Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μακαρι!!!!!!! μ'αρεσει τοσο πολυυυυ!!!

Ναι ε;;; Αχ Αναστασάκι μου πόσο ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να ζήσω κι εγώ όλο αυτό που ζεις τις τελευταίες ημέρες! Είναι υπέροχο συναίσθημα ε; Μην αγχώνεσαι αγαπούλα μου για το γάλα! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Το βιβλίο του Παπαβέντση που διαβάζω με έχει ξεμπλοκάρει εντελώς! Όποια αμφιβολία είχα μου έφυγε!!!! Υπομονή μόνο θέλει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι μου πως καταλαβες οτι δεν φτανει το γαλα??????

ετρωγε κ απο τα 2, και πειναγε στην 1,5 ωρα περιπου και το στηθος δεν ειχε γεμισει, ηταν μαλακο κ αδειο, ενω θα επρεπε να γεμιζει κ να ειναι σκληρο. οταν εδωσα ξενο γαλα και την ταιζα γευμα παρα γευμα γεμιζε το στηθος και ετρωγε. καποια στιγμη μονο ενα γευμα εβγαινε απο δικο μου. περναγαν 24 ωρες για να γεμισει. την ταιζα το πρωι μονο, μετα ειχε μονο λιγες σταγονες, της το εδινα κ μετα συμληρωνα ξενο. μεχρι που το στηθος πηρε το παλιο του μεγεθος.

Αναστασάκι μου μην αγχώνεσαι για το γάλα! Όσο τραβάει το μωρό γάλα από το στήθος τόσο πιο πολύ κατεβαίνει! Φαντάσου το στήθος σου σαν εργοστάσιο!!! Υπακούει στο νόμο της αγοράς και της ζήτησης! Όσο αδειάζει τόσο θα γεμίζει!

ναι σε γενικες γραμμες ετσι ειναι, προσφορα κ ζητηση! εινια πολυ νωρις για να μην εχεις πολυ γαλα, μετα τον μηνα γινεται αυτο, τωρα ειναι στην διαδικασια του οσο θηλαζεις κατεβαινει! κ προσοχη οχι αγχος γιατι και απο ψυχολογικο κοβεται το γαλα! να εισαι ηρεμη και να το περνεις σαν παιχνιδι τον θηλασμο, οτι τωρα ειναι η δικη σας ωρα. και καλο θα εινια να εισαι μονη σου οταν θηλαζεις, βαλε και λιγο μουσικουλα!

ναι μετα την κλινικη πρωτη φορα! θα ειναι ο ιδιος που ηταν κ στη γεννα!:D

γιωτακι μου κ εγω αυτο φοβααι μηπως δεν εχω αρκετο γαλα. αλλα οπως ειπες κανουμς οτι μπορουμε!

στην μια εβδομαδα ειχα παρα πολυ γαλα, ετρωγε, χορταινε κ περισευε κιολας. στον μηνα επανω αρχισε να μην της φτανει. τωρα πρεπει να το παλεψεις λιγο, θα βρεις την ακρη!

Ναι ε;;; Αχ Αναστασάκι μου πόσο ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να ζήσω κι εγώ όλο αυτό που ζεις τις τελευταίες ημέρες! Είναι υπέροχο συναίσθημα ε; Μην αγχώνεσαι αγαπούλα μου για το γάλα! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Το βιβλίο του Παπαβέντση που διαβάζω με έχει ξεμπλοκάρει εντελώς! Όποια αμφιβολία είχα μου έφυγε!!!! Υπομονή μόνο θέλει!

ναι ιωαννακι μου! ηταν μοναδικο συναισθημα! με το καλο να το ζησεις!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Κοιμάστε ακόμη βρε;;;; Ξυπνήστε!!!!

Εγώ είμαι ξύπνια από τις 6.30 αλλά δεν με πειράζει! Έκανα και τις δουλίτσες μου, το φαγάκι μου και κατά τις 11 θα βγω για περπάτημα! Εχθές το βράδυ τα είδα όλα! Είπα γεννάω πρόωρα!!! Διπλώθηκα από τον πόνο! Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω ένα σπασμο αποτέλ γιατί μαλλον είναι το έντερο! Δεν πήρα αλλά ξάπλωσα λίγο και μου πέρασε! Πάντως πολύς πόνος!!!:(:(:(:(:(

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Κοιμάστε ακόμη βρε;;;; Ξυπνήστε!!!!

Εγώ είμαι ξύπνια από τις 6.30 αλλά δεν με πειράζει! Έκανα και τις δουλίτσες μου, το φαγάκι μου και κατά τις 11 θα βγω για περπάτημα! Εχθές το βράδυ τα είδα όλα! Είπα γεννάω πρόωρα!!! Διπλώθηκα από τον πόνο! Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω ένα σπασμο αποτέλ γιατί μαλλον είναι το έντερο! Δεν πήρα αλλά ξάπλωσα λίγο και μου πέρασε! Πάντως πολύς πόνος!!!:(:(:(:(:(

καλημερα ιωαννακι μου! πωπω θα τρομαξες ε? σου περασε τωρα, πως εισαι?

κ εγω τωρα θα ξεκινησω δουλιτσες!

κανει πολυ κρυο, ντυσου καλα!!!

καλε τι ερημιες ειναι αυτες???????????????

που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα γιωτακι μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ελειψα μερικες μερες αλλα σας διαβασα!!Εχω ετοιμασιες!κοριτσια φευγουμεεεεεεε!!!!!!!Παμε αθηνα για 3 μερες και μετα οοοοοοοοοοομορφη θεσαλλονικη!!!!Σπιτι μου σπιτακιμου!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΣΤΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?????Ετοιμασα μια βαλιτσα με τα ρουχα μας κ την εστειλα με τοκτελ!θα παρουμε μονο τα της αθηνας μαζι μας κ την προικα της μπεμπας!ποσα πραματα θελουν τα μωρα ρε κοριτσια!ολοκληρη μετακομηση!ουφ!προσπαθω να συντονισω κ την βαφτιση απο δω κατω...αστα να πανε!

φιλεναδιτσες μου αγαπημενες!22 του μηνος 11κμιση στην ΠΑναγια Χαλκεων (διπλα στο αγαλμα του Βενιζελου)Βαφτιζουμε την μπεμπουλα μας!κ το ονομα αυτης Χριστινα!θα χαρω να δω οποια μπορει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου να ζησεις χρονια πολλα με υγεια κ αγαπη!νασε γερη κ χαρουμενη κ να υποδεχτεις το αγορακι σου με ενανπονο!σου ευχομαι να πετυχεις ολα αυτα που θες για το παιδι σου!!!κ να τον κανεις τονχαμο αν δεις οτι το περιβαλλον παει να κανει παρασιτα!

Αναστασακι μου γλυκο οοοοολα καλα θα πανε με τον θηλασμο!Προσφορα ζητηση ειναι!Μαλακο στηθος δεν συμαινει αδειο!εχεις γαλα κα να μην εχεις πολυ αστον αυτον να ρουφαει οσο θελει κ οταν θελει σε μια ωρα σε μιση οποτε θελει!προσπαθησε να τον κρατας ξυπνιο αν δεν τα καταφερεις ανοιξε τουν την πανα να παρει αερα το ποπουδακι του μια χαρα ξυπναει τοτε!να εχεις υπομονη σε περιπου 20μερες αν τα κανεις αυτα το παιδι θα αποκτησει ενα σχετικο προγραμμα κ θα πειναει πανω απο το δυωρο πιστευω!

Ματινακι μου!ποποπο καλε συ!τι ωραια που τα λες!!τα διαβασα οοοοολα!

Πεταλουδιτσα-Ελενιτσα κ Ρανακι μου πολλα μπραβο για την διαθεση που εχετε για το ρουμινκ ιν !θα πανε ολα καλα θα το δειτε!αφου θα γεννησετε κ σε ιδιοτικο θα ειναι και οι μαιες εκει κ για να σας βοηθησουν σε οτι θελετε κ για να τοπατε τομωρακι αν γεμισει κοσμο ο θαλαμος σας!!!Εγω αυτα εκανα κ θυμαμαι αυτες τις 3 μερες με τοοοοοοοσο γεματη καρδια απο πληθος θετικων συναισθηματων!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ελειψα μερικες μερες αλλα σας διαβασα!!Εχω ετοιμασιες!κοριτσια φευγουμεεεεεεε!!!!!!!Παμε αθηνα για 3 μερες και μετα οοοοοοοοοοομορφη θεσαλλονικη!!!!Σπιτι μου σπιτακιμου!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΣΤΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?????Ετοιμασα μια βαλιτσα με τα ρουχα μας κ την εστειλα με τοκτελ!θα παρουμε μονο τα της αθηνας μαζι μας κ την προικα της μπεμπας!ποσα πραματα θελουν τα μωρα ρε κοριτσια!ολοκληρη μετακομηση!ουφ!προσπαθω να συντονισω κ την βαφτιση απο δω κατω...αστα να πανε!

φιλεναδιτσες μου αγαπημενες!22 του μηνος 11κμιση στην ΠΑναγια Χαλκεων (διπλα στο αγαλμα του Βενιζελου)Βαφτιζουμε την μπεμπουλα μας!κ το ονομα αυτης Χριστινα!θα χαρω να δω οποια μπορει!

με το καλο η βαπτιση της μικρης χριστινουλας! καλοφωτιστη να ειναι! γιατι την βαπτιζετε τοσο μικρη? θεσ/νικη πατε για διακοπες η μενετε εκει τον χειμωνα?

Γεια σας κοριτσαρες, παιδακια, μπεμπακια και εμβρυακια!!!!!

Ειμαι πολυ αναστατωμενη απο χθες το απογευμα....ακομα δεν εχω συνελθει!

Εφαγε κατα τις 4 το μεσημερι ο μπεμπακος και μετα κοιμηθηκε...σε κανα 2ωρο οταν ξυπνησε αρχισε να κλαιει αλλα τον εβαζα στο στηθος και δεν ηθελε να φαει ισα ισα που εκλαιγε περισσοτερο! Καποια στιγμη που τον εκανα βολτες πανω κατω και του εβαζα και το μπομπιλο να παιζει για να ξεχνιεται, ηρεμισε λιγο αλλα μετα ξεκινησε ενα κλαμα μα τι κλαμα....φοβηθηκα παρα πολυ γιατι οποτε κλαιει ετσι θελει να φαει και του εδινα και δεν ηθελε...πηρα την παιδιατρο τηλ. και μου ειπε οτι μαλλον τον ποναει η κοιλιτσα του και να τον κανω ενα ζεστο μπανιο στην κοιλιτσα! Αν συνεχισει να τον παμε βολτα με το αυτοκινητο γιατι ετσι ηρεμουν και κοιμουνται τα μωρα παντα!

Λοιπον αφου τον καναμε μπανιο δεν ηρεμισε και τον ετοιμασα για να παμε βολτα με το αυτοκινητο! Πηγε ο αντρας μου να το βαλει μπρος για να ζεσταθει για να αναψει το καλοριφερ και μολις τον ακουμπησα στο παρκο για να κουμπωθω κι εγω να φυγουμε,σαν να γλαρωσε....τεσπα για να μην τα πολυλογω ξεγλαρωσε παλι και αρχισε να κλαιει το ιδιο και παραλιγο να μεινει...εβηχε απο το πολυ κλαμα και του εμενε η ανασα! Παιρνω κι εγω τηλ. την μανα μου να τον ξεματιασει ετσι για να δουμε μπας και ηρεμισει! Κοριτσια, εκλαιγε επι μια ωρα σπαραχτικα χωρις να θελει να φαει 4 ωρες που αυτος τρωει σαν λιμασμενος, και μολις τον ξεματιασε η μανα μου ηρεμισε εντελως...μετα απο κανα τεταρτο εφαγε κιολας! Η μανα μου την ωρα που τον ξεματιαζε κοντεψε να μεινει...ζαλιστηκε και της γυριζε το στομαχι...μεχρι την μια το βραδυ τον ξεματιαζε για να του φυγει το ματι εντελως και της μανας μου ο κομπος στο στομαχι δεν εφυγε...θα εσκαγε το παιδι! Τωρα ποιος τον ματιασε? Αφου δεν εχουμε παει και πουθενα...μαλλον μονοι μας τον ματιαζουμε μου φαινεται! Παντως κοριτσια επαθα τετοιο πανικο χθες που εβαλα τα κλαματα δεν κρατηθηκα! Να μην σας τυχει ποτε!

Κατα τ'αλλα μετα το ξεματιασμα βρηκε το κεφι του και αρχισε τα χαμογελα...ελιωνε η μανα...!!!!!

Τωρα κοιμαται αλλα απο το πρωι τρωει κανονικα στην ωρα του και ειναι μια χαρα...δοξα το Θεο!

Χρυσανθακι μου τωρα τον Γεναρη την βαφτιζεται την μπεμπε μπουμπου ή καταλαβα λαθος??? Αν ναι εσεις ξερετε καλυτερα αλλα μικρουλακι δεν ειναι ακομα????Και με τοσο κρυο????

Ιωαννακι μου πλησιαζει ο καιρος που θα κρατας αγκαλια τον παιδαρο σου και θα τον θηλαζεις....θα σε τρελανει!!!!!!

Αναστασακι μου δεν τουμπανιαζει το στηθος σου οταν αδειασει???? Κανε μαλαξεις να βλεπεις ποσο γαλα εχεις μετα απο καθε θηλασμο!

Γιωτουλα μου εκανες αποκλειστικο θηλασμο στο Ιασω??? Αν ναι τοτε εισαι απο τις τυχερες που γεννανε εκει...Φιλια στην μπουμπουδενια!!!!

Ρανια μου εσυ ξερεις καλυτερα καμαρι μου!!!! Αλλα κι εγω το ιδιο θα εκανα...ειδικα που το εζησα κιολας δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!

Λενιω που εισαι μαρηηηηη???? Θα μιλησουμε καμια φορα στο skype???? Oλα καλα?????Τα αντρακια μας καλα??? Φιλακια πολλααααααααα!!!!!!

Ποπακι μου ηθελα να σου γραψω καιρο τωρα! Μην απογοητευεσαι καμαρι μου...κανε οσο μπορεις υπομονη και θα στρωσει η κατασταση! Σε καταλαβαινω εν μερη γιατι χθες εζησα μια κατασταση πολυ ζορικη και τα ειδα ολα...πρεπει να εχεις ψοφησει απο την ψυχολογικη κουραση πανω απ'ολα! Δεν εχω λογια...παντως εμεις με το ξεματιασμα σωθηκαμε χθες...ριξ'τε της κανενα ξεματιασμα που και που!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα τι κανεις? Η μπεμπουλα ζουζουνευει?Χαδακια πολλα!

Νατασαρα μουυυυυυυ???? Κι εγω σ'εχω επιθυμησει πολυ και το γαρδενακι!!! Οταν θα εχω χρονο θα μπω skype...εχε το νου σου!!!!!

Το Μαρακι ξερουμε αν γεννησε???? Λετε να εγραφε και σε κανενα αλλο καφε να μπουμε να δουμε μηπως εχουν γραψει κατι? Παω να ψαξω...

Ξεχασα καμια καλε????????

Καλημερα ζουζουνιτσες! :P Ειστε ολες καλα;

Εβαλα αβαταρ το μπεμπακι μου! :lol: Οσο φαινεται βεβαια..., αλλα για ουτε 5 μηνων μια χαρα ειναι!

Αχ το γλυκο μου!!! Τελεια φωτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...