Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

νατασσακι αυτο κανω!!;);)

ματινακι μου παντα τον παιρνει ο υπνος στο στηθος και δεν μπορω με τιποτα να τον κανω να ανοιξει ξανα το στομα!!!! αυτο με το αυτακι την πατουσα και την μυτουλα το κανω αλλα αυτος σφραγιζει το στομα και μετα απο λιγο ξανα γκρινιαζει για να φαει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σηκωσε τον και κουνα τον απαλα! Θα δεις για ποτε ξυπναει...σιγα σιγα θα το μαθει και θα τρωει καλα πριν τον παρει ο υπνος! Εχε υπομονη...

Τοσο δυνατος ηταν ο σεισμος? Κι εδω ειχε κανει πριν καμια εβδομαδα αλλα εμεις δεν καταλαβαμε τιποτα....στην πολη ταρακουνηθηκανε παρα πολυ!Εμεις παλι καλα που ειμαστε πιο εξω απο την πολη!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου παω να φτιαξω το χταποδακι μου! Εχω τελεια συνταγη για κρασατο χωρις να ειναι κοκκινιστο....με μουσταρδα ειναι τελειο! Καποια στιγμη θα σας στειλω την συνταγη!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!

Σηκωσε τον και κουνα τον απαλα! Θα δεις για ποτε ξυπναει...σιγα σιγα θα το μαθει και θα τρωει καλα πριν τον παρει ο υπνος! Εχε υπομονη...

Τοσο δυνατος ηταν ο σεισμος? Κι εδω ειχε κανει πριν καμια εβδομαδα αλλα εμεις δεν καταλαβαμε τιποτα....στην πολη ταρακουνηθηκανε παρα πολυ!Εμεις παλι καλα που ειμαστε πιο εξω απο την πολη!!!!!!

δεν ηταν δυνατος 3,1 ηταν αλλα το επικεντρο ηταν πολυ κοντα και εγινε περισσοτερο αισθητος και εμεις μενουμε στον 8ο......:oops:

λες να τον κουναω λιγο ε??? τον σηκωνω κιολας και μολις τον βαζω στον ωμο μου τσουπ παλι κοιμαται!! αφου για να ρευτει κανουμε πιο πολυ ωρα απ'οτι για να φαει!!! δεν ξερω τι να κανω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου παω να φτιαξω το χταποδακι μου! Εχω τελεια συνταγη για κρασατο χωρις να ειναι κοκκινιστο....με μουσταρδα ειναι τελειο! Καποια στιγμη θα σας στειλω την συνταγη!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!

φιλακια ματινακι μου!! και καλο μαγειρεμα! εννοειτε πως θα μας την δωσεις την συνταγη!!!!!

αααααααα και δεν σου ειπα! οι κουραμπιεδες τελειοι ετσι????!!! και σημαδιακοι! μετα πηγα και γεννησα! χαχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kαλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Αναστασάκι δεν έχω λόγια για τον μπέμπαρο!!!Είναι μία γλύκα!!!

Τρομερός ο σεισμός εχθές ε? Κι αυτό που σου είπα στο φεις ισχύει..ψηλά κουνάει πιο πολύ και εμείς στον 5ο είμαστε και τα είδα όλα μιλάμε..α άντρας μου βέβαια κοιμόταν του καλού καιρού και η μικρή το ίδιο αλλά εγώ μετά άναψα την τηλεόραση και δεν ξανακοιμήθηκα από την τρομάρα μου!!!μπρρρρρρρρρ

Κοριτσάκια μου τί να πώ η κάθεμία έχει την άποψη της..προσωπικά δεν συμφωνώ με το rooming in γιατί θεωρώ ότι εκείνες οι 3 μέρες είναι για να συνέλθει λίγο η γυναίκα και πάντα έχει να κάνει με τον τοκετό..δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να το κάνουν και πολλές φορές καταπιέζονται με την έννοια παρ'όλο που δεν έχουνε δυνάμεις το κάνουνε απλά γιατί ''πρέπει''και περισσότερο κακό κάνουνε παρά καλό..τες πα ότι νομίζει και μπορεί η κάθεμία...δεν θα τα χαλάσουμε κι όλας την γνώμη μας λέμε..και τις εμπειρίες μας...

Ματινάκι μου καλημέρα σε πεθύμησα άντε να τα πούμε λίγο στο skype!!!!Τί κάνει το μανάρι μας είναι καλά!!!!Το τρώει όλο το φαί του ε??χαχαχχαχαχ Να μου τον δώσεις πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!

Ελινίτσα πεταλουδίτσα καλημερούδια!!!!Τί κάνεις μικρή μου όλα καλά!!!!???Τί κάνει η ζουζουνιάρα σου?????Καισαρική τελικά ε???Όπως θέλεις και νιώθεις καλύτερα λενάκι!!!Επέμβαση με επέμβαση διαφέρει μπορεί να είσαι από τις τυχερές και να συνέλθεις γρήγορα και να μπορέσεις να θηλάσεις την μικούλα σου όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!((((((()))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Αναστασάκι δεν έχω λόγια για τον μπέμπαρο!!!Είναι μία γλύκα!!!

Τρομερός ο σεισμός εχθές ε? Κι αυτό που σου είπα στο φεις ισχύει..ψηλά κουνάει πιο πολύ και εμείς στον 5ο είμαστε και τα είδα όλα μιλάμε..α άντρας μου βέβαια κοιμόταν του καλού καιρού και η μικρή το ίδιο αλλά εγώ μετά άναψα την τηλεόραση και δεν ξανακοιμήθηκα από την τρομάρα μου!!!μπρρρρρρρρρ

Κοριτσάκια μου τί να πώ η κάθεμία έχει την άποψη της..προσωπικά δεν συμφωνώ με το rooming in γιατί θεωρώ ότι εκείνες οι 3 μέρες είναι για να συνέλθει λίγο η γυναίκα και πάντα έχει να κάνει με τον τοκετό..δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να το κάνουν και πολλές φορές καταπιέζονται με την έννοια παρ'όλο που δεν έχουνε δυνάμεις το κάνουνε απλά γιατί ''πρέπει''και περισσότερο κακό κάνουνε παρά καλό..τες πα ότι νομίζει και μπορεί η κάθεμία...δεν θα τα χαλάσουμε κι όλας την γνώμη μας λέμε..και τις εμπειρίες μας...

Ματινάκι μου καλημέρα σε πεθύμησα άντε να τα πούμε λίγο στο skype!!!!Τί κάνει το μανάρι μας είναι καλά!!!!Το τρώει όλο το φαί του ε??χαχαχχαχαχ Να μου τον δώσεις πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!

Ελινίτσα πεταλουδίτσα καλημερούδια!!!!Τί κάνεις μικρή μου όλα καλά!!!!???Τί κάνει η ζουζουνιάρα σου?????Καισαρική τελικά ε???Όπως θέλεις και νιώθεις καλύτερα λενάκι!!!Επέμβαση με επέμβαση διαφέρει μπορεί να είσαι από τις τυχερές και να συνέλθεις γρήγορα και να μπορέσεις να θηλάσεις την μικούλα σου όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!((((((()))))))

νατασσακι μου εχω ανοιξα τηλεοραση και πουθενα δεν ελεγε για τον σεισμο! στις 07.00 αναφερθηκε ο παπαδακης επι τροχαδιν!!!! φοβομουν εγω για μετασεισμο!!! οντως ψηλα κουναει και το ενιωσα 1η φορα!!! ειμαστε και στον 8ο! και ελεγα στον αντρα μου κλαιγοντας οτι θελω να φυγουμε απο εδω. (αν ακι ειναι δικο μας!) τρομαξα παντως παρααα πολυ!! αν με δεις τωρα σαν φαντασμα ειμαι!!! ματια ξενυχτισμενα και πρισμενα απο το κλαμα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!!τι μου κανετε?εγω πλεον ειμαι ενα πτωμα απο τη δουλεια και εχω βαρυνει πολυ....εχει πολυ δουλεια και επρεπε να τη βγαλω για να φυγω αυριο....ειναι η τελευταια μερα και μετα θα παω για μαθημα τοκετου στη μαια μου στο ιατρειο!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....τεσπα....

ματινακι μου συμφωνω με οσα λες...και το παιδακι μου διπλα μου θα το εχω!!!χχιχιχιχιχι...και μονο στη σκεψη οτι θα κοιμαται χωρις τη μανουλα του τρελλαινομαι!!!!

ιωαννακι μου τι κανει ο μπεμπουλινος ?ποτε εχεις γιατρο?

αναστασακι μουουουυουουουυ.....ειναι θεοςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!το καμαρι μου!!!

και παλι να σας ζησει...

αχχχχχ θελει υπομονη ο θηλασμος...τι να πω????δεν εχω ακομα την εμπειρια για να σε βοηθησω!!!κοντοζυγωνει ομως και τοτε θα με βοηθας εσυ!!!!!ναι????

ελενακι μου τι κανει η ζουζουνιτσα σου?χαδακια στη κοιλιτσα σου...

λενιω μου και νατασσακι μου μακια πολλααααααααααααααααααααααααααα........

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλησπερα κοριτσακια μου!!!τι μου κανετε?εγω πλεον ειμαι ενα πτωμα απο τη δουλεια και εχω βαρυνει πολυ....εχει πολυ δουλεια και επρεπε να τη βγαλω για να φυγω αυριο....ειναι η τελευταια μερα και μετα θα παω για μαθημα τοκετου στη μαια μου στο ιατρειο!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....τεσπα....

ματινακι μου συμφωνω με οσα λες...και το παιδακι μου διπλα μου θα το εχω!!!χχιχιχιχιχι...και μονο στη σκεψη οτι θα κοιμαται χωρις τη μανουλα του τρελλαινομαι!!!!

ιωαννακι μου τι κανει ο μπεμπουλινος ?ποτε εχεις γιατρο?

αναστασακι μουουουυουουουυ.....ειναι θεοςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!το καμαρι μου!!!

και παλι να σας ζησει...

αχχχχχ θελει υπομονη ο θηλασμος...τι να πω????δεν εχω ακομα την εμπειρια για να σε βοηθησω!!!κοντοζυγωνει ομως και τοτε θα με βοηθας εσυ!!!!!ναι????

ελενακι μου τι κανει η ζουζουνιτσα σου?χαδακια στη κοιλιτσα σου...

λενιω μου και νατασσακι μου μακια πολλααααααααααααααααααααααααααα........

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

ρανιακι !!! αυριο η τελευταια μερα στη δουλεια ε??? αντε να ξεκουραστεις κοριτσαρα μου!!! να κανεις μαθηματα ειναι τελεια!!!! και οι αναπνοες θα σε βοηθησουν πολυ!! εμενα οσες ωρες πονουσα με βοηθησαν πολυ!!!!

τελικα αποφασισες να το εχεις κοντα σου το νινι ε???:D:D:D:D

οσο για τον θηλασμο οντως θα μαθουμε τα κουμπια τους που θα παει!!:rolleyes::rolleyes:

αυριο το μεσσημερακι θα ερθει ο παιδιατρος μας! για να δουμε τι θα μας πει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιακι !!! αυριο η τελευταια μερα στη δουλεια ε??? αντε να ξεκουραστεις κοριτσαρα μου!!! να κανεις μαθηματα ειναι τελεια!!!! και οι αναπνοες θα σε βοηθησουν πολυ!! εμενα οσες ωρες πονουσα με βοηθησαν πολυ!!!!

τελικα αποφασισες να το εχεις κοντα σου το νινι ε???:D:D:D:D

οσο για τον θηλασμο οντως θα μαθουμε τα κουμπια τους που θα παει!!:rolleyes::rolleyes:

αυριο το μεσσημερακι θα ερθει ο παιδιατρος μας! για να δουμε τι θα μας πει!!!

απο τη μια μου κακοφαινεται που σταματαω αλλα απο την αλλη δεν αντεχω αλλο!!!βαρυναααααα.....

πρωτη φορα θα σας δει ο παιδιατρος?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τι κάνετε; Ράνια μου σταματάς; Επιτέλους! Σε καταλαβαίνω πόσο θα βάρυνες γιατί κι εγώ μία από τα ίδια! Την Τετάρτη στις 18 έχω γιατρό τώρα!

Αναστασάκι μου όμορφο σου έγραψα και στο φέις! Τι κουκλάκι είναι αυτό; Και πάλι να σας ζήσει και να είναι καλότυχο το μανάρι μου! Θα τα βρούμε τα κουμπιά τους μωρέ ειδικά στο θηλασμό! Θέλει πολύ υπομονή κι εσείς οι πιο έμπειρες μανούλες όπως λέει και η Ράνια μας θα μας βοηθάτε! Ναι;;;;););););););););)

Διαφημίσεις

αχχαχααχαχαχαχαχαχα

κοριτσαρες παω για ξαπλα λιγακι και μετα να σηκωθω να φτιαξω το φαγακι μου....

θα ξαναμπω μετα!!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααα

γεια σας κοριτσακια! δεν προλαβα να μπω καθολου, γιορταζε η πεθερα κ ο πεθερος μου κ η μια απο τις διδυμες ανηψιες και ημασταν ολο επισκεψεις κ τραπεζια!, ξεστολισαμε κιολας και καθαρισα κ γενικως τα επαιξα!

για το rooming in καλο θα ηταν να γινει οταν ειναι σε μονοκλινο, εγω γεννησα σε τρικλινο και ειχε τοσο κοσμο, παροτι ελεγα να βγουν εξω να μην εχει πανω απο 2 ατομα καθε κοπελα, τιποτα αυτοι! και 15 ατομα μεσα στον θαλαμο, ταιζα το παιδι κ το εστελνα πισω, μεσα στα μικροβια θα το εχω? το ειχα ολη μερα, μεχρι το απογευμα, ερχοτουσαν να το παρουν και τους ελεγα αφηστε το, οταν εμπαινε κοσμος φωναζα κ το περναν. οσες φορες το ζηταγα μου το φερναν κ δεν ειχα κανενα παραπονο. γεννησα στο ιασω.

ποπακι βλεπω ταλαιπωρησε, προσπαθησε ( ξερω εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε!) να της βαλεις ενα στοιχειωδες προγραμμα και απασχολισε την με παιχνιδια, αφηνε την στην κουνια χωρις να κοιμαται και κατσε μαζι της να παιξετε. κανε της μασαζακι και αν της αρεσει το μπανιο καντην και 2 φορες την ημερα να της περναει η ωρα. μερικες φορες τα παιδια κλαινε γιατι βαριουνται! οσο για την αλλεργια καπου που διαβασα, για να κανει αλλεργια το μωρο στο γαλα πρεπει να βγαλει αιμα στα κακα της. εκανε η δικη μου και πινουμε αντιαλλεργικο γαλα, αλλα το κανει μονο οταν πινει ξενο γαλα κ οχι με μητρικο. αν δεν της αρεσει το ξενο, αλλαζε γαλατα μεχρι να βρεις αυτο που της αρεσει. και κατι αλλο πολυ σημαντικο που μας ειπε η παιδιατρος, οταν το μωρο καταλαβαινει οτι σε πιανει πανικος κλαιει περισσοτερο, προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο γινεται, τα ξενυχτια δεν αντεχονται, το καταλαβαινω, αλλα λενε δεν πρεπει να σου παρουν τον αερα!

κοριτσακια μου σας φιλω γλυκα, ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να γραψω για την καθε μια σας ξεχωριστα!

αναστασακι μου ο θηλασμος θελει υπομονη, η θα τον θηλαζεις 15' απο την μια κ 15 απο την αλλη η ενα στηθος την φορα, θα βρεις το κουμπι του, το μονο σιγουρο, αλλα κ αν δεν τα καταφερεις μην εχεις τυψεις η προσπαθεια μετραει, εγω θηλασα μονο 40 μερες κ ειχα τρελλες τυψεις, αλλα το γαλα δεν εφτανε κ το μωρο πειναγε!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

αλεξια καλως ηρθες!

απο τη μια μου κακοφαινεται που σταματαω αλλα απο την αλλη δεν αντεχω αλλο!!!βαρυναααααα.....

πρωτη φορα θα σας δει ο παιδιατρος?

ναι μετα την κλινικη πρωτη φορα! θα ειναι ο ιδιος που ηταν κ στη γεννα!:D

γεια σας κοριτσακια! δεν προλαβα να μπω καθολου, γιορταζε η πεθερα κ ο πεθερος μου κ η μια απο τις διδυμες ανηψιες και ημασταν ολο επισκεψεις κ τραπεζια!, ξεστολισαμε κιολας και καθαρισα κ γενικως τα επαιξα!

για το rooming in καλο θα ηταν να γινει οταν ειναι σε μονοκλινο, εγω γεννησα σε τρικλινο και ειχε τοσο κοσμο, παροτι ελεγα να βγουν εξω να μην εχει πανω απο 2 ατομα καθε κοπελα, τιποτα αυτοι! και 15 ατομα μεσα στον θαλαμο, ταιζα το παιδι κ το εστελνα πισω, μεσα στα μικροβια θα το εχω? το ειχα ολη μερα, μεχρι το απογευμα, ερχοτουσαν να το παρουν και τους ελεγα αφηστε το, οταν εμπαινε κοσμος φωναζα κ το περναν. οσες φορες το ζηταγα μου το φερναν κ δεν ειχα κανενα παραπονο. γεννησα στο ιασω.

ποπακι βλεπω ταλαιπωρησε, προσπαθησε ( ξερω εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε!) να της βαλεις ενα στοιχειωδες προγραμμα και απασχολισε την με παιχνιδια, αφηνε την στην κουνια χωρις να κοιμαται και κατσε μαζι της να παιξετε. κανε της μασαζακι και αν της αρεσει το μπανιο καντην και 2 φορες την ημερα να της περναει η ωρα. μερικες φορες τα παιδια κλαινε γιατι βαριουνται! οσο για την αλλεργια καπου που διαβασα, για να κανει αλλεργια το μωρο στο γαλα πρεπει να βγαλει αιμα στα κακα της. εκανε η δικη μου και πινουμε αντιαλλεργικο γαλα, αλλα το κανει μονο οταν πινει ξενο γαλα κ οχι με μητρικο. αν δεν της αρεσει το ξενο, αλλαζε γαλατα μεχρι να βρεις αυτο που της αρεσει. και κατι αλλο πολυ σημαντικο που μας ειπε η παιδιατρος, οταν το μωρο καταλαβαινει οτι σε πιανει πανικος κλαιει περισσοτερο, προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο γινεται, τα ξενυχτια δεν αντεχονται, το καταλαβαινω, αλλα λενε δεν πρεπει να σου παρουν τον αερα!

κοριτσακια μου σας φιλω γλυκα, ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να γραψω για την καθε μια σας ξεχωριστα!

αναστασακι μου ο θηλασμος θελει υπομονη, η θα τον θηλαζεις 15' απο την μια κ 15 απο την αλλη η ενα στηθος την φορα, θα βρεις το κουμπι του, το μονο σιγουρο, αλλα κ αν δεν τα καταφερεις μην εχεις τυψεις η προσπαθεια μετραει, εγω θηλασα μονο 40 μερες κ ειχα τρελλες τυψεις, αλλα το γαλα δεν εφτανε κ το μωρο πειναγε!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

αλεξια καλως ηρθες!

γιωτακι μου κ εγω αυτο φοβααι μηπως δεν εχω αρκετο γαλα. αλλα οπως ειπες κανουμς οτι μπορουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι μου πως καταλαβες οτι δεν φτανει το γαλα??????

Αναστασάκι μου μην αγχώνεσαι για το γάλα! Όσο τραβάει το μωρό γάλα από το στήθος τόσο πιο πολύ κατεβαίνει! Φαντάσου το στήθος σου σαν εργοστάσιο!!! Υπακούει στο νόμο της αγοράς και της ζήτησης! Όσο αδειάζει τόσο θα γεμίζει!

Αναστασάκι μου μην αγχώνεσαι για το γάλα! Όσο τραβάει το μωρό γάλα από το στήθος τόσο πιο πολύ κατεβαίνει! Φαντάσου το στήθος σου σαν εργοστάσιο!!! Υπακούει στο νόμο της αγοράς και της ζήτησης! Όσο αδειάζει τόσο θα γεμίζει!

μακαρι!!!!!!! μ'αρεσει τοσο πολυυυυ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...