Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λοιπον αλλη απορια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οπως σας ειχα πει, ο μικρος τρωει απο το 1 ενα στηθος και μετα τον βαζω κ στο αλλο γιατι νομιζω πως δεν του φτανει... το κανει πολυ μαλακο το στηθος κ οταν το βγαζει απο το στομα το παταω και δεν βγαζει γαλα....:(:(:(

και κατι ακομα, sudocrem βαζεται σε καθε αλλαγη πανας???

ποποποπο...τις ιδιες αποριες θα εχω σε λιγο καιρο.....

αχ εγω τωρα πως να στις λυσωωωωωωωωωωω?????

χαχαχααχαχαχαχαχα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποποποπο...τις ιδιες αποριες θα εχω σε λιγο καιρο.....

αχ εγω τωρα πως να στις λυσωωωωωωωωωωω?????

χαχαχααχαχαχαχαχα

ελα μου ντε!!! χαχχαχαχχαχαχχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και πολυ φτερνισμα ρε κοριτσια!!! ο γιατρος μας ειπε και αυτο φυσιολογικο ειναι!!!

τι στο καλο!!!:rolleyes::rolleyes:

λοιπον αλλη απορια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οπως σας ειχα πει, ο μικρος τρωει απο το 1 ενα στηθος και μετα τον βαζω κ στο αλλο γιατι νομιζω πως δεν του φτανει... το κανει πολυ μαλακο το στηθος κ οταν το βγαζει απο το στομα το παταω και δεν βγαζει γαλα....:(:(:(

και κατι ακομα, sudocrem βαζεται σε καθε αλλαγη πανας???

Aναστασακι μουυυυ το φτερνισμα δεν ειναι τιποτα..κ μενα το κανει κ πολυ συχνα..ολα τα μωρακια βασικα..κ μετα το μπανιο πιο πολυ !ειναι φυσιολογικο!;);)

σουντοκρεμ βαζω σε καθε αλλαγη πανας δεν κανει κακο απλα δεν χρειαζεται πολυ κ πηχτη ποσοτητα..απο λιγο καθε φορα εκτος κ αν εχει πολυ συγκαμα!;)

ακομα κ μαλακο αναστασακι μου εχει λιγο γαλα μεσα..αν ξεκηνησει κ πινει ο μικρος να δεις πως θα τρεξει κ θα ακους πως καταπινει ο μικρος!κ γω ανχωνομουν πολυ γιαυτο στην αρχη..μετα ειναι κ το ποσο συχνα τρωει.αν τα γευματα ειναι πολυ συχνα κ κοντα τοτε δεν προαλβαινει να γεμισει κ πολυ αλα κ παλι εχει!

οταν πινει το μωρο αδειαζει κ μετα μεχρι το επομενο γευμα ξαναγεμιζει!

επισης μπορει να εχει περισοτερο γαλα στο ενα στηθος!εμενα ετσι ειναι!το ενα γινεται τουμπανο το αλο χοι κ τοσο αλα παντα εχουν γαλα κ τα δυο!μην ανχωνεσαι θα δεις με τον καιρο θα καταλαβαινεις τι γινεται..κ γω φοβομουν πολυ μην ερθει η ωρα να φαει κ δεν γεμισει ααλα παντα γεμιζει κ πολες φορες παρολο που μπορει να ειναι μαλακο παλι εχει γααλα..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας γλυκουλινες!!!!!!!!!!τι κανετε?

με το ματινακι στεναχωρεθηκα γιατι αγχωθηκε χωρις λογο, σιγουρα!!!!!ολα τα μπεμπακια κανουν εμετουλι!!!!αδικα θα κανει την εξεταση, αλλα και να βρεθει μια μικρη παλλινδρομηση δεν ειναι τιποτα, θα περασει συντομα, απλα θα πρεπει να ρευεται πιο συχνα την ωρα που τρωει για να χωνευει το γαλατακι του πιο καλα!!!!!!και η δικια μου γουλιες και εμετουλιδες να δεις!!!!αφου μια μερα εκανε 3 συνεχομενους εμετους, τα επαιξα, πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω αλλα δν ξαναεκανε τοσο πολυ, μωρακια ειναι, θα τα εχουν αυτα μεχρι να μεγαλωσει το στομαχακι τους!!!!ματινακι μου γλυκο με τον μπεμπακο τον γλυκα!!!!!

κατα τ'αλλα τι κανετε κοριτσουδια μου?εμεις παλι αγκαλια το βραδυ κοιμηθηκαμε, τι να κανουμε....ειμαστε αυτοκολλητες, ελπιζω να βρω το κουμπι της και να κοιμαται το βραδυ στο κρεβατακι της!!!εμενα την πιπιλα ουτε που να την δει δεν θελει, μολις της την βαζω κανει αηδια ....:rolleyes:

ελενιτσα πεταλουδιτσα, τρελα η μπουμπου σου, κι εγω ειχα μια φωτο απο υπερηχο και ηταν ιδια οπως γεννηθηκε, τα απεικονιζουν πολυ καλα μεσα στην κοιλιτσα!!!!

παει μια βδομαδα στο γραφειο, ευτυχως περναει γρηγορα το 4 ωρο!!!!αχ μολις γυριζω σπιτι και βλεπω την μπεμπου μου τρελενομαι που την αφηνω....τι να κανω ομως.....

δωστε πολλα φιλακια στα μπεμπουλινια σας μεσα και εξω απο την κοιλιτσα!!!!!

ποπακι μου γλυκο τι κανετεεε?καλυτερα με τον υπνο ε!μπραβο..εστω κ ετσι δεν πειραζει αρκει να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

το καλο ειναι πως δουλευεις μονο 4 ωριτσες κ μετα παλι με την μπεμπουλα!;)

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

φιλακια πολλα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσακια μου τωρα καταφερα να μπω!!!

ρανακι μου στην αρχη δεν χρειαζεται η πιπιλα κ μεχρι να σαραντισει καλο ειναι να μην την παρει, μετα που αρχιζει να καταλαβαινει την θελει για παρηγορια! εμας την πηρε 1,5 μηνων που ξεκινησαν οι κολικοι και ηθελε κατι να πιπιλαει, εβγαλζε εκει ολη της την μανια!!!

αναστασακι μου, ναι οταν θα ειμαστε μαζι μεσα βαλτον!!! εμας αναστασακι μου δεν εκλαιγε αλλα ζοριζοταν κ σφιγκοταν και ηταν ανησυχη, μερικες φορες εκλαιγε, μαζευε τα ποδαρακια της και ειχε πολλα αερια. μας ειπε η παιδιατρος οτι ηταν ηπιοι κολικοι κρατησαν 15 μερες. μπορει να μην κανει κ ο δικο σου, δεν ειναι απαραιτητο.

ελενιτσα μου πηγες βολτα στην μανουλα σου σημερα? κ εγω καθε φορα που παω στο μαγαζι την βλεπω την δικια μου! πινουμε καφεδακι για κανα μισαωρο πριν παω μαγαζι!

ματινακι τι εγινε με τον γιατρο?

ιωαννακι μου, και εμενα η δουλεια δικη μου ειναι( ειναι ο πατερας μου ο αδελφος μου κ ο συναιτερος μου), ειναι τελεια να εχεις το μωρο στο σπιτι, αλλα καποια στιγμη θες να βρεις την καθημερινοτητα σου, ειδικα αν εχεις το συνδρομο" δεν μπορω να κατσω σπιτι" οπως εγω!!! εμειε βρηκαμε την φορμουλα να πηγαινω τα απογευματα μερα παρα μερα και καθεται ο αντρας μου με το παιδι κ εχω το κεφαλι μου ησυχο! τωρα ποτε θα παω πρωι θα δειξει!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!

Γιωτακι μου τι κανεις?σιγουρα λιγες ωρες εξω απο το σπιτι κανει καλο στη ψυχολογια μας!

τι καλα να πινεις καφεδακι με την μανουλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είχαμε κανένα νέο από τη Ματίνα; Αχ Παναγίτσα μου μακάρι να πήγαν όλα καλά!

Εσείς τσούπρες μου πως είστε;;;; Λενάκιιιιιιιιι μου αγάπη μου τι κάνεις; Πόσες μέρες έχω να σε πετύχω; Πολλές!!! Τι κάνουν τα αντράκια σου;

Aναστασακι μουυυυ το φτερνισμα δεν ειναι τιποτα..κ μενα το κανει κ πολυ συχνα..ολα τα μωρακια βασικα..κ μετα το μπανιο πιο πολυ !ειναι φυσιολογικο!;);)

σουντοκρεμ βαζω σε καθε αλλαγη πανας δεν κανει κακο απλα δεν χρειαζεται πολυ κ πηχτη ποσοτητα..απο λιγο καθε φορα εκτος κ αν εχει πολυ συγκαμα!;)

ακομα κ μαλακο αναστασακι μου εχει λιγο γαλα μεσα..αν ξεκηνησει κ πινει ο μικρος να δεις πως θα τρεξει κ θα ακους πως καταπινει ο μικρος!κ γω ανχωνομουν πολυ γιαυτο στην αρχη..μετα ειναι κ το ποσο συχνα τρωει.αν τα γευματα ειναι πολυ συχνα κ κοντα τοτε δεν προαλβαινει να γεμισει κ πολυ αλα κ παλι εχει!

οταν πινει το μωρο αδειαζει κ μετα μεχρι το επομενο γευμα ξαναγεμιζει!

επισης μπορει να εχει περισοτερο γαλα στο ενα στηθος!εμενα ετσι ειναι!το ενα γινεται τουμπανο το αλο χοι κ τοσο αλα παντα εχουν γαλα κ τα δυο!μην ανχωνεσαι θα δεις με τον καιρο θα καταλαβαινεις τι γινεται..κ γω φοβομουν πολυ μην ερθει η ωρα να φαει κ δεν γεμισει ααλα παντα γεμιζει κ πολες φορες παρολο που μπορει να ειναι μαλακο παλι εχει γααλα..;);)

ναι ομως το παταω , το ζουπαω και δεν βγαζει τιποτα..:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσαρες μου????????????? Μπηκα να σας πω τα νεα μας!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!

Ουτε παλλινδρομιση εχει ουτε στενωση του πυλωρου! Απλα και φυσιολογικα ειναι απο τα μωρα που βγαζουν μεγαλες γουλιες!!!! Ουφ!!! Βεβαια το ενστικτο μου μου ελεγε οτι δεν θα ειναι κατι αλλα οταν το ακουσα απο την παιδιατρο αυτο για το χειρουργειο μου ηρθε ταμπλας....τεσπα, τωρα που επιβεβαιωσαμε οτι ολα ειναι καλα ειμαστε πολυ χαρουμενοι...απλα θα πρεπει να προσεχουμε να μην τον πολυ ταρακουναμε μετα το φαγητο μεχρι να ερθει η ηλικια που υποχωρουν αυτα!

Σημερα ο αντρουλης εχει εξοδο...εχουν κοπη της πιτας στην δουλεια και θα πανε για φαγητο σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι...να ξεσκασει κι αυτος λιγακι!

Εμεις (εγω κι ο μπεμπης) περιμενουμε πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα,την εκδρομη που μας εταξε ο μπαμπας στα Γιαννενα....γιουπι!!! Βαφτιζουν οι κουμπαροι μας τον μικρο τους την επομενη μερα του Πασχα και λεμε να παμε! Αν ομως δεν μπορει να παρει αδεια ο αντρας μου τουλαχιστον 5 μερες λεγαμε να πηγαιναμε αργοτερα που θα μπορει να παρει περισσοτερες μερες για να το ευχαριστηθουμε...μην παμε για 2 μερες αρον αρον! Θα δουμε...καλα να ειμαστε!!!!!

Οποτε κατα τις 8 που θα φυγει ο αντρουλης θα σας διαβασω με την ησυχια μου και θα αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

Αντε φιλια προς το παρον!!!!!

Διαφημίσεις

Ουτε παλλινδρομιση εχει ουτε στενωση του πυλωρου! Απλα και φυσιολογικα ειναι απο τα μωρα που βγαζουν μεγαλες γουλιες!!!! Ουφ!!! Βεβαια το ενστικτο μου μου ελεγε οτι δεν θα ειναι κατι αλλα οταν το ακουσα απο την παιδιατρο αυτο για το χειρουργειο μου ηρθε ταμπλας....τεσπα, τωρα που επιβεβαιωσαμε οτι ολα ειναι καλα ειμαστε πολυ χαρουμενοι...απλα θα πρεπει να προσεχουμε να μην τον πολυ ταρακουναμε μετα το φαγητο μεχρι να ερθει η ηλικια που υποχωρουν αυτα!

Σημερα ο αντρουλης εχει εξοδο...εχουν κοπη της πιτας στην δουλεια και θα πανε για φαγητο σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι...να ξεσκασει κι αυτος λιγακι!

Εμεις (εγω κι ο μπεμπης) περιμενουμε πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα,την εκδρομη που μας εταξε ο μπαμπας στα Γιαννενα....γιουπι!!! Βαφτιζουν οι κουμπαροι μας τον μικρο τους την επομενη μερα του Πασχα και λεμε να παμε! Αν ομως δεν μπορει να παρει αδεια ο αντρας μου τουλαχιστον 5 μερες λεγαμε να πηγαιναμε αργοτερα που θα μπορει να παρει περισσοτερες μερες για να το ευχαριστηθουμε...μην παμε για 2 μερες αρον αρον! Θα δουμε...καλα να ειμαστε!!!!!

Οποτε κατα τις 8 που θα φυγει ο αντρουλης θα σας διαβασω με την ησυχια μου και θα αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

παρα πολυ χαιρομαι....τον ατιμο τον γιατρο...μας κοψοχολιασε.....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Αχ κοριτσάκι μου μπράβο σας! Ήμασταν σίγουρες πως δεν θα ήταν τίποτα αλλά ευτυχώς κάνατε την εξέταση για να σιγουρευτείτε! Ουφφφ πάει κι αυτό! Να χαλαρώσεις αγαπούλα μου με το γιόκα σου αγκαλιά! Πάει πέρασε τι καλά!!! Ένα ρουφηχτό φιλάκι στο γιο σου από μένα και μια σφιχτή αγκαλιά για σένα! (((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

γειααααααααααααααα

τι μου κανετε??

μπραβο ματινα μου που δεν εχει κατι ο μικρος!!εμενα το εκανε αυτο ο γιος μου αν τον ταρακουνουσαμε μετα το γευμα του!!

ρανια μου κοντευεις??ιωαννα θα ακολουθησεις!!!

και μετα εγω:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γειααααααααααααααα

τι μου κανετε??

μπραβο ματινα μου που δεν εχει κατι ο μικρος!!εμενα το εκανε αυτο ο γιος μου αν τον ταρακουνουσαμε μετα το γευμα του!!

ρανια μου κοντευεις??ιωαννα θα ακολουθησεις!!!

και μετα εγω:rolleyes::rolleyes:

Εφάκι μου τι κάνεις; Δεν θυμάμαι μιλήσαμε μετά τις γιορτές; Καλή χρονιά και σε σένα λοιπόν και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Είδες μωρέ; Η ανυπομονυσία φτάνει στην κορυφή όσο περνάει ο καιρός! Πως είσαι;

ναι ομως το παταω , το ζουπαω και δεν βγαζει τιποτα..:rolleyes::rolleyes:

k τα δυο δεν βγαζουν τιποτα:confused:!εμενα πολες φορες αυτο που ειναι πιο μαλακο αν πιει ο μπεμπης μετα το παταω κ μπορει να βγαλει μια σταγονιτσα αν τον ξαναβαλω ομως θα τρεξει κανονικα ...το μωρακι σου τραβαει πιο καλα με το ζουμπιγμα δεν βγαινει κ πολυ ετσι μαλακο που ειιναι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...