Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μια χαρα αναστασακι μου....πεταω σημερα βασικα γιατι θα παμε στον γιατρο και θα δουμε το μωρακι μας!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ τι αλλα νεα? Εχεις ληγουριτσες?????

τι καλά!! τι καλά!!!! εσείς το είδατε ολοκληρομένο?????

λιγουρίτσες έτσι κι έτσι... δεν θα έλεγα ιδιαίτερα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι καλά!! τι καλά!!!! εσείς το είδατε ολοκληρομένο?????

λιγουρίτσες έτσι κι έτσι... δεν θα έλεγα ιδιαίτερα....

Δεν εχουν ολες οι γυναικες λιγουρες ή εμετους ή ζαλαδες!!!! Απλα θα πεινας πιο συχνα απο πριν οχι ολη την ωρα.....

Εμεις μπηκαμε στον 4ο αναστασακι μου και το ειδαμε ολοκληρωμενο στην αυχενικη διαφανεια στην 12η εβδομαδα! Κοντευει και η σειρα σου....!!!!!:-P

ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΔΕΝΕΧΩSPACEΔΕΝΜΠΟΡΩΝΑΓΡΑΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!ΣΑΣΑΓΑΠΑΩ!ΜΑΤΙΝΑΚΙΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΕΛΕΝΑΚΙΓΙΑΥΤΟΔΕΝΣΑΣΓΡΑΦΩΣΤΟΦΕΙΣΔΕΝΜΠΟΡΩ!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια!

Αναστασακι μου ολα φυσιολογικα αγαπουλα μου..οπως λεει κ το Ματινακι το σωμα σου ειναι σαν ενα εργοστασιο που δουλευει συνεχεια!;);)χαιρομαι που εισαι καλα!ολα θαπανε καλα!;)

Ματινακι μου τι κανεις?σημερα θα δειτε το ζουζουνι σας!τι καλαααα!νιωθ την χαρα σου!εχεις δικιο για την οικογενεια ετσι ειναι!ευχαρηστω πολυ για τα καλα σου λογακια!δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα να ειμαι μια οικογενεια αγαπημενη κ αρμονικη!:D

Ποπακη μου λιγο εμεινε..πλησιαζει η ωρα που θα αντικρυσουμε τα αγγελουδια μας!;):D:D

πολα φιλακια στο Σοφακη κ στο Νατασακι μαςςςς!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

σας πεθυμησα πολυυυυυυ!:(

παω κοριτσακια μου ..ειχε ερθει η κουμπαρα μου κ εχω την μικρη μαζι μας τωρα!τρωνε φρουτακια κ κοιτανε παιδικα τα σκατουλικα!

παω..φιλακια πολλααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΔΕΝΕΧΩSPACEΔΕΝΜΠΟΡΩΝΑΓΡΑΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!ΣΑΣΑΓΑΠΑΩ!ΜΑΤΙΝΑΚΙΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΕΛΕΝΑΚΙΓΙΑΥΤΟΔΕΝΣΑΣΓΡΑΦΩΣΤΟΦΕΙΣΔΕΝΜΠΟΡΩ!

Νατασακι μου μωλης τωρα σε σκεφτομασταν!;)

κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυ!:D

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Νατασαρα κι εγω σημερα και χθες σου εστειλα στο φεις αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση....εμενα σημερα μου κολλαει απιστευτα και γι αυτο βγηκα αποτομα απο το φεις....τεσπα! Αφου αυτο ηταν το προβλημα σου χαιρομαι γιατι δεν ηθελα να πιστευω οτι δεν εισαι καλα!!!!!

Σ'αγαπω πολυ πολυ φιλακια πολλα στο λουλουδακι σου!!!!

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια!

Αναστασακι μου ολα φυσιολογικα αγαπουλα μου..οπως λεει κ το Ματινακι το σωμα σου ειναι σαν ενα εργοστασιο που δουλευει συνεχεια!;);)χαιρομαι που εισαι καλα!ολα θαπανε καλα!;)

Ματινακι μου τι κανεις?σημερα θα δειτε το ζουζουνι σας!τι καλαααα!νιωθ την χαρα σου!εχεις δικιο για την οικογενεια ετσι ειναι!ευχαρηστω πολυ για τα καλα σου λογακια!δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα να ειμαι μια οικογενεια αγαπημενη κ αρμονικη!:D

Ποπακη μου λιγο εμεινε..πλησιαζει η ωρα που θα αντικρυσουμε τα αγγελουδια μας!;):D:D

πολα φιλακια στο Σοφακη κ στο Νατασακι μαςςςς!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

σας πεθυμησα πολυυυυυυ!:(

παω κοριτσακια μου ..ειχε ερθει η κουμπαρα μου κ εχω την μικρη μαζι μας τωρα!τρωνε φρουτακια κ κοιτανε παιδικα τα σκατουλικα!

παω..φιλακια πολλααααααα!;);)

Καλημερα λενιω μου!!!!!!!!!!!Αντε πηγαινε στα ζουζουνακια και θα τα πουμε αργοτερα!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ........!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου βγαινω και γω γιατι ετσι κι αλλιως θα με πεταξει....κολλαει απιστευτα σημερα! Θα μπω αργοτερα μπας και εχει φτιαξει!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!

kiss_020.gif

άλαξα το τικεράκι! έβαλα πιθανη ημερ. τοκετου 18/01 και μου έβγαλε 5 εβδομαδων και 2 μέρες... ενώ η γιατρός μου είπε οτι 18/05 εκλεισα τον 1ο!!!! τέσπα!! δεν θα κολλήσω άλλο στις μέρες!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου βγαινω και γω γιατι ετσι κι αλλιως θα με πεταξει....κολλαει απιστευτα σημερα! Θα μπω αργοτερα μπας και εχει φτιαξει!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!

kiss_020.gif

φιλάκια ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ 3ο ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.........:-P

13HJERFQJ.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια της παρεας!

Χρονια πολλα σε οσους/οσες γιορταζουν σημερα!!!!!!!!!!

Γιορταζει και ο αδερφουλης μου και σε λιγο θα ερθει να με παρει να παμε βολτιτσα και μολις σχολασει ο αντρουλης μου θα ερθει να μας βρει!!! Τι καλα...εχει και πολυ ωραια μερα σημερα!!!!

Να σας πω τα νεα απο τον γιατρο λοιπον.....ειδαμε το ζουζουνι μας το οποιο κουναγε χερια ποδια ταυτοχρονα και εκανε κωλοτουμπες!!!! Ειναι ολα μια χαρα μας ειπε ο γιατρος και το μωρακι μας ειναι 95gr δηλαδη οσο μπορεσε να το μετρησει γιατι δεν καθοταν σε μια μερια....πολυ ζωηρουλι ηταν!!!! Τωρα μας ειπε οτι θα τα πουμε σε εναν μηνα....:-(!!!!! Ηθελα πιο νωρις.....θα μου λειψει πολυ το μικρουλι μου!

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και να ετοιμαστω!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω πολλες σφιχτες αγκαλιες!!!!!!!!

Σας αγαπωωωωωωω..........!!!!!!!!!!!!!!!!!

626-love-you-animated.gif

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ 3ο ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.........:-P

13HJERFQJ.jpg

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια της παρεας!

Χρονια πολλα σε οσους/οσες γιορταζουν σημερα!!!!!!!!!!

Γιορταζει και ο αδερφουλης μου και σε λιγο θα ερθει να με παρει να παμε βολτιτσα και μολις σχολασει ο αντρουλης μου θα ερθει να μας βρει!!! Τι καλα...εχει και πολυ ωραια μερα σημερα!!!!

Να σας πω τα νεα απο τον γιατρο λοιπον.....ειδαμε το ζουζουνι μας το οποιο κουναγε χερια ποδια ταυτοχρονα και εκανε κωλοτουμπες!!!! Ειναι ολα μια χαρα μας ειπε ο γιατρος και το μωρακι μας ειναι 95gr δηλαδη οσο μπορεσε να το μετρησει γιατι δεν καθοταν σε μια μερια....πολυ ζωηρουλι ηταν!!!! Τωρα μας ειπε οτι θα τα πουμε σε εναν μηνα....:-(!!!!! Ηθελα πιο νωρις.....θα μου λειψει πολυ το μικρουλι μου!

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και να ετοιμαστω!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω πολλες σφιχτες αγκαλιες!!!!!!!!

Σας αγαπωωωωωωω..........!!!!!!!!!!!!!!!!!

626-love-you-animated.gif

Ματινακι μου καλοοοοο χιλια ευχαρηστω για τις ομορφες ευχες σου!

να χαιρεσαι κ συ τον αδερφουλη σου ..;)

πολυ χαρηκα με τα νεα σου!μεγαλωσε το ζουζουνι σας..δνε ειναι απιστευτο που το βλεπταε να κανει διαφορα..δεν χορταινεις να τα βλεπεις!ολα καλα Ματινακι μου..σε ενα μηνα θα το ξαναδειτε..πολυςςς καιρος το ξερω αλα θα περασει δεν μπορει να κανει κ αλιως!

καλο καφεδακο..να περασετε ομορφα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1+309.jpg

11221.JPGκοριτσακια μου αυτα θα κανω σημερα..περημενω τον αντρα μου να μου φερει τα υλικα ..εγω ξεκιναω δουλειτσες κ μωλης τα φερει θα κανω κ τα γλυκακια μου!

φυσικα να σας κερασω κ σας..τις αγαπημενες μου δυαδικτυακες φιλεναδιτσες!;);)

για κοπιαστεεε!:tongue::tongue:

σας αγαπω πολυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κοριτσια!!!!! τι κάνετε??? λενάκι χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου γλυκιά μου!!!! και με του χρόνου στη γιορτούλα σου με το καλό να είστε 4!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ, ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!

ΧΑΔΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ((((((((((((()))))))))))))))

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ :D:D

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ?ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ?ΑΧ ΜΩΡΕ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!

ΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!((((((((((())))))))))))))

ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ((((((((())))))))

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ , ΦΙΛΑΚΙΑ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...