Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????

Ποπακι μου ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε????? Ετσι ειναι αυτη η εξεταση πρεπει να εχεις υπομονη....βγηκε λιγο ανεβασμενο αλλα θα προσεχεις απο δω και περα ναι?????Χαδακια στην νεραιδουλα σου!!!!

Λενιω μου τι κανεις???? Τα αγορακια σου καλα??????Να τους δωσεις πολλα χαδια και φιλια!!!!!!!

Αναστασακι μου τι κανεις φρεσκοεγκυουλι?????Πως νιωθεις???Εχεις ναυτιες ή τιποτα τετοιο??????

Ρανιακι μου εχουμε χαθει τελειως!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν?

Εγω κοριτσακια μπηκα να σας πω μια καλημερα και να ετοιμαστω μετα να κατεβω τραπεζα να πληρωσω την ασφαλεια του αυτοκινητου! Θα παω και λιγο σουπερ....ευτυχως φαγητο εχω απο προχθες κοτοπουλακι κοκκινιστο και μου εχει φυγει αυτο το αγχος για σημερα!!!!

ματινάκι μου καλημέρα!! δεν νιώθω τίποτα!! ούτε ζαλάδες ούτε αναγούλες!! άντε καλα ψώνια κοριτσάκι ! μετά αν μπορεις τα λέμε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ΑνΑΣΤΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειναι!απλα δεν σου περνανε οι μερες τωρα!αλα πιστευω πως ειναι μια χαρα!θα εχει μεγαλωσει κ πιο πολυ!;);)

δηλαδη χθες εκλεισες 4 βδομαδες?

κοιτα στην αρχη ειναι κ λιγο μπερδεμενα μετα που θα ξαναπας θα ειναι πιο σιγουρο κ ισως να ειναι μεγαλυτερο οπως σε μενα κ το Ματινακι!;)

και δεν έχω καταλάβει πως τα υπολογίζουν!!!!! μακάρι να μου το αλλάξει!! χιχιχιχι

να ρωτήσω και κάτι άλλο, αυτην την εξέταση που έκανε το ποπάκι την κάνουμε όλες????? παρεπιπτόντως μου έγραψε και πολλέςςςςςς εξετάσεις.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και δεν έχω καταλάβει πως τα υπολογίζουν!!!!! μακάρι να μου το αλλάξει!! χιχιχιχι

να ρωτήσω και κάτι άλλο, αυτην την εξέταση που έκανε το ποπάκι την κάνουμε όλες????? παρεπιπτόντως μου έγραψε και πολλέςςςςςς εξετάσεις.......

ειναι λιγο μπερδεμα ο υπολογισμος!ασε κ γω μπερδευομαι!:tongue:

ναι την κανουμε κοντα στον 6ο μηνα ..τι εξετασεις?αιμα κ ουρα?στνν αρχη κανεις πολες εξετασεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειναι λιγο μπερδεμα ο υπολογισμος!ασε κ γω μπερδευομαι!:tongue:

ναι την κανουμε κοντα στον 6ο μηνα ..τι εξετασεις?αιμα κ ουρα?στνν αρχη κανεις πολες εξετασεις!;)

ναι αίμαι και ούρα. απλά με είπε να τις έχω στο επόμενο ραντεβού!!!

ουφφφ 14 μέρες μείνανε!! απλά διαβάζω άλλες κοπέλες που είχα πιο τακτικά ραντεβού!!:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι αίμαι και ούρα. απλά με είπε να τις έχω στο επόμενο ραντεβού!!!

ουφφφ 14 μέρες μείνανε!! απλά διαβάζω άλλες κοπέλες που είχα πιο τακτικά ραντεβού!!:confused::confused:

ειναι αναλογα την περιπτωση..εσενα αφου σε ειδε κ ειναι ολα καλα γιαυτο σου ειπε να πας λιγο αργουτσικα..αν κ 14 μερες δνε ειναι τιποτα θα περασουν γργορα!

να κανεις κ τις εξετασεις σου κ θα εισαι ετοιμη για το αγγελουδακι σου!;);)

κοριτσακια μου παω να απλωσω ενα πληντυριο κ μετα να ξεκηνησω μαγειρεμα ναι!

θα μπω αργοτερα...

αχ αυριο ερχεται κ οα δερφουλςη μου απο Γερμανια..ποσο χαιρομαιιιιιιι!

φιλακια πολλααααααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))):D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Δεν εφυγα ακομα κοριτσια γιατι επιασε ενα ψιλοβροχο και περιμενω να σταματησει....

Εμεις περσυ επειδη ηταν εγκυος η κουμπαρα μας πηγαμε μαζι τους σε μια βιοτεχνια βρεφικων ειδων οταν παραγγειλανε κουνια κτλ και μαλλον εκει θα παμε κι εμεις γιατι εχει την πιο καταπληκτικη κουνια που εχω δει και στην καλυτερη τιμη....καλυτερη δεν γινεται! Ειναι 3 σε 1...και γινεται 2 φορες κρεβατι μετα! Το 1ο σταδιο ειναι μεχρι 5 χρονων και μετα μεχρι 10 χρονων...οπου και αν εχω κοιταξει παρομοια την εχουν πανω απο 700 ευρω....για ριξτε μια ματια! Εχει βεβαια πολλα ωραια πραγματα και οικονομικα αλλα κυριως ποιοτικα!!!!!

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36

ειναι αναλογα την περιπτωση..εσενα αφου σε ειδε κ ειναι ολα καλα γιαυτο σου ειπε να πας λιγο αργουτσικα..αν κ 14 μερες δνε ειναι τιποτα θα περασουν γργορα!

θα μπω αργοτερα...

οκ ελενάκι !!!! άντε άντε πήγαινε φιλάκια!!!! τι γλυκιά αναμονη για τον αδερφούλη εε?????:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν εφυγα ακομα κοριτσια γιατι επιασε ενα ψιλοβροχο και περιμενω να σταματησει....

Εμεις περσυ επειδη ηταν εγκυος η κουμπαρα μας πηγαμε μαζι τους σε μια βιοτεχνια βρεφικων ειδων οταν παραγγειλανε κουνια κτλ και μαλλον εκει θα παμε κι εμεις γιατι εχει την πιο καταπληκτικη κουνια που εχω δει και στην καλυτερη τιμη....καλυτερη δεν γινεται! Ειναι 3 σε 1...και γινεται 2 φορες κρεβατι μετα! Το 1ο σταδιο ειναι μεχρι 5 χρονων και μετα μεχρι 10 χρονων...οπου και αν εχω κοιταξει παρομοια την εχουν πανω απο 700 ευρω....για ριξτε μια ματια! Εχει βεβαια πολλα ωραια πραγματα και οικονομικα αλλα κυριως ποιοτικα!!!!!

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36

τι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!κ γω θελωωωωωωωωωωω!
;)
;)
:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

οκ ελενάκι !!!! άντε άντε πήγαινε φιλάκια!!!! τι γλυκιά αναμονη για τον αδερφούλη εε?????:P:p:p:p

φιλακια πολλαααααααα!;);)

ναι εχω 5 μηνες να τον δω κ μου εχει λειψει παρα πολυυυυυυ!

θα με δει μια φουσκιτσα τωρα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!κ γω θελωωωωωωωωωωω!
;)
;)
:tongue:

Εσυ λενιω πρεπει να παρεις κι αλλη κουνια τωρα ή κοιμαται ο μικρουλης σου σε κρεβατακι? Παντως κανουν αποστολες σε ολη την Ελλαδα αν σε ενδιαφερει....!!!!!!

θα μπω αργοτερα...

Καλως να τον δεχτειτε τον αδερφουλη σου!!!!!

Πανε λενιω μου να κανεις τις δουλιτσες σου και θα τα πουμε μετα....

Παω κι εγω σιγα σιγα μην πιασει καμια καταιγιδα μετα και δεν μπορω να παω....

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!

καλα ειναι τελεια περιπτωση, μου αρεσει πολυ πολυ!!!!!!!θελω κι εγω;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

θα μπω αργοτερα...

μακια πολλα λενιω μου, καλως να τον δεχτητε!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...