Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αγαπούλες τι μου κάνετε; Ουφφφφ πολλές δουλίτσες σήμερα! Ευτυχώς ήρθε η μανούλα μου και σιδέρωσε τα πάντα για τον μπέμπη και θα τα βάλω σε λίγο στα συρτάρια! Άντε να μπαίνουμε σε μία σειρά γιατί σε 15 μερες μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!!! Πολλή ανυπομονυσία βρε παιδιά! Δεν βλέπω την ώρα να τον κρατήσω αγκαλίτσα!!!

Αντε αντε!με το καλο φιλεναδα!περναει οκαιρος!υπομονη!εισαι τοοοοοοσο καντα!σου τα εγραψα τα χρονια πολλα μου λγο καθηστεριμενα στις προηγουμενες σελιδες δεν ξερω αν τα ειδες!δεν σε ξεχασα παντως να ξερεις!απλα με τις ετοιμασιες εκανα να μπω 3βμερες!και.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΛΗΣΑ.αποτι βλεπω θα γυρισουμε τελη του μηνα με το καλο και τοτε θα τα κανω με τη ησυχια μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ωραιοςο ατιμος ο αρακας!εχω ξεχασει τη γευση απο τα λαδερα...κανουμε ομως καλο βρε ελενιτσα μου δεν ξερω...εχω μπερδευτει ο παιδιατρος επιμενει να τρωω απολα κ απο λιγο αλλα εγω οταν νιωθω οτι αυτοπου εφαγα την πειραξε με περνει παααααααρα πολυ απο κατω..Εμενα δενμου εχει ερθει ακομα..σου ηρθε εσενα?η κουμπαρα μου που θηλαζει αποκλιστικα κ αυτη κ ειναι 6 το μωρο της ουτε κ αυτη εχει...

Χρυσανθακι μου αγαπημένο σε πεθημησα.:D

Κ μένα τα ίδια μου λέει ο παιδίατροσ αλά κ εγώ δεν το Κάνω.προσέχω ακόμα.τις προαλες έφαγα μια άπλη σαλάτα κ τον πείραξε.είπα να δοκιμάσω λίγο μαρούλι μπας κ δεν τον πείραξεΙ αλά του έφερε αέρια.

Κ μένα ακόμα δεν μου ήρθε απλά έχω πονακια καπιες φορές κ λέω τώρα κατεβαίνει.

Μάλλον θα αργήσει να έρθει..

Ξύπνησε το τζουτζουκακι μου.επανέρχομαι.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χρυσανθακι μου αγαπημένο σε πεθημησα.:D

Κ μένα τα ίδια μου λέει ο παιδίατροσ αλά κ εγώ δεν το Κάνω.προσέχω ακόμα.τις προαλες έφαγα μια άπλη σαλάτα κ τον πείραξε.είπα να δοκιμάσω λίγο μαρούλι μπας κ δεν τον πείραξεΙ αλά του έφερε αέρια.

Κ μένα ακόμα δεν μου ήρθε απλά έχω πονακια καπιες φορές κ λέω τώρα κατεβαίνει.

Μάλλον θα αργήσει να έρθει..

Ξύπνησε το τζουτζουκακι μου.επανέρχομαι.

κ γω σε πεθυμησα Λενακι μου!!!!!:D:D!

και γω εχω αυτα τα πονακια (κ η κουμπαρα μου:lol:)

αλλα τιποτα!πηγες καλε στον γυναικολογο?Τωρα που εισαιμανουλα πρεπεινα προσεχεις πιοπολυ το εαυτο σου!;)

κ γω χθες μαρουλι εφαγα κ εκανε σαν παλοβοτο παιδακι μου!να υπαρχω δεν ηθελα!!!!απλα ανυσηχω μηπως την εχω συνηθισει ετσι κ μην γινει ευαισθητη...:-(αλλα μετα σκεφτομαι οτι οσο παει θα οριμαζει το εντερακι της κ δεν θα ποναει:D κ οτι δεν υπαρχει λογος να την επιβαρυνω τωρα που δεν μπορει...;)τι λες εσυ?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

τριγυρναω κ συμαζευω κ φτιαχνω τα πραμματα!αχ!τι παλικαιρος !εχω τρελη αγωνια για το βραδυ!καλε εχω απορια!!!ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ???ΕΕΕ?Γιατι εμενα με πιανει κ δεν μαφηνει!αν συμβει το ιδιο στην μπεμπουλα μου???

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

χρυσανθακι μου καλο ταξιδι!!! αντε σε περιμενωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

λενακι μου ζηλεψα τα αυγουλακια σου!! μιαμ μιαμ!!! Ιωαννακι μου!!!!!!!!!! μπαινεις στην τελικη ευθεια!!!!!!!

καλεεεεεεεε δεν το πιστευω!!!!!!!!! πως περασε ο καιρος!!!!!!!!!!!

εγω εφαγα γεμιστα που εστειλα η πεθερα, εχω και παστιτσιο απο τη μαμα! να ναι καλα το ψυγειο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ γω χθες μαρουλι εφαγα κ εκανε σαν παλοβοτο παιδακι μου!να υπαρχω δεν ηθελα!!!!απλα ανυσηχω μηπως την εχω συνηθισει ετσι κ μην γινει ευαισθητη...:-(αλλα μετα σκεφτομαι οτι οσο παει θα οριμαζει το εντερακι της κ δεν θα ποναει:D κ οτι δεν υπαρχει λογος να την επιβαρυνω τωρα που δεν μπορει...;)τι λες εσυ?
κ γω σε πεθυμησα Λενακι μου!!!!!:D:D!

και γω εχω αυτα τα πονακια (κ η κουμπαρα μου:lol:)

αλλα τιποτα!πηγες καλε στον γυναικολογο?Τωρα που εισαιμανουλα πρεπεινα προσεχεις πιοπολυ το εαυτο σου!;)

Τα έχεις κ συ Ε! Ε λογικά θα αργήσει ακόμα.

χρυσανθακι μου ακόμα να πάω.βλακεία μου το ξέρω.

η μαμά μου λέει να ξεκινήσω να δοκιμάζω λίγο από όλα για να συνηθίσει το στομαχακι του αλά εγώ δεν θέλω.κ εγώ πιστεύω πως μεγαλώνοντας το εντερακι τους θα καλυτερεύει κ δεν θα έχουν τόσα αέρια γιατί να βασανίζονται.κ εγώ νιώθω πολύ χάλια όταν ξέρω ότι έχει πονακια εξαιτίας μου επειδή έφαγα κάτι που τον πειράζει.

Υπομονή θα κάνουμε..πιστεύω μετά τον 4 μήνα να είναι πιο καλά.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τα έχεις κ συ Ε! Ε λογικά θα αργήσει ακόμα.

χρυσανθακι μου ακόμα να πάω.βλακεία μου το ξέρω.

η μαμά μου λέει να ξεκινήσω να δοκιμάζω λίγο από όλα για να συνηθίσει το στομαχακι του αλά εγώ δεν θέλω.κ εγώ πιστεύω πως μεγαλώνοντας το εντερακι τους θα καλυτερεύει κ δεν θα έχουν τόσα αέρια γιατί να βασανίζονται.κ εγώ νιώθω πολύ χάλια όταν ξέρω ότι έχει πονακια εξαιτίας μου επειδή έφαγα κάτι που τον πειράζει.

Υπομονή θα κάνουμε..πιστεύω μετά τον 4 μήνα να είναι πιο καλά.

πως καταλαβαινουμε οτι δυσανασχετουν απο το φαγητο μας???????:-(:sad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:lol::lol: Ετσι μου εβγαινε στην αρχη!:lol::lol:και ο ανρας μου μου ελεγε τι ειναι αυτο το διπλο?τι το λες το παιδι ετσι??

τωρα τη λεω ενα σωρο!μπεμπουλα,μπεμπε,μπεμπου,μπεμπιτα!:lol:μπομπονελα:lol:οταν γυρουμε θα το αλλαξω!;)

ευχαριστουμε!χαιρομαι που ειστε καλα!καλη σας ορεξη λοιπον καλη επιτυχια στο τσιμ!

χαχαχαχα! κ εμεις την λεγαμε οτι φανταστεις, στην αρχη τσουρεκακι, μετα χικι επειδη ειχε συνεχεια λοξιγκα, μετα μπιζουδακι, μετα τικη, και ουτε που θυμαμαι τι αλλο!

Διαφημίσεις

κοριτσια εσεις που θηλαζεται τιτρωτε??

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε μπορω να τρωω οτι τραβαει η ορεξη μου απο λιγο!!!!:rolleyes::rolleyes:

Αναστασακι μου γλυκό τι κάνετε?

Όλοι έτσι λένε αλά δες κ μόνη σου τι τον πειράζει..είναι μωράκια που δεν έχουν κολικούς..πάντως όσπρια κ λαχανικά είναι το χειρότερο τους.φέρνουν πολα αέρια.τα γλυκά τον δικό μου δεν τον πειράζουν.τα μπαχαρικά παρά πολύ ειδικά η κανέλα που είχαν μέσα τα μελομακάρονα.θα το δεις στη πορεία αναστασακι μου..θα φανεί αν κάτι τον πειράζει..

Ξύπνησαν κ τα δύο..πάω..θα ξαναμπώ σε λίγο..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωάννακι μου έτοιμΑ όλα?να ναι καλά οι μανούλες όλου του κόσμου.:)

Έχεις ακόμα συσπάσεις?σε 15 μέρες μπαίνεισ στον μήνα σου.με το κκαλό αγαπουλα μου.ο μπεμπακος τι κάνει?

κοριτσια η περιοδος ερχεται 2 μερες μετα το τελος του θηλασμου!

και εγω δεν ετρωγα τιποτα παρα κρεας πατατες και μακαρονια, ολα την πειραζανε.

Αναστασακι μου γλυκό τι κάνετε?

Όλοι έτσι λένε αλά δες κ μόνη σου τι τον πειράζει..είναι μωράκια που δεν έχουν κολικούς..πάντως όσπρια κ λαχανικά είναι το χειρότερο τους.φέρνουν πολα αέρια.τα γλυκά τον δικό μου δεν τον πειράζουν.τα μπαχαρικά παρά πολύ ειδικά η κανέλα που είχαν μέσα τα μελομακάρονα.θα το δεις στη πορεία αναστασακι μου..θα φανεί αν κάτι τον πειράζει..

Ξύπνησαν κ τα δύο..πάω..θα ξαναμπώ σε λίγο..

εμενα εχει αερια γενικα..... αλλα δεν κλαιει... αχ πως θα καταλαβω!!!!!!????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα εχει αερια γενικα..... αλλα δεν κλαιει... αχ πως θα καταλαβω!!!!!!????

Αναστασακι μου είναι Πολύ καλό που έχεΙ αέρια χωρίς πόνο..αν κλαίει πολύ κ μετά αεριζεται τότε είναι που τον πειράζει κάτι..εύχομαι να μην έχει κολικούς το ζουζουνακι σου..εμένα στην αρχή δεν είχε μετά ξεκίνησαν..

Τώρα μηλουσα με την κουμπάρα μου κ ανοίξαμε αυτό το θέμα κ μουλέει κ αυτή να τρώω λίγο απ'όλα για να συνηθίσει το στομαχακι του.αυτή θηλασε κ τα δύο της παιδιά πολύ καιρό..δεν ξέρω άραγε να είναι σωστό αυτό..το λυπάμαι όμως να κλαίει μέχρι να συνηθίσει ενώ έτσι που προσέχω είναι πιο ήρεμος.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου είναι Πολύ καλό που έχεΙ αέρια χωρίς πόνο..αν κλαίει πολύ κ μετά αεριζεται τότε είναι που τον πειράζει κάτι..εύχομαι να μην έχει κολικούς το ζουζουνακι σου..εμένα στην αρχή δεν είχε μετά ξεκίνησαν..

Τώρα μηλουσα με την κουμπάρα μου κ ανοίξαμε αυτό το θέμα κ μουλέει κ αυτή να τρώω λίγο απ'όλα για να συνηθίσει το στομαχακι του.αυτή θηλασε κ τα δύο της παιδιά πολύ καιρό..δεν ξέρω άραγε να είναι σωστό αυτό..το λυπάμαι όμως να κλαίει μέχρι να συνηθίσει ενώ έτσι που προσέχω είναι πιο ήρεμος.

καμια φορα οταν αεριζεται σφυγγεται πολυ αλλα δεν κλαιει, καμια φορα γκρινιαζει κιολας, αλλες φορες τιποτα.... και εγω δεν τρωω πχ μπαμιες... η φασολια...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...