Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Ρανιουκακο μουυυυυ ειδες την μπουμπουκα σου!αχ μωρε θα εχει κατι μπουταρονες κ κατι μαγουλακια για φιλημα!!:P:p

εχεις αγωνια ε!πως θα περασε ο καιρος κ θα τη κρατας αγκαλια χαμπαρι δεν θα παρεις!

Ιωαννακι μου τι κανεις?χθες πολυ γελασα με αυτα που γραψαταε..σας διαβασα στα γρηγορα απο το κινητο κ πολυ γελασα..ο υπολογιστης ειναι στον μαστορα μαλον χαλαε η καρτα γραφικων!:rolleyes:

Αναστασακι μου τι καλος μπεμπακος..σε αφησε να κοιμηθεις!να ξεκουραστει κ η μανουλιτσα!κ μενα ετσι ετρωγε μαλον δεν θα σε ξενυχταει το ζουζουνι μετα θα το κοψει κ το βραδυνο γευμα οπως ο δικος μου εδω κ ποσες μερες δεν ξυπναει βραδυ..τωρα πια εχουμε μπει σ επρογραμα υπνου ολο το βραδυ..απο της 8 το απογευμα κ μετα δηλαδη κοντα στης 9 μεχρι της 11 δεν κοιμαται για να κοιμηθει μια κ καλαη για το βραδυ..οποτε κατα της 11 τον παω στο δωματιο..τον θηλαζω κ τον βαζω στο κρεβατακι του με την πιπιλα κ κοιμαται..του κραταω κ το χερακι κ ετσι αποκοιμιεται το γιαυρακι μου!σημερα ξυπνησε λιγο πριν της 8 το πρωι απο της 11μιση που κοιμηθηκε:P

ειμαι τυχερη γιατι ουτε ο πρωτος με ξενυχτησε ποτε..παντα κοιμοταν καλα κ αυτος τα ιδια!φτου φτου!

Ματινακι μου κ γω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο κ σιγουρα δεν θα θελε χειρουργειο μωρε..εμενα δεν ειχαν θεμα με εμετους μετα το γαλα..ουτε ο μεγαλος αλα ουτε κ ο μικρος..μονο κατι γουλιτσες που κ που..χθες που σε σκεφτομουνα γιαυτα που ειπες θυμηθηκα την συνηφαδα μου που ο μικρος της ειχε τετιο θεμα συνεχεια εβγαζε μετα το γαλα κ γουλιτσε ςκ εμετους οπως λες αλα ο γιατρος ποτε δνε μηλισε για χειρουργειο..ολα καλ ηταν..θα δεις κ σενα μια χαρα θα ειναι..μετα το θημηθηκα η χαζη πως δεν στο ειπα κ χθες να σε καθησυχασω!

ααα μετα ειδα στο ςkype οτι μου κανατε κληση..δεν ακουστηκε τιποτα..ημουν μεσω κινητου μεσα λετε γιαυτονα δουμε ποτε τελικα θα μηλισουμε!:rolleyes:

ηρθαμε στη μαμα μου σημερα..ο μικρουλης κοιμαται κ ο μεγαλος μαγειρευει εδω διπλα μου με ενα τα περακι κ ενα συρμα στο χερι ειναι:tongue:

καλημερα λενιω μουουουυουουουουουυ...παει ο υπολογιστης εεεε???υπομονη και θα φτιαχτει...

τι τυχερουλα μανουλα εισαι με τα ζουζουνακια σου!!!ευχομαι και η δικια μου να ειναι ετσι

στο μαιευτηριο να παρω μαζι μου πιπιλα?επειδη θα την εχω συνεχεια στο δωματιο...γι'αυτο ρωταω..:rolleyes:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα λενιω μουουουυουουουουουυ...παει ο υπολογιστης εεεε???υπομονη και θα φτιαχτει...

τι τυχερουλα μανουλα εισαι με τα ζουζουνακια σου!!!ευχομαι και η δικια μου να ειναι ετσι

στο μαιευτηριο να παρω μαζι μου πιπιλα?επειδη θα την εχω συνεχεια στο δωματιο...γι'αυτο ρωταω..:rolleyes:

λενακι μου τι καλα!!!! μακαρι και εμενα να μην με ξενυχτησει!! αν και καμια φορα ξυπναει και πιο συχνα! αλλα ειναι νωρις ακομα πιστευω ε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να σε ρωτησω τα πονακια συνηθως λενε οτι ξεκινανε μετα τις 2 εβδομαδες , 10 μερες, αληθευει??? λες να τη γλυτωσα????

στειλε μου πως εισαι στο skype!!!

ρανιουκο μου μακαρι να ειναι ετσι κ η μπιζουδενια σου!

για την πιπιλα λενε καλυτερα να την δωσουμε μετα απο της 4 βδομαδες για βα μην μπερεδευτει το μωρο με τον θηλασμο αλα εγω η αληθεια ιεναι οτι του εδωσα κ νωρητερα..στο νοσοκομειο δεν με αφησανε οι μαιες,,μου ειπανε να μην του δωσω !!!

μονο στηθος!κ γω λεω καλυτερα να μην της δωσεις εκει ..μετα στο σπιτι ξεκινα ..θα εχει μαθει κ το στηθος κ μετα να εχει την πιπιλα μονο για τον υπνο..αν την παρει..εμενα ο μεγαλος μου δνε την ηθελε καθολου..αυτος ετσι κ ετσι ..μονοσ τον υπνο την παιρνει κ μωλης κοιμηθει την πεταει!

Αναστασακι μου ετσι λενε ..μετα ξεκινανε οι ατιμοι οι κολικοι..ευχομαι να μην εχετε καθολου!εμενα νεογενητο ειχε πολυ λιγα μετα σταματησαν κ ξεκηνησαν ξανα μετα τον πρωτο μηνα!τωρα εχουμε καλυτρεψει κατα πολυ..μονο αν φαω κατι που θα τον πειραξει τοτε εχει!οπως τοτε που εφαγα μαρουλοσαλατα κ ξαναειχε!:(

οσο για τον υπνο να ειναι νωρης ακομα..λενε οτι μετα τον τριτο μηνα πολα μωρακια σταματανε να ξυπνανε το βραδυ για μαμ..αλ κ μενα ετσι ξεκηνησε σαν τον δικο σου..ετρωγε το βραδυ ανα 2 ωρες μερικες φορες ανα 3 κ πολες φορες κ ανα 4..οσο μεγαλωνει θα τρωει κ περισοτερο κ αθ τον κραταει το βραδυ εκτος κ αν ειναι πολυ λιχουδης;)

γιαυτο κ ειναι σημαντικο να τρωειι καλα απο το ενα στηθςο κ ειδικα πριν τον υπνο εγω αυτο κανω..τον αφηνω να φαει καλα καλα (οσο θελει δηλαδη δεν τον πιεζω)μονο απο το ενα στηθος γιατι κατω κατω ειναι τα λιπαρα που τον κρατανε χωρτατο..αυτο που πινουν στην αρχη ειναι πιιο αραιο κ ξεδιψανε με αυτο στο τελος ειναι το λιπαρο γαλα;)

σου στελνω πμ να σου πω πως ειμαι στο σκυπε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιακι μου εμενα παντως μου ειπε ο παιδιατρος λιγο αργοτερα να προσπαθησω..:rolleyes: αλλα ας μας πει η εμπειρη μανουλα καλυτερα!!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιουκο μου μακαρι να ειναι ετσι κ η μπιζουδενια σου!

για την πιπιλα λενε καλυτερα να την δωσουμε μετα απο της 4 βδομαδες για βα μην μπερεδευτει το μωρο με τον θηλασμο αλα εγω η αληθεια ιεναι οτι του εδωσα κ νωρητερα..στο νοσοκομειο δεν με αφησανε οι μαιες,,μου ειπανε να μην του δωσω μονο στηθος!κ γω λεω καλυτερα να μην της δωσεις εκει ..μετα στο σπιτι ξεκινα ..θα εχει μαθει κ το στηθος κ μετα να εχει την πιπιλα μονο για τον υπνο..αν την παρει..εμενα ο μεγαλος μου δνε την ηθελε καθολου..αυτος ετσι κ ετσι ..μονοσ τον υπνο την παιρνει κ μωλης κοιμηθει την πεταει!

Αναστασακι μου ετσι λενε ..μετα ξεκινανε οι ατιμοι οι κολικοι..ευχομαι να μην εχετε καθολου!εμενα νεογενητο ειχε πολυ λιγα μετα σταματησαν κ ξεκηνησαν ξανα μετα τον πρωτο μηνα!τωρα εχουμε καλυτρεψει κατα πολυ..μονο αν φαω κατι που θα τον πειραξει τοτε εχει!οπως τοτε που εφαγα μαρουλοσαλατα κ ξαναειχε!:(

οσο για τον υπνο να ειναι νωρης ακομα..λενε οτι μετα τον τριτο μηνα πολα μωρακια σταματανε να ξυπνανε το βραδυ για μαμ..αλ κ μενα ετσι ξεκηνησε σαν τον δικο σου..ετρωγε το βραδυ ανα 2 ωρες μερικες φορες ανα 3 κ πολες φορες κ ανα 4..οσο μεγαλωνει θα τρωει κ περισοτερο κ αθ τον κραταει το βραδυ εκτος κ αν ειναι πολυ λιχουδης;)

γιαυτο κ ειναι σημαντικο να τρωειι καλα απο το ενα στηθςο κ ειδικα πριν τον υπνο εγω αυτο κανω..τον αφηνω να φαει καλα καλα (οσο θελει δηλαδη δεν τον πιεζω)μονο απο το ενα στηθος γιατι κατω κατω ειναι τα λιπαρα που τον κρατανε χωρτατο..αυτο που πινουν στην αρχη ειναι πιιο αραιο κ ξεδιψανε με αυτο στο τελος ειναι το λιπαρο γαλα;)

σου στελνω πμ να σου πω πως ειμαι στο σκυπε!;)

λενακι μου τους κολικους πως τους καταλαβαινεις??? κλαιει συνεχομενα ας πουμε και δεν σταματαει??? με το στηθος σταματαει?? απορω αν μπορεσω να καταλαβω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου τους κολικους πως τους καταλαβαινεις??? κλαιει συνεχομενα ας πουμε και δεν σταματαει??? με το στηθος σταματαει?? απορω αν μπορεσω να καταλαβω!!

θα τους καταλαβεις σιγουρα Αναστασακι μου..θα κλαει πολυ εντονα κ θα τεντωνει ποδαρακια..θα βλεπεις οτθ θα σφιγκεται κ θα γκρινιαζει..(τα καημενα μωρε)

εμενα οταν ποναει δεν θελει καθολου να ειναι στο στηθος δεν ηρεμει..κ πολες φορες αν παρατηρησεις αργοτερα οτι ενω θηλαζει ξεκιναει κ τεντωνει τα ποδαρακια κ κλαει κ δεν μπορει να φαει ηρεμα τοτε η τον ενοχλουν τ αερια κ η θελει να ρευτει..αν στματησεις κ τον σηκωσεις θ ακαταλαβεις πια ειναι η αιτια !

μακαρι να μην εχει το ζουζουνακι σου κολικους ετσι να συνεχισει ηρεμος κ ησυχος!

μου ειχε πει ο γιατρος πριν το μπανιο του να του κανω γυμναστικη με τα ποδαρακια κ χαδακια στην κοιλιτσα κ λιγο μπρουμυτα κ ολα αυτα βοηθανε μετα να φυγουν οι παλιοκολικοι..κ ειδικα μετα το ζεστο μπανιοο//

αα τωρα που ειπα μπανιο μ ειχες ρωτησει αν δνε κανω λαθος πως μετραω την θερμοκρασια ε!δδεν θυμαμαι αν σου ειχα παντησει ..δεν ειχα προλαβει!

εγω κ στον μεγαλο κ σε αυτο παντα με τον αγκωνα μου το ελενχω το νερο!θελώ να ειναι λιγο προς το ζεστο για να μενει ζεστος μεσα κ βοηθαει κ στους κολικους!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σου εστειλα αιτημα λενακι!!

μωλης το ειδα Αναστασακι μου!σε δεχτηκα;);)

θα μπαινοβγαινω..παω να δω κ τον μπεμπη αν ξυπνησε κ να κατσω λιγο με την μαμα!τα λεμε ξανα σε λιγακι!;);)

φιλακιαααααααα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμενα γκρινιαζει καμια φορα μαζευοντας και τεντονοντας τα ποδαρακια αλλα δεν κλαιει.... μακαρι τι να πω!!!!!!!

οσο για το μπανακι βαζω και εγω αγκωνα και θερμομετρο! μεχρι να συνηθισω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα γκρινιαζει καμια φορα μαζευοντας και τεντονοντας τα ποδαρακια αλλα δεν κλαιει.... μακαρι τι να πω!!!!!!!

οσο για το μπανακι βαζω και εγω αγκωνα και θερμομετρο! μεχρι να συνηθισω!!

γεια σας κοριτσακια μου τωρα καταφερα να μπω!!!

ρανακι μου στην αρχη δεν χρειαζεται η πιπιλα κ μεχρι να σαραντισει καλο ειναι να μην την παρει, μετα που αρχιζει να καταλαβαινει την θελει για παρηγορια! εμας την πηρε 1,5 μηνων που ξεκινησαν οι κολικοι και ηθελε κατι να πιπιλαει, εβγαλζε εκει ολη της την μανια!!!

αναστασακι μου, ναι οταν θα ειμαστε μαζι μεσα βαλτον!!! εμας αναστασακι μου δεν εκλαιγε αλλα ζοριζοταν κ σφιγκοταν και ηταν ανησυχη, μερικες φορες εκλαιγε, μαζευε τα ποδαρακια της και ειχε πολλα αερια. μας ειπε η παιδιατρος οτι ηταν ηπιοι κολικοι κρατησαν 15 μερες. μπορει να μην κανει κ ο δικο σου, δεν ειναι απαραιτητο.

ελενιτσα μου πηγες βολτα στην μανουλα σου σημερα? κ εγω καθε φορα που παω στο μαγαζι την βλεπω την δικια μου! πινουμε καφεδακι για κανα μισαωρο πριν παω μαγαζι!

ματινακι τι εγινε με τον γιατρο?

ιωαννακι μου, και εμενα η δουλεια δικη μου ειναι( ειναι ο πατερας μου ο αδελφος μου κ ο συναιτερος μου), ειναι τελεια να εχεις το μωρο στο σπιτι, αλλα καποια στιγμη θες να βρεις την καθημερινοτητα σου, ειδικα αν εχεις το συνδρομο" δεν μπορω να κατσω σπιτι" οπως εγω!!! εμειε βρηκαμε την φορμουλα να πηγαινω τα απογευματα μερα παρα μερα και καθεται ο αντρας μου με το παιδι κ εχω το κεφαλι μου ησυχο! τωρα ποτε θα παω πρωι θα δειξει!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!

γεια σας γλυκουλινες!!!!!!!!!!τι κανετε?

με το ματινακι στεναχωρεθηκα γιατι αγχωθηκε χωρις λογο, σιγουρα!!!!!ολα τα μπεμπακια κανουν εμετουλι!!!!αδικα θα κανει την εξεταση, αλλα και να βρεθει μια μικρη παλλινδρομηση δεν ειναι τιποτα, θα περασει συντομα, απλα θα πρεπει να ρευεται πιο συχνα την ωρα που τρωει για να χωνευει το γαλατακι του πιο καλα!!!!!!και η δικια μου γουλιες και εμετουλιδες να δεις!!!!αφου μια μερα εκανε 3 συνεχομενους εμετους, τα επαιξα, πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω αλλα δν ξαναεκανε τοσο πολυ, μωρακια ειναι, θα τα εχουν αυτα μεχρι να μεγαλωσει το στομαχακι τους!!!!ματινακι μου γλυκο με τον μπεμπακο τον γλυκα!!!!!

κατα τ'αλλα τι κανετε κοριτσουδια μου?εμεις παλι αγκαλια το βραδυ κοιμηθηκαμε, τι να κανουμε....ειμαστε αυτοκολλητες, ελπιζω να βρω το κουμπι της και να κοιμαται το βραδυ στο κρεβατακι της!!!εμενα την πιπιλα ουτε που να την δει δεν θελει, μολις της την βαζω κανει αηδια ....:rolleyes:

ελενιτσα πεταλουδιτσα, τρελα η μπουμπου σου, κι εγω ειχα μια φωτο απο υπερηχο και ηταν ιδια οπως γεννηθηκε, τα απεικονιζουν πολυ καλα μεσα στην κοιλιτσα!!!!

παει μια βδομαδα στο γραφειο, ευτυχως περναει γρηγορα το 4 ωρο!!!!αχ μολις γυριζω σπιτι και βλεπω την μπεμπου μου τρελενομαι που την αφηνω....τι να κανω ομως.....

δωστε πολλα φιλακια στα μπεμπουλινια σας μεσα και εξω απο την κοιλιτσα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

με το ματινακι στεναχωρεθηκα γιατι αγχωθηκε χωρις λογο, σιγουρα!!!!!ολα τα μπεμπακια κανουν εμετουλι!!!!αδικα θα κανει την εξεταση, αλλα και να βρεθει μια μικρη παλλινδρομηση δεν ειναι τιποτα, θα περασει συντομα, απλα θα πρεπει να ρευεται πιο συχνα την ωρα που τρωει για να χωνευει το γαλατακι του πιο καλα!!!!!!και η δικια μου γουλιες και εμετουλιδες να δεις!!!!αφου μια μερα εκανε 3 συνεχομενους εμετους, τα επαιξα, πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω αλλα δν ξαναεκανε τοσο πολυ, μωρακια ειναι, θα τα εχουν αυτα μεχρι να μεγαλωσει το στομαχακι τους!!!!ματινακι μου γλυκο με τον μπεμπακο τον γλυκα!!!!!

κατα τ'αλλα τι κανετε κοριτσουδια μου?εμεις παλι αγκαλια το βραδυ κοιμηθηκαμε, τι να κανουμε....ειμαστε αυτοκολλητες, ελπιζω να βρω το κουμπι της και να κοιμαται το βραδυ στο κρεβατακι της!!!εμενα την πιπιλα ουτε που να την δει δεν θελει, μολις της την βαζω κανει αηδια ....:rolleyes:

ελενιτσα πεταλουδιτσα, τρελα η μπουμπου σου, κι εγω ειχα μια φωτο απο υπερηχο και ηταν ιδια οπως γεννηθηκε, τα απεικονιζουν πολυ καλα μεσα στην κοιλιτσα!!!!

παει μια βδομαδα στο γραφειο, ευτυχως περναει γρηγορα το 4 ωρο!!!!αχ μολις γυριζω σπιτι και βλεπω την μπεμπου μου τρελενομαι που την αφηνω....τι να κανω ομως.....

ποπακι μου καθε παιδακι εχει τις δικες του αναγκες κ το δικο του προγραμμα! παρτην αγκαλια οπως κανεις για να ξεκουραζεσαι γιατι το ξενυχτι δεν αντεχεται! καλα κανεις κ μην ακους διαφορους που θα σου λενε το κοντο τους κ το μακρυ τους! εινια το αυτοκολλητακι σου μωρε!!!

ναι αδικα εχει αγχωθει η ματινα! καλα κ εγω ετσι θα εκανα αμα μου λεγανε αυτα!

με την μαμα σου πως τα παει, τρωει απο το μπιπμερο η εχουμε κλαματα?

δεν ξεσκας ρε ποπακι οταν πηγαινεις δουλεια? κ εγω εχω μεγαλη λαχταρα στο μπεμπακι μου αλλα δεν εχω καθολου τυψεις που θελω να βγαινω κ εξω! τρελαινομαι μες το σπιτι!!!

γιωτακι αντε να σε πετυχω!!!!!

ποπακι τουλαχιστον κοιμασαι τωρα μωρε!!!!

τι εγινε με τη ματινα ρε κοριτσια????????????:confused::confused::confused:

ουφφφφφφφφφφ...δε ξερω....αυτη περιμενω κι εγω να μπει να μας πει:confused:

ποπακι μουουουυουουουυ....κοιμασαι λιγακι τωρα εεεε????

καλα κανεις και τη παιρνεις αγκαλιτσα μωλε....

συμφωνω με το γιωτακι μας.....

λοιπον αλλη απορια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οπως σας ειχα πει, ο μικρος τρωει απο το 1 ενα στηθος και μετα τον βαζω κ στο αλλο γιατι νομιζω πως δεν του φτανει... το κανει πολυ μαλακο το στηθος κ οταν το βγαζει απο το στομα το παταω και δεν βγαζει γαλα....:(:(:(

και κατι ακομα, sudocrem βαζεται σε καθε αλλαγη πανας???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...