Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ μπαίνω από το κινητό, δεν έχω κουράγιο να καθίσω στον υπολογιστή! Αισθάνομαι τον μπεμπάκο μου υπερκινητικό εδώ και λίγη ώρα! Σε λίγο θέλω να τακτοποιήσω και τα ρούχα του μπέμπη στα συρτάρια!!!! Ενώ δεν έκανα σήμερα τίποτα πέρα από το φαγητό αισθάνομαι πολύ κουρασμένη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μουουουου....απο το κινητο γραφω.αλλαξαμε

εταιρεια ιντερνετ καιπεριμενουμε ενεργοποιηση.

Λενιω μου θα γεννησω νωριτερα μαλλον...χιχιχι

σας φιλω ολεςκαι ευχομαι αυριο να εχω ιντερνετ.

μακιαααααα...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσακια μουουουου....απο το κινητο γραφω.αλλαξαμε

εταιρεια ιντερνετ καιπεριμενουμε ενεργοποιηση.

Λενιω μου θα γεννησω νωριτερα μαλλον...χιχιχι

σας φιλω ολεςκαι ευχομαι αυριο να εχω ιντερνετ.

μακιαααααα...

Άντε Ράνια μου πλησιάζεις!!!! Με το καλό αγαπούλα μου να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τη μπιζουδένια σας!!! Εγώ σε μία εβδομάδα τώρα έχω γιατρό! Πάντως ο μπέμπης μου πρέπει να πήρε αρκετό βάρος! Εσένα η μπιζουδένια πόσο είναι; Αχ τα καμάρια μας με το καλό να γεννηθούν!

Άντε Ράνια μου πλησιάζεις!!!! Με το καλό αγαπούλα μου να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τη μπιζουδένια σας!!! Εγώ σε μία εβδομάδα τώρα έχω γιατρό! Πάντως ο μπέμπης μου πρέπει να πήρε αρκετό βάρος! Εσένα η μπιζουδένια πόσο είναι; Αχ τα καμάρια μας με το καλό να γεννηθούν!

αχ κοριτσακια μου με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Oλες από το κινητό μπαίνουμε σημεραρ:tongue:

Σας διαβάζω κ συγκινούμαι..είστε τόσο κοντά κοριτσάκια μου.

Σε λίγο καιρό το πινακακι μας θα έχει μόνο γεννητούρια..κ μετά ξανά θα ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις ..οι αγωνίες...ΕΕ????θυμάστε που αναλυαμε τα συμπτώματα.. Που πετουσαμε στα σύννεφα όλες φορές..ερχόντουσαν οι άντρες με τα άσπρα...χαχαχαχαχαχα Θυμάστε???ωραία ηταν:D;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Oλες από το κινητό μπαίνουμε σημεραρ:tongue:

Σας διαβάζω κ συγκινούμαι..είστε τόσο κοντά κοριτσάκια μου.

Σε λίγο καιρό το πινακακι μας θα έχει μόνο γεννητούρια..κ μετά ξανά θα ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις ..οι αγωνίες...ΕΕ????θυμάστε που αναλυαμε τα συμπτώματα.. Που πετουσαμε στα σύννεφα όλες φορές..ερχόντουσαν οι άντρες με τα άσπρα...χαχαχαχαχαχα Θυμάστε???ωραία ηταν:D;)

Κοριτσακια μου κ εγω απο το κινητο μπηκα! Γυρναω απο την δουλεια με το μετρο! Πηγαμε την μπουμπου στο γιατρο κ ειναι κοντα στο μαγαζι, με αφησαν κ φυγαν!

Κοριτσακια μου κ εγω απο το κινητο μπηκα! Γυρναω απο την δουλεια με το μετρο! Πηγαμε την μπουμπου στο γιατρο κ ειναι κοντα στο μαγαζι, με αφησαν κ φυγαν!

Η μπουμπουκα τελεια δεν εκλαψε πολυ! Ειναι 6750 κ 63 ποντους. Δεν μπορω να σας διαβασω καλα απο το κινητο!

Ουφφφφφφφφφφ...ακομα το ιντερνετ κοριτσακια μου

και απο το κινητο δε μπορω να γραψω ευκολα....χιχιχι

ονειρα γλυκα μα εχετε και μια ομορφη νυχτα!

μακια πολλααααααα

Καλημέραααα...

Κ εγώ ακόμα από το κινητό μπαίνω.ο υπολογιστήσ τα παίξε.ελπίζω να μην έχασα τίποτα από κει μέσα...:(

Γιωτακι μου δεν έκλαψε τι Καλά!!εμένα 63 πόντους ήταν την προηγούμενη φορά.κ τα κιλακια της πολύ καλά..εμένα ήταν 7.760 τώρα πόσο ν πήγε :rolleyes:

Ρανιουκο μου κ εγώ βαριέμαι να μπαίνω από το κινητό ..δυσκολεύομαι..

Κ σήμερα έχουμε ήλιο..άραγε Αθήνα Χιονίζει???

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Τί κάνετε...Εμείς πάλι τα ίδια...ξύπνησε η μικρή μου και μου λέει ότι πονάει το αυτί της!!!Θεέ μου τί αμαρτίες πληρώνω???Όχι πάλι!!!!!!!!!!!

Πριν μία εβδομάδα γίναμε καλά...πάλι....γιατί πάλι...ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι τίποτα!!!!

Μακάρι Παναγιτσα μου να μην ταλαιπωρήσεις άλλο το λουλουδάκι μου!!!!!!!!!

Θα σας διαβάσω και θα σας γράαψω ξανά καθεμία σας!!!Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

(((((((((((())))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!! το πρωι ειχα μπει απο το κινητο, ταιζα...σημερα κοιμηθηκαμε καλά!

ελανακι μου οντως οταν κλαιει κ ανοιγει τα χερια του για την αγκαλιτσα της μαμας κ με μετα σταματαει ειναι γλύκας!!!!!

γιωτακι μου ετσι λεω να κανω για καμια ωριτσα τουλάχιστον.

εντομεταξυ εχθες το βραδυ που ταιζα τον μικρο απο το αριστερο στηθος, για μια στιγμη παρατηρω οτι το δεξι ειχε μουσκεψει το επιθεμα, το σουτιεν κ την πιτζαμα!! ενω ο μικρος ρουφουσε απο το αλλο ετρεχε κ αυτο!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

σημερα το πρωι παλι αρχησε να κανει το ιδιο κ τον αλλαξα στηθος, τον πηγα κ απο εκει για λίγι κ τον ξανα αλλαξα παλι.... τι ειναι παλι αυτο????????? το ειχε καμια??????????:confused::confused::confused:

αναστασακι μου γλυκο καλημερα!!!!!ετσι κανει και εμενα το στηθος μου μεχρι και τωρα!οταν αρχιζει να κατεβαινει το γαλα παραγουν και οι 2 αδενες, τωρα εσυ στην αρχη θα εχεις περισσοτερη παραγωγη μεχρι να παραγει οσο θελει να πινει ο μπεμπης!!!!!!!πολυ καλα τα πατε γλυκουλα μου!!!!!!μπραβο σας, φτου φτου!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!κοιμηθηκαμε λιγουλακι σημερα, την πηρα κοντα μου απο την αρχη της βραδιας και οταν αρχιζε την γκρινιτσα της εβαζα στο στηθος και νανουριζοταν!!!

πολλα φιλακια στο ρανιακι, στο λενιω μου, στο γιωτακι, στο χρυσανθακι, στο ιωαννακι , στην ελενιτσα, στο ματινακι, ξεχασα καμια?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Τί κάνετε...Εμείς πάλι τα ίδια...ξύπνησε η μικρή μου και μου λέει ότι πονάει το αυτί της!!!Θεέ μου τί αμαρτίες πληρώνω???Όχι πάλι!!!!!!!!!!!

Πριν μία εβδομάδα γίναμε καλά...πάλι....γιατί πάλι...ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι τίποτα!!!!

(((((((((((())))))))))))

νατασσουλα μου γλυκια!!!!!!αχ γιατι το κοριτσακι σου μωλε?μακαρι να μην ειναι τιποτα παλι!!!!πολυ ταλαιπωρηθηκατε με αυτο το αυτακι!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

(((((((((((())))))))))))

αχ νατασακι μου....γιατι παλι?δεν το πιστευω ποσο ταλαιπωρειται το γαρδενακι μας!!!!ευχομαι να μην ειναι παλι τοσο σοβαρο οσο τη προηγουμενη φορα.....

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αναστασακι μου γλυκο καλημερα!!!!!ετσι κανει και εμενα το στηθος μου μεχρι και τωρα!οταν αρχιζει να κατεβαινει το γαλα παραγουν και οι 2 αδενες, τωρα εσυ στην αρχη θα εχεις περισσοτερη παραγωγη μεχρι να παραγει οσο θελει να πινει ο μπεμπης!!!!!!!πολυ καλα τα πατε γλυκουλα μου!!!!!!μπραβο σας, φτου φτου!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!κοιμηθηκαμε λιγουλακι σημερα, την πηρα κοντα μου απο την αρχη της βραδιας και οταν αρχιζε την γκρινιτσα της εβαζα στο στηθος και νανουριζοταν!!!

πολλα φιλακια στο ρανιακι, στο λενιω μου, στο γιωτακι, στο χρυσανθακι, στο ιωαννακι , στην ελενιτσα, στο ματινακι, ξεχασα καμια?

αχ ποπακι μου καλημερααααααααα......κοιμηθηκατε λιγακι εεε?????δοξα το θεο....θα τα βρεις τα κουμπια της μωρε....αχ ειναι για φαγωμα η μπουμπου σου!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...