αγχώνεσαι! Τα μωρά τα καταλαβαίνουν ΟΛΑ!!!!

εγω την εχω βαλει στο δωματιο της και κοιμαμαι εκει μαζι της...αλλα ρε κοριτσια...μου λειπει ο αντρουλης μου!!!!

ποσο καιρο πρεπει να ειμαι μαζι της στο δωματιο????

θελω κι εγω αγκαλιτσες.....χιχιχιι

Μπράβο κοριτσάκι μου! Μία χαρά είναι η μικρή μην ανυσηχείς! Και αν χρειάζεται να βοηθήσεις το στήθος σου με μαλάξεις κάνε! Αλλά μην κολλάς πολύ! Αν φάει και λίγο ξένο δεν θα πάθει τίποτα ναι;;; Αρκεί εσύ να μην αγχώνεσαι! Τα μωρά τα καταλαβαίνουν ΟΛΑ!!!!

ναι ολα καλα...προσπαθω να μην με αγχωνει μωρε...!!!!!

μου ειπε να της δινω και ξενο οταν βλεπω οτι δε χορταινει!!!!

Διαφημίσεις

ρανιακι μου εκλαιγε η μπουμπουκα?? εμενα κ την 1η φορα κ τωρα τσιριζε!!! χαχαχαχα τον εκανε παλι τις παλαβες εξετασεις!!χιχιχι ετσι τις λεω εγω εχουν πολυ πλακα!!!!

οι μαλαξεις βοθανε πολυ λενε...μια χαρα ειναι η μπιζουδενια αυτο εχει σημασια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανιουκο μου όλα καλά θα πάνε αγαπουλα μου..σιγά σιγά θα βάλει τα κιλακια της η μπιζουδενια..φαντάζομαι τι μικρούλα που θα είναι ..αχ πολύ θα θελα να τη δω..

Σε βοήθησαν οι μαλάξεις..να τις κανείς τότε αφού το είπε κ ο γιατρός..

Κοιμάται η πριγκίπισσα..αχ μωρεε..η ζουζουνΑ..

Κ γω εύχομαι να θηλασΩ χωρίς να χρειαστεί να δώσω ξένο..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πόσο μου έχουν λείψει διάφορα. Φαγητά..

Αρακά δεν έχω φάει ακόμα ..φέρνει αέρια κ αυτό κ θα τον πειράξουν..

Όσο για το εμβόλιο ναι γίνεται κ σπίτι..εμένα σπίτι μου τα κάνει.

Γιωτακι μου κ μένα φρούτα ΥΑ μου ξεκινήσει..μισή Μπανάνα μισό Μήλο κ μισό αχλάδι..για Α μην βάλει πολα κιλά..

Κ γω τον μεγάλο τον είχα στο δωμάτιο του από νωρίς..μετά της 40 μέρες..αλά έλα όμως τώρα που η κούνια δεν χωράει στο παιδικο κ το έβαλα στην κρεβατοκάμαρα..το ΠΑΙΔΙΚΟ είναι μια τρύπα..κουκετα,ντουλάπα,κ ένα τραπεζάκι που παίζει ο μικρός τίποτα αλο δεν χωράει..

καταλαβα! και θα τον εχεις στο δωματιο μεχρι? δεν παιζει να αλλαξετε δωματια, η δεν χωραει το διπλο στο παιδικο?

αναστασακι 3,5 μηνων την βαλαμε κ εμεις.

εγω εφτιαξα σουπα σημερα. παει με το κρυο

ρανιακι μου εκλαιγε η μπουμπουκα?? εμενα κ την 1η φορα κ τωρα τσιριζε!!! χαχαχαχα τον εκανε παλι τις παλαβες εξετασεις!!χιχιχι ετσι τις λεω εγω εχουν πολυ πλακα!!!!

οι μαλαξεις βοθανε πολυ λενε...μια χαρα ειναι η μπιζουδενια αυτο εχει σημασια!!

αχ δεν εκλαψε καθολου το μωρο μου....τον κοιταγε καλα καλα...σαν να του λεει ποιος εισαι εσυ τωρα που με πασπατευεις????

χαχααχααχχα

εγω την εχω βαλει στο δωματιο της και κοιμαμαι εκει μαζι της...αλλα ρε κοριτσια...μου λειπει ο αντρουλης μου!!!!

ποσο καιρο πρεπει να ειμαι μαζι της στο δωματιο????

θελω κι εγω αγκαλιτσες.....χιχιχιι

Χαχαχαχα..φυσικά κ σου έχει λείψει..τουλάχιστον 40 μέρες κάλο είναι να είσαι μαζί της μετά μπορείς να δοκιμάσεις να την αφήσεις..

Κοιμάσαι βαριά..εγώ πολύ ελαφριά κ νε το παραμικρό ξυπναω κ έτσι νιώθω σίγουρη..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...