Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Ρανιάκι τι κάνεις; Με μέτρο τις δουλειές μωρέ! Πως είσαι σήμερα; Καλύτερα;

Αναστασάκι μου εσύ τι κάνεις; Ο μπέμπης σου μην αγχώνεσαι!!! Είναι αυτό που λέει η Ράνια! Θα τα κάνει όοοοοολα μαζεμένα σαν γνήσιος άντρας που είναι!

Σε λίγο θα ετοιμαστώ να φύγω να κάνω την βολτούλα μου!

Καλέ αύριο το πρωί έχω γιατρό!!!! Μμμμμμμμ άντε να δούμε τι θα μου πει πάλι! Το καμάρι μου θα μεγάλωσε βρε! :P:p:p:p:p:p

αχ ιωαννακι μου αυριο θα δειτε τον πριγκιπα ε?τελειαααααααα....

εγω εχω τη πεμπτη γιατρο....για να δουμε

συσπασεις εχεις τωρα?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε κατι εκανε το πρωι αλλα οχι σπουδαια πραγματα! ενταξει ειναι φυσιολογικο απότι διαβασα οτι τα παιδια που θηλαζουν μπορει να τα κανουν και 20 φορες τη μερα μπορει και 1 στις 10 μερες!

σας ειπα??????????? πριν 4 μερες που ζυγιστηκα μου εχει μεινει 1 κιλο!!!!:D:D:D:D αλλα αν δεν σταματησω τα γλυκα με βλεπω να παιρνω πιο πολλα και απο την εγκυμοσυνη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ιωαννακι μου αυριο θα δειτε τον πριγκιπα ε?τελειαααααααα....

εγω εχω τη πεμπτη γιατρο....για να δουμε

συσπασεις εχεις τωρα?

Έχω αλλά είναι λίγες και ανώδυνες! Αύριο θα το δούμε και από κοντά με το γιατρό το θεματάκι αυτό αλλά ξέρω πως είναι φυσιολογικότατο από ένα σημείο και μετά! Βέβαια δεν κάνω δουλειές όπως έκανα πριν! Ούτε σίδερο πλέον τίποτα, μόνο μαγείρεμα! Ας είναι καλά η μανούλα μου και ο αντρούλης μου που με βοηθάνε αλλιώς θα είχαμε βρωμίσει!

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω! Ήρθε η ώρα για βολτούλα! Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύυυυυυυυυυ!!!!

Αναστασάκι μου φιλάκια στο πριγκιπόπουλο!

Το απόγευμα ελπίζω να σας πετύχω!

ε κατι εκανε το πρωι αλλα οχι σπουδαια πραγματα! ενταξει ειναι φυσιολογικο απότι διαβασα οτι τα παιδια που θηλαζουν μπορει να τα κανουν και 20 φορες τη μερα μπορει και 1 στις 10 μερες!

σας ειπα??????????? πριν 4 μερες που ζυγιστηκα μου εχει μεινει 1 κιλο!!!!:D:D:D:D αλλα αν δεν σταματησω τα γλυκα με βλεπω να παιρνω πιο πολλα και απο την εγκυμοσυνη!!!

ουουουουουουυ...τελεια αναστασακι μου!!!!τιποτα δεν ειναι 1 κιλο...

αχχχχχ....ευχαριστιεσαι γλυκακια τωραεεε?????χαχαχαχααχαχαχχ...σε φανταζομαι!!!!:lol:

Έχω αλλά είναι λίγες και ανώδυνες! Αύριο θα το δούμε και από κοντά με το γιατρό το θεματάκι αυτό αλλά ξέρω πως είναι φυσιολογικότατο από ένα σημείο και μετά! Βέβαια δεν κάνω δουλειές όπως έκανα πριν! Ούτε σίδερο πλέον τίποτα, μόνο μαγείρεμα! Ας είναι καλά η μανούλα μου και ο αντρούλης μου που με βοηθάνε αλλιώς θα είχαμε βρωμίσει!

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω! Ήρθε η ώρα για βολτούλα! Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύυυυυυυυυυ!!!!

Αναστασάκι μου φιλάκια στο πριγκιπόπουλο!

Το απόγευμα ελπίζω να σας πετύχω!

στο καλο ιωαννακι μου....σιγα σιγα το περπατημα ετσι???:lol:

Διαφημίσεις

ουουουουουουυ...τελεια αναστασακι μου!!!!τιποτα δεν ειναι 1 κιλο...

αχχχχχ....ευχαριστιεσαι γλυκακια τωραεεε?????χαχαχαχααχαχαχχ...σε φανταζομαι!!!!:lol:

ουυυυυυυυυυυυυυυυ μονο???????????????:lol::lol::lol:

αλλα εκεινη την κρεπα που λιγορευομουν ακομα δεν την εφαγα..ολο το αναβαλω... το σαββατο λεω να την τσακισω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουυυυυυυυυυυυυυυυ μονο???????????????:lol::lol::lol:

αλλα εκεινη την κρεπα που λιγορευομουν ακομα δεν την εφαγα..ολο το αναβαλω... το σαββατο λεω να την τσακισω!!!!!!!

χαχαχαχαχα.....σε φανταζομαι να τη τρως......:lol:

πριν λιγο γυρισα.....ενταξει οι κολπικη εξεταση!!!!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφ....

Καλησπέρα..:D

Μωλης είδα ένα βίντεο που δημοσίευσε υο Νατάσακι μας.

Πολύ συγκινητικό..

Ρανιουκο μου είχες γιατρό σήμερα??για πες τι είπε..όλα καλά?'

Αναστασακι μου δεν πειράζει που δεν έκανε κακακια όλο το βράδυ ο μπεμπακος..οσο μεγαλώνει δεν θα κάνει τόσο Συχνά..εμένα τα βραδυά δεν κάνεΙ πια..κ τελευταία που ξυπνούσε να φάει πάλι δεν εκανε..

Ιωάννακι έκανες την βολτίτσΑ σου..πέμπτη έχεις γιατρό..τι καλά!!

Πάλι από υο κινητό μπαίνω..τα παιδάκια μου κοιμούνται..είχα κ την μαμά σήμερα παρεούλα..έκανα κοτοσουπα με αυγολέμονο..τέλεια..

Σήμερα ήλιος με δόντια..μπρρρ!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πολύ συγκινητικό..

Αναστασακι μου δεν πειράζει που δεν έκανε κακακια όλο το βράδυ ο μπεμπακος..οσο μεγαλώνει δεν θα κάνει τόσο Συχνά..εμένα τα βραδυά δεν κάνεΙ πια..κ τελευταία που ξυπνούσε να φάει πάλι δεν εκανε..

Πάλι από υο κινητό μπαίνω..τα παιδάκια μου κοιμούνται..είχα κ την μαμά σήμερα παρεούλα..έκανα κοτοσουπα με αυγολέμονο..τέλεια..

γεια σου λενακι μου!

το αλλο που μου κανει απο εχθες ειναι οτι δεν ξεκολα απο το στηθος!

πηρ τον παιδιατρο εχθες τηλ κ μου ειπε να τον βαζω κ να μην ανησυχω για το αν εχω η οχι γαλα....... μπορει κ επειδη ποναει να νιωθει καλυτερα εκει....

ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκε..

τι λες εσυ μανουλα?????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Πολύ συγκινητικό..

λενιω μυουουουουουουου.....τι κανετε αγαπουλα μου????

τα ζουζουνια κοιμουνται ε?????εχετε μπει πια σε προγραμμα ....τι καλα!!!!να ξεκουραζεσαι κι εσυ!!!!

1 κιλακι..τέλειαααα..ποσά καλά έχει ο θηλασμός..έκτος το καλό που κάνουμε στα μωράκια μας κάνουμε πολα καλά κ στον εαυτό μας..:D

Κ εγώ μετά τη γέννα έπεσα με τα μούτρα στα γλυκά..

Το καλό είναι ότι τα κιλά συνεχίζουν να χάνονται ..μου έχει κοπεί κ η όρεξη τελευταία..56 κιλά είμαι τώρα..ήθελα να φτάσω τα 55 κ τελικά σχεδόν τα έφτασα χωρίς κόπο..μακάρι να πάω 53, εκεί θα είμαι υπερευχαριιστημενη..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1 κιλακι..τέλειαααα..ποσά καλά έχει ο θηλασμός..έκτος το καλό που κάνουμε στα μωράκια μας κάνουμε πολα καλά κ στον εαυτό μας..:D

Κ εγώ μετά τη γέννα έπεσα με τα μούτρα στα γλυκά..

Το καλό είναι ότι τα κιλά συνεχίζουν να χάνονται ..μου έχει κοπεί κ η όρεξη τελευταία..56 κιλά είμαι τώρα..ήθελα να φτάσω τα 55 κ τελικά σχεδόν τα έφτασα χωρίς κόπο..μακάρι να πάω 53, εκεί θα είμαι υπερευχαριιστημενη..:tongue:

ουαουουουουυοοοουουουοουοουυυ....ΘΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

αχ εγω θα τα χασω αραγε???

μετα ρε κοριτσια μενει πολυ κοιλουμπα????

αναστασακι πως ειναι τωρα η κοιλια σου?

λενιω μου εσενα θα εχει πεσει εεε???

λενιω μυουουουουουουου.....τι κανετε αγαπουλα μου????

τα ζουζουνια κοιμουνται ε?????εχετε μπει πια σε προγραμμα ....τι καλα!!!!να ξεκουραζεσαι κι εσυ!!!!

γεια σου λενακι μου!

το αλλο που μου κανει απο εχθες ειναι οτι δεν ξεκολα απο το στηθος!

πηρ τον παιδιατρο εχθες τηλ κ μου ειπε να τον βαζω κ να μην ανησυχω για το αν εχω η οχι γαλα....... μπορει κ επειδη ποναει να νιωθει καλυτερα εκει....

ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκε..

τι λες εσυ μανουλα?????????????

Ναι ρανιουκο μου κοιμούνται..έχουμε μπει σε πρόγραμμα κ όλα καλά..το μεσημεράκι είναι η μόνη ώρα που μπορώ να χαλαρώσω έστω μισή ωρίτσα..μπορεί κ μια ώρα αν είμαι τυχερή ..ο μεγάλος κοιμάται το δίωρο του στάνταρ ο μικρούλης κάνει από μισάωρο μέχρι κ δίωρΑ ανάλογα..

Δεν σε εξέτασε ο γιατρός Ε?? Μόνο δύο βδομάδες σου έχουν μείνεΙ απίστευτο..ίσως κ λιγότερο:wink:

Αναστασακι μου κ μένα υο κάνε αυτό τόσο μικρούλης..κ γινόταν πολύ μαλακό το στήθος κ ανχωνομιυν άδικα όμως γιατί το γάλα υπήρχε κανονικά..κ συ μην φοβάσαι ότι θα σου τελειώσει..αν θέλει ζιζι το γιαυρακι ζιζι να του δίνεις!!:wink:σε λίγο καιρό θα τρώει πιο σταθερά..θα πίνει μεγαλύτερη ποσότητα κ θα τον κρατάει περισσότερες ώρες..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...