Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια, Ιωαννακι!! Λογικο να κουραζεσαι... Τοσο βαρος κουβαλαει αυτη η μεση.... Να ειχε στομα να μιλησει η καημενη....

Βάρος;;;; Μόνο;;; Πήρα 18 κιλά μέχρι στιγμής και όταν με βρίσκουν έξω μου λένε: "Μπράβο σου δεν πήρες πολλά κιλά" Ναι καλέ λέω κι εγώ μόνο 18!!!!!!! Ντουβρουτζά παθαίνουν όλοι! Δεν σου φαίνεται μου λέει μία σήμερα! Ευτυχώς λέω από μέσα μου! Χαχαχαχαχαχ!!!! Πλάκα έχω στο κρεβάτι που δυσκολεύομαι να γυρίσω πλευρό! Ο καημένος ο αντρούλης μου τα τραβάει όλα! Ευτυχώς δεν μου παραπονιέται! Ίσα ίσα το χαίρεται και ανυπομονεί 1000 φορές περισσότερο από μένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Κατάλαβα καλά; Το Ματινάκι μας θα πάει τον μπεμπάκο της για υπέρηχο; Ματινάκι μου γλυκό αυτό το είχε και ο ανηψιός μου πριν καν σαραντίσει αλλά αφού σε έβαλε στη διαδικασία κάντε το απλά και μόνο για να σου φύγει η έννοια! Θα δεις κουκλίτσα μου δεν θα είναι τίποτα! Ο δικός μας από τη λαιμαργία του τα έβγαζε! Θα ανάψω ένα κεράκι για τον μπεμπάκο σας να τον έχει η Παναγίτσα καλά!

Ρανιούκοοοοο μεγαλώσατε καλέεεεεε!!!! Πω πωωωωωω σε λίγες μερούλες λες να σκάσει μύτη η μπιζουδένια; Γεννητούρια και χαρές!!!!

Εγώ σήμερα έκανα την καθιερωμένη βολτίτσα μου, περπάτησα στα μαγαζιά, πήγα ψώνισα και τα τελευταία για να φτιάξω τη βαλίτσα και για να είμαι ειλικρινής ψιλοκουράστηκα αλλά δεν πειράζει! Ξεκούραση και αύριο πάλι περπάτημα!;);););)

κουραστηκες ιωαννακι μου εεε?????υπομονη και δε χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζι...αλλα ξερω...μας πιανει το συνδρομο της ''φωλιας'' και θελουμε να τα εχουμε ολα ετοιμα!!!!χιοχιχιχιχιχιιχι

αχ μεγαλωσαμε μωλε...πλησιαζουν οι μερες!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Βάρος;;;; Μόνο;;; Πήρα 18 κιλά μέχρι στιγμής και όταν με βρίσκουν έξω μου λένε: "Μπράβο σου δεν πήρες πολλά κιλά" Ναι καλέ λέω κι εγώ μόνο 18!!!!!!! Ντουβρουτζά παθαίνουν όλοι! Δεν σου φαίνεται μου λέει μία σήμερα! Ευτυχώς λέω από μέσα μου! Χαχαχαχαχαχ!!!! Πλάκα έχω στο κρεβάτι που δυσκολεύομαι να γυρίσω πλευρό! Ο καημένος ο αντρούλης μου τα τραβάει όλα! Ευτυχώς δεν μου παραπονιέται! Ίσα ίσα το χαίρεται και ανυπομονεί 1000 φορές περισσότερο από μένα!

χαχαχαχαχχαχχαχ....μια απο τα ιδια ιωαννακι μου!!!

αλλαζω πλευρο και τρανταζεται ολη η πολυκατοικια!!!!χαχαχαχααχ

ευτυχως ο αντρας μου κοιμαται βαρυα...χιχιχιχχι

Ματιναρα μου...ο μπεμπακος σου ειναι γερος και υγιεστατος! Μην τρελαθουμε τωρα.... Ολα τα μωρακια και εμμετο κανουν και γαλα λιγοτερο βγαζουν... ειπαμε...οχι και χειρουργειο!! Ελεος!! Πώς τα λενε ετσι αβιαστα και ωμα μερικες φορες οι γιατροι πια! Ακου στενωση... Αυτο φανταζομαι ειναι μια ακραια περιπτωση η οποια θα ειχε περισσοτερα συμπτωματα, πιο εντονα και απο την αρχη που γεννηθηκε. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα με τη λογικη παντα μιλωντας αυτο μου ερχεται στο μυαλο. Ηρεμησε και θα δεις οτι δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως ο μικρος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κουραστηκες ιωαννακι μου εεε?????υπομονη και δε χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζι...αλλα ξερω...μας πιανει το συνδρομο της ''φωλιας'' και θελουμε να τα εχουμε ολα ετοιμα!!!!χιοχιχιχιχιχιιχι

Αχ ναι σαν ψέματα μου φαίνεται πραγματικά! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια μας! Έφτιαχνα τα συρτάρια εχθές του μπέμπη κι έβαζα τα ρουχαλάκια του μέσα και με πήρε μία συγκίνηση κι ένα κλάμα απίστευτο!

Διαφημίσεις

ελα μωρε δεν θα ειναι τιποτα της ματινας! σχεδον ολα τα παιδια το εχουν, αλλα μερικοι γιατροι ειναι στον κοσμο τους!!!

ρανακι ευτυχως εγω δεν προλαβα να κατσω! εχω το συνδρομο του εξω!!! χαχαχαχααχαχα!

αφου δεν σου φαινονται, μια χαρα, θα φυγουν αμεσως!

εμενα 11 κιλα ολα σχεδον πρηξιμο ηταν, εχανα 1 κιλο την ημερα, και τελικα μου ειχουν μεινει 2. αλλα δεν κανω και διαιτα! τρωω απιστευτες ποσοτητες!!!

Αχ ναι σαν ψέματα μου φαίνεται πραγματικά! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια μας! Έφτιαχνα τα συρτάρια εχθές του μπέμπη κι έβαζα τα ρουχαλάκια του μέσα και με πήρε μία συγκίνηση κι ένα κλάμα απίστευτο!

εγω και τωρα μερικες φορες δακριζω, δεν το πιστευω οτι το παιδακι αυτο ειναι δικο μου! ειναι κ ομορφηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! (κουκουβαγια!!!)

χαχαχαχαχχαχχαχ....μια απο τα ιδια ιωαννακι μου!!!

αλλαζω πλευρο και τρανταζεται ολη η πολυκατοικια!!!!χαχαχαχααχ

ευτυχως ο αντρας μου κοιμαται βαρυα...χιχιχιχχι

χαχαχαχαχα τρανταζεται λεει!!!! τι πλακα γελαω μονη μου!!!!

χαχαχαχαχα τρανταζεται λεει!!!! τι πλακα γελαω μονη μου!!!!

βαλε 18 κιλαααααααααααααααα...εμ καλα λεωωωωω

αν βαλω και τα ζιζιαααααααααααααα..ω ρε μανα μου τι γινεται!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

xaaxaaxaxa εχω πεσει κατω!!!

μολις φαγαμε, ταιζα και γελαγα!!!

καναμε βγαινει βαρκουλα με το νινι μου!!!:lol:

xaaxaaxaxa εχω πεσει κατω!!!

μολις φαγαμε, ταιζα και γελαγα!!!

καναμε βγαινει βαρκουλα με το νινι μου!!!:lol:

χαχαχααχαχαχαχ....

εχω μια απορια....αυτο το ψαλιδακι με τις στρογγυλεμενες ακρες κοβει νυχια?πως ρε παιδια?

χαχαχααχαχαχαχ....

εχω μια απορια....αυτο το ψαλιδακι με τις στρογγυλεμενες ακρες κοβει νυχια?πως ρε παιδια?

Δεν ξέρω πως αλλά κόβει! Το πήρε μία φίλη μου που γέννησε πρόσφατα και μα χαρά της κάνει! Δεν φοβάται κιόλας μην κόψει τον μπέμπη! Εγώ βρήκα ένα τέτοιο σετάκι στα Τζάμπο και από βδομάδα που θα πάω μετά το γιατρό θα πάρω!!!!

Ράνια μου αυτό με τα ζιζιά άλλο πράγμα σου λέω! Αν όλο αυτό το πράγμα κατεβάσει γάλα βλέπω να δίνω και στη γειτονιά! Χαχαχχααχαχαχ!!!! Εμ καλά λέω! Εγώ πριν και είχα πράγμα μπόλικο, φαντάσου τώρα τι γίνεται! Βέβαια το καλό είν αι πως έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά μου και το στήθος μπροστά φαίνεται μανταρίνι!!!!Χαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!

ηρθα κοριτσακια μου!!!

το μπιζουδακι μου ειναι 3250...χιχιχιιχιι..το μπουλουκι μυοουυουουου!!!

με κοιταξε και απο κατω και μου ειπε οτι εχουμε λιγο ακομα...τωρα δε ξερω σε ποσο καιρο εννοει,δεν τον ρωτησα αλλα μου ειπε να ξαναπαω στις 19 του μηνα!!!!

αυταααααααααααααααααααα.....

αχχχχχχχχχχχχχχχ...ανυπομονωωωωωω

μπράβο ρανιακι μου! τελεια τα νεα σου!!!!!!! εμενα παντως οταν με εξετασε απο κατω την επομενη μερα εσπασαν τα νερα!!!!:lol::lol::lol:

Αναστασακι μου μην τα χανεις... Απο οσα ακουω τα εχουν αυτα τα μικρουλικα μωρακια... Παρε τον παιδιατρο κανενα τηλ. αν θες να σε καθυσηχασει, αλλα δεν ειναι κατι. Απλα θα πεινασει συντομα ξανα μαλλον αφου εκανε εμμετουλι...:rolleyes:

ναι ξυπνησε μετα απο καμια ωριτσα και εφαγε. ο γιατρος μου ειχε πει πως ειναι φυσιολογικο να κανουν αναγωγες τα μωρα, να μην αγχωνομαι αλλα δεν μπορεις οταν το βλέπεις αυτο!!!! εσενα η μικρουλα σου ζουζουνευει στην κοιλιτσα ε???????:P:p

καλα ειμαστε!!! και εμεις βγαζαμε φωτο στον υπερηχο κ εμοιαζε η μπουμπου!!!

εσυ πως εισαι?

ιωαννακι!!! τι κανετε??????????

καλα τωρα θυμηθηκα την διαφημιση με το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ!!!! χαχαχαχα ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ Κ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

χαχχαχαχχαχχαχα οταν γεννησα ηταν και ο αντρας μου μαζι και μόλις τον εβγαλε η γιατρος και τον σηκωσε λεει ο δικός μου, ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! χαχχαχχαχαχ και λύθηκαν ολοι στα γελια!!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...