Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Παντως ποπακι σε οσους εχω πει οτι θελω να παρω καροτσι 3 σε 1 μου εχουν πει να παρω κατι πιο ελαφρυ....ελα ομως που ειναι οικονομικα γι'αυτο που προσφερουν και αν πας να παρεις μεμονομενα το πορτ μπεμπε και το καθισματακι του αυτοκινητου θες πανω απο 600 ευρω.....βεβαια εγω πρωτα ο Θεος θελω να παρω 2 σε 1 γιατι το πορτ μπεμπε θα μου το δωσει μια φιλη μου! Ετσι κι αλλιως το πορτ μπεμπε δεν το χρειαζομαστε για πολυ καιρο....αν γεννουσα καλοκαιρι ουτε δανικο δεν θα το επαιρνα...απλα θα εχω ολοκληρο χειμωνα μπροστα και θεωρω οτι στο πορτ μπεμπε ειναι πιο ανετο το μωρο και πιο ζεστα αν το βγαλεις καμια βολτα!!!!

Αυτα..παω παω γιατι θα βρεξει με το τουλουμι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειναι τελεια περιπτωση, μου αρεσει πολυ πολυ!!!!!!!θελω κι εγω;)

Να πατε μια βολτα ποπακι μου αξιζει τον κοπο πιστεψε με! Κανει και φοβερα πακετα προσφορων! Απιστευτες τιμες και απο ποιοτητα πολυ πρωτη....ειναι δοκιμασμενα απο δικα μου ατομα οποτε το ξερω απο πρωτο χερι....γιατι να δινουμε τοσα λεφτα ενω μπορουμε να παρουμε πολυ καλα πραγματα σχεδον με τα μισα???? Και αν δεν θες της βιοτεχνιας την μαρκα εχει και πιο επωνυμες εταιριες στις οποιες ειναι επισης πιο φθηνοι!

Κοιταξε ολες τις στυλες με τα πραγματα....εχει παρα πολλα...και που να δεις απο κοντα!

Παντως ποπακι σε οσους εχω πει οτι θελω να παρω καροτσι 3 σε 1 μου εχουν πει να παρω κατι πιο ελαφρυ....ελα ομως που ειναι οικονομικα γι'αυτο που προσφερουν και αν πας να παρεις μεμονομενα το πορτ μπεμπε και το καθισματακι του αυτοκινητου θες πανω απο 600 ευρω.....βεβαια εγω πρωτα ο Θεος θελω να παρω 2 σε 1 γιατι το πορτ μπεμπε θα μου το δωσει μια φιλη μου! Ετσι κι αλλιως το πορτ μπεμπε δεν το χρειαζομαστε για πολυ καιρο....αν γεννουσα καλοκαιρι ουτε δανικο δεν θα το επαιρνα...απλα θα εχω ολοκληρο χειμωνα μπροστα και θεωρω οτι στο πορτ μπεμπε ειναι πιο ανετο το μωρο και πιο ζεστα αν το βγαλεις καμια βολτα!!!!

Αυτα..παω παω γιατι θα βρεξει με το τουλουμι!!!!!

σιγουρα το πορτ-μπεμπε για τον χειμωνα ειναι οτι πρεπει!!!!!δεν ξερω παντως.....ισως παρουμε μονο το καροτσι και το καθισματακι αυτοκινητου....θα δουμε...:rolleyes:

στο περιστερι ειναι το μαγαζι ε?πραγματι αξιζει τον κοπο να παμε μια βολτα!!!!!αφου μου λες και για τα υλικα!!!!!πολυ σημαντικο!!!!!!καλα για την χρησιμοτητα που εχει, δεν το συζητω, τεραστια!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλησπερα αγαπουλες μου τι κανετε?παλι αρχισαν οι βροχες και οι συννεφιες μωρε:(

τι ομορφο κρεβατακι ματινακι μου και πολυ πολυ πρακτικο;);), με το καλο γλυκο μου ματινακι !!:D:D

ποπακι μου μην στεναχωριεσαι καρδουλα μου για την εξεταση δεν ηταν πολυ αμα προσεξεις ελαχιστα θα ειναι ολα τελεια!:D :Dτο κρεβατακι που περιεγραφες ωραιο ακουγεται και ειναι ασπρο ακομα καλυτερα , ουδετερο.παντως το σκεφτηκες πολυ καλα να βαλεις ροζουλι προικουλα και με το δωματιο της μικρουλας θα δεσει και με το κρεβατακι , αχ φανταζομαι τι ομορφο δωματιακι ετοιμαζεις!!

αναστασακι μου καλο μην αγχωνεσαι για τις εξετασεις ολοι οι γιατροι της δινουν, ειναι απαραιτητες, και για το καλο του μωρου και για το δικο σου!!αλλα 10000%θα ειναι σουπερ!!!;);)

ελενακι μου τι κανεις αγαπουλα μου?κλωτσαει το καμαρι σου?:D:Dμε το καλο να δεχτεις και τον αδερφουλη σου!!

ολες οι εγκυουλες χαδακια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες !!!!!!!!

οι υπολοιπες φιλεναδιστες μου καλα?

φιλια πολλα σε ολες και γλυκες γλυκες αγκαλιτσες!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλως να τον δεχτειτε τον αδερφουλη σου!!!!!

Πανε λενιω μου να κανεις τις δουλιτσες σου και θα τα πουμε μετα....

Παω κι εγω σιγα σιγα μην πιασει καμια καταιγιδα μετα και δεν μπορω να παω....

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!

Εσυ λενιω πρεπει να παρεις κι αλλη κουνια τωρα ή κοιμαται ο μικρουλης σου σε κρεβατακι? Παντως κανουν αποστολες σε ολη την Ελλαδα αν σε ενδιαφερει....!!!!!!

ευχαρηστω πολυ Ματινακι μου,..ανυπομονω να ερθει το αυριο!

εγω Ματινακι μου θελω να παρω κουκετα τωρα για να κοιμαται ο μικρος εκει κ το αλο μικρο στη κουνια που κοιμαται ακομα ο μικρος!αλα εδω κ καιρο θελω να του παρω κρεβταακι να απλωνεται γιατι ειναι κ ολοκληρο αντρακι ο δικος μου!χιχιιχιχι:tongue:

μωλης τελειωσα με ολες τισ δουλειες κατεβηκα κ λιγο σουπερ κ πριν λιγο κοιμησα κ τον μικρο!τωρα περημενω μια φιλη θα ερθει για καφεδακι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπουλες μου τι κανετε?παλι αρχισαν οι βροχες και οι συννεφιες μωρε:(

τι ομορφο κρεβατακι ματινακι μου και πολυ πολυ πρακτικο;);), με το καλο γλυκο μου ματινακι !!:D:D

ποπακι μου μην στεναχωριεσαι καρδουλα μου για την εξεταση δεν ηταν πολυ αμα προσεξεις ελαχιστα θα ειναι ολα τελεια!:D :Dτο κρεβατακι που περιεγραφες ωραιο ακουγεται και ειναι ασπρο ακομα καλυτερα , ουδετερο.παντως το σκεφτηκες πολυ καλα να βαλεις ροζουλι προικουλα και με το δωματιο της μικρουλας θα δεσει και με το κρεβατακι , αχ φανταζομαι τι ομορφο δωματιακι ετοιμαζεις!!

αναστασακι μου καλο μην αγχωνεσαι για τις εξετασεις ολοι οι γιατροι της δινουν, ειναι απαραιτητες, και για το καλο του μωρου και για το δικο σου!!αλλα 10000%θα ειναι σουπερ!!!;);)

ελενακι μου τι κανεις αγαπουλα μου?κλωτσαει το καμαρι σου?:D:Dμε το καλο να δεχτεις και τον αδερφουλη σου!!

ολες οι εγκυουλες χαδακια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες !!!!!!!!

οι υπολοιπες φιλεναδιστες μου καλα?

φιλια πολλα σε ολες και γλυκες γλυκες αγκαλιτσες!!

Νενακιι μουυυυυ ποτε θα σε πετυχωωω!:tongue:τι κανεις?ναι χαλασε ο καιρος αλα δεν κανει κρυο..καλα ειναι!

κλωτσαει πολυ ο ζουζουνος ,ζωηρεψε το γιαυρι μου!παω τωρα να ξπαλωσω κ γω ν α ξεκουραστω λιγακι μεχρι να ερθει η φιλη μου!

φιλακια πολλααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

kalhspera koritsaki m pws pate ola kala???

egioules m ti kanete pws eiste ola kala divasa ta neakia sas kai poli xarika na eiste kala oles kai ena glikooooooooo filaki sths kilitses sas !!!!!!!

ean thelete balte kai emena sthn lista mas xixxixiixi 19/6/2011 xxixiixixixi telika arxisame kai emeis pali ston agona ton allon mhna pame na kanoume kai tis exetasoules mas kai agios o theos !!!!! auta ta nea ta dika m tosa polla elpizw na sas petixw kai on line filakiaaaaaaaaaaaaaaaaa se oles

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

γεια σας κοριτσια !!!!τα νεα μου!!!

εχτεσ πηγα στον γιατρο καναμε υπερηχο μετρησαμε ενδομητριο το οποιο ειναι 9,5 την 11 μερα και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο,τα ωαρια ομως ηταν ακομα μικρα,σημερα το πρωι εκανα την υστεροσκοπηση ,τα αποτελεσματα ειναι οτι η μητρα καθαρη δεν βρηκε κατι και εβαλε υγρο απο την σαλπιγγα για να δουμε αν ειναι ανοικτες και ηταν ανοικτεσ,ολα καλα ειπε ο γιατρος μου εγραψε τα χαπια ova-mit για να τα ποιο μετα που θα αδιαθετησω να βοηθησουν για τα ωαρια και να φτιαξει και ο κυκλος μου!!!αυτα παει εγινε και αυτο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε δεν θα πετυχω ποτε καμια μεσα????????ειναι καμια εδωωωωω?????εφακη πολυ καλα τα νεα σου!!!αντε κοριτσι μου,ευχομαι ολα να σου πανε καλα και γρηγορα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!

Διαφημίσεις

καλε δεν θα πετυχω ποτε καμια μεσα????????ειναι καμια εδωωωωω?????εφακη πολυ καλα τα νεα σου!!!αντε κοριτσι μου,ευχομαι ολα να σου πανε καλα και γρηγορα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!

ευχαριστω πολυ ρια μου!!!τι κανει το μωρακι σου?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια !!!!τα νεα μου!!!

εχτεσ πηγα στον γιατρο καναμε υπερηχο μετρησαμε ενδομητριο το οποιο ειναι 9,5 την 11 μερα και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο,τα ωαρια ομως ηταν ακομα μικρα,σημερα το πρωι εκανα την υστεροσκοπηση ,τα αποτελεσματα ειναι οτι η μητρα καθαρη δεν βρηκε κατι και εβαλε υγρο απο την σαλπιγγα για να δουμε αν ειναι ανοικτες και ηταν ανοικτεσ,ολα καλα ειπε ο γιατρος μου εγραψε τα χαπια ova-mit για να τα ποιο μετα που θα αδιαθετησω να βοηθησουν για τα ωαρια και να φτιαξει και ο κυκλος μου!!!αυτα παει εγινε και αυτο!!!

μπραβο εφακη μου πολυ καλα νεακια, ευχομαι γρηγορα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερουδια κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!

εφακη πολυ καλα τα νεα σου, ευχομαι πολυ γρηγορα να μας πεις κι αλλα ευχαριστα νεακια;)

νενακι μου, τζινακι μου, ριακι μου τι κανετε??????????????

τι μερα ειναι σημερα?????????????????Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η ! ! !

μετρησα το ζαχαρο με μηχανηματακι το πρωι νηστικη και ειχα 78, καλα ειναι, λενιω μου εσυ το μετρουσες και στο ενδιαμεσο της ημερας?:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδια κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!

εφακη πολυ καλα τα νεα σου, ευχομαι πολυ γρηγορα να μας πεις κι αλλα ευχαριστα νεακια;)

νενακι μου, τζινακι μου, ριακι μου τι κανετε??????????????

τι μερα ειναι σημερα?????????????????Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η ! ! !

μετρησα το ζαχαρο με μηχανηματακι το πρωι νηστικη και ειχα 78, καλα ειναι, λενιω μου εσυ το μετρουσες και στο ενδιαμεσο της ημερας?:rolleyes:

καλημερα ποπακη μουυυυυυυ!:D:Dτι κανεις?\

πολυ καλη η τιμη σου;)αν θυμαμι καλα κ μεσημερι το μετρουσα μετα το φαγητο αν δεν κανω λαθος!δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη!:rolleyes:

Εφακη μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα τελικα!

ΤΖΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΡΙΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ Κ ΣΑς ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?;)

ΕΓΩ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ..ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗς Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ..ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!

Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ!:tongue::tongue:ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ!:shock:ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 6ΜΙΣΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 7:rolleyes:..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩς ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...