Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ηρθα κοριτσακια μου!!!

το μπιζουδακι μου ειναι 3250...χιχιχιιχιι..το μπουλουκι μυοουυουουου!!!

με κοιταξε και απο κατω και μου ειπε οτι εχουμε λιγο ακομα...τωρα δε ξερω σε ποσο καιρο εννοει,δεν τον ρωτησα αλλα μου ειπε να ξαναπαω στις 19 του μηνα!!!!

αυταααααααααααααααααααα.....

αχχχχχχχχχχχχχχχ...ανυπομονωωωωωω

Ουι! Τελεια τη βρισκω τη μπουμπου!!! :P Αντε ερχεται!!! :lol: Σε καμια βδομαδουλα σε βλεπω μανουλα!! χεχεχε Με το καλο Ρανιουκο!! Αντε να ελευθερωθεις κι εσυ!! Φιλακια πολλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κοριτσακια μου!!!

το μπιζουδακι μου ειναι 3250...χιχιχιιχιι..το μπουλουκι μυοουυουουου!!!

με κοιταξε και απο κατω και μου ειπε οτι εχουμε λιγο ακομα...τωρα δε ξερω σε ποσο καιρο εννοει,δεν τον ρωτησα αλλα μου ειπε να ξαναπαω στις 19 του μηνα!!!!

αυταααααααααααααααααααα.....

αχχχχχχχχχχχχχχχ...ανυπομονωωωωωω

γεια σας κοριτσακια μου!

να ξεκινησω απο την ματινα! κοριτσακι μου, η παλινδρομιση γαλακτος ειναι συνηθισμενο φαινομενο, πανω απο το 70% των μωρων εχουν παλινδρομιση.

κ η δικια μου ειχε, οχι μονο γουλιες μεγαλες αλλα κ εμετο ρουκετα. μας ειχε πει η γιατρος μικροτερα κ συχνοτερα γευματα. ενος φιλικου ζευγαριου που γεννησαμε μαζι ειχε και αυτος παλινδρομιση κ ο δικος τους παιδιατρος τους ειπε αυτα που ειπε κ σε εσας. τελικα το μωρο δεν ειχε τιποτα, τσαμπα το ταλαιπωρισαν με τον υπερηχο! κανε αυτο για καμια εβδομαδα και βλεπεις. σιγουρα ζητα 2η γνωμη, λιγο υπερβολικος μου φαινεται ο γιατρος σου!

νατασακι μου περαστικα σας! μακαρι να μην ειναι τιποτα!!! πολυ ταλαιπωρια το παιδι μωρε!!! το ποστ για την παλινδομιση τελειο! ειδες οι εμπειρες μανουλες!!!!

αναστασακι μου εχει αρχισει η μεγαλη παραγωγη γαλακτος! μπραβο!

ο εμετος συνηθισμενο φαινομαινο! την πρωτη φορα εγω ετρεμα απο τον φοβο!!! μπορει να παρατηρησεις οτι θα κοιμηθει παραπανω, τα εξαντλει ο εμετος!

ποπακι κοιμηθηκατε σημερα ε? αντε θα μπεις κ εσυ στο προγραμμα! σιγα σιγα!

ρανακι μου η μπουμπου τελεια! μπραβο!!! λιγες μερες μεινανε!!!

ιωαννακι μεγαλωσε το αγορακι σου και κουνιεται συνεχεια!

ελενιτσα μου εγω δεν σας πετυχα σε αυτη την φαση, οι περισσοτερες ημασταν ηδη εγκυες, αλλα εχω διαβασει καποια παλια απο το τοπικ μας! οντως πολυ συγκινητικο να ανακοινωνει μια μια την εγκυμοσυνη της!!!

το κοριτσακι μου σηκωθηκε στις 6 σημερα για φαγητο!!! πειναγε πολυ! και την αλλη φορα απο το εμβολιο ετρωγε παρα πολυ, κανονικα ξυπναει γυρω τις 8.30!

τι αλλα εσεις? με επιασε λογοδιαροια!!!!!! χααχαχαχαχαχαχα!!!

μόλις εβαλα τον μικρο να κοιμηθει!

αφηστε! τον ταισα και εκει που τον σηκωσα για να ρευτει, ρευτηκε και αυτοματα εβγαλε εμετο πολυ!!!! μπορει και οσο ηπιε!!!!

τα χασα!!!

Αναστασακι μου μην τα χανεις... Απο οσα ακουω τα εχουν αυτα τα μικρουλικα μωρακια... Παρε τον παιδιατρο κανενα τηλ. αν θες να σε καθυσηχασει, αλλα δεν ειναι κατι. Απλα θα πεινασει συντομα ξανα μαλλον αφου εκανε εμμετουλι...:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ουι! Τελεια τη βρισκω τη μπουμπου!!! :P Αντε ερχεται!!! :lol: Σε καμια βδομαδουλα σε βλεπω μανουλα!! χεχεχε Με το καλο Ρανιουκο!! Αντε να ελευθερωθεις κι εσυ!! Φιλακια πολλα!

ευχαριστω ελενακι μου....καλη ειναι η μπουλουκα μου!!!χιχιχιχιχιι

λες σε καμια βδομαδουλα????για να δουμε!!!!

η μπουμπου σου τι κανει?ποτε πατε γιατρο παλι?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσακια μου!

να ξεκινησω απο την ματινα! κοριτσακι μου, η παλινδρομιση γαλακτος ειναι συνηθισμενο φαινομενο, πανω απο το 70% των μωρων εχουν παλινδρομιση.

κ η δικια μου ειχε, οχι μονο γουλιες μεγαλες αλλα κ εμετο ρουκετα. μας ειχε πει η γιατρος μικροτερα κ συχνοτερα γευματα. ενος φιλικου ζευγαριου που γεννησαμε μαζι ειχε και αυτος παλινδρομιση κ ο δικος τους παιδιατρος τους ειπε αυτα που ειπε κ σε εσας. τελικα το μωρο δεν ειχε τιποτα, τσαμπα το ταλαιπωρισαν με τον υπερηχο! κανε αυτο για καμια εβδομαδα και βλεπεις. σιγουρα ζητα 2η γνωμη, λιγο υπερβολικος μου φαινεται ο γιατρος σου!

νατασακι μου περαστικα σας! μακαρι να μην ειναι τιποτα!!! πολυ ταλαιπωρια το παιδι μωρε!!! το ποστ για την παλινδομιση τελειο! ειδες οι εμπειρες μανουλες!!!!

αναστασακι μου εχει αρχισει η μεγαλη παραγωγη γαλακτος! μπραβο!

ο εμετος συνηθισμενο φαινομαινο! την πρωτη φορα εγω ετρεμα απο τον φοβο!!! μπορει να παρατηρησεις οτι θα κοιμηθει παραπανω, τα εξαντλει ο εμετος!

ποπακι κοιμηθηκατε σημερα ε? αντε θα μπεις κ εσυ στο προγραμμα! σιγα σιγα!

ρανακι μου η μπουμπου τελεια! μπραβο!!! λιγες μερες μεινανε!!!

ιωαννακι μεγαλωσε το αγορακι σου και κουνιεται συνεχεια!

ελενιτσα μου εγω δεν σας πετυχα σε αυτη την φαση, οι περισσοτερες ημασταν ηδη εγκυες, αλλα εχω διαβασει καποια παλια απο το τοπικ μας! οντως πολυ συγκινητικο να ανακοινωνει μια μια την εγκυμοσυνη της!!!

το κοριτσακι μου σηκωθηκε στις 6 σημερα για φαγητο!!! πειναγε πολυ! και την αλλη φορα απο το εμβολιο ετρωγε παρα πολυ, κανονικα ξυπναει γυρω τις 8.30!

τι αλλα εσεις? με επιασε λογοδιαροια!!!!!! χααχαχαχαχαχαχα!!!

γιωτακι μου καλησπεραααααααααααααααααα...τι κανετε?

δεν εχεις δουλιτσα σημερα?:lol:

Διαφημίσεις

ρανακι εχετε δει φατσουλα?

πεταλουδιτσα η δικια σου ολα τα λεφτα!!!

Ε,ναι...μια βδομαδα βαρια 10 μερες!! Τελεια!!! Θα γεννηθει η μπιζουδενια σου και θα φωναζεις "ΟΝΕΙΡΩ ΖΩ..ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ".... :P:p:p

Καλα ειναι και η δικια μου η μικρουλα! Τωρα που γραφω δινει κατι ωραιες κλωτσιτσες.... σπαρταραει η χαζουλα!! χιχιχι Στις 24-25 περιπου θα παω τωρα γιατρο, εχω ακομη...

Εγω παντως το απολαμβανω που δε δουλευω!:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Κατάλαβα καλά; Το Ματινάκι μας θα πάει τον μπεμπάκο της για υπέρηχο; Ματινάκι μου γλυκό αυτό το είχε και ο ανηψιός μου πριν καν σαραντίσει αλλά αφού σε έβαλε στη διαδικασία κάντε το απλά και μόνο για να σου φύγει η έννοια! Θα δεις κουκλίτσα μου δεν θα είναι τίποτα! Ο δικός μας από τη λαιμαργία του τα έβγαζε! Θα ανάψω ένα κεράκι για τον μπεμπάκο σας να τον έχει η Παναγίτσα καλά!

Ρανιούκοοοοο μεγαλώσατε καλέεεεεε!!!! Πω πωωωωωω σε λίγες μερούλες λες να σκάσει μύτη η μπιζουδένια; Γεννητούρια και χαρές!!!!

Εγώ σήμερα έκανα την καθιερωμένη βολτίτσα μου, περπάτησα στα μαγαζιά, πήγα ψώνισα και τα τελευταία για να φτιάξω τη βαλίτσα και για να είμαι ειλικρινής ψιλοκουράστηκα αλλά δεν πειράζει! Ξεκούραση και αύριο πάλι περπάτημα!;);););)

ρανακι εχετε δει φατσουλα?

πεταλουδιτσα η δικια σου ολα τα λεφτα!!!

Γεια Γιωτακι!! Ειναι μικρουλα ακομη και δε μας αφησε κιολας να τη βγαλουμε καλα! Ολο τριβοταν και ειχε μπροστα και το λωρο...

Εσεις πως ειστεεεε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γιωτακι μου καλησπεραααααααααααααααααα...τι κανετε?

δεν εχεις δουλιτσα σημερα?:lol:

καλα ειμαστε!!! οχι δεν εχει δουλεια! το παιζω χαρωπη νοικοκυρα!!!:lol:

εσυ πως εισαι? τελευταιες μερες περνανε αργα ε?

Διαφημίσεις

Γεια Γιωτακι!! Ειναι μικρουλα ακομη και δε μας αφησε κιολας να τη βγαλουμε καλα! Ολο τριβοταν και ειχε μπροστα και το λωρο...

Εσεις πως ειστεεεε;

καλα ειμαστε!!! και εμεις βγαζαμε φωτο στον υπερηχο κ εμοιαζε η μπουμπου!!!

εσυ πως εισαι?

ιωαννακι!!! τι κανετε??????????

καλα τωρα θυμηθηκα την διαφημιση με το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ!!!! χαχαχαχα ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ Κ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

εσυ πως εισαι?

καλα τωρα θυμηθηκα την διαφημιση με το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ!!!! χαχαχαχα ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ Κ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

χαχαχαχα!!! Τρελο γελιο!!!!! :lol: :lol: :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Κατάλαβα καλά; Το Ματινάκι μας θα πάει τον μπεμπάκο της για υπέρηχο; Ματινάκι μου γλυκό αυτό το είχε και ο ανηψιός μου πριν καν σαραντίσει αλλά αφού σε έβαλε στη διαδικασία κάντε το απλά και μόνο για να σου φύγει η έννοια! Θα δεις κουκλίτσα μου δεν θα είναι τίποτα! Ο δικός μας από τη λαιμαργία του τα έβγαζε! Θα ανάψω ένα κεράκι για τον μπεμπάκο σας να τον έχει η Παναγίτσα καλά!

Ρανιούκοοοοο μεγαλώσατε καλέεεεεε!!!! Πω πωωωωωω σε λίγες μερούλες λες να σκάσει μύτη η μπιζουδένια; Γεννητούρια και χαρές!!!!

Εγώ σήμερα έκανα την καθιερωμένη βολτίτσα μου, περπάτησα στα μαγαζιά, πήγα ψώνισα και τα τελευταία για να φτιάξω τη βαλίτσα και για να είμαι ειλικρινής ψιλοκουράστηκα αλλά δεν πειράζει! Ξεκούραση και αύριο πάλι περπάτημα!;);););)

Γεια, Ιωαννακι!! Λογικο να κουραζεσαι... Τοσο βαρος κουβαλαει αυτη η μεση.... Να ειχε στομα να μιλησει η καημενη....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

εσυ πως εισαι?

Καλά είμαστε Γιωτάκι μου! Εσείς τι κάνετε; Η μπουμπού σου; Αχ δεν ξερω βρε αλλά στεναχωρέθηκα πολύ με τη Ματίνα μας! Μα τόσο εύκολα πετάς τη λέξη "χειρουργείο";;;;;;;; Και μάλιστα όταν πρόκειται για ένα πλασματάκι 2 μηνών;;;; Μακάρι να είναι όλα καλά, που πιστεύω πως θα είναι!!!!

Πεταλουδίτσα εσύ τι κάνεις; Η μπεμπα σου; Κλωτσάει;;;; Είδες τι όμορφο συναίσθημα; Εγώ ακόμη και τώρα που με τις κινήσεις του με ψιλοπονάει ο μικρούλης μου και τρελλαίνομαι από τη χαρά μου! Θα δεις πως θα περάσει ο καιρός και θα την έχεις κι εσύ στην αγκαλίτσα σου!

καλα ειμαστε!!! οχι δεν εχει δουλεια! το παιζω χαρωπη νοικοκυρα!!!:lol:

εσυ πως εισαι? τελευταιες μερες περνανε αργα ε?

αχ ναι...δε περνουν με τιποτα...ειδικα τωρα μεσα στο σπιτι που δενε χω και τι να κανω!!!!

εχουμε δει φτασουλα ναι....2 φιλες μου μου λενε οτι ειναι σαν να βλεπουν εμενα να κοιμαμαι...εγω νομιζω οτι φερνει στον αντρουλη μου!!!!χιχιχιχιχιχι:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...