Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γιουχουυυυυ!!!!!! Ματιναρα γλυκιαααα!!!!! :P :p :P

Χρονια σου πολλααααα και καλα!! Να εισαι γερη κουκλιτσα μου κι ευτυχισμενη με την ομορφη οικογενεια σου!! :lol: Να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου το ζουμερο και να τον καμαρωσεις οπως το ονειρευεσαι! Να εισαι η πιο περηφανη μανουλα!! Φιλακια πολλα, φιλακια γλυκα!! :P

happy-bday1a.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα....τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?

ποιο κοριτσακι εχει γεννεθλιακια σημερα εεεεε????????

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΥ....πολυχρονη αγαπουλα μου!!!!να εισαι παντα γερη και δυνατη με την οικογενεια σου!!!!Γρηγορα ευχομαι να τη μεγαλωσετε κι αλλο με ενα ακομα νινακι!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα! Τι κάνετε; Κοιμάστε βρε; Πω πω σ' εμένα ο ύπνος εξελίσσεται σε μεγάλο μαρτύριο! Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να γυρίσω στο κρεβάτι, αισθάνομαι όταν ξαπλώνω πως μου κλείνει η αναπνοή και πέρα από αυτό έχω κι ένα ελαφρύ μπούκωμα! Ουφ τι θα κάνω; Δεν περνάει ο καιρός με τίποτα πάντως! Αυτό καταλαβαίνω!:confused::confused::confused:

Καλημέρα! Τι κάνετε; Κοιμάστε βρε; Πω πω σ' εμένα ο ύπνος εξελίσσεται σε μεγάλο μαρτύριο! Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να γυρίσω στο κρεβάτι, αισθάνομαι όταν ξαπλώνω πως μου κλείνει η αναπνοή και πέρα από αυτό έχω κι ένα ελαφρύ μπούκωμα! Ουφ τι θα κάνω; Δεν περνάει ο καιρός με τίποτα πάντως! Αυτό καταλαβαίνω!:confused::confused::confused:

καλημερα ιωαννακι μου....

ποσο σε καταλαβαινω με τον υπνο...κι εγω δε μπορω να γυρισω πλευρο ευκολα...ασε που θελω συνεχεια να στριφογυρναω γιατι ποναει η πλατη και τα κωλομερια μου πλεον!!!!!χιχιχιχι....μου ειπε η μαια οτι ειναι καλο αυτο γιατι ανοιγω για να ειναι πιο ευκολος ο τοκετος....

ουφφφφφφφφφφφφφφφ....δε περνουν οι μερες!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα ιωαννακι μου....

ποσο σε καταλαβαινω με τον υπνο...κι εγω δε μπορω να γυρισω πλευρο ευκολα...ασε που θελω συνεχεια να στριφογυρναω γιατι ποναει η πλατη και τα κωλομερια μου πλεον!!!!!χιχιχιχι....μου ειπε η μαια οτι ειναι καλο αυτο γιατι ανοιγω για να ειναι πιο ευκολος ο τοκετος....

ουφφφφφφφφφφφφφφφ....δε περνουν οι μερες!!!!

Λες;;; Μακάρι Ράνια μου!!! Πραγματικά δεν περνάνε οι μέρες τώρα που φτάνει ο καιρός! Εν τω μεταξύ μόλις έκανα εισπνοές με ευκάλυπτο μήπως και ξεβουλώσει η μύτη! Τι καλό μαγειρεύεται σήμερα; Εγώ μπιφτέκι κοτόπουλο με άγριο ρύζι! Αχ πεθύμησα να φάω πατάτες τηγανητές!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα!!

ΜΑΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΡΟΝΙΑΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!

.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ..

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

(((((((((((((((((())))))))))))

Tourta.jpg

ΕΛΑ μΑΤΙΝΑΚΙ ΡΙΞΕ Κ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΜΩΛΗς ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΚΟΥΝΙΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ Κ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ..ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑ ΥΤΟΥΝΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ..ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΜΩΛΗς ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΡΕΜΕΙ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ~:P

Ρανιουκο μου δυσκολευεσαι στπν υπνο αγαπουλα μουυυ~αχ λιγο σου εμεινε!το τελος ειναι πολυ δυσκολο αλα αξιζειιιιιιιιιιιιιιι!!:P:p

Ιωαννακι μου κ συ μια απο τα ιιδια με το ρανακι ε~σε λιγο καιρο θα κρατατε αγκαλια τα γγελουδακια σας!

Πεταλουδιτσα ξεκηνησατ εψωνια..το θηλαστρο χρειαζεται να το εχεις ..στην αρχη μπορει να χρειαστει αν βγαζει το περισευμα μετα ομως δεν χρειαζεται..εγω μονο στην αρχη το χρησιμοποιησα λιγο ..τωρα εχω πολυ καιρο να βγαλω..ειναι χρησιμο πολυ!;)

στα τζαμπο εχεις πολυ ωραιες λεπτες φλις κουβερτουλες κ φθηνες!σιγουρΑ Θα χρειαστεις καμια φλις να εχεις οσο θα εχει λιγη δροσουλα για μετα θα καμια πικε~;)

αυτο που ζεσταινει το μπιμπερο δεν το εχω παρει~εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αλα δεν εχω παρει..σε αυτο δεν το χρειαζομαι προσ το παρον γιατι θηλαζω !;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λες;;; Μακάρι Ράνια μου!!! Πραγματικά δεν περνάνε οι μέρες τώρα που φτάνει ο καιρός! Εν τω μεταξύ μόλις έκανα εισπνοές με ευκάλυπτο μήπως και ξεβουλώσει η μύτη! Τι καλό μαγειρεύεται σήμερα; Εγώ μπιφτέκι κοτόπουλο με άγριο ρύζι! Αχ πεθύμησα να φάω πατάτες τηγανητές!!!!

Ιωαννακι μου μηπως να δοκιμαζες φυσιολογικο ορο..αυτα που ειναι για τα μωρα!;)

εγω σημερα δεν εχω μαγειρεμα ..εκανα πρωι πρωι δουλειτσες κ περημενω τη μαμα μετα το μεσημερι θα μου φερει αυτη φαγητο κ τον μεγαλο μου που κοιμηθηκε εκει χθες..δεν ηθελε να ερθει σπιτι με τιποτα..την γιαγιακα ηθελε!

εχω κ σιδερωμα πιο μετα κ τελος για σημερα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΜΩΛΗς ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΚΟΥΝΙΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ Κ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ..ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑ ΥΤΟΥΝΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ..ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΜΩΛΗς ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΡΕΜΕΙ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ~:P

Ρανιουκο μου δυσκολευεσαι στπν υπνο αγαπουλα μουυυ~αχ λιγο σου εμεινε!το τελος ειναι πολυ δυσκολο αλα αξιζειιιιιιιιιιιιιιι!!:P:p

Ιωαννακι μου κ συ μια απο τα ιιδια με το ρανακι ε~σε λιγο καιρο θα κρατατε αγκαλια τα γγελουδακια σας!

Πεταλουδιτσα ξεκηνησατ εψωνια..το θηλαστρο χρειαζεται να το εχεις ..στην αρχη μπορει να χρειαστει αν βγαζει το περισευμα μετα ομως δεν χρειαζεται..εγω μονο στην αρχη το χρησιμοποιησα λιγο ..τωρα εχω πολυ καιρο να βγαλω..ειναι χρησιμο πολυ!;)

στα τζαμπο εχεις πολυ ωραιες λεπτες φλις κουβερτουλες κ φθηνες!σιγουρΑ Θα χρειαστεις καμια φλις να εχεις οσο θα εχει λιγη δροσουλα για μετα θα καμια πικε~;)

αυτο που ζεσταινει το μπιμπερο δεν το εχω παρει~εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αλα δεν εχω παρει..σε αυτο δεν το χρειαζομαι προσ το παρον γιατι θηλαζω !;)

Καλημερα, πριγκιπεσες!! :P

Ευχαριστω πολυ Ελενακι μου για την απαντηση... Οποτε θα παρω να εχω φλις κουβερτουλες και καμια πικε... μια χαρα! Για τα χοντρα τον αυγουστο!! :lol:

Μακια στο νινακι σου που του αρεσουν τα τραγουδακια! Αχ, τζουτζουκος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Να ειστε ολες καλα να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα μωρα της παρεας!!!

Τωρα μπορεσα να μπω...δεν σας εχω πολυδιαβασει...πολυ στα πεταχτα!

Επειδη ειναι ωρα για μαμ θα μπω αργοτερα....προς το παρον σας στελνω κερασματα και πολλα φιλια!!!!!!!!!

13315_118466571518784_114732838558824_157466_8161625_n.jpg%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC.jpgproionta-pasta.jpg09-300x225.jpgE.2.2.png427-profiterol1.jpg2003_MEDIUM.jpg

Κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Να ειστε ολες καλα να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα μωρα της παρεας!!!

Τωρα μπορεσα να μπω...δεν σας εχω πολυδιαβασει...πολυ στα πεταχτα!

Επειδη ειναι ωρα για μαμ θα μπω αργοτερα....προς το παρον σας στελνω κερασματα και πολλα φιλια!!!!!!!!!

13315_118466571518784_114732838558824_157466_8161625_n.jpg%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC.jpgproionta-pasta.jpg09-300x225.jpgE.2.2.png427-profiterol1.jpg2003_MEDIUM.jpg

Ωωωωωωω! Ευχαριστουμε πολυ, Ματινακι!!! Τη γλυκα τους να εχεις!!! Μιαμ..... Διαλεγω και "κλεινω" το σουφλε σοκολατας....χιχιχι Μια χαψια θα το κανω! Πολυχρονηηη!!! Και του χρονου με υγεια, ζουζουνιτσα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ματινακι μου!!!!!!!! χρονια σου πολλα κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με υγεια και να χαιρεσαι και να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου!! αυτα πρεπει να ειναι τα πιο ευτυχισμενη γενεθλια της ζωης σου ε????????????????

images?q=tbn:ANd9GcQPxviia-eB-JH5xr0KjiYZyfNG9JuL_XYiOg5As4_he-wyy5y5P3qRwiCF6Q

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετε φιλεναδες??? εγω ειχα απο τον μπαμπουλη μου εδω σημερα! ηρθε να μας δει!! η μαμα μου δεν μπορεσε γιατι ειναι λιγο κρυωμενη..

κατα τα αλλα καλα! λιγο γκρινιτσα εχουμε και ειμαστε ολο αγκαλιτσες!!

ααααα δεν σας ειπα!! εχθες καναμε μπανιο χωρις να κλαψουμε!!!! γιατι τον ειχε αγκαλια η μανουλα!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπηκα στο τοπικ με τις ευχες και διαβαζα που διναμε στο ποπακι μας! την πρωτη της παρεας που γεννησε!! και συγκινηθηκα!!!!!! με το καλο κοριτσακια μου να ευχηθουμε και σε εσας !!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...