Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ποπακη μουυυυυυυ!:D:Dτι κανεις?\

πολυ καλη η τιμη σου;)αν θυμαμι καλα κ μεσημερι το μετρουσα μετα το φαγητο αν δεν κανω λαθος!δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη!:rolleyes:

Εφακη μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα τελικα!

ΤΖΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΡΙΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ Κ ΣΑς ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?;)

ΕΓΩ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ..ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗς Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ..ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!

Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ!:tongue::tongue:ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ!:shock:ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 6ΜΙΣΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 7:rolleyes:..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩς ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!:confused:

καλημερουδια λενακι!!!!!!!!!!καλως να τον δεχτητε τον αδερφουλη σου, αντε χαρες που θα κανετε!!!!!!τι καλα!!!!!καλο καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα λες θα το μετρησω και μετα το φαγητο κατα τις 5.00 το απογευματακι και βλεπουμε!!!!!!;)

φουσκωσες λενιω ε?χιχιχιχιχι!!!!!σαν καρπουζακια ειμαστε!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια λενακι!!!!!!!!!!καλως να τον δεχτητε τον αδερφουλη σου, αντε χαρες που θα κανετε!!!!!!τι καλα!!!!!καλο καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα λες θα το μετρησω και μετα το φαγητο κατα τις 5.00 το απογευματακι και βλεπουμε!!!!!!;)

φουσκωσες λενιω ε?χιχιχιχιχι!!!!!σαν καρπουζακια ειμαστε!!!!!!!;)

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩς Κ ΠΩς..Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕς..ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ!Κ ΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!;)

ΝΑΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑς!

ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ..ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΡΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Η ΜΕΤΑ!ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛςΟ ΥΠΕΡΗΧΟς!

ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ ΝΑΙ!:tongue::tongue:ΕΣΥ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΠΩς ΠΑς?ΠΩς ΚΟΙΜΑΣΑΙ?Η ΟΡΕΞΗ/?ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΟΙΞΕΙ ΚΑΠΩς Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ!ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ?:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩς Κ ΠΩς..Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕς..ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ!Κ ΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!;)

ΝΑΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑς!

ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ..ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΡΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Η ΜΕΤΑ!ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛςΟ ΥΠΕΡΗΧΟς!

ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ ΝΑΙ!:tongue::tongue:ΕΣΥ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΠΩς ΠΑς?ΠΩς ΚΟΙΜΑΣΑΙ?Η ΟΡΕΞΗ/?ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΟΙΞΕΙ ΚΑΠΩς Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ!ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ?:tongue:

απο ολα τα καλουδια θα του εχετε του αδερφουλη σου, χαχαχαχα, τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο ο μεγαλος υπερηχος!!!!!!!θα δειτε τον μπεμπακο σας τον γλυκα!!!!!!!!!!!!!!

η κοιλιτσα η δικια μου οσο παει μεγαλωνει!!!!!!!;)απο ορεξη ετσι κι ετσι!!!!!!τωρα προσπαθω να μην τρωω και γλυκα και μου κακοφαινεται αλλα δεν πειραζει!!!!!!6 κιλα εχω παρει αν δεν κανω λαθος!!!!!μπορει και 7 γιατι μπερδευομαι με την δικια μου και με του γιατρου την ζυγαρια!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

απο ολα τα καλουδια θα του εχετε του αδερφουλη σου, χαχαχαχα, τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο ο μεγαλος υπερηχος!!!!!!!θα δειτε τον μπεμπακο σας τον γλυκα!!!!!!!!!!!!!!

η κοιλιτσα η δικια μου οσο παει μεγαλωνει!!!!!!!;)απο ορεξη ετσι κι ετσι!!!!!!τωρα προσπαθω να μην τρωω και γλυκα και μου κακοφαινεται αλλα δεν πειραζει!!!!!!6 κιλα εχω παρει αν δεν κανω λαθος!!!!!μπορει και 7 γιατι μπερδευομαι με την δικια μου και με του γιατρου την ζυγαρια!!!!:rolleyes:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!:tongue:

αντε να περασει κ ομεγαλος υπερηχος!

εγω οσα γλυκα δνε ετρωγα απο την αρχη τωρα τα θελω παρα πολυ..με τραβανε πολυ!

πολυ καλα εισαι με τα κιλακια σου ποπακη μου!

εχουμε ενα μηνα διαφορα αλα επειδη θα γεννησω με καισαρικη τα παιδακια μας θα εχουν δυο βδομαδες διαφορα!κοντα κοντα θα γεννησουμε!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα και από μένα! εφάκη πολύ ευχάριστα τα νεάκια σου! άντε με το καλό τώρα να έρθει το σποράκι σας!!!!

ποπάκι μου μια χαρά το πάς το ζάχαρο!! παρακολούθηση απλά θέλει!!

λενιώ μου καλώς να δεχτείς τον αδερφούλη σου και να μη σε νοιάζουν τα κιλά θα τα χάσεις!!! από ποιο μήνα αρχίζεις να βάζεις???

ματινάκι τι όμορφο κρεβατάκι είναι αυτό!!!! αχ τι ωραία που είναι αυτή η διαδικασία να φτιάχνεις παιδικό δωμάτιο!!!!

νενάκι σε ευχαριστώ πολύυυ μακάρι όλα να πάνε καλά!!!!!!!!

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???????????

τζινάκι σε χάσαμε!!!εύχομαι να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε!!! και αυτός ο μήνας να δείς που θα είναι ο τυχερός!!!!!!! το εύχομαι!!!!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε????????? νατασάκι ακόμα τρέχεις για την βάπτιση?????? ρανιάκη??? κοντέυει η κρεμάλα ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!:tongue:

αντε να περασει κ ομεγαλος υπερηχος!

εγω οσα γλυκα δνε ετρωγα απο την αρχη τωρα τα θελω παρα πολυ..με τραβανε πολυ!

πολυ καλα εισαι με τα κιλακια σου ποπακη μου!

εχουμε ενα μηνα διαφορα αλα επειδη θα γεννησω με καισαρικη τα παιδακια μας θα εχουν δυο βδομαδες διαφορα!κοντα κοντα θα γεννησουμε!;);)

απιστευτο μου φαινεται ακομα Χριστουλη μου!!!!!!!!!ποτε θα ερθει ο καιρος που θα γεννησουμε ουτε που θα το καταλαβουμε!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα και από μένα! εφάκη πολύ ευχάριστα τα νεάκια σου! άντε με το καλό τώρα να έρθει το σποράκι σας!!!!

ποπάκι μου μια χαρά το πάς το ζάχαρο!! παρακολούθηση απλά θέλει!!

λενιώ μου καλώς να δεχτείς τον αδερφούλη σου και να μη σε νοιάζουν τα κιλά θα τα χάσεις!!! από ποιο μήνα αρχίζεις να βάζεις???

ματινάκι τι όμορφο κρεβατάκι είναι αυτό!!!! αχ τι ωραία που είναι αυτή η διαδικασία να φτιάχνεις παιδικό δωμάτιο!!!!

νενάκι σε ευχαριστώ πολύυυ μακάρι όλα να πάνε καλά!!!!!!!!

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???????????

τζινάκι σε χάσαμε!!!εύχομαι να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε!!! και αυτός ο μήνας να δείς που θα είναι ο τυχερός!!!!!!! το εύχομαι!!!!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε????????? νατασάκι ακόμα τρέχεις για την βάπτιση?????? ρανιάκη??? κοντέυει η κρεμάλα ε????

καλως το αναστασακι!!!!!!!!τι κανεις?πως εισαι?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

απιστευτο μου φαινεται ακομα Χριστουλη μου!!!!!!!!!ποτε θα ερθει ο καιρος που θα γεννησουμε ουτε που θα το καταλαβουμε!!!!!:tongue:

ποπάκι μου το πρώτο σου είναι αν δεν κάνω λάθος ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα στις καλες μου φιλεναδες!!!! Τι κανετε τσουπριτσες μου????

Λενιω μου καλως να τον δεχτειτε τον αδερφουλη σου...δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα οταν σμηγει η οικογενεια και γενικα οταν μια οικογενεια ειναι αγαπημενη!!! Παντα να εισαστε ενωμενοι και αγαπημενοι!

Ποπακι μου τι κανεις? Συνηθως το σακχαρο το μετρανε μετα το φαγητο...γι'αυτο και σ'αυτη την εξεταση σε βαζουν να πιεις γλυκοζη μετα την πρωτη ληψη αιματος για να δουν πως αντιδρα ο οργανισμος σου μετα απο κατι γλυκο....αλλες επειδη την γλυκοζη την κανουν εμετο τους λενε να φανε κατι και μετα να γινει η καμπυλη....οποτε θα μετρας το σακχαρο και πριν και μετα το φαγητο!

Νενακι μου η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πρακτικο το κρεβατακι αυτο και πιστευω οτι γι'αυτα που προσφερει εχει σουπερ ουαου τιμη! Οντως ειναι πολυ ωραιο να κανεις σχεδια για το παιδικο δωματιο...περιμενω να ερθει η ωρα που θα το βαψουμε και θα το φτιαξουμε με τα πραγματακια του! Προς τον σεπτεμβρη λεμε πρωτα ο Θεος!

Τζινακι μου επανηλθες στο πινακακι??????? Μπραβο κοπελιτσα μου...αντε τωρα να ακουσουμε και απο σενα ευχαριστα νεακια συντομα!!!!

Αναστασακι μου ειναι λογικο να νιωθεις κουραση και ατονια....μην ξεχνας οτι το σωμα σου αυτη την στιγμη ειναι ενα εργοστασιο που δουλευει ασταματητα για την αναπτυξη του μωρου σου! Και που εισαι ακομα....

Τα αλλα κοριτσακια μας που να βρισκονται??????????

Σοφακι και τατασουλα μου λειπετε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ποπάκι μου το πρώτο σου είναι αν δεν κάνω λάθος ε??
τι να κάνω, από την ώρα που ξυπνάω νιώθω σαν κουρασμένη, σαν να έχω ατονία... δεν ξέρω γιατί..... :confused:

ναι το πρωτο μου ειναι!!!!!!!!!!

ειναι λογικο να νοιωθεις ατονια κοριτσακι μου, τι να κανεις, υπομονη!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα στις καλες μου φιλεναδες!!!! Τι κανετε τσουπριτσες μου????

Λενιω μου καλως να τον δεχτειτε τον αδερφουλη σου...δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα οταν σμηγει η οικογενεια και γενικα οταν μια οικογενεια ειναι αγαπημενη!!! Παντα να εισαστε ενωμενοι και αγαπημενοι!

Ποπακι μου τι κανεις? Συνηθως το σακχαρο το μετρανε μετα το φαγητο...γι'αυτο και σ'αυτη την εξεταση σε βαζουν να πιεις γλυκοζη μετα την πρωτη ληψη αιματος για να δουν πως αντιδρα ο οργανισμος σου μετα απο κατι γλυκο....αλλες επειδη την γλυκοζη την κανουν εμετο τους λενε να φανε κατι και μετα να γινει η καμπυλη....οποτε θα μετρας το σακχαρο και πριν και μετα το φαγητο!

Νενακι μου η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πρακτικο το κρεβατακι αυτο και πιστευω οτι γι'αυτα που προσφερει εχει σουπερ ουαου τιμη! Οντως ειναι πολυ ωραιο να κανεις σχεδια για το παιδικο δωματιο...περιμενω να ερθει η ωρα που θα το βαψουμε και θα το φτιαξουμε με τα πραγματακια του! Προς τον σεπτεμβρη λεμε πρωτα ο Θεος!

Τζινακι μου επανηλθες στο πινακακι??????? Μπραβο κοπελιτσα μου...αντε τωρα να ακουσουμε και απο σενα ευχαριστα νεακια συντομα!!!!

Αναστασακι μου ειναι λογικο να νιωθεις κουραση και ατονια....μην ξεχνας οτι το σωμα σου αυτη την στιγμη ειναι ενα εργοστασιο που δουλευει ασταματητα για την αναπτυξη του μωρου σου! Και που εισαι ακομα....

Τα αλλα κοριτσακια μας που να βρισκονται??????????

Σοφακι και τατασουλα μου λειπετε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου καλημερα!!!!!ετσι θα κανω με την μετρηση του ζαχαρου, θα το παρω και οταν φαω το απογευματακι και ο Θεος βοηθος!!!!!;)

εσυ πως εισαι?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ματινακι μου καλημερα!!!!!ετσι θα κανω με την μετρηση του ζαχαρου, θα το παρω και οταν φαω το απογευματακι και ο Θεος βοηθος!!!!!;)

εσυ πως εισαι?

Καλημερα ποπακι μου γλυκο με το γλυκο σου νεραιδακι!!!!!!

Καλα ειμαι και γω και πολυ χαρουμενη γιατι σημερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε το μωρακι μας!

Με το ζαχαρο παρ'το χαλαρα γιατι να ξερεις οτι ανεβαινει και με το αγχος! Απλα προσεχε λιγακι με τα γλυκα και οποια φαγητα εχουν υψηλο γλυκαιμικο δεικτη οπως τα ζυμαρικα,η πατατα και το ρυζι!

καλημέρα ματινάκι!!! εσύ τι κάνεις??? πως είσαι???

Μια χαρα αναστασακι μου....πεταω σημερα βασικα γιατι θα παμε στον γιατρο και θα δουμε το μωρακι μας!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ τι αλλα νεα? Εχεις ληγουριτσες?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...