Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Χαχαχαχα ναι 9 είναι τώρα..σε 2 βδομάδες που θα έρθει ο γιατρός πόσο θα είναι να δούμε..μάλλον το γάλα μου είναι πολύ λιπαρό..τεράστιο είναι το κουρκουμπινακι μου..

Ήταν 63 πόντους..τώρα δεν ξέρω πόσο πήγε,να δούμε τι θα πει κ ο γιατρός..μου είπε θα ξεκινήσουμε φρούτα,μισό μήλο ,Μπανάνα,αχλάδι..

θα αρχισετε απο τωρα φρουτακια???τρομεροοοο...

6 μηνων δεν ξεκιναν λενιω μου?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τωρα αν ειμαι απο πανω του κοντα με κοιταει και σπαει και κανενα χαμογελο!! γι'αυτο ρωταω!!! ανυπομονω να μου κανει γελακια και φωνουλες!!

αχχχχχχ σοβαρα????σκαει χαμογελακια?????

να τοι...τους βλεπωωωωωω...ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....οι αντρες με τα ασπραααααααααααααααααααααα...χαχααχχαχαχαχαχχα:lol:

Κορίτσια μωλης είδα στο φβ στο Γκρουπ ",είμαι μαμά" κάναν μια εκληση βοήθειασ για 35 παιδάκια στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης..ρούχα κ παπούτσια..μπαίνω από το κινητό κ δεν ξέρω πως να το κάνω δημοσίευση κ στο δικό μου προφίλ για να το δείτε κ να το δημοσιεύσουμε

Παντού..αυτή ΤΞ φορά ισχύει..το γράφει από κάτω.έχουν πάρει τηλέφωνο.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θα αρχισετε απο τωρα φρουτακια???τρομεροοοο...

6 μηνων δεν ξεκιναν λενιω μου?

Ανάλογα τον γιατρό.στον μεγάλο 6 ξεκινήσαμε..αλά κ από 4, δεν είναι τίποτα τον είχα ρωτήσει τον γιατρό..είναι επειδή τον είδε έτσι τροφαντουλη κ λέει τουλάχιστον ένα γεύμα ας είναι φρούτα ..να μην βάλει πολα κιλά..έχω ανχωθει λιΓάκι με τς κιλακια του.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου παω να φαω και να ξαπλωσω λιγακι γιατι η μεση απο τις δουλειες χαλια.....

λετε να το παθω οπως το γιωτακι σημερα????να σπασουν τα νερα λογω γενικης καθαριοτητας?????χαχααχααχχα.....

Διαφημίσεις

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εχει κ μωρακια 4 μηνων.. η καρδια μου με πονεσε!τι κριμαα~πολυ κριμααα τα μωρακια!:(:(:(

θα κανω μια δημοσιευση κ σε αλα καφε..μπορει κ να μην με πιστεψουν θα πουν παλι εσυυ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι κάνετε βρε; Δεν μπήκα καθόλου σήμερα! Σηκώνομαι το πρωί κάνω τις δουλίτσες μου και το φαγάκι μου και παίρνω τους δρόμους! Δεν ξέρω βέβαια αν έκανα καλά σήμερα γιατί είχε παγωνιά, -7 είχαμε χωρίς χιόνι να φανταστείτε! Έβαλα μία γούνα που είχα (σαν αρκούδα ήμουνα) γιατί ήταν το μόνο που έκλεινε μπροστά και πήγα στα μαγαζιά! Άρχισα να γεμίζω και τη βαλίτσα μου σιγά σιγά! Βασικά όλα μπήκανε απλά μείνανε μόνο τα προσωπικά είδη (περιποίηση, φροντίδα κλπ) οπότε να ηρεμώ και από αυτό! Σας φιλώ γλυκά όλες σας και θα τα πούμε το πρωί στον καφεδάκο μας! Φιλάκιαααααααααααααα!!!!!

καλημερα φιλεναδιτσες !!!!!!!!

μολις ταισα τον μικρο, αλλα με αγχωνει που εχει να κανει κακα απο εχθες το βραδυ πριν κοιμηθει.....:-(

ρανια μου πως εισαι???????

ιωαννακι ετοιμαζεσαι σιγα σιγα ε?? τελεια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κου κου κου....καλημερα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....

καλα ειμαι αναστασακι μου...ποναει ολο μου το κορμι!!!!!!!

γιατι δεν εκανε το καμαρι μας?μη φοβασαι....αντρας ειναι...θα τα κανει ολα μαζεμενα!!!!

χαχααχαχαχαχχααχα

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Ρανιάκι τι κάνεις; Με μέτρο τις δουλειές μωρέ! Πως είσαι σήμερα; Καλύτερα;

Αναστασάκι μου εσύ τι κάνεις; Ο μπέμπης σου μην αγχώνεσαι!!! Είναι αυτό που λέει η Ράνια! Θα τα κάνει όοοοοολα μαζεμένα σαν γνήσιος άντρας που είναι!

Σε λίγο θα ετοιμαστώ να φύγω να κάνω την βολτούλα μου!

Καλέ αύριο το πρωί έχω γιατρό!!!! Μμμμμμμμ άντε να δούμε τι θα μου πει πάλι! Το καμάρι μου θα μεγάλωσε βρε! :P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...