Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι μου γλυκο, ποσο μου ελειψες, καιρο εχουμε να μιλησουμε!!!!!!!!!!!!!!!

εχει μηχανηματακι η μανουλα μου, ευτυχως, θα το παρω να μετριεμαι!!!!!πανε τα γλυκακια :(, μακαρι να μην συνεχιστει, θα το παρακολουθω!!!!!!

ναι ειχα κουραστει η αληθεια ειναι!!!!!!δεν ξερω τι με ειχε πιασει!!!!!αφου μετα στο σπιτι δεν μιλουσαμε με τον αντρα μου!!!!:rolleyes:

του εχει κολλησει ενα καροτσι, το οποιο δεν ειναι καθολου πρακτικο και ειναι και ακριβο!!!!!απλα του αρεσει το desing τρομαρα του!!!!!το quinny buzz ειναι αν το ξερεις!!!!550,00 εχει και 240,00 επιπλεον αν θελουμε και το καθισματακι αυτοκινητου που ειναι μεχρι 1 ετους....:confused:δεν ξερω......εχω προβληματιστει!!!!του εχει κολλησει!!!!!

ποπακη μουυυυυυυ κ συ μου ελειψες πολυυυ~εχουμε χαθει τελευταια!;);)

εχει η μανουλα σου τι καλα!θα δεις που αν προσεξεις λιγακι δεν θα ανεβει ..αλα θα κατεβει κ θα εισαι μια χαρα!

δεν τη ξερω αυτη την εταιρια,,πρεπει να ειναι ομορφο για να κοστιζει τοσο αλα σιγουρα πρεπει να παρετε κατι ππου να σε βολευει !κρεβατακια ειδατε?

οπου να ναι θα ειναι ετοιμο το δωματιο της πριγκιπισσας σου κ το μονο που θα λειπει εκει μεσα θα ειναι η ζουζουνα σου που συντομα ερχεται!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα αναστασακι, πως εισαι?ολα καλα?

καλημέρα ποπάκι μου! μια χαρά! απλώς κολάει και αργει να φορτώσει η σελίδα.... εσύ πως είσαι σήμερα??? διάβασα πως ταλαιπωρήθηκες λίγο με την εξέταση!!! πέρασε γλυκιά μου! πρόσεχε λίγο τώρα τα γλυκά!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυ!εισαι καλα /?τι κανει το σπορακι μας?;);)

Ελενούκο καλημέρα!!!! Ελπίζω να είναι καλά!!! το αγοράκι μας τι κάνει κλωτσάει????????:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ελενούκο καλημέρα!!!! Ελπίζω να είναι καλά!!! το αγοράκι μας τι κάνει κλωτσάει????????:tongue::tongue:

καλα θα ειναι αγαπουλα μου;)ποτε ξαναπας στη γιατρο σου?

ναι ναι ξεκηνησε να με κλωτσαει πιο εντονα το ζουζουνι μου!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????

Ποπακι μου ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε????? Ετσι ειναι αυτη η εξεταση πρεπει να εχεις υπομονη....βγηκε λιγο ανεβασμενο αλλα θα προσεχεις απο δω και περα ναι?????Χαδακια στην νεραιδουλα σου!!!!

Λενιω μου τι κανεις???? Τα αγορακια σου καλα??????Να τους δωσεις πολλα χαδια και φιλια!!!!!!!

Αναστασακι μου τι κανεις φρεσκοεγκυουλι?????Πως νιωθεις???Εχεις ναυτιες ή τιποτα τετοιο??????

Ρανιακι μου εχουμε χαθει τελειως!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν?

Εγω κοριτσακια μπηκα να σας πω μια καλημερα και να ετοιμαστω μετα να κατεβω τραπεζα να πληρωσω την ασφαλεια του αυτοκινητου! Θα παω και λιγο σουπερ....ευτυχως φαγητο εχω απο προχθες κοτοπουλακι κοκκινιστο και μου εχει φυγει αυτο το αγχος για σημερα!!!!

ποπακη μουυυυυυυ κ συ μου ελειψες πολυυυ~εχουμε χαθει τελευταια!;);)

εχει η μανουλα σου τι καλα!θα δεις που αν προσεξεις λιγακι δεν θα ανεβει ..αλα θα κατεβει κ θα εισαι μια χαρα!

δεν τη ξερω αυτη την εταιρια,,πρεπει να ειναι ομορφο για να κοστιζει τοσο αλα σιγουρα πρεπει να παρετε κατι ππου να σε βολευει !κρεβατακια ειδατε?

οπου να ναι θα ειναι ετοιμο το δωματιο της πριγκιπισσας σου κ το μονο που θα λειπει εκει μεσα θα ειναι η ζουζουνα σου που συντομα ερχεται!:D:D

ειδαμε και κρεβατακια πολλα αλλα εμενα μου αρεσει ενα που ειδα στην "ηρα"....θα δουμε τωρα, ειανι ασπρο και εχει σχεδιο ενα φοινικα, ειναι ουδετερο, δεν εχει ροζ, ισως παρω ροζ προικουλα για να δειξει κοριτσιστικο, εχω και λαχανι το δωματιο και τα επιπλακια που εχω μεσα και θα αφησω μερικα ειναι μπαμπου πρασσινο....:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ποπακι μου ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε????? Ετσι ειναι αυτη η εξεταση πρεπει να εχεις υπομονη....βγηκε λιγο ανεβασμενο αλλα θα προσεχεις απο δω και περα ναι?????Χαδακια στην νεραιδουλα σου!!!!

Λενιω μου τι κανεις???? Τα αγορακια σου καλα??????Να τους δωσεις πολλα χαδια και φιλια!!!!!!!

Αναστασακι μου τι κανεις φρεσκοεγκυουλι?????Πως νιωθεις???Εχεις ναυτιες ή τιποτα τετοιο??????

Εγω κοριτσακια μπηκα να σας πω μια καλημερα και να ετοιμαστω μετα να κατεβω τραπεζα να πληρωσω την ασφαλεια του αυτοκινητου! Θα παω και λιγο σουπερ....ευτυχως φαγητο εχω απο προχθες κοτοπουλακι κοκκινιστο και μου εχει φυγει αυτο το αγχος για σημερα!!!!

καλημερουδιαα Ματινακι μουυυυ?τι κανεις συναδελφισσα?πως εισαι?πως αισθανεσαι?

τα αγορακια μου καλα..ο μεγαλος κοιταει παιδικα κ ο μικρουλης κλωτσαει τη μανουλα!

εγω σημερα θα κανω κοτοσουπα!

παλι τρεχαματα εχεις ε Ματινακι μου..τι να κανεις?να προσεχεις αγαπουλα μου..φιλακια πολλααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ποπάκι μου! μια χαρά! απλώς κολάει και αργει να φορτώσει η σελίδα.... εσύ πως είσαι σήμερα??? διάβασα πως ταλαιπωρήθηκες λίγο με την εξέταση!!! πέρασε γλυκιά μου! πρόσεχε λίγο τώρα τα γλυκά!!!:(

ταλαιπωρηθηκα λιγο αλλα ενταξει θα προσεξω και πιστευω ολα να πανε καλα!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλα θα ειναι αγαπουλα μου;)ποτε ξαναπας στη γιατρο σου?

ναι ναι ξεκηνησε να με κλωτσαει πιο εντονα το ζουζουνι μου!:tongue:

μου έκλεισε για 2/6!! δεν είναι λίγο αργά??

τελικά να αλλάξω το τικεράκι μου? μου είπε πως εχθές έκλεισα 1 μήνα...:confused::confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειδαμε και κρεβατακια πολλα αλλα εμενα μου αρεσει ενα που ειδα στην "ηρα"....θα δουμε τωρα, ειανι ασπρο και εχει σχεδιο ενα φοινικα, ειναι ουδετερο, δεν εχει ροζ, ισως παρω ροζ προικουλα για να δειξει κοριτσιστικο, εχω και λαχανι το δωματιο και τα επιπλακια που εχω μεσα και θα αφησω μερικα ειναι μπαμπου πρασσινο....:rolleyes:

ναι ποπακη μου θα γινει πολυ γλυκο το δωματιο τη ς μικρουλας σου!θα γινει πολυ ομορφος συνδυασμος με το ροζακι!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ματινακι μου!!!!!!!!!!ναι θα προσεξω τωρα!!!!!!!

εχεις δουλιτσες εξωτερικες ε?ωραιο το κοτοπουλακι!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!δωσε κι εσυ χαδακι στον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μου έκλεισε για 2/6!! δεν είναι λίγο αργά??

τελικά να αλλάξω το τικεράκι μου? μου είπε πως εχθές έκλεισα 1 μήνα...:confused::confused::confused::confused:

οχι ΑνΑΣΤΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειναι!απλα δεν σου περνανε οι μερες τωρα!αλα πιστευω πως ειναι μια χαρα!θα εχει μεγαλωσει κ πιο πολυ!;);)

δηλαδη χθες εκλεισες 4 βδομαδες?

κοιτα στην αρχη ειναι κ λιγο μπερδεμενα μετα που θα ξαναπας θα ειναι πιο σιγουρο κ ισως να ειναι μεγαλυτερο οπως σε μενα κ το Ματινακι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...