Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου????????????? Μπηκα να σας πω τα νεα μας!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!

Ουτε παλλινδρομιση εχει ουτε στενωση του πυλωρου! Απλα και φυσιολογικα ειναι απο τα μωρα που βγαζουν μεγαλες γουλιες!!!! Ουφ!!! Βεβαια το ενστικτο μου μου ελεγε οτι δεν θα ειναι κατι αλλα οταν το ακουσα απο την παιδιατρο αυτο για το χειρουργειο μου ηρθε ταμπλας....τεσπα, τωρα που επιβεβαιωσαμε οτι ολα ειναι καλα ειμαστε πολυ χαρουμενοι...απλα θα πρεπει να προσεχουμε να μην τον πολυ ταρακουναμε μετα το φαγητο μεχρι να ερθει η ηλικια που υποχωρουν αυτα!

Σημερα ο αντρουλης εχει εξοδο...εχουν κοπη της πιτας στην δουλεια και θα πανε για φαγητο σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι...να ξεσκασει κι αυτος λιγακι!

Εμεις (εγω κι ο μπεμπης) περιμενουμε πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα,την εκδρομη που μας εταξε ο μπαμπας στα Γιαννενα....γιουπι!!! Βαφτιζουν οι κουμπαροι μας τον μικρο τους την επομενη μερα του Πασχα και λεμε να παμε! Αν ομως δεν μπορει να παρει αδεια ο αντρας μου τουλαχιστον 5 μερες λεγαμε να πηγαιναμε αργοτερα που θα μπορει να παρει περισσοτερες μερες για να το ευχαριστηθουμε...μην παμε για 2 μερες αρον αρον! Θα δουμε...καλα να ειμαστε!!!!!

Οποτε κατα τις 8 που θα φυγει ο αντρουλης θα σας διαβασω με την ησυχια μου και θα αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

Αντε φιλια προς το παρον!!!!!

Ματιναακι μου ολα καλαααααααα...γιουπιιιιιιιιι!παει κ αυτο το ανχος~ουφφφ~

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφάκι μου τι κάνεις; Δεν θυμάμαι μιλήσαμε μετά τις γιορτές; Καλή χρονιά και σε σένα λοιπόν και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Είδες μωρέ; Η ανυπομονυσία φτάνει στην κορυφή όσο περνάει ο καιρός! Πως είσαι;

καλη χρονια ιωαννα μου!!!ειδες κοντευουμε!!!ειμαι καλα το μωρακι μου εχει παει 2 κιλα και στες 17/2 θα κανω την καισαρικη!!ανυπομονω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλη χρονια ιωαννα μου!!!ειδες κοντευουμε!!!ειμαι καλα το μωρακι μου εχει παει 2 κιλα και στες 17/2 θα κανω την καισαρικη!!ανυπομονω!!

Αααα πας προγραμματισμένα δηλαδή; Με το καλό να περάσει ο καιρός μωρέ! Κι εγώ πιστεύω ο μικρός μου πρέπει να είναι τώρα 2200 με 2300 γρ. Την Τετάρτη θα πάω γιατρό και ανυπομονώ να δω πόσο πήρε το καμάρι μου! Πάντως έχει αρχίσει και πονάει τώρα όταν γυρνάει στην κοιλίτσα μου! Δεν αποκλείεται να γεννήσουμε και μαζί έτσι;;;

Διαφημίσεις

Αααα πας προγραμματισμένα δηλαδή; Με το καλό να περάσει ο καιρός μωρέ! Κι εγώ πιστεύω ο μικρός μου πρέπει να είναι τώρα 2200 με 2300 γρ. Την Τετάρτη θα πάω γιατρό και ανυπομονώ να δω πόσο πήρε το καμάρι μου! Πάντως έχει αρχίσει και πονάει τώρα όταν γυρνάει στην κοιλίτσα μου! Δεν αποκλείεται να γεννήσουμε και μαζί έτσι;;;

ναι αφου θα κανω καισαρικη την προγραμματισα για να ξερω τι μου γινετε!!!ποσο ηταν οταν ξανα πηγες και σε ποια εβδομαδα εισουν??τιποτα δεν αποκλειετε??ποτε ειναι το πητ σου??πας για φυσικο τοκετο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσαρες μου????????????? Μπηκα να σας πω τα νεα μας!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!

Ουτε παλλινδρομιση εχει ουτε στενωση του πυλωρου! Απλα και φυσιολογικα ειναι απο τα μωρα που βγαζουν μεγαλες γουλιες!!!! Ουφ!!! Βεβαια το ενστικτο μου μου ελεγε οτι δεν θα ειναι κατι αλλα οταν το ακουσα απο την παιδιατρο αυτο για το χειρουργειο μου ηρθε ταμπλας....τεσπα, τωρα που επιβεβαιωσαμε οτι ολα ειναι καλα ειμαστε πολυ χαρουμενοι...απλα θα πρεπει να προσεχουμε να μην τον πολυ ταρακουναμε μετα το φαγητο μεχρι να ερθει η ηλικια που υποχωρουν αυτα!

Σημερα ο αντρουλης εχει εξοδο...εχουν κοπη της πιτας στην δουλεια και θα πανε για φαγητο σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι...να ξεσκασει κι αυτος λιγακι!

Εμεις (εγω κι ο μπεμπης) περιμενουμε πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα,την εκδρομη που μας εταξε ο μπαμπας στα Γιαννενα....γιουπι!!! Βαφτιζουν οι κουμπαροι μας τον μικρο τους την επομενη μερα του Πασχα και λεμε να παμε! Αν ομως δεν μπορει να παρει αδεια ο αντρας μου τουλαχιστον 5 μερες λεγαμε να πηγαιναμε αργοτερα που θα μπορει να παρει περισσοτερες μερες για να το ευχαριστηθουμε...μην παμε για 2 μερες αρον αρον! Θα δουμε...καλα να ειμαστε!!!!!

Οποτε κατα τις 8 που θα φυγει ο αντρουλης θα σας διαβασω με την ησυχια μου και θα αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

Αντε φιλια προς το παρον!!!!!

δόξα το θεό!!!!!!!!!!!!!! τελεια ματινακιιιιιι μουυυυ !!!!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ:P:p:p:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι αφου θα κανω καισαρικη την προγραμματισα για να ξερω τι μου γινετε!!!ποσο ηταν οταν ξανα πηγες και σε ποια εβδομαδα εισουν??τιποτα δεν αποκλειετε??ποτε ειναι το πητ σου??πας για φυσικο τοκετο?

Όταν είχα πάει τελευταία φορά ήμουν στην 31η εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος και ο μικρός μου ήταν 1900 γρ περίπου! Ναι πάω για φυσιολογικό τοκετό! Αν δεν μας κάνει τη χάρη ο μικρούλης μας τότε αναγκαστικά καισαρική! Αχ όπως να'ναι Εφάκι μου αρκεί να γεννηθούνε γερά!

k τα δυο δεν βγαζουν τιποτα:confused:!εμενα πολες φορες αυτο που ειναι πιο μαλακο αν πιει ο μπεμπης μετα το παταω κ μπορει να βγαλει μια σταγονιτσα αν τον ξαναβαλω ομως θα τρεξει κανονικα ...το μωρακι σου τραβαει πιο καλα με το ζουμπιγμα δεν βγαινει κ πολυ ετσι μαλακο που ειιναι!;)

οχι δεν τα αδειαζει κ τα 2. το ενα κ μετα μπορει να χρειαστει να τον βαλω κ στ 2ο:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Όταν είχα πάει τελευταία φορά ήμουν στην 31η εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος και ο μικρός μου ήταν 1900 γρ περίπου! Ναι πάω για φυσιολογικό τοκετό! Αν δεν μας κάνει τη χάρη ο μικρούλης μας τότε αναγκαστικά καισαρική! Αχ όπως να'ναι Εφάκι μου αρκεί να γεννηθούνε γερά!

αυτο εχει σημασια ιωαννα μου!!το μωρακι σου πρεπει να πηγε 2400 υπολογιζω ,κοντευουμεεεεεε:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αυτο εχει σημασια ιωαννα μου!!το μωρακι σου πρεπει να πηγε 2400 υπολογιζω ,κοντευουμεεεεεε:tongue::tongue:

Απίστευτο πραγματικά!!! Ετοιμάζουμε σιγά σιγά το δωμάτιό του, έβαλα και τα ρουχαλάκια του στα συρτάρια μέσα και όταν μπαίνω στο δωμάτιο ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Φαντάσου να γεννηθεί τι έχω να πάθω!

Σας λαχταρησα κι εσας ρε κοριτσια...αυτο ελεγα στο φεις και στην Ρανια μας! Σας αναστατωσα και εσας τις εγκυες...πω πω βλακεια!

Αλλα δεν μπορουσα να μην σας το πω...νιωθω τοσο καλα οταν βλεπω ποσο με αγαπατε και με καθησυχαζετε!

Σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ θελω να ανεβασω εδω φωτο τον μπεμπακο και δεν μπορω...μου εχουν σπασει τα νευρα!

Γεια σας, κοριτσακια μου!! Σημερα καθολου δε μπηκα, ημασταν στη γυρα για τιμες ενος καροτσιου που μας ενδιαφερει! Αρχισαν τα οργανα!! :P Να χαιρομαστε κι εμεις!!! Αμε...

Δε σας διαβασα σχεδον καθολου.. Ειδα ομως οτι το μωροΜατιναρακι ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Μπραβοοοοο!! Ειμαι πολυ χαρουμενη για σας και σιγουρη οτι ολα θα ηταν καλα! Αλλα οπως και να εχει αλλο να στο λενε και οι ειδικοι!! :P Τελεια!!

Ρανιακι βαστας γερα;;;;;;; χιχιχι :lol:

Ολοι με τις αποριες μας ειμαστε Αναστασακι! Εγω να δεις ποσες εχω τωρα που φτιαχνω τη λιστα του μπεμπε και ειμαι καπως ασχετη... :rolleyes: π.χ. .......

Απορια 1: Το Μαιο με το καλο που θα γεννηθει θα τη σκεπαζω λογικα με καμια φλις κουβερτουλα, οχι και πολυ χοντρη. Οπως και να'χει, χρειαζεται πανωσεντονο;;; Ή σκετη κουβερτα; Ή μηπως καλυτερα υπνοσακο;

Απορια 2: Εσεις μανουλες που θηλαζετε, θηλαστρο χρησιμοποιειτε; Προλαβαινετε ή τρωει επι τοπου παντα απο το ζιζι; Λεω να παρω να εχω καλου κακου, αλλα δεν ειναι και φθηνα, οποτε η εμπειρεια σας ειναι πολυτιμη! :P

Απορια 3: Αυτο το μικρο που ζεσταινει μπιμπερο το πηρατε; Αχ, βουνο ειναι... Ευχαριστο βεβαια! :rolleyes:

Φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσακια! Ελενακι, Ματινακι, Αναστασακι, Ιωαννακι, Γιωτουλα, Ρανιουκο, Εφακι, Ποπιτσα.....:lol::lol::lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...