Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας παλι κοριτσακια! μολις φαγαμε κ αραξα! σε μιση ωριτσα θα ξυπνησει η μπουμπου κ μολις φαει θα παω να αλλαξω κατι δωρα που μας φερανε κ να παρω της βαπτηστηρας μου που γινεται 3!

και εγω πιστευω στο ματι, αλλα ευτυχως δεν μας εχει τυχει ακομα κατι τετοιο, της εχω στην κουνια της παναγιτσα με ματακι.

αναστασακι ειχα ρωτησει τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι κανεις δεν ξερει για ποιο λογο γινεται αυτο και μου εφερε σσν παραδειγμα την γυναικα του που θηλασε μονο 1 μερα, μετα της κοπηκε!

παντως αστο να κυλησει ομαλα και αφου το βαρος του ειναι ικανοποιητικο μην τρελενεσαι!!! σιγα σιγα!

πεταλουδιτσα το ψυχακι σου τελειο!

κοριτσακια κλαιει, παω θα ξαναμπω!

μμμ καταλαβα! οκ οτι ειναι να γινει θα γινει!!!

κοριτσια εσεις ειχατε βγει απο το σπιτι πριν τις 40 μερες? χωρις το μωρακι εννοω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω λεω να παταμε ανα ξεματιασμα καλου κακου!! ;)

εγω ειμαι πολυ καλυτερα λενακι μου! μερα με τη μερα!! και ο μπεμπακος καλος ειναι! ο μαγουλακιας μου!!! κοιμαται την ημερα πολλες ωρες και το βραδυ εχουμε ξενυχτια!!! :tongue::tongue:

μμμ καταλαβα! οκ οτι ειναι να γινει θα γινει!!!

κοριτσια εσεις ειχατε βγει απο το σπιτι πριν τις 40 μερες? χωρις το μωρακι εννοω!

k γω ετσι κανω Αναστασακι μου..που κ που ειδικα τα βραδυα κανω..ασε που κ απο μονη μου πολες φορες τη μερα λεω την προσευχη απο μεσα μου οταν ειναι ανησυχος κ το βραδυ μωλης κοιμηθει λεω την προσευχη κ τον σταυρωνω κιολας με κανει να νιωθω καλα αυτο;)δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη,γενικα δεν ειμαι σε θεματα εκκλησιας αλα η προσευχη μας κανει καλο σε ηρεμει!

εγω δεν βγηκα Αναστασακι μου..μονο 2 μερες πριν σαραντησω που πηγαμε για σαραντισμο!;)παντως υπαρχουν κοπελες που βγαινουν εγω δεν το κανα δεν μου εβγαινε να το κανω..ηθελα να κατσω μεσα ολες τις μερες με το μωρο ασχετα αν ειχα φρικαρει στο τελος!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας παλι κοριτσακια! μολις φαγαμε κ αραξα! σε μιση ωριτσα θα ξυπνησει η μπουμπου κ μολις φαει θα παω να αλλαξω κατι δωρα που μας φερανε κ να παρω της βαπτηστηρας μου που γινεται 3!

και εγω πιστευω στο ματι, αλλα ευτυχως δεν μας εχει τυχει ακομα κατι τετοιο, της εχω στην κουνια της παναγιτσα με ματακι.

αναστασακι ειχα ρωτησει τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι κανεις δεν ξερει για ποιο λογο γινεται αυτο και μου εφερε σσν παραδειγμα την γυναικα του που θηλασε μονο 1 μερα, μετα της κοπηκε!

παντως αστο να κυλησει ομαλα και αφου το βαρος του ειναι ικανοποιητικο μην τρελενεσαι!!! σιγα σιγα!

πεταλουδιτσα το ψυχακι σου τελειο!

κοριτσακια κλαιει, παω θα ξαναμπω!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ! πως ειστε..ξυπνησε η ζουζουνα!

παω κ γω στον δικο μου.πολα φιλακιααααααααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

k γω ετσι κανω Αναστασακι μου..που κ που ειδικα τα βραδυα κανω..ασε που κ απο μονη μου πολες φορες τη μερα λεω την προσευχη απο μεσα μου οταν ειναι ανησυχος κ το βραδυ μωλης κοιμηθει λεω την προσευχη κ τον σταυρωνω κιολας με κανει να νιωθω καλα αυτο;)δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη,γενικα δεν ειμαι σε θεματα εκκλησιας αλα η προσευχη μας κανει καλο σε ηρεμει!

εγω δεν βγηκα Αναστασακι μου..μονο 2 μερες πριν σαραντησω που πηγαμε για σαραντισμο!;)παντως υπαρχουν κοπελες που βγαινουν εγω δεν το κανα δεν μου εβγαινε να το κανω..ηθελα να κατσω μεσα ολες τις μερες με το μωρο ασχετα αν ειχα φρικαρει στο τελος!:rolleyes:

και εγω κανω την προσευχη μου! και το βραδυ παντα και για το μωρο τωρα!

βασικα ηθελα να βγω να παω να παρω ενα δωρο με τα χρηματα που μου εδωσε η γιαγια μου για το μωρο. και α της το εδειχνα να χαιροταν..:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω κανω την προσευχη μου! και το βραδυ παντα και για το μωρο τωρα!

βασικα ηθελα να βγω να παω να παρω ενα δωρο με τα χρηματα που μου εδωσε η γιαγια μου για το μωρο. και α της το εδειχνα να χαιροταν..:rolleyes::rolleyes:

γεια σου ελενακι μου, μολις ταισα κ επανηλθα! τι κανουν οι αντρες σου?

η προσευχη κανει καλο σε ολο τον κοσμο, φαντασου στα μωρακια μας που ειναι αγνα πλασματακια! ενα καλο ξεματιασμα εινια 3 φορες το πατερ ημων.

αναστασακι μου εγω βγηκα την πρωτη εβδομαδα που γυρισαμε σπιτι πηγαμε για καφε (εγω ειπια σοκολατα, θηλαζα) με τον αντρα μου για καμια ωρα και μετα εβγαινα και μονη μου για ψωνια η βολτα, δεν μπορω, φρικαρω μεσα! το μωρο το εβγαλα αφου σαραντησε!

χρυσανθακι τιποτα δεν θα παθει το μωρο!!!! στην βαπτηση κανενα μωρο δεν κρυωνει οπως καμια νυφη δεν ματιαζεται, προστατευονται απο τα λογια που λεει ο παπας!

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μου εκανες αποκλειστικο θηλασμο στο Ιασω??? Αν ναι τοτε εισαι απο τις τυχερες που γεννανε εκει...Φιλια στην μπουμπουδενια!!!!

ναι αποκληστικο θηλασμο εκανα, γιατι?????????????? δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα για τα λεφτα που εδωσα, αλλα δεν εχει να κανει με την γραμμη που εχει το νοσοκομειο, δουλευει ο γαμπρος μου εκει και ξερω οτι εχουν ελλειψη προσωπικου! λιγο κατι μαιες ηταν ασχετες και μας λεγαν αλλα των αλλων, η ξεχναγαν να παρουν τα παιδια απο τα δωματια, αλλα σε γενικες γραμμες οτι τους λεγαμε σκιζοτουσαν, το μωρο το ειχα ζητησει κ εκτος ωραριου, και επισης ειχα πει αν κλαψει μου το φερνετε αμεσως και μου το φεραν 2 φορες εξτρα που εκλαιγε. ειναι που θα πεσεις, η αδελφη μου ειναι μαια στο ελενας και η μαμα της κουμπαρας μου στο αλεξανδρας, εκει να δεις τι γινεται.................

ειναι καθαρα θεμα τυχης. ελπιζω να ειμαστε παντα τυχερες!!!

ο μπουμπουκος σου τι κανει?

κου κου κου....αγαπουλεςςςςςςςςςςςς???????

ειστε εδω.????

σημερα σταματησα τη δουλεια...πρωτα ο θεος θα ξαναπαω τον ιουλιο!!!!

πηγα στο ιατρειο σημερα ,στη μαια μου, και καναμε μαθηματακι τοκετου...πιο πολυ ηταν για να μας λυθουν οι αποριες μας αλλα καναμε και μερικες ανασουλες!!!ωραια ηταν...επισης της ειπα οτι οταν με το καλο βγει η μπιζουδενια μου,θελω να μου την βαλουν κατευθειαν στο ζιζι και μου ειπε οτι γινεται και μπραβο που το ζηταω γιατι οι πιο πολλες θελουν την ηρεμια τους.....ενταξει...δεν θελω να το κρινω αυτο αλλα μου φαινεται περιεργο...τεσπα!!!!η καθε μανουλα ξερει καλυτερα!!!

χρυσανθουλα μου με το καλο η βαφτισουλα της....θα κανει λιγο κρυο αλλα ειναι πολυ καλο απο νωρςι να βαφτιζονται!!!!!

ματινακι μου τι ηταν αυτο το πραγμα?ανατριχιασα ρε παιδι μου!!!!ποοποοοοοπο...και πιστευω πολυ στο ματι.....σκορδα και παλ....κια στα ματια τους!!!!οπως λεει κι η γιαγια μου....χαχααχαχαχαχαχα!!!!

λενιω μου ομορφοοοοοοοοο....τι κανουν τα αντρκια μας?πολλα μακιααααααααααα

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

αναστασακι μουουουουουουοουυ....τελειος ο μαγουλακιας σου.....αχ παναγια μου τι ομορφες εμπειριες????!!!!δεν εκλαιγε με τον παιδιατρο ε?

νατασσακι μου τι κανεις?το γαρδενακι μας με την υγεια της?μακια πολλαααααααα

ελενακι μου γλυκο τελεια η γωτο της μπουμπουκας σου.....αχ και που να την δεις να μεγαλωνει κι αλλο...θα τρελλαθεις!!!!!

γιωτακι μουουουοουυουυ τι κανεις ζουζου μου?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ειστε εδω.????

πηγα στο ιατρειο σημερα ,στη μαια μου, και καναμε μαθηματακι τοκετου...πιο πολυ ηταν για να μας λυθουν οι αποριες μας αλλα καναμε και μερικες ανασουλες!!!ωραια ηταν...επισης της ειπα οτι οταν με το καλο βγει η μπιζουδενια μου,θελω να μου την βαλουν κατευθειαν στο ζιζι και μου ειπε οτι γινεται και μπραβο που το ζηταω γιατι οι πιο πολλες θελουν την ηρεμια τους.....ενταξει...δεν θελω να το κρινω αυτο αλλα μου φαινεται περιεργο...τεσπα!!!!η καθε μανουλα ξερει καλυτερα!!!

χρυσανθουλα μου με το καλο η βαφτισουλα της....θα κανει λιγο κρυο αλλα ειναι πολυ καλο απο νωρςι να βαφτιζονται!!!!!

ματινακι μου τι ηταν αυτο το πραγμα?ανατριχιασα ρε παιδι μου!!!!ποοποοοοοπο...και πιστευω πολυ στο ματι.....σκορδα και παλ....κια στα ματια τους!!!!οπως λεει κι η γιαγια μου....χαχααχαχαχαχαχα!!!!

αναστασακι μουουουουουουοουυ....τελειος ο μαγουλακιας σου.....αχ παναγια μου τι ομορφες εμπειριες????!!!!δεν εκλαιγε με τον παιδιατρο ε?

ελενακι μου γλυκο τελεια η γωτο της μπουμπουκας σου.....αχ και που να την δεις να μεγαλωνει κι αλλο...θα τρελλαθεις!!!!!

ρανακι μουυυυυυυυυυυυ!!! τελος η δουλεια, τωρα θα απολαυσεις την κοιλουμπα σου με την ησυχια σου!!! καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και με εναν πονο!!!

καλα ειμαστε, μια χαρα! αυριο παμε για τσιμπι τσιμπι και θα μας ακουσει ολος ο κοσμος! σημερα δεν πηγα δουλεια και θα παω να αλλαξω κατι δωρα της μπουμπους και να παρω της βαπτηστηρας μου που εχει γενεθλια!

ρανακι μουυυυυυυυυυυυ!!! τελος η δουλεια, τωρα θα απολαυσεις την κοιλουμπα σου με την ησυχια σου!!! καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και με εναν πονο!!!

καλα ειμαστε, μια χαρα! αυριο παμε για τσιμπι τσιμπι και θα μας ακουσει ολος ο κοσμος! σημερα δεν πηγα δουλεια και θα παω να αλλαξω κατι δωρα της μπουμπους και να παρω της βαπτηστηρας μου που εχει γενεθλια!

ωχ ωχ ωχ ωχ....καλο εμβολιακι μωλε!!!!

αχ ωραια ιδεα...βγαζεις και τις υποχρεωσεις με τα πολα δωρακια....χιχιχιιχχ

Διαφημίσεις

ωχ ωχ ωχ ωχ....καλο εμβολιακι μωλε!!!!

αχ ωραια ιδεα...βγαζεις και τις υποχρεωσεις με τα πολα δωρακια....χιχιχιιχχ

εννουσα να αλλαξω της μπεμπας, να παρω κατι αλλο για την μπεμπα κ να παρω και κατι για την βαπτηστηρα μου! αλλα τωρα μου εβαλες ιδεες! η μπουμπου εχει απειρα ρουχα!!!!!

γεια σου ελενακι μου, μολις ταισα κ επανηλθα! τι κανουν οι αντρες σου?

η προσευχη κανει καλο σε ολο τον κοσμο, φαντασου στα μωρακια μας που ειναι αγνα πλασματακια! ενα καλο ξεματιασμα εινια 3 φορες το πατερ ημων.

αναστασακι μου εγω βγηκα την πρωτη εβδομαδα που γυρισαμε σπιτι πηγαμε για καφε (εγω ειπια σοκολατα, θηλαζα) με τον αντρα μου για καμια ωρα και μετα εβγαινα και μονη μου για ψωνια η βολτα, δεν μπορω, φρικαρω μεσα! το μωρο το εβγαλα αφου σαραντησε!

χρυσανθακι τιποτα δεν θα παθει το μωρο!!!! στην βαπτηση κανενα μωρο δεν κρυωνει οπως καμια νυφη δεν ματιαζεται, προστατευονται απο τα λογια που λεει ο παπας!

μωρε και εγω θελω να βγω λιγο για ψωνια, αλλα σκευτομαι αν αρχισει να πειναει τι γινεται, γιατι δεν εχει και ωραριο! :rolleyes::rolleyes: τεσπα, ετσι κι αλλιως αν παω εδω γυρω θα ειμαι....

ειστε εδω.????

αντε τωρα ξεκουρασου γιατι σε περιμενουν κατι ξενυχτια......:cool::cool::cool::lol::lol::lol:

εκλαιγε στον παιδιατρο, βασικα οταν τον ξεγυμνονουν τσιριζει νιωθει ανασφαλεια, αν παω και τον αγκαλιασω σταματαει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααααααααααααααααααααααα....απο το σπιτακι μου απο σημερα!!!!

κοιμαστε κοριτσακια μου ή θηλαζετε????

εγω σημερα θα παω να κανω προληπτικα μια καλλιεργεια κολπικου υγρου που μου εγραψε ο γιατρος και αυριο θα παω να με ξαναδει...χιχιχιιχι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...