Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου! εμεις ειχαμε επεισοδια εχθες!!! δεν μπορουσα να ηρεμησω τον μικρο!!!!!!!! ηθελε στηθος συνεχως!!!!!!! δεν μπορουσα αλλο!! με πονουσε υπερβολικα τις θηλές! ετσουζαν!! αυτος συνεχιζε να κλαιει! τον εβαζα κ τσατιζοταν επειδη δεν ειχε γαλα!! εν τελη τον κοιμισα με 1000 ζορια κ μετα ξυπνησε 02.00 η ωρα κ εφαγε.. θ παρω τον γιατρο να του το πω. ετοιμη ημουν να του δωσω μπουκαλι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου! εμεις ειχαμε επεισοδια εχθες!!! δεν μπορουσα να ηρεμησω τον μικρο!!!!!!!! ηθελε στηθος συνεχως!!!!!!! δεν μπορουσα αλλο!! με πονουσε υπερβολικα τις θηλές! ετσουζαν!! αυτος συνεχιζε να κλαιει! τον εβαζα κ τσατιζοταν επειδη δεν ειχε γαλα!! εν τελη τον κοιμισα με 1000 ζορια κ μετα ξυπνησε 02.00 η ωρα κ εφαγε.. θ παρω τον γιατρο να του το πω. ετοιμη ημουν να του δωσω μπουκαλι!!

Καλημέρα αναστασάκι μου!!!Αχ γιατί έτσι το μικράκι μωλέ...

μήπως πονούσε??? και απλά ήθελε το στήθος για να ηρεμήσει αλλά δεν τα κατάφερνε?αχ δεν ξέρω τί να πώ...κρίμα το ζουζουνέλι μωρέ..τώρα είναι καλύτερα σήμερα???Εννοείται πως αν δεν σου βγαίνει με τον θηλασμό και μένεις όλη νύχτα άυπνη να του δώσεις μπιμπερό..πάνω από όλα είναι να είναι η μαμά καλά..για να μπορεί να φροντίσει το μωράκι της...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα αναστασακι μου!!!!

πηρες τον γιατρο?τι σου ειπε?????

ουφφφφφφφφφφ.....μ'αυτα αγχωνομαι κι εγω!!!!

υπομονη γλυκουλα μου!!!!!μαλλον πονουσε,οπως λεει και το νατασακι!!!:-(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα αναστασάκι μου!!!Αχ γιατί έτσι το μικράκι μωλέ...

μήπως πονούσε??? και απλά ήθελε το στήθος για να ηρεμήσει αλλά δεν τα κατάφερνε?αχ δεν ξέρω τί να πώ...κρίμα το ζουζουνέλι μωρέ..τώρα είναι καλύτερα σήμερα???Εννοείται πως αν δεν σου βγαίνει με τον θηλασμό και μένεις όλη νύχτα άυπνη να του δώσεις μπιμπερό..πάνω από όλα είναι να είναι η μαμά καλά..για να μπορεί να φροντίσει το μωράκι της...

καλημερουδια νατασακι μου....τι κανετε μανουλα και γαρδενακι?

καλημερουδια νατασακι μου....τι κανετε μανουλα και γαρδενακι?

Kαλημέρα κούκλα μάνα!!!!!;) ;) ;)

Πώς είσαι σήμερις???

Εμείς μία χαρά σκ@τ@...Σταματάμε από τον παιδικό για 2 μήνες τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί άλλο το παιδάκι μου με τις σκατοιώσεις..πάλι αντιβίωση παίρνει..ναι ναι πάλι...:(

Διαφημίσεις

Πώς είσαι σήμερις???

Εμείς μία χαρά σκ@τ@...Σταματάμε από τον παιδικό για 2 μήνες τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί άλλο το παιδάκι μου με τις σκατοιώσεις..πάλι αντιβίωση παίρνει..ναι ναι πάλι...:(

καλημερα κοριτσακια μου! νατασακι παλι??????????? καλα θα κανεις να σταματησετε τον παιδικο για λιγο, να συνελθει το κοριτσακι μας! περαστικα ρε μπουμπου!

αναστασακι μου πηρες τον γιατρο? τι σου ειπε, καλα μην αγχωνεσαι κιολας, αν δεν σου βγαινει ο θηλασμος, τι να κανεις? καλυτερα να εισαι εσυ ψυχικα κ σωματικα ηρεμη για να μπορεις να ανταπεξελθεις!

ρανακι μου τι κανει η μπαλονοκοιλιτσα σου?

ιωαννακι μου 2600???? και εσυ μονο 1?????????????????? εισαι θεα! μπραβο!!!

λενακι που εισαι?

ματινα ακομα χωριο???????????

ποπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

Πώς είσαι σήμερις???

καλα ειμαι καμαρι μου....εδω στην αναμονη...φευγω για γιατρουλη σε λιγο....εχω αγωνιαααααααααααααααααα!!!!!

το εχει παιδεψει πολυ το παιδι!!!!καλα θα κανετε να το σταματησετε....περαστικουλια να ειναι...τι να πω πια????:mad:

images?q=tbn:ANd9GcQexqkew0bJMIuG-bUh-xOsS_OwW1nnijoXdvpIMqw4dgE6egIjxA

δεν ειναι τελεια????

χαχαχαχαχαχαχααχχα...τελειο ειναι...

καλημερα γιωτακι μουουουου.......

η κοιλουμπα οσο παει και γινεται τεραστια....πραγματικα δεν το περιμενα να κανω τετοια κοιλια γιατι ημουν κοκκαλο πριν μεινω εγκυος!!!!!δε μπορω να παρω τα ποδια μου....ουφφφφφφφφφφ....υπομονηηηηηηη.....οπου να ναι καταφθανει το σπλαχνο μουουυουουουουου!!!!!να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος σημερα:-)

η μπουμπουκα μας τι κανει?

η κοιλουμπα οσο παει και γινεται τεραστια....πραγματικα δεν το περιμενα να κανω τετοια κοιλια γιατι ημουν κοκκαλο πριν μεινω εγκυος!!!!!δε μπορω να παρω τα ποδια μου....ουφφφφφφφφφφ....υπομονηηηηηηη.....οπου να ναι καταφθανει το σπλαχνο μουουυουουουουου!!!!!να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος σημερα:-)

καλα ειμαστε κ εμεις, εγω δεν εκανα πολυ μεγαλη κοιλια, κανονικη θα ελεγα, και εγω αδυνατη ημουν, τωρα μου εχουν μεινει 2-3, αλλα πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και δεν μπορω να τα χασω!!!

αντε να δουμε τι θα πει ο γιατρουλης! παντως οσο μενει στην κοιλια τοσο καλυτερο!!! μακαρι ολες να γενναγαμε τελευταιες μερες!

ενα περιεργο πραγμα με αυτο το παιδι! οταν κλαιει, οτι και να της κανεις δεν σταματαει, μολις της εξηγησεις τι συμβαινει η της πεις καποια πραγματα, πχ ειναι βραδυ και πρεπει να κοιμηθεις, εχεις την πιπιλα σου, το κρεβατι σου την ζεστασια σου και εχεις φαει, κοιμησου, αλλα παιδακια δεν εχουν τιποτα απο αυτα! σταματαει το κλαμα και την πεφτει για υπνο! ειμαι παρανοικη μανα?????????? η καταλαβαινει απο τωρα????? εχω τουλαχιστον 5 παραδειγματα (γιατι δεν κλαιει κ συχνα)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου! νατασακι παλι??????????? καλα θα κανεις να σταματησετε τον παιδικο για λιγο, να συνελθει το κοριτσακι μας! περαστικα ρε μπουμπου!

αναστασακι μου πηρες τον γιατρο? τι σου ειπε, καλα μην αγχωνεσαι κιολας, αν δεν σου βγαινει ο θηλασμος, τι να κανεις? καλυτερα να εισαι εσυ ψυχικα κ σωματικα ηρεμη για να μπορεις να ανταπεξελθεις!

ρανακι μου τι κανει η μπαλονοκοιλιτσα σου?

ιωαννακι μου 2600???? και εσυ μονο 1?????????????????? εισαι θεα! μπραβο!!!

λενακι που εισαι?

ματινα ακομα χωριο???????????

ποπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

Nαί γιωτάκι μου πάλι...άσε δεν φτάνει μόνο αυτό τώρα μας βγήκε άλλο φασούλι...αλλεργική ρινίτιδα λεέι η παιδίατρος τώρα..και περίμενε 3,5 χρόνια για να μας το πεί ή για να το καταλάβει???Λέω εγώ τώρα..φλόμωσε το παιδάκι μου με αντιβιώσεις και τώρα μας λέει αλλεργική ρινίτιδα???

Έλεος με αυτούς τους γιατρούε...δεν ξέρεις πια ποιόν να πιστέψεις..καλά λέει ο άντρας μου...''μην γίνεσαι πελάτης τους''...αλλά τί να κάνω που φοβάμαι για το παιδί μου...πάντως σκέφτομαι πολύ να την πάω σε ομοιοπαθητικό...αν μας διαβάζει το σοφάκι μας πολύ θα με βοηθούσε να μου πεί πού πήγαινε τον γιόκα της...κατά τα άλλα καλή δύναμη εύχομαι σε εμένα και στο λουλούδι μου....και σίγουρα τέρμα ο παιδικός...και κάτι ακόμα σε μία συζήτηση που είχα με κάποιον γνωστό που κάνει τα πρώτα του βήματα στην ομοιοπαθητική μου είπε ότι δεν αποκλείεται όλα αυτά να έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο..δηλαδή το ίδιο το παιδί ''αρρωσταίνει''για να μην πάει στον παιδικό...δεν ξέρω δεν μου φαίνεται παράξενο γιατί το κοριτσάκι μου είναι πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό παιδάκι(κάτι που δεν θέλω καθόλου) και ίσως όλο αυτό της κάνει γενικά κακό..ο παιδικός ..που φεύγει από εμένα κ.τ.λ.ουφ σε ζάλησα..

Τί κάνει το δικό σου κουκλάκι???Βάλε καμμιά φότο να την δούμε την πριγκιπέσσα!!!!

χαχαχαχχααχ ΑΧ ρανιάκι μου σε λίγες μέρες που θα την κρατάς αγκαλίτσα θα νιώθεις απέραντη ευτυχία και τα πόδια σου και η μεσούλα σου θα είναι παρελθόν...χαχαχχαχαχαχααχ

Πιστεύω μέσα στην άλλη εβδομάδα θα γεννήσεις ρανιούκο μου πάντως!!!

χαχαχαχαχαχα έρχεται το μπιζουδάκι καλέ!!!!!!!!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ζουζούνες μου τι κάνετε;;;; Καλημέρα!!!! Τι παγωνιές είναι αυτές; Πάγωσαν οι βρύσες και δεν έχουμε νερό! Δεν έχω χειρότερο! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Ωστόσο ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα! Πέρυσι με μείον 15 βαθμούς και δεν είχανε παγώσει και φέτος με -7 τέζα οι βρύσες! Τι να πω;;; Έστειλα τον άντρα μου στη μαμά μου να γεμίσει μπουκάλια με νερό να έχουμε τουλάχιστον για την τουαλέτα!!! Εν τω μεταξύ η γιαγιά μου πάλι στο νοσοκομείο είναι και αυτή τη φορά δεν μας γεμίζουν με ελπίδες οι γιατροί! Πάντως αν έχω να θυμάμαι κάτι από την εγκυμοσύνη μου είναι "ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ"!!!! Πραγματικά δεν έχω άλλες αντοχές! Αισθάνομαι πως δεν έχω και το περιθώριο να στεναχωρηθώ όσο θα ήθελα για να μην κάνω κακό στο μωράκι μου! Ας αφήσουμε τα δικά μου!

Ρανιάκιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουουουου πας γιατρούλη; Με το καλό αγαπούλα μιυ να τη δεις πόσο μεγάλωσε! Εγώ έπαθα πλάκα εχθές! Περιμένουμε να μας πεις!

Νατασάκι μου γλυκό καλά κάνεις και τη σταματάς τη μικρούλα από τον παιδικό! Σας πέθανε φέτος μωρέ στις αρρώστιες! Περαστικά σας και φιλάκια στη μικρούλα σου!

Αναστασάκι μου, Λενάκι, Γιωτάκι, Χρυσανθάκι, Πεταλούδα και Ματινάκιιιιιιιιιιιιι τι μου κάνετε;;;;; Πολλά φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...