Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν εχω βγαλει με το θηλαστρο ακομα..

Δεν κάνεις μία απόπειρα να βγάλεις να δείς...να είσαι σίγουρη ότι τρώει καλά και μετα να μην ανησυχείς..να λες ότι απλά το κάνει γιατί γουστάρει ζιζί μαμάς..χαχαχαχαχαχαχαχχα:lol:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

σε καποια φαση μου το ξανα κανε αυτο... αλλες φορες μαλωνει με το στηθος κ αλλες μονο πιπιλαει κ κοιμαται.... οπως τωρα π.χ..... ουφφφφ θα τον ρωτησω .

χχαχαχαχα Έτσι όπως το γράφεις μοιάζει σαν να λές θα ρωτήσεις τον μπέμπη...χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

Καλημέρα! Τι κάνετε; Κοιμηθήκατε καλά; Εγώ από τα λίγα βράδυα που κοιμήθηκα σερί μέχρι το πρωί! Η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκα!:P:p:p

Καλημέρα Ιωαννάκι!!!Ξεκουράστηκες ε?Ωραία..κι εμείς ευτυχώς κοιμηθήκαμε το βράδυ...;)

Διαφημίσεις

Βαλτε ΜΕΓΚΑ..;)

Καλήμέρα αγαπούλα μου!!!!αχ δεν μπορώ η ξένη έχει κάνει κατάληψη στην τηλεόραση..τί έχει?

Πάω για δουλίτσες τα λέμε μετά φιλεναδίτσες μου!!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Καλημερα καλες μου φιλεναδες! Τι κανετε????

Εγω ειμαι καλυτερα απο χθες...με βοηθησατε πολυ και σας ευχαριστω παααααρα πολυ για την στηριξη! Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρηθηκα πολυ και ακομα στενοχωριεμαι που δεν καταλαβα απο νωρις οτι δεν χορταινε το μωρακι μου....δεν ειναι μονο θεμα οτι ηθελα αποκλειστικο θηλασμο, αλλα περισσοτερο για την αναπτυξη του. Αν ηξερα οτι δεν του εφτανε δεν θα τον αφηνα ετσι σιγουρα! Καμια φορα ομως ξεγελιεσαι επειδη βλεπεις τουμπανο το στηθος...εγω και που εκανα μαλαξεις εβγαζα αρκετο γιατι πνιγοταν αφου ετρεχε, οποτε μετα του εμενε λιγο...συνηθισε στο λιγο και γι αυτο δεν παραπονιοταν! Εν παση περιπτωση, ετσι κι αλλιως θα του δινω και απο τα 2 τουλαχιστον μεχρι τον 6ο μηνα αν εχω γαλα βεβαια γιατι οταν ειναι ωρα για το ξενο γαλα, βγαζω το δικο μου με το θηλαστρο για το επομενο γευμα για να μην μου κοπει...αλλα σιγα σιγα λογω θηλαστρου θα ελλατωθει! Μονο 3 φορες τρωει κατευθειαν απο το στηθος ενω πριν γινοταν χαμος...μπορει να ηταν στο στηθος και 10-12 φορες την μερα αφου ετρωγε ανα 2ωρο! Βεβαια η κουμπαρα μου που θηλαζει ακομα τον γιο της που εκλεισε τα 2 χρονια μου ειπε οτι και ο δικος της ενω γεννηθηκε 3860kg οταν ηταν 2 μηνων ηταν 5115kg που αναλογικα με τον δικο μου που γεννηθηκε 3165 εμεις εχουμε παρει περισσοτερο βαρος στους 2 μηνες! Απλα αυτοι στους 3 μηνες ειχαν φτασει στα 5900 ενω εμεις ειμαστε ηδη 2μιση και ειμαστε μονο 4855 που σημαινει οτι σε 15 μερες αποκλειεται να εχει παρει 1 κιλο και κατι ο μπεμπης....οποτε καλυτερα που μπηκε το ξενο γιατι θα κοιτουσαμε τα γραμμαρια με το μακαρονι απο μακρυα....αχαχαχα!!!

Μη σας ζαλιζω αλλο ομως με το θεμα κιλων και γαλακτος...απλα το μονο που θα πω και θα το λεω συνεχεια ειναι το εξης: Το μητρικο γαλα ειναι οτι καλυτερο για τα μωρα μας αρκει να χορταινουν τα μωρα μας! Ο ζηλος της μανας να ειναι ως προς την σωστη αναπτυξη και οχι ως προς τον αποκλειστικο θηλασμο ντε και καλα. Τα αντισωματα τα παιρνει απο τις πρωτες 15 μερες!

Αν προλαβω θα σας διαβασω για να μιλησω σε καθεμια ξεχωριστα...το μονο που θα πω τωρα ειναι:

Ρανια μου καλωσορισατε και παλι κοντα μας! Τα ειπαμε λιγο χθες στο φεις αλλα διακοπηκε η συνδεση και μετα δεν μπορουσα να μπω με πεταγε...

Φιλακια πολλα στην μπιζουδενια νυφουλα μου!!!!!

Σας αγαπω ολες παρα πολυ!!!!

((((((((((((((((((())))))))))))))))

χχαχαχαχα Έτσι όπως το γράφεις μοιάζει σαν να λές θα ρωτήσεις τον μπέμπη...χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

xaxaxaxaxax οντως!! πηρα τηλ τον παιδιατρο να ερθει δευτερα-τριτη κ του ειπα αυτο που κανει .. μου ειπε οτι και την προηγουμενη φορα, να τον βαζω στο στηθος οποτε ζηταει.να δω πως παει 3 μερες και να τον πω, αλα ετσι και αλλιως θα ερθει. τον ρωτησα να επιχειρησω να βγαλω με το θηλαστρο και μου ειπε οχι. να μην μπω σ'αυτην την διαδικασια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ιωαννακι, ματινακι και λενακι!!!

Ματινακι μου εχεις απολυτο δικιο!!! αυτο εχει σημασια και εμεις θα κανουμε παντα το καλυτερο που μπορουμε!!!

λενακι μου τον ειδα τον μαζανη αλλα δεν μπορεσα να τον παρακολουθησω γιατι ο μικρος εκλαιγε!!

Ιωαννακι ευχαριστηθηκες υπνο ε?? εγω εχω να το νιωσω αυτο πριν μεινω εγκυος!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι, ματινακι και λενακι!!!

Ματινακι μου εχεις απολυτο δικιο!!! αυτο εχει σημασια και εμεις θα κανουμε παντα το καλυτερο που μπορουμε!!!

λενακι μου τον ειδα τον μαζανη αλλα δεν μπορεσα να τον παρακολουθησω γιατι ο μικρος εκλαιγε!!

Ιωαννακι ευχαριστηθηκες υπνο ε?? εγω εχω να το νιωσω αυτο πριν μεινω εγκυος!!

Kαλημερα Αναστασακι μου! Ο μπεμπακος σου μου θυμιζει τον δικο μου τον 1ο μηνα...ετσι ακριβως εκανε και σε μενα...ηθελε συνεχεια ζιζι και οταν τον εβγαζα γελαγε και το ξαναεβαζε με μανια στο στομα του...αφου να φανταστεις ερχοταν ο αντρας μου απο πανω του και του ελεγε οτι θα το πιει αυτος το γαλα και κοντευε να μου τις σκισει τις θηλες λες και το καταλαβαινε....χαχαχα!!!! Παντως οσον αφορα το θηλαστρο κι εγω δεν ηθελα να μπω σ'αυτη την διαδικασια απο νωρις...αλλωστε απο την γεννηση μεχρι και τον δευτερο μηνα δεν τα πηγαμε ασχημα στο βαρος...αυτες τι τελευταιες 15 μερες μονο πηρε το 1/3 απ'αυτο που επρεπε να παρει και γι'αυτο και βαλαμε το ξενο να τον ενισχυσουμε λιγο!

Εν παση περιπτωση κοιτα ποσο θα ειναι τωρα σε κιλα που εκλεισε τον 1ο μηνα και αν σου πει ο γιατρος οτι δεν ειναι ικανοποιητικο, βγαλε με το θηλαστρο να δεις πριν τον βαλεις στο ξενο ναι????? Εμενα η γιατρος μου ειπε να τον θηλαζω και απο τα δυο στηθη για να χορταινει καθε φορα!

Kαλημερα Αναστασακι μου! Ο μπεμπακος σου μου θυμιζει τον δικο μου τον 1ο μηνα...ετσι ακριβως εκανε και σε μενα...ηθελε συνεχεια ζιζι και οταν τον εβγαζα γελαγε και το ξαναεβαζε με μανια στο στομα του...αφου να φανταστεις ερχοταν ο αντρας μου απο πανω του και του ελεγε οτι θα το πιει αυτος το γαλα και κοντευε να μου τις σκισει τις θηλες λες και το καταλαβαινε....χαχαχα!!!! Παντως οσον αφορα το θηλαστρο κι εγω δεν ηθελα να μπω σ'αυτη την διαδικασια απο νωρις...αλλωστε απο την γεννηση μεχρι και τον δευτερο μηνα δεν τα πηγαμε ασχημα στο βαρος...αυτες τι τελευταιες 15 μερες μονο πηρε το 1/3 απ'αυτο που επρεπε να παρει και γι'αυτο και βαλαμε το ξενο να τον ενισχυσουμε λιγο!

Εν παση περιπτωση κοιτα ποσο θα ειναι τωρα σε κιλα που εκλεισε τον 1ο μηνα και αν σου πει ο γιατρος οτι δεν ειναι ικανοποιητικο, βγαλε με το θηλαστρο να δεις πριν τον βαλεις στο ξενο ναι????? Εμενα η γιατρος μου ειπε να τον θηλαζω και απο τα δυο στηθη για να χορταινει καθε φορα!

ναι ετσι θα κανω! ουφφ τι αγχος κ αυτο!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι ετσι θα κανω! ουφφ τι αγχος κ αυτο!!!!!!

Ναι για να ξερεις που βρισκεσαι απλα...παω να βγαλω γαλα για το επομενο γευμα....δεν ξερω αν θα μπω αργοτερα αν οχι καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!!!!

Φιλακια πολλαααααααααα σε ολες!!!!!!!

Ναι για να ξερεις που βρισκεσαι απλα...παω να βγαλω γαλα για το επομενο γευμα....δεν ξερω αν θα μπω αργοτερα αν οχι καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!!!!

Φιλακια πολλαααααααααα σε ολες!!!!!!!

καλό σαββατοκυριακο ματινακι μου!!!!!!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...