Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πολυ βαρεμαρα σημερα κοριτσακια μου εεεε????

ματινακι τα εσβησες τα κερακια???

εμεις φευγουμε σε λιγο κοριτσακια μου...παμε για βαφλα και παγωτο!!!

θα το ξεσκισωωωωωωω....χιχιχιιχχιχιχιχιχχ....

ονειρα γλυκαααααααα!!!!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Δεν ξέρω τι να κάνω με το θέμα ύπνος! Τα έχω παίξει εντελώς! Έχω και το μπούκωμα που με πήρε από προχθές και είμαι χάλια! Νυστάζω και δεν μπορώ να κοιμηθώ! Σαν μαστουρωμένη γυρνάω στο σπίτι! Τι θα κάνω;;;:confused::confused::confused::confused:

καλησπερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......

τι κανετε αγαπουλες μου????

ποποποπο....σημερα κοιμηθηκαααααααα....σηκωθηκα βεβαια 4 φορες αλλα

δε πειραζει...χορτασα υπνο.....

ιωαννακι μου υπομονη γλυκουλα μου....ρωτα τον γιατρο σου να

παρεις ενα σπρει για τη μυτη,μερικα επιτρεπονται....

εμεις μολις φαγαμε και εχουμε αραξει...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα! ο μικρος ξυπνησε πολλες φορες μες στο βραδυ και τωρα κοιμαται απο τις 09.00.

ματινακι μου φιλακια πολλα και καλα να περασετε!! ελπιζω ο μικρουλης να ειναι καλυτερα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχετε φιλακια πολλα απο το ματινακι....δε προλαβαινει να μπει σημερα γιατι εχει τη πεθερουλα σπιτι και αυριο θα πανε χωριο.....

καλημερα κοριτσακια μου!!!

να ευχηθω στο ματινακι μας!!!

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙΑΛΛΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!!!

ειδες που δεν ειχε τιποτα το ζουζουνακι?

αναστασακι μου, δοκιμασε το 15 λεπτα απο την μια κ 15 λεπτα απο την αλλη να τσεκαρεις αν εχει γαλα. sudocream εμεις δεν βαζουμε της κανει κοκκινιλες. βαζουμε jonsson.

ιωαννακι φλις κουβερτα οποσδηποτε για τον μαιο κ τον ιουνιο πικε, προσεξε να ειναι 100% βαμβακι, στο jumbo δεν ειναι ολες βαμβακερες! κ οτι βαλεις στο μωρο πρεπει να εινια 100% βαμβακερο για τυχον αλλεργιες!!!

ρανακι μου τι κανεις? κρατας γερα??????????? οοο οοο ερχετε ερχετε ερχετε το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μου τι κανουν τα αγορακια σου?

πεταλουδακι μου κ εγω το σουφλε θελω, αλλα επειδη εισαι εγκυος, παρτο εσυ!!!

η χρυσανθη αραγε εφτασε στην πατριδα???( θεσ/νικη)

δεν μπηκα καθολου ρε κοριτσια το σκ, δεν προλαβα, ηθελα να χορτασω τον αντρουλη μου, τωρα που δουλευω εγω τα απογευματα κ εκεινος πρωι δεν πολυβλεπομαστε! αλλα το σκ τελεια!!! πηγαμε κ για καφεδακι οι δυο μας η μπεμπα εκατσε σπιτι εκανε πολυ κρυο!!!

τι κανετε εσεις????????????

γιωτακι μου, τον βαζω απο το ενα στηθος την καθε φορα, αν το βαλω ετσι οπως λες πως θα καταλαβω αν εχω η οχι??

το χρυσανθακι εφτασε θεσσαλονικη το σαββατο! αυριο θα ερθει απο το σπιτι να πιουμε καφεδακι!! χαιρομαι παρα πολύ!!

εσυ τι κανεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι μου, τον βαζω απο το ενα στηθος την καθε φορα, αν το βαλω ετσι οπως λες πως θα καταλαβω αν εχω η οχι??

το χρυσανθακι εφτασε θεσσαλονικη το σαββατο! αυριο θα ερθει απο το σπιτι να πιουμε καφεδακι!! χαιρομαι παρα πολύ!!

εσυ τι κανεις??

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!μπραβο! καλα να περασετε, να της δωσεις φιλια!!!

καλα ειμαστε και εμεις! πολυ κρυο!!!

αν βαλεις 15 απο το ενα κ 15 απο το αλλο, λογικα δεν θα εχει τελειωσει το γαλα και θα δεις αν εχεις. και οταν αδειαζει το στηθος και ρουφαει το μωρο λειτουργει σαν κανουλα τρεχει λιγο λιγο, απλα ισως κουραζεται ο μπεμπης στο λιγο λιγο!

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!μπραβο! καλα να περασετε, να της δωσεις φιλια!!!

καλα ειμαστε και εμεις! πολυ κρυο!!!

αν βαλεις 15 απο το ενα κ 15 απο το αλλο, λογικα δεν θα εχει τελειωσει το γαλα και θα δεις αν εχεις. και οταν αδειαζει το στηθος και ρουφαει το μωρο λειτουργει σαν κανουλα τρεχει λιγο λιγο, απλα ισως κουραζεται ο μπεμπης στο λιγο λιγο!

αχ δεν ξερω πως θα το καταλαβω!!!! καθεται πανω απο 15 λεπτα στο στηθος μεχρι και μιση ωρα... τον βλέπω ρουφαει, αλλα δεν ξερω αν εχει γαλα..:rolleyes::rolleyes:

να σου βάλω φωτο να τον δεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ δεν ξερω πως θα το καταλαβω!!!! καθεται πανω απο 15 λεπτα στο στηθος μεχρι και μιση ωρα... τον βλέπω ρουφαει, αλλα δεν ξερω αν εχει γαλα..:rolleyes::rolleyes:

ναιιιιιιιιιιιιιι!!! βαλε!!!

αμα ρουφαει το μωρο, σημαινει οτι εχεις, αλλιως θα εκλαιγε αφου δεν θα χοτραινε!!! βαζετον και στο αλλο καλου κακου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...