Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μπράβο ρανιακι μου! τελεια τα νεα σου!!!!!!! εμενα παντως οταν με εξετασε απο κατω την επομενη μερα εσπασαν τα νερα!!!!:lol::lol::lol:

ναι ξυπνησε μετα απο καμια ωριτσα και εφαγε. ο γιατρος μου ειχε πει πως ειναι φυσιολογικο να κανουν αναγωγες τα μωρα, να μην αγχωνομαι αλλα δεν μπορεις οταν το βλέπεις αυτο!!!! εσενα η μικρουλα σου ζουζουνευει στην κοιλιτσα ε???????:P:p

χαχχαχαχχαχχαχα οταν γεννησα ηταν και ο αντρας μου μαζι και μόλις τον εβγαλε η γιατρος και τον σηκωσε λεει ο δικός μου, ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! χαχχαχχαχαχ και λύθηκαν ολοι στα γελια!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αναστασάκι μου γλυκό τι κάνεις; Καλά ο γιός σου είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό! Καλά έτσι και συναντηθούμε καμιά φορά με τα μωράκια μας θα τα ξεματιάζουμε συνέχεια! Κυρίως σε μία που χαμογελάει πονηρά λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Ααααχχχχ ένας κούκλος είναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο ρανιακι μου! τελεια τα νεα σου!!!!!!! εμενα παντως οταν με εξετασε απο κατω την επομενη μερα εσπασαν τα νερα!!!!:lol::lol::lol:

ναι ξυπνησε μετα απο καμια ωριτσα και εφαγε. ο γιατρος μου ειχε πει πως ειναι φυσιολογικο να κανουν αναγωγες τα μωρα, να μην αγχωνομαι αλλα δεν μπορεις οταν το βλέπεις αυτο!!!! εσενα η μικρουλα σου ζουζουνευει στην κοιλιτσα ε???????:P:p

χαχχαχαχχαχχαχα οταν γεννησα ηταν και ο αντρας μου μαζι και μόλις τον εβγαλε η γιατρος και τον σηκωσε λεει ο δικός μου, ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! χαχχαχχαχαχ και λύθηκαν ολοι στα γελια!!!!!:lol::lol::lol::lol:

αλλειωνει την γευση ρε φιλε!!! χαχααχαχαχα! μ'αρεσει πολυ αυτη η διαφημιση!

ρε αναστασακι βαλε φωτο κ εδω απο το fb να τον δω τον μπεμπη! δεν εχω fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Αναστασάκι μου γλυκό τι κάνεις; Καλά ο γιός σου είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό! Καλά έτσι και συναντηθούμε καμιά φορά με τα μωράκια μας θα τα ξεματιάζουμε συνέχεια! Κυρίως σε μία που χαμογελάει πονηρά λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Ααααχχχχ ένας κούκλος είναι!

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Διαφημίσεις

αναστασακι μου και τη προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει παλι με ειχε εξετασει απο κατω αλλα δεν εγινε κατι....χιχιχιχιχιχιχ

λεςςςςςςςςςςςςςςςςς?????για να δουμε αλλα δε νομιζω...εχω λιγο ακομα!!!μπορει να τον παρω και ολο τον μηνα....ξερω γω!!!!!!

ποσες φορες ξυπνας τη νυχτα για να ταισεις τον μπεμπουλινο?:lol:

κοιμασαι οταν κοιμαται και εκεινος εεε????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα! Τι κάνετε φιλεναδίτσες; Σήμερα πάει η Ματίνα τον μπέμπη της για υπέρηχο; Άντε να γυρίσουν και να μας πουν τα νέα! Σίγουρα θα είναι όλα καλά απλά να μας φύγει κι εμάς και κυρίως της Ματινούλας μας το άγχος!

Ρανιούκοοοοοοο τι κάνεις αγαπούλα μου; Βαρεμάρα στο σπίτι; Σε νιώθω! Εγώ σταμάτησα αμέσως μόλις έμαθα για εγκυμοσύνη, βέβαια η δουλειά είναι δική μου και κάθεται ο άντρας μου και βοηθάει και η πεθερά μου αλλά άλλο πράγμα να φεύγεις από το σπίτι! Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως και πως να ξαναπάω αλλά δεν ξέρω με τον μπέμπη μέσα στο σπίτι αν θα θέλω να φύγω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(:(

Καλημέρα! Τι κάνετε φιλεναδίτσες; Σήμερα πάει η Ματίνα τον μπέμπη της για υπέρηχο; Άντε να γυρίσουν και να μας πουν τα νέα! Σίγουρα θα είναι όλα καλά απλά να μας φύγει κι εμάς και κυρίως της Ματινούλας μας το άγχος!

Ρανιούκοοοοοοο τι κάνεις αγαπούλα μου; Βαρεμάρα στο σπίτι; Σε νιώθω! Εγώ σταμάτησα αμέσως μόλις έμαθα για εγκυμοσύνη, βέβαια η δουλειά είναι δική μου και κάθεται ο άντρας μου και βοηθάει και η πεθερά μου αλλά άλλο πράγμα να φεύγεις από το σπίτι! Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως και πως να ξαναπάω αλλά δεν ξέρω με τον μπέμπη μέσα στο σπίτι αν θα θέλω να φύγω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(:(

καλημερα ιωαννακι μου.....η αληθεια ειναι οτι τωρα δεν εχω τι να κανω.....δουλειες δεν κανω,μονο μαγειρευω....αλλα ειμαι σιγουρη μολις ερθει η μπιζουδενια μου δε θα εχω χρονο ουτε για κλ.....ιμο....χαχαχαχαχαχαχαχαχαα...οπως ολες μας αλλωστε!!!!ειμαι ομως της δουλειας και του εξω....προηγουνται ομως τα μωρα μας!!!!

αχ μακαρι να πανε ολα καλα με το μπεμπουλινο της ματινας μας....να δεις που αδικα την φοβησαν!!!!αλλα ειναι μερικοι γιατροι που θελουν να εχουν το κεφαλι τους ησυχο για να μη τους ριξεις υστερα την ευθυνη!!!!

τεσπα.....μακαρι να ειναι ολα καλα ηδη...

ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....περιμενουμε νεακια!!!!:lol:

Ιωαννακι μου για μενα ειναι το ομορφο μωρο του κοσμου!! οπως και για καθε μανουλα αλλωστε!!:tongue::tongue::tongue:

αλλειωνει την γευση ρε φιλε!!! χαχααχαχαχα! μ'αρεσει πολυ αυτη η διαφημιση!

ρε αναστασακι βαλε φωτο κ εδω απο το fb να τον δω τον μπεμπη! δεν εχω fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

καλα τελεια δεν το συζητω!!!! οταν θα εισαι μεσα θα βαλω και μετα θα τις σβησω!;)

αναστασακι μου και τη προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει παλι με ειχε εξετασει απο κατω αλλα δεν εγινε κατι....χιχιχιχιχιχιχ

λεςςςςςςςςςςςςςςςςς?????για να δουμε αλλα δε νομιζω...εχω λιγο ακομα!!!μπορει να τον παρω και ολο τον μηνα....ξερω γω!!!!!!

ποσες φορες ξυπνας τη νυχτα για να ταισεις τον μπεμπουλινο?:lol:

κοιμασαι οταν κοιμαται και εκεινος εεε????

βολευτηκε η μπεμπουλα μου φαινεται για τα καλα!!!

δεν εχουμε προγραμμα φιλεναδα, σημερα για παραδειγμα κοιμηθηκε 12.30 και ξυπνησε στις 03.15 και μετα στις 06.15 .. αλλες φορες αν δεν χορτασει καλα ξυπναει πιο νωρις:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια !!

ματινακι μου ολες μας εχουμε τη θετικη σκεψη στον μπεμπη σου!!!!!!!!!!! περιμενουμε νεα σας φιλεναδιτσα!!!!

εμεις κοιμηθηκαμε καλα σημερα κοριτσια! αλλα οσο να πεις αρχιζει το σωμα και ποναει.. λιγο η μεση, λιγο τα χερια... πρεπει να κοιμαμαι και την μερα δεν γινεται αλλιως...:rolleyes::rolleyes:

για πρωινο εφαγα ενα γιαουρτακι και εκοψα μεσα αποξηραμενα δαμασκηνα,1 ακτινιδιο καρυδια και μελι!!!!!!! ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗ!!!!

ελπίζω να μην πειραξει τον μικρο το γιαουρτι αν και εχω ξανα φαει.. αλλα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω απ'όλα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!

ματινακι μου ολες μας εχουμε τη θετικη σκεψη στον μπεμπη σου!!!!!!!!!!! περιμενουμε νεα σας φιλεναδιτσα!!!!

εμεις κοιμηθηκαμε καλα σημερα κοριτσια! αλλα οσο να πεις αρχιζει το σωμα και ποναει.. λιγο η μεση, λιγο τα χερια... πρεπει να κοιμαμαι και την μερα δεν γινεται αλλιως...:rolleyes::rolleyes:

για πρωινο εφαγα ενα γιαουρτακι και εκοψα μεσα αποξηραμενα δαμασκηνα,1 ακτινιδιο καρυδια και μελι!!!!!!! ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗ!!!!

ελπίζω να μην πειραξει τον μικρο το γιαουρτι αν και εχω ξανα φαει.. αλλα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω απ'όλα....

καλημερα γλυκο αναστασακι μου....

κοιμηθηκατε εεε????το σωμα σου γιατι ποναει?απο την αυπνια ή επειδη εχεις τον μπεμπη αγκαλιτσα?

τον εχεις στο δωματιο μαζι σας ή στο δικο του και κοιμασαι κι εσυ εκει?εγω ετσι θα τη βαλω κατευθειαν στο δωματιο της και θα κοιμαμαι κι εγω μαζι της..

καλημερα γλυκο αναστασακι μου....

κοιμηθηκατε εεε????το σωμα σου γιατι ποναει?απο την αυπνια ή επειδη εχεις τον μπεμπη αγκαλιτσα?

τον εχεις στο δωματιο μαζι σας ή στο δικο του και κοιμασαι κι εσυ εκει?εγω ετσι θα τη βαλω κατευθειαν στο δωματιο της και θα κοιμαμαι κι εγω μαζι της..

τον εχουμε μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα στο πορτ μπεμπε.

η μεση ποναει οσο να πεις απο την αγκαλια μεχρι να ρευτει αν εισαι ορθια και πηγαινεις περα δοθε... το χερι βασικα με ποναει στον καρπο, το δεξι, γιατι δεν επαιρνα σωστη θεση οταν θηλαζα και ετσι πονουσε και το χερι και η μεση:rolleyes::rolleyes:

αν εχεις κρεβατι εκει και βολευεσαι καλα ειναι..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααααα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Ρανιουκακο μουυυυυ ειδες την μπουμπουκα σου!αχ μωρε θα εχει κατι μπουταρονες κ κατι μαγουλακια για φιλημα!!:P:p

εχεις αγωνια ε!πως θα περασε ο καιρος κ θα τη κρατας αγκαλια χαμπαρι δεν θα παρεις!

Ιωαννακι μου τι κανεις?χθες πολυ γελασα με αυτα που γραψαταε..σας διαβασα στα γρηγορα απο το κινητο κ πολυ γελασα..ο υπολογιστης ειναι στον μαστορα μαλον χαλαε η καρτα γραφικων!:rolleyes:

Αναστασακι μου τι καλος μπεμπακος..σε αφησε να κοιμηθεις!να ξεκουραστει κ η μανουλιτσα!κ μενα ετσι ετρωγε μαλον δεν θα σε ξενυχταει το ζουζουνι μετα θα το κοψει κ το βραδυνο γευμα οπως ο δικος μου εδω κ ποσες μερες δεν ξυπναει βραδυ..τωρα πια εχουμε μπει σ επρογραμα υπνου ολο το βραδυ..απο της 8 το απογευμα κ μετα δηλαδη κοντα στης 9 μεχρι της 11 δεν κοιμαται για να κοιμηθει μια κ καλαη για το βραδυ..οποτε κατα της 11 τον παω στο δωματιο..τον θηλαζω κ τον βαζω στο κρεβατακι του με την πιπιλα κ κοιμαται..του κραταω κ το χερακι κ ετσι αποκοιμιεται το γιαυρακι μου!σημερα ξυπνησε λιγο πριν της 8 το πρωι απο της 11μιση που κοιμηθηκε:P

ειμαι τυχερη γιατι ουτε ο πρωτος με ξενυχτησε ποτε..παντα κοιμοταν καλα κ αυτος τα ιδια!φτου φτου!

Ματινακι μου κ γω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο κ σιγουρα δεν θα θελε χειρουργειο μωρε..εμενα δεν ειχαν θεμα με εμετους μετα το γαλα..ουτε ο μεγαλος αλα ουτε κ ο μικρος..μονο κατι γουλιτσες που κ που..χθες που σε σκεφτομουνα γιαυτα που ειπες θυμηθηκα την συνηφαδα μου που ο μικρος της ειχε τετιο θεμα συνεχεια εβγαζε μετα το γαλα κ γουλιτσε ςκ εμετους οπως λες αλα ο γιατρος ποτε δνε μηλισε για χειρουργειο..ολα καλ ηταν..θα δεις κ σενα μια χαρα θα ειναι..μετα το θημηθηκα η χαζη πως δεν στο ειπα κ χθες να σε καθησυχασω!

ααα μετα ειδα στο ςkype οτι μου κανατε κληση..δεν ακουστηκε τιποτα..ημουν μεσω κινητου μεσα λετε γιαυτονα δουμε ποτε τελικα θα μηλισουμε!:rolleyes:

ηρθαμε στη μαμα μου σημερα..ο μικρουλης κοιμαται κ ο μεγαλος μαγειρευει εδω διπλα μου με ενα τα περακι κ ενα συρμα στο χερι ειναι:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Ρανιουκακο μουυυυυ ειδες την μπουμπουκα σου!αχ μωρε θα εχει κατι μπουταρονες κ κατι μαγουλακια για φιλημα!!:P:p

εχεις αγωνια ε!πως θα περασε ο καιρος κ θα τη κρατας αγκαλια χαμπαρι δεν θα παρεις!

Ιωαννακι μου τι κανεις?χθες πολυ γελασα με αυτα που γραψαταε..σας διαβασα στα γρηγορα απο το κινητο κ πολυ γελασα..ο υπολογιστης ειναι στον μαστορα μαλον χαλαε η καρτα γραφικων!:rolleyes:

Αναστασακι μου τι καλος μπεμπακος..σε αφησε να κοιμηθεις!να ξεκουραστει κ η μανουλιτσα!κ μενα ετσι ετρωγε μαλον δεν θα σε ξενυχταει το ζουζουνι μετα θα το κοψει κ το βραδυνο γευμα οπως ο δικος μου εδω κ ποσες μερες δεν ξυπναει βραδυ..τωρα πια εχουμε μπει σ επρογραμα υπνου ολο το βραδυ..απο της 8 το απογευμα κ μετα δηλαδη κοντα στης 9 μεχρι της 11 δεν κοιμαται για να κοιμηθει μια κ καλαη για το βραδυ..οποτε κατα της 11 τον παω στο δωματιο..τον θηλαζω κ τον βαζω στο κρεβατακι του με την πιπιλα κ κοιμαται..του κραταω κ το χερακι κ ετσι αποκοιμιεται το γιαυρακι μου!σημερα ξυπνησε λιγο πριν της 8 το πρωι απο της 11μιση που κοιμηθηκε:P

ειμαι τυχερη γιατι ουτε ο πρωτος με ξενυχτησε ποτε..παντα κοιμοταν καλα κ αυτος τα ιδια!φτου φτου!

Ματινακι μου κ γω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο κ σιγουρα δεν θα θελε χειρουργειο μωρε..εμενα δεν ειχαν θεμα με εμετους μετα το γαλα..ουτε ο μεγαλος αλα ουτε κ ο μικρος..μονο κατι γουλιτσες που κ που..χθες που σε σκεφτομουνα γιαυτα που ειπες θυμηθηκα την συνηφαδα μου που ο μικρος της ειχε τετιο θεμα συνεχεια εβγαζε μετα το γαλα κ γουλιτσε ςκ εμετους οπως λες αλα ο γιατρος ποτε δνε μηλισε για χειρουργειο..ολα καλ ηταν..θα δεις κ σενα μια χαρα θα ειναι..μετα το θημηθηκα η χαζη πως δεν στο ειπα κ χθες να σε καθησυχασω!

ααα μετα ειδα στο ςkype οτι μου κανατε κληση..δεν ακουστηκε τιποτα..ημουν μεσω κινητου μεσα λετε γιαυτονα δουμε ποτε τελικα θα μηλισουμε!:rolleyes:

ηρθαμε στη μαμα μου σημερα..ο μικρουλης κοιμαται κ ο μεγαλος μαγειρευει εδω διπλα μου με ενα τα περακι κ ενα συρμα στο χερι ειναι:tongue:

λενακι μου τι καλα!!!! μακαρι και εμενα να μην με ξενυχτησει!! αν και καμια φορα ξυπναει και πιο συχνα! αλλα ειναι νωρις ακομα πιστευω ε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να σε ρωτησω τα πονακια συνηθως λενε οτι ξεκινανε μετα τις 2 εβδομαδες , 10 μερες, αληθευει??? λες να τη γλυτωσα????

στειλε μου πως εισαι στο skype!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...