Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ~

τι κανετε φιλεναδιτσες μου~

Ρανιουκακο μουυυυυυ τελος η δουλειτσαα..γιουπιιιιιιι~ξεκουραση τωρα κ απολαυσε το υπολοιπο της εκγυμοσηνης σου!αλωστε τι εμεινε..3 βδομαδες λεει το τικερακι αλα τα κοριτσακια ειναι πιο ανυπομονα ισως να την δεις κ νωρητερα;):P:p

απιστευτοοοο αλα ποσο γρηγορα περασε ο καιροςςςς!:D

καλα αποτελεσματα να εχεις καρδουλα μου...

αχ καλε τωρα το θυμηθηκα ρανιουκο μου σε ειδα στον υπνο μου!κ καλα μου ειχες δωσει ενα κοκκινο κραγιον να βαλω :rolleyes::tongue::tongue:(δεν εχω βαλει ποτε μου κ μου αρεσε κιολας ντοινγκ)οτι να ναι!!:tongue:

Αναστασακι μου τι κανεις?εκλαιγε ο μικρουλης ε..γενικα οταν τα ξεγυμνωνεις κ ειδικα τα νεογεννητα νιωθουν πολυ ανασφαλεια..φοβουνται πολυ ..κουνανε τα χερακια απο δω κ απο κει..αχ μωρεεε δεν ειναι πολυ γλυκουλικα εκεινη την ωρα η αγκαλια μας ποσο πολυ καθυσηχαζει ε!

παω να ξεκηνησω μαγειρεμα τωρα που κοιμαται ο μικρος,..με φωναζει κ ο μεγαλος απο την τουαλετα:tongue:

φιλακιαααααααααααααα!

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!απο την δουλεια σας γραφω, ξεκινησα απο την δευτερα, 4ωρο ( παλι καλα ), την κραταει η μανουλιτσα μου, γερη να ειναι!!!!τι κανετε?ρανιακι μου παπαλα η δουλιτσα?μπραβο κοριτσαρα μου με το καλο τωρα, στην αναμονη!!!!!δεν προλαβα να σας διαβασω!!!!!ειμαι αυπνη 10 μερες!!!!δεν κοιμαται πλεον τα βραδια η μικρη!!!!πρεπει να την νανουριζα και 20 φορες μεσα στην νυχτα, την βαζω στην κουνια και ξυπναγε συνεχεια με κλαματα, ζητημα να εχει κοιμηθει ενα ολοκληρο μισαωρο και εγω φυσικα!!!:-(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!απο την δουλεια σας γραφω, ξεκινησα απο την δευτερα, 4ωρο ( παλι καλα ), την κραταει η μανουλιτσα μου, γερη να ειναι!!!!τι κανετε?ρανιακι μου παπαλα η δουλιτσα?μπραβο κοριτσαρα μου με το καλο τωρα, στην αναμονη!!!!!δεν προλαβα να σας διαβασω!!!!!ειμαι αυπνη 10 μερες!!!!δεν κοιμαται πλεον τα βραδια η μικρη!!!!πρεπει να την νανουριζα και 20 φορες μεσα στην νυχτα, την βαζω στην κουνια και ξυπναγε συνεχεια με κλαματα, ζητημα να εχει κοιμηθει ενα ολοκληρο μισαωρο και εγω φυσικα!!!:-(

καλημερα κοριτσακια μου!

ποπακι καλη αρχη! παρολο που ειμαι κατα, γιατι δεν την περνεις στο κρεβατι σου να κοιμηθεις κ εσυ κ εκεινη? γιατι κ δουλεια κ ξενυχτι δεν ταιριαζουν! βαλτην στην αρχη επανω σου να χαλαρωσει και μετα βαλτην αναμεσα σας και μαξιλαρια δεξια αριστερα του μωρου μην το πλακωσετε κατα λαθος, βαλτης την πιπιλα και δες μπας και κοιμηθητε καθολου!

ελενακι το ονειρο που ειδες ειναι κατι γρηγορο! βιαζεται το κοριτσακι της ρανιας μας, ετσι γεννησα κ εγω 3 εβδομαδες νωριτερα! οταν ειναι τα μωρακια ετοιμα δεν τα κραταει τιποτα!θελουν την αγκαλιτσα της μαμας!

αναστασακι μου εκλαιγε το ζουζουνακι ε? και εμεις εχουμε να τσιριξουμε σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σου πω, ταισε τον και φυγε, τουλαχιστον 1 ωρα θα αντεξει, μην πας μακρια και μολις ξυπνησει η αρχισει την γκρινια πες σε οποιον το κρατησει να σε παρει τηλ!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!! το πρωι ειχα μπει απο το κινητο, ταιζα...σημερα κοιμηθηκαμε καλά!

ελανακι μου οντως οταν κλαιει κ ανοιγει τα χερια του για την αγκαλιτσα της μαμας κ με μετα σταματαει ειναι γλύκας!!!!!

γιωτακι μου ετσι λεω να κανω για καμια ωριτσα τουλάχιστον.

εντομεταξυ εχθες το βραδυ που ταιζα τον μικρο απο το αριστερο στηθος, για μια στιγμη παρατηρω οτι το δεξι ειχε μουσκεψει το επιθεμα, το σουτιεν κ την πιτζαμα!! ενω ο μικρος ρουφουσε απο το αλλο ετρεχε κ αυτο!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

σημερα το πρωι παλι αρχησε να κανει το ιδιο κ τον αλλαξα στηθος, τον πηγα κ απο εκει για λίγι κ τον ξανα αλλαξα παλι.... τι ειναι παλι αυτο????????? το ειχε καμια??????????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!! το πρωι ειχα μπει απο το κινητο, ταιζα...σημερα κοιμηθηκαμε καλά!

ελανακι μου οντως οταν κλαιει κ ανοιγει τα χερια του για την αγκαλιτσα της μαμας κ με μετα σταματαει ειναι γλύκας!!!!!

εντομεταξυ εχθες το βραδυ που ταιζα τον μικρο απο το αριστερο στηθος, για μια στιγμη παρατηρω οτι το δεξι ειχε μουσκεψει το επιθεμα, το σουτιεν κ την πιτζαμα!! ενω ο μικρος ρουφουσε απο το αλλο ετρεχε κ αυτο!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

σημερα το πρωι παλι αρχησε να κανει το ιδιο κ τον αλλαξα στηθος, τον πηγα κ απο εκει για λίγι κ τον ξανα αλλαξα παλι.... τι ειναι παλι αυτο????????? το ειχε καμια??????????:confused::confused::confused:

καλημερα αναστασακι μου!

εγω το ειχα κ νομιζω ολες οι κοπελες! σημαινει οτι κατεβαινει αρκετο γαλα, βαζε τον 15 λεπτα απο την μια κ 15 απο την αλλη να φαει που ειναι πολυ για να μην κουραστει κ τον πιασει ο υπνος! μια χαρα τα πας! θα γινει ζιζακιας και αυτος! τελεια!!!

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!κ εμβρυακια φυσικα!πως τι κανετε ?

Αναστασακι μου καλημερα!διαβασε στο σκαιποταν μπορεσεις!

Καλημερα Γιωτακι!!!!Πως ειστε ?τι κανει ημικρουλα μπεμπουλα?

Ποπακι μου καλο υπομονη!θα στρωσει μωρε που θα παει!δικιο νομιζω εχει το Γιωτακι παρτε την στο κρεβατι σας να ξεκουραστεις λιγο καλο μου!

Λενακι μου καλημερα!τι καλο θα φτιαξεις??

Ρανακι μου τερμα ε?αντε καλομου να χαρεις τωρα το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου κ την μπιζουδενια σου!

βγαλαμε τα εισητηρια!500 Ε χτυποοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!καμπινα δικλινη με τις μινοικες!να δουμε θα φυγουμε με τονκαιρο ή θα κανουμε το πλοιο ξενοδοχειο?αχ!καθολου δεν θελω....ουφ!μακαρι αυριο πρωι να ειμαστε στην αθηνα!παω να ετοιμαστω!εδω γυρω θα μαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!κ εμβρυακια φυσικα!πως τι κανετε ?

Αναστασακι μου καλημερα!διαβασε στο σκαιποταν μπορεσεις!

Καλημερα Γιωτακι!!!!Πως ειστε ?τι κανει ημικρουλα μπεμπουλα?

Ποπακι μου καλο υπομονη!θα στρωσει μωρε που θα παει!δικιο νομιζω εχει το Γιωτακι παρτε την στο κρεβατι σας να ξεκουραστεις λιγο καλο μου!

Λενακι μου καλημερα!τι καλο θα φτιαξεις??

Ρανακι μου τερμα ε?αντε καλομου να χαρεις τωρα το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου κ την μπιζουδενια σου!

βγαλαμε τα εισητηρια!500 Ε χτυποοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!καμπινα δικλινη με τις μινοικες!να δουμε θα φυγουμε με τονκαιρο ή θα κανουμε το πλοιο ξενοδοχειο?αχ!καθολου δεν θελω....ουφ!μακαρι αυριο πρωι να ειμαστε στην αθηνα!παω να ετοιμαστω!εδω γυρω θα μαι!

καλο ταξιδι χρυσανθακι!

καλα ειμαστε, σε λιγο θα φαμε και στις 5 παιδιατρος!

το νινακι σου τι κανει? γιατι το λες μπεμπε- μπουμπου?

καλο ταξιδι χρυσανθακι!

καλα ειμαστε, σε λιγο θα φαμε και στις 5 παιδιατρος!

το νινακι σου τι κανει? γιατι το λες μπεμπε- μπουμπου?

:lol::lol: Ετσι μου εβγαινε στην αρχη!:lol::lol:και ο ανρας μου μου ελεγε τι ειναι αυτο το διπλο?τι το λες το παιδι ετσι??

τωρα τη λεω ενα σωρο!μπεμπουλα,μπεμπε,μπεμπου,μπεμπιτα!:lol:μπομπονελα:lol:οταν γυρουμε θα το αλλαξω!;)

ευχαριστουμε!χαιρομαι που ειστε καλα!καλη σας ορεξη λοιπον καλη επιτυχια στο τσιμ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Μπαίνω από το κινητό.χάλασε ο υπολογιστήΣ.:(

Χρυσανθακι μου κάλο ταξίδι καρδούλα μου.τι καιρό έχετε,?εμείς πολύ ήλιο σήμερα.άκουσα ότι στην Αθήνα Χιονίζει.η μπέμπα τι κάνει?

Έκανα αρακά λαδερο με πατατουλες μέσα.εγώ φυσικά δεν θα φάω.τηγανισα δύο αυγουλακια κ έφαγα.κοιμησΑ κ τα ζουζουνια.

Γιωτακι μου έχετε εμβολίο σήμερα.ωχ. Έμεις σε 3 βδομάδες Περίπου πάμε για το δεύτερο..

Ποπακι μου ξεκίνησες δουλειά..αυπνη τελείως Ε.!!αχ αγαπουλα μου πρέπει να βρεις έναν Τρόπο για να κοιμάστε..την ημέρα κοιμάται καλά?

Άσχετο αλά θέλω να ρώτησΩ Εσείς που θηλάζετε σας ήρθε περίοδος.?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αγαπούλες τι μου κάνετε; Ουφφφφ πολλές δουλίτσες σήμερα! Ευτυχώς ήρθε η μανούλα μου και σιδέρωσε τα πάντα για τον μπέμπη και θα τα βάλω σε λίγο στα συρτάρια! Άντε να μπαίνουμε σε μία σειρά γιατί σε 15 μερες μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!!! Πολλή ανυπομονυσία βρε παιδιά! Δεν βλέπω την ώρα να τον κρατήσω αγκαλίτσα!!!

Αναστασακι μου Εγώ δεν το έχω παθει αυτό ενώ θηλάζω δηλαδή να τρέχει ταυτόχρονα κ το αλο.γενικά κ μένα τυχαίνει να βρεχω την πυτζάμΑ μου το βράδυ γιατί δεν ξυπνάει τελευταία για μαμ κ μέχρι το πρωί γίνομαι χάλια .

Βλέπω τώρα στην Μενεγάκη δείχνουν πως Χίονιζει στην αθήνα.κ εγώ θελωωω:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αγαπούλες τι μου κάνετε; Ουφφφφ πολλές δουλίτσες σήμερα! Ευτυχώς ήρθε η μανούλα μου και σιδέρωσε τα πάντα για τον μπέμπη και θα τα βάλω σε λίγο στα συρτάρια! Άντε να μπαίνουμε σε μία σειρά γιατί σε 15 μερες μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!!! Πολλή ανυπομονυσία βρε παιδιά! Δεν βλέπω την ώρα να τον κρατήσω αγκαλίτσα!!!

Ιωάννακι μου έτοιμΑ όλα?να ναι καλά οι μανούλες όλου του κόσμου.:)

Έχεις ακόμα συσπάσεις?σε 15 μέρες μπαίνεισ στον μήνα σου.με το κκαλό αγαπουλα μου.ο μπεμπακος τι κάνει?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μπαίνω από το κινητό.χάλασε ο υπολογιστήΣ.:(

Χρυσανθακι μου κάλο ταξίδι καρδούλα μου.τι καιρό έχετε,?εμείς πολύ ήλιο σήμερα.άκουσα ότι στην Αθήνα Χιονίζει.η μπέμπα τι κάνει?

Έκανα αρακά λαδερο με πατατουλες μέσα.εγώ φυσικά δεν θα φάω.τηγανισα δύο αυγουλακια κ έφαγα.κοιμησΑ κ τα ζουζουνια.

Γιωτακι μου έχετε εμβολίο σήμερα.ωχ. Έμεις σε 3 βδομάδες Περίπου πάμε για το δεύτερο..

Ποπακι μου ξεκίνησες δουλειά..αυπνη τελείως Ε.!!αχ αγαπουλα μου πρέπει να βρεις έναν Τρόπο για να κοιμάστε..την ημέρα κοιμάται καλά?

Άσχετο αλά θέλω να ρώτησΩ Εσείς που θηλάζετε σας ήρθε περίοδος.?:confused:

αχ ωραιοςο ατιμος ο αρακας!εχω ξεχασει τη γευση απο τα λαδερα...κανουμε ομως καλο βρε ελενιτσα μου δεν ξερω...εχω μπερδευτει ο παιδιατρος επιμενει να τρωω απολα κ απο λιγο αλλα εγω οταν νιωθω οτι αυτοπου εφαγα την πειραξε με περνει παααααααρα πολυ απο κατω..Εμενα δενμου εχει ερθει ακομα..σου ηρθε εσενα?η κουμπαρα μου που θηλαζει αποκλιστικα κ αυτη κ ειναι 6 το μωρο της ουτε κ αυτη εχει...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...