Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσια!!!!! τι κάνετε??? λενάκι χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου γλυκιά μου!!!! και με του χρόνου στη γιορτούλα σου με το καλό να είστε 4!!!!!

Αναστασακι μου ευχαρηστω πολυυυ αγαπουλα μουυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ, ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!

ΧΑΔΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ((((((((((((()))))))))))))))

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ :D:D

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ?ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ?ΑΧ ΜΩΡΕ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!

ΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!((((((((((())))))))))))))

ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ((((((((())))))))

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ , ΦΙΛΑΚΙΑ

Νενακι μου καλο ευχαρηστω πολυ καρδουλα μου..κ γω σαγαπωωωωω~:D:D

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))φιλακια πολλαααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα,

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

πρώτη φορα γράφω, είμαι εγκυος 20 εβδομάδων και περιμένω κοριτσάκι!!!

καλως ηρθες στο παρεακι μας!συνχαρητηρια για την εγκυμοσηνη κ με το καλο το κοριτσακι σου!

ευχαρηστω κ για τα χρονια πολλα!;)

σε περημενουμε για καφεδακι να σε γνωρησουμε καλυτερα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αγαπούλες μου γλυκιές τι κάνετε;;;;

χάθηκα το ξέρω, μου λείπετε πολύ, σας διαβάζω όμως αλλά δεν ένιωθα να γράψω, πήγαινα να ξεκινήσω και δε μου βγαινε......δε πετύχαινα και καμια μέσα και μελαγχολούσα....

με το διάβασμα του μικρού τα χω δει όλα δε θέλει να στρωθεί με τίποτα....

Λενιώ μου Χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι τους άντρες σου και με το καλό και ο μπεμπούλης σας!!!! Σ' αγαπώ πολύ πολύ!!!! φιλάκια στον ζούζουνο σου!!!! Να χαρείς τον αδερφούλη σου!!!! να περάσετε τελεια!!!!

Έφθασες στη μέση αγαπούλα!!!! τώρα το είδα γιούπιιιιιιιιιιιιιιι

Νενάκι μου τι κάνεις αγαπούλα μου!!!!! ((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Εμένα μου ήρθε ξουτ από εσένα και τη ρανιούκο μας!!!! και απο τα υπόλοιπα κοριτσάκια φυσικά

Ματινάκι μου είδατε το ζουζουνάκι σας!!!! μπράβο κοριτσάρα μου!!!! Να χαίρεσαι και τον αδερφούλη σου!!! Α1!!! το κρεβατάκι που σ' αρέσει τρέλα!!!! ωραίο, λειτουργικό και έξυπνο!!!! και φθηνό!!!!

Ρανιούκο μου χαίρομαι που ξαναμπήκες στο πινακάκι δυναμικά!!!! μακάρι να παντρευτείτε 3;)21 μέρες μείνανε μόνο πω, πω!!!!

Ποπάκη μου αρχίσατε να βλεπετε πραγματάκια για την πριγκήπισσα ε;;; καλά ψώνια!!!! τα χρωματάκια ακούγονται τελεια πάντως!!!!

Νατασσούλα μου τι κάνεις;;; το λουλουδάκι μας άνθισε;;; ζουζουνεύει;;;;:D

Τζινάκι μου τι κάνεις;;;; χαίρομαι που επανήλθες!!!!!

αναστασάκι μου τι κάνεις;;;

Εφάκη όλα καλά και με την εξέταση άντε να μας πεις ευχάριστα σύντομα;)

Χαδάκια στις εγκυούλες μας!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

Σας αγαπώ πολύ και σας σκέφτομαι!!!!!

Σας έχω μέσα στην καρδιά μου!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.RANIA80.......................25/05/2011

17.nena1984....................26/05/2011

18.sophaki1.....................19/06/2011

Το ελερινάκι και το ρουλάκι δε μπηκανε καθόλου ε;;;; μακάρι να ναι όλα καλά!!!!

Μαράκι μου και 'συ μακάρι να μας πεις καλά νέα!!!!

Άντε πάω για Ιούνη τώρα;)

Ματινακι μου καλοοοοο χιλια ευχαρηστω για τις ομορφες ευχες σου!

να χαιρεσαι κ συ τον αδερφουλη σου ..;)

πολυ χαρηκα με τα νεα σου!μεγαλωσε το ζουζουνι σας..δνε ειναι απιστευτο που το βλεπταε να κανει διαφορα..δεν χορταινεις να τα βλεπεις!ολα καλα Ματινακι μου..σε ενα μηνα θα το ξαναδειτε..πολυςςς καιρος το ξερω αλα θα περασει δεν μπορει να κανει κ αλιως!

καλο καφεδακο..να περασετε ομορφα!:D:D

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1+309.jpg

11221.JPGκοριτσακια μου αυτα θα κανω σημερα..περημενω τον αντρα μου να μου φερει τα υλικα ..εγω ξεκιναω δουλειτσες κ μωλης τα φερει θα κανω κ τα γλυκακια μου!

φυσικα να σας κερασω κ σας..τις αγαπημενες μου δυαδικτυακες φιλεναδιτσες!

;);)

για κοπιαστεεε!:tongue::tongue:

σας αγαπω πολυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Eυχαριστω λενιω μου για τις ευχες!

Θα περασει ο καιρος το ξερω απλα τωρα μου φαινεται βουνο που θα κανω ενα μηνα να ξαναδω τον ανταρτη μας!!!!!!

Μιαμ μιαμ τι τελεια γλυκακια ειναι αυτα????? Μπραβο λενιω μου χρυσοχερα και του χρονου με υγεια!!!!!!

Αγαπούλες μου γλυκιές τι κάνετε;;;;

χάθηκα το ξέρω, μου λείπετε πολύ, σας διαβάζω όμως αλλά δεν ένιωθα να γράψω, πήγαινα να ξεκινήσω και δε μου βγαινε......δε πετύχαινα και καμια μέσα και μελαγχολούσα....

με το διάβασμα του μικρού τα χω δει όλα δε θέλει να στρωθεί με τίποτα....

Ματινάκι μου είδατε το ζουζουνάκι σας!!!! μπράβο κοριτσάρα μου!!!! Να χαίρεσαι και τον αδερφούλη σου!!! Α1!!! το κρεβατάκι που σ' αρέσει τρέλα!!!! ωραίο, λειτουργικό και έξυπνο!!!! και φθηνό!!!!

:D

Σοφακι μου τι κανεις κοριτσαρα μου?????? Παρε τον χρονο σου ματια μου εμεις εδω ειμαστε και σε περιμενουμε οποτε νιωσεις καλα να μας γραφεις τα νεακια σου!!!! Υπομονη με το διαβασμα αγαπακι ειναι ζορι αλλα τι να κανεις?

Φιλακια πολλα πολλα και να ξερεις οτι κι εμεις σε αγαπαμε και σε σκεφτομαστε!!!!! Φιλακια και στο αντρακι σου!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ :D:D

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ?ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ?ΑΧ ΜΩΡΕ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!

ΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!((((((((((())))))))))))))

ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Νενακι μου γλυκο σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!

Ναι ειδαμε το μπεμπακι μας να κανει κωλοτουμπιτσες!!!!!Με το καλο να ερθει και σενα αυτη η χαρα!!!!!

Φιλακια πολλα και καλο σαββατοκυριακο!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα,

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

πρώτη φορα γράφω, είμαι εγκυος 20 εβδομάδων και περιμένω κοριτσάκι!!!

Γεια σου YOTOU, καλως ορισες στην παρεα μας! Να εχεις καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!! Κοριτσακι ε??? Γερο να ειναι!!!!!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια....τι κανετε??????

Εγω οπως παντα κοιμηθηκα μεσημερι και ξυπνησα βραδυ......χιχχιχ!!!!!

Παω να βαλω τα κοτομπεικον μου στον φουρνο να γινονται γιατι με παραπηρε ο υπνος και θα μεινουμε νηστικοι!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες, να εχετε υπεροχο σ/κ!!!!!!!

good_weekend_013.gif

γλυκουλες μου καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ μου χρονια σου πολλα για εχτες γλυκουλα μου και του χρονου να γιορτασεις και με τα δυο αγορακια σου τα ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου ειδατε τον μπεμπακο σας, ζωηρουλης ε?τι καλα!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!το ξερω ειναι μακρινος ο μηνας για το επομενο ραντεβου αλλα τι να κανουμε, υπομονη!!!!!σε λιγο που θα τον νοιωθεις κιολας θα ειναι σαν να τον βλεπεις καθε μερα!!!!!!!!;)

νενακι μου, σοφακι μου,αναστασακι μου(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιααααααααααααα!μου λειψατεεεε!ειχαμε ενα γεματο σαβ/κο!ωραια ηταν!;)τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

εγω ειμαι καλα..ο ζουζουνος μου ειναι πολυ ησυχος τελικα..την ημερα ειδικα κανει πολες κινησεις πιο πολυ το βραδυ τα μεσανυχτα που ξυπναω κ δεν κοιμαμαι τοτε γινεται ζωηρουλης ο σκατουλης να φανταστειτε ο αντρας μου μια φορα μονο το ενιωσε,καθε φορα που βαζει το χερι του μενει ακινητο!χαχαχχαχα!:tongue::tongue:

μας ηρθε κ το χαρτι απο την απο φαση για την ενσταση που καναμε..την δεχτηκανε..γιουπιιιιιι!θα παμε σημερα να τα παρουμε!

σας αγαπω πολυυυυυυ..φιλακιαααααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...