Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ευτυχως το βραδυ δεν ηταν ετσι... να δουμε σημερα...

γενικοτερα κοιμασαι οταν κοιμαται κι εκεινος?

και τις δουλιτσες σου ποτε τις κανεις?

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....με εχει πιασει μ.......ια τωρα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες βρε θηριο μεχρι το καλοκαιρι να ειμαστε θεες????μακαρι παναγιτσα μου....

θελει ομως πολυ προσπαθεια ρε γαμωτο....κι εγω ειμαι πολυ λιχουδω....μονο η γυμναστικη δε κανει δουλεια!!!!:rolleyes:

Ήσουν και πριν; Εγώ καθόλου! Κυρίως τα γλυκά ούτε να τα δω δεν ήθελα! Μόνο τώρα θέλω συνέχεια να τα τρώω και πάλι κρατιέμαι! Πάντως 1 με 2 γλυκάκια την εβδομάδα θα τα φάω και η πλάκα είναι πως δεν τσιμπάει το ζάχαρο! Μόνο με ζυμαρικά ανεβαίνει! Εγώ πάντως επειδή εκανα διατροφή πριν μείνω έγκυος είχα ρωτήσει το γιατρό μου αν μπορώ να κάνω την ίδια αφού γεννήσω! Μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον παραμερίσουμε λίγο τα φαγητά που πειράζουν τον μικρό στο θηλασμό! Και αυτό θα κάνω Ράνια μου!

Μαρήηηηηηηηη σε λίγο καιρό θα τα έχουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!!!!!!!

Ήσουν και πριν; Εγώ καθόλου! Κυρίως τα γλυκά ούτε να τα δω δεν ήθελα! Μόνο τώρα θέλω συνέχεια να τα τρώω και πάλι κρατιέμαι! Πάντως 1 με 2 γλυκάκια την εβδομάδα θα τα φάω και η πλάκα είναι πως δεν τσιμπάει το ζάχαρο! Μόνο με ζυμαρικά ανεβαίνει! Εγώ πάντως επειδή εκανα διατροφή πριν μείνω έγκυος είχα ρωτήσει το γιατρό μου αν μπορώ να κάνω την ίδια αφού γεννήσω! Μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον παραμερίσουμε λίγο τα φαγητά που πειράζουν τον μικρό στο θηλασμό! Και αυτό θα κάνω Ράνια μου!

Μαρήηηηηηηηη σε λίγο καιρό θα τα έχουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!!!!!!!

ολοι με φωναζαν μοναντερη φαντασου πριν μεινω εγκυος....

χαχααχαχαχαχαχα

αχχχχχχχχχχχχχχ.....ανυπομονω τοσο πολυ....και αυτες τις μερες με εχει πιασει κι ενα αγχος!!!!!

γενικοτερα κοιμασαι οταν κοιμαται κι εκεινος?

και τις δουλιτσες σου ποτε τις κανεις?

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....με εχει πιασει μ.......ια τωρα!!!!

την ημερα δεν καταφερνω να κοιμηθω... αλλα πρεπει καποια στιγμη να το κανω... τα βραφια οτι μπορεσω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!

μανουλιτσες και ωραιες κοιλουμπιτσες και νινακια κ παιδακια τι κανετε?

σας πεθυμησα!!!!!

γραφω απο θεσσαλονικη!ταξιδεψαμε τελκα την πρωηγουμενη τεταρτη κανονικα!9 μποφορ κοριτσια!κολαση!χαλια!οσο πιο χαλια γινετε??ναι!αυτο!Αθηνα ηταν τελεια αλλα της μπεμπους δεν της αρεσε το ξενοδοχειο!!!??πολυ ανησυχη ηταν!τωρα ειμαι σπιτακι!στη μανουλα!οι επισκεψεις ειναι παρα πολλες !αγαπημενοι ανθρωποι που εχω μηνες να δω!κ χαιρομαι!ετοιμαζομε για την βαφτιση!!!3 φορες πηγα να μπω σας διαβαζα αλλα οταν πηγαινα να γραψω ολο κατι γινοταν!τι κανετε αγαπημενες???

Ρανιουκομπιζουδενιααααααααααααα!δεβρω εξω!!!!αντε ντε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

κοριτσακια μουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!

μανουλιτσες και ωραιες κοιλουμπιτσες και νινακια κ παιδακια τι κανετε?

σας πεθυμησα!!!!!

γραφω απο θεσσαλονικη!ταξιδεψαμε τελκα την πρωηγουμενη τεταρτη κανονικα!9 μποφορ κοριτσια!κολαση!χαλια!οσο πιο χαλια γινετε??ναι!αυτο!Αθηνα ηταν τελεια αλλα της μπεμπους δεν της αρεσε το ξενοδοχειο!!!??πολυ ανησυχη ηταν!τωρα ειμαι σπιτακι!στη μανουλα!οι επισκεψεις ειναι παρα πολλες !αγαπημενοι ανθρωποι που εχω μηνες να δω!κ χαιρομαι!ετοιμαζομε για την βαφτιση!!!3 φορες πηγα να μπω σας διαβαζα αλλα οταν πηγαινα να γραψω ολο κατι γινοταν!τι κανετε αγαπημενες???

Ρανιουκομπιζουδενιααααααααααααα!δεβρω εξω!!!!αντε ντε!

χρυσαμθουλα μουουυουουουοουουυυ....τι κανετε?πως ειστε?δεν της αρεσε το ξενοδοχειο της μπεμπους εεε?????θα ειναι σπιτογατουλα αυτη!!!χιχιχιχιχιχι

τη πεμπτη εχω γιατρο...για να δουμε τι θα μας πει....πιστευει οτι μεχρι τις 25 του μηνα θα εχω γεννησει αλλα δε τη βλεπω να βγαινει τη μπιζουδενια μου...της αρεσει εκει μεσα!!!!χαχαχαχαχα

βρεθηκατε με το αναστασακι μας?????

δεν ειναι καμοια εδω!κλαψ!παω να σας διαβασω...ανακεφαλαιωση!

βαφτιση μπεμπας!:11 κμιση παναγια χαλκεων κοντα στο αγαλμα του βενιζελου !κυριακη 22 γεναρη!θα χαρω να δω οποια μπορει!αχ κοριτσια!ειδα εναν μπεμπη σημερα!ΜΟΥΡΛΙΑ!Αντρακι παιδι μου οχι αστεια!Ε??Αναστασακι μου?χαχαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χρυσαμθουλα μουουυουουουοουουυυ....τι κανετε?πως ειστε?δεν της αρεσε το ξενοδοχειο της μπεμπους εεε?????θα ειναι σπιτογατουλα αυτη!!!χιχιχιχιχιχι

τη πεμπτη εχω γιατρο...για να δουμε τι θα μας πει....πιστευει οτι μεχρι τις 25 του μηνα θα εχω γεννησει αλλα δε τη βλεπω να βγαινει τη μπιζουδενια μου...της αρεσει εκει μεσα!!!!χαχαχαχαχα

βρεθηκατε με το αναστασακι μας?????

αχ ρανιουκομου!!!δεν ξερεις πως σε περιμενω κ σενα να γεννησεις!!!!της αρεσει ε???ετσι κ η δικια μου!!!4 μερες πριν την πητ!αντε να δουμε!ναι την ειδα!πολυ χαρηκα!!!κουκλος ο μπεμπης!!!εσυ πως εισαι??πως νιωθεις?ανυπομονεις φανταζομαι ε????μην σκας για τα κιλα!θα φυγουν νερακι!!!!και απο την κοιλια!εμεις καλαειμαστε!εχω κ γω την αγωνια μου για την βαφτιση!!!θα κλαψει το μωρο μου!!!αχ!!!και θα εινΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩς αγκαλιτσα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου να σας ρωτησω αν ξερετε..πρεπει σε ολη τη βαφτηση τομωρο να το κραταει η νονα η αν κλαιειμπορει να το παρει ημανουλα???εεεεε???ουουοουουουφφφ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου να σας ρωτησω αν ξερετε..πρεπει σε ολη τη βαφτηση τομωρο να το κραταει η νονα η αν κλαιειμπορει να το παρει ημανουλα???εεεεε???ουουοουουουφφφ!

Γεια σας!

Χρυσανθουλι, κανονικα την κραταει συνεχεια η νονα και η μαμα ειναι διπλα και παρηγορει στο κλαμα. Αν ομως κλαιει αρκετα μπορεις λιγακι να το παρεις κι εσυ. Βαφτισαμε προσφατα 2 ανιψακια και τα εχω προσφατα. Παντως ο ανιψιος μου εκλαιγε παρα πολυ συνεχως, αλλα η μαμα του δεν τον πηρε αγκαλια. Ηταν διπλα του και του εδινε νερακι (ειχε και ζεστη...) Μην ανησυχεις, θα κλαψει αλλα δεν πειραζει. Μικρουλα θα τη βαφτισετε,ε;:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

χρυσανθακι μου τι καλα να σε ξανα εβλεπα πριν φυγεις!!! χαρηκα πολυ που σε ειδα!! μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε κ με αλλα κοριτσια καποια στιγμη!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!! τι κανετε????????

εγω νυσταζω πολυυυυυυυυ!!! ο μικρος δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ,συνεχεια ξυπνουσε για ζιζι...

καλημερα αναστασακι μου.....αχ αυτο το ζιζι τι τραβαειιιιιιιιι!!!!!χαχαχααχαχαχ

αχ τα περασατε ομορφα με το χρυσανθουλι μας εεε?????

τι ωραια θα ηταν να βγαιναμε ολες μαζι?:lol:

Γεια σας!

Χρυσανθουλι, κανονικα την κραταει συνεχεια η νονα και η μαμα ειναι διπλα και παρηγορει στο κλαμα. Αν ομως κλαιει αρκετα μπορεις λιγακι να το παρεις κι εσυ. Βαφτισαμε προσφατα 2 ανιψακια και τα εχω προσφατα. Παντως ο ανιψιος μου εκλαιγε παρα πολυ συνεχως, αλλα η μαμα του δεν τον πηρε αγκαλια. Ηταν διπλα του και του εδινε νερακι (ειχε και ζεστη...) Μην ανησυχεις, θα κλαψει αλλα δεν πειραζει. Μικρουλα θα τη βαφτισετε,ε;:rolleyes:

γεια σου ελενακι....τι κανετε μανουλα και κορουλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...