Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουαουουουουυοοοουουουοουοουυυ....ΘΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

αχ εγω θα τα χασω αραγε???

μετα ρε κοριτσια μενει πολυ κοιλουμπα????

αναστασακι πως ειναι τωρα η κοιλια σου?

λενιω μου εσενα θα εχει πεσει εεε???

σχεδον πλακα ηταν η κοιλια απο την 4η μερα.. αλλα η χαλαρωτητα υπαρχει.....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρανιουκο μου κοιμούνται..έχουμε μπει σε πρόγραμμα κ όλα καλά..το μεσημεράκι είναι η μόνη ώρα που μπορώ να χαλαρώσω έστω μισή ωρίτσα..μπορεί κ μια ώρα αν είμαι τυχερή ..ο μεγάλος κοιμάται το δίωρο του στάνταρ ο μικρούλης κάνει από μισάωρο μέχρι κ δίωρΑ ανάλογα..

Δεν σε εξέτασε ο γιατρός Ε?? Μόνο δύο βδομάδες σου έχουν μείνεΙ απίστευτο..ίσως κ λιγότερο:wink:

Αναστασακι μου κ μένα υο κάνε αυτό τόσο μικρούλης..κ γινόταν πολύ μαλακό το στήθος κ ανχωνομιυν άδικα όμως γιατί το γάλα υπήρχε κανονικά..κ συ μην φοβάσαι ότι θα σου τελειώσει..αν θέλει ζιζι το γιαυρακι ζιζι να του δίνεις!!:wink:σε λίγο καιρό θα τρώει πιο σταθερά..θα πίνει μεγαλύτερη ποσότητα κ θα τον κρατάει περισσότερες ώρες..

τι καλα που μπηκατε σε προγραμμα!!!!!!!!!:D:D

να φανταστεις ισα που προλαβα να φαω! τον σηκωνω να ρευτει και μετα απο λιγο κλαιει και ψαχνει να φαει...:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουαουουουουυοοοουουουοουοουυυ....ΘΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

αχ εγω θα τα χασω αραγε???

μετα ρε κοριτσια μενει πολυ κοιλουμπα????

αναστασακι πως ειναι τωρα η κοιλια σου?

λενιω μου εσενα θα εχει πεσει εεε???

Κ συ θα τα χάσεις ρανιουκο μου..θα το δεις!!

Για την κοιλουμπα εγώ ένα κατάλαβα αν είχες από πριν τότε ΥΑ σου μείνει λίγη..αν δεν έχεις τότε δεν θα σου μείνει..εγώ επειδή είχα σκεμπε μου έμεινε λίγη κοιλίτσα..είναι τοπικό πάχος δυστυχώς..θέλει γυμναστική αλά που κουράγιο...

Παίζει ρόλο κ τι καλούπι..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι καλα που μπηκατε σε προγραμμα!!!!!!!!!:D:D

να φανταστεις ισα που προλαβα να φαω! τον σηκωνω να ρευτει και μετα απο λιγο κλαιει και ψαχνει να φαει...:(:(

Μεγαλώνει κ θέλει να Τρώει περισσότερο τώρα γι'αυτό..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σχεδον πλακα ηταν η κοιλια απο την 4η μερα.. αλλα η χαλαρωτητα υπαρχει.....:rolleyes:

αχχχχχχχχχχχχχχ...αληθεια????μακαρι να μου φυγει....πανε οι ωραιοι κοιλιακοι μου!!!!αχχαχαχααχχαχαχα.....ειμαι ψωναρα ε????

αλλα φοβαμαι επειδη εχω παρει 19 κιλα και επειδη δεν μου φαινονται καθολου, νομιζω οτι τα εχω παρει στη κοιλια ολα,η οποια ειναι πραγματικα τεραστια...λες και εχω διδυμα!!!!φοβαμαι οτι θα μου μεινει ΚΟΙΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

εχει να πεσει κοιλιακος καργααααααααααααααααααααααααα.......:-)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου αυτά τα άτιμα τα κιλά πόσο πονεμένη ιστορία είναι! Ρανιάκι μου πόσο σε νιώθω δεν φαντάζεσαι! Αφού τρέμω για αύριο που θα πάω στο γιατρό! Αμάν αυτή η ζυγαριά εφιάλτης είναι!

Λενάκι μου ηρεμείς τώρα που κοιμούνται τα ζουζούνια; Να ξεκουράζεσαι κι εσύ όσο μπορείς!

Μα τι κρύο είναι αυτό σήμερα πάλι; :confused::confused::confused::confused:

Μεγαλώνει κ θέλει να Τρώει περισσότερο τώρα γι'αυτό..;)

μακαρι! γιατι τοσες ωρες που τον εχω στο στηθος.. αποκλιεται να εχει μεινει γαλα... κ φοβαμαι μηπως δεν χορταινει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κ συ θα τα χάσεις ρανιουκο μου..θα το δεις!!

Για την κοιλουμπα εγώ ένα κατάλαβα αν είχες από πριν τότε ΥΑ σου μείνει λίγη..αν δεν έχεις τότε δεν θα σου μείνει..εγώ επειδή είχα σκεμπε μου έμεινε λίγη κοιλίτσα..είναι τοπικό πάχος δυστυχώς..θέλει γυμναστική αλά που κουράγιο...

Παίζει ρόλο κ τι καλούπι..

απο το στομα σου και του θεου τ'αυτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:lol:

Αχ κοριτσάκια μου αυτά τα άτιμα τα κιλά πόσο πονεμένη ιστορία είναι! Ρανιάκι μου πόσο σε νιώθω δεν φαντάζεσαι! Αφού τρέμω για αύριο που θα πάω στο γιατρό! Αμάν αυτή η ζυγαριά εφιάλτης είναι!

Λενάκι μου ηρεμείς τώρα που κοιμούνται τα ζουζούνια; Να ξεκουράζεσαι κι εσύ όσο μπορείς!

Μα τι κρύο είναι αυτό σήμερα πάλι; :confused::confused::confused::confused:

καλωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......

αχ το ξερω οτι με νιωθεις αγαπουλα μου....αλλα θα τα χασουμε!!!που θα παει!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....:lol:

αχχχχχχχχχχχχχχ...αληθεια????μακαρι να μου φυγει....πανε οι ωραιοι κοιλιακοι μου!!!!αχχαχαχααχχαχαχα.....ειμαι ψωναρα ε????

αλλα φοβαμαι επειδη εχω παρει 19 κιλα και επειδη δεν μου φαινονται καθολου, νομιζω οτι τα εχω παρει στη κοιλια ολα,η οποια ειναι πραγματικα τεραστια...λες και εχω διδυμα!!!!φοβαμαι οτι θα μου μεινει ΚΟΙΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

εχει να πεσει κοιλιακος καργααααααααααααααααααααααααα.......:-)

κ εγω ετσι λεω! ιδιως μετα το καλοκαιρι που θα ξεπεταχτει κ ο μικρος, γυμναστηριο!!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κ εγω ετσι λεω! ιδιως μετα το καλοκαιρι που θα ξεπεταχτει κ ο μικρος, γυμναστηριο!!!!!;)

εγω αναστασακι μου θα παρω για αρχη dvd με τη πετρουλακη....εχει βγαλει πουλ ωραια dvd με κοιλιακους και για μανουλες που μολις γεννησαν...

μακαρι να μπορεσω να παω γυμναστηριο.....θα ειναι δυσκολο και για τα λεφτα αλλα θα θηλαζω κιολας...οποτε....καλο και το dvd....:lol:

καλωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......

αχ το ξερω οτι με νιωθεις αγαπουλα μου....αλλα θα τα χασουμε!!!που θα παει!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....:lol:

Καλέ θα τα χάσουμε! Αφού δεν θα μένει χρόνος για να τρώμε! Χιχχιχιχιχιχιιχ!!!! Δεν ανυσηχώ για τα κιλά πλέον, αν δεν είχα και το γιατρό να με ζαλίζει μια χαρά θα το πήγαινα αλλά τι να τον κάνω που φωνάζει! Αν και την τελευταία φορά μια χαρά ήμουν, μόνο μισό κιλό είχα πάρει! Αύριο να δω!

Θα σκάσουμε μύτη με τα μωρά μας στις παραλίες το καλοκαίρι και θα γίνει μακελειό!

Καλέ θα τα χάσουμε! Αφού δεν θα μένει χρόνος για να τρώμε! Χιχχιχιχιχιχιιχ!!!! Δεν ανυσηχώ για τα κιλά πλέον, αν δεν είχα και το γιατρό να με ζαλίζει μια χαρά θα το πήγαινα αλλά τι να τον κάνω που φωνάζει! Αν και την τελευταία φορά μια χαρά ήμουν, μόνο μισό κιλό είχα πάρει! Αύριο να δω!

Θα σκάσουμε μύτη με τα μωρά μας στις παραλίες το καλοκαίρι και θα γίνει μακελειό!

λες βρε θηριο μεχρι το καλοκαιρι να ειμαστε θεες????μακαρι παναγιτσα μου....

θελει ομως πολυ προσπαθεια ρε γαμωτο....κι εγω ειμαι πολυ λιχουδω....μονο η γυμναστικη δε κανει δουλεια!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...