Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μακάρι όλα να σου πάνε εύκολα και καλά ρανιάκι μου και να καταφέρεις να μπορείς να έχεις δίπλα σου το μπεμπάκι σου αν και σε τρίκλινο προσωπικά θα το φοβόμουνα εκτός κι αν και οι άλλες κοπέλες έχουνε δίπλα τα μπεμπάκια τους...ρώτα μήπως ισχύει κάτι τέτοιο..δηλάδή να έχουνε δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα για γυναίκες με rooming in...:rolleyes:

μακαρι νατασσακι μου...αλλα και να ποναω θα εχω βοηθεια τη μαμα μου!!υπαρχουν δωματια τρικλινα με rooming in και τρικλινα χωρις....

αλλα ετσι οπως το εγραψα πιο κατω που να καταλαβεις!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην κλινική που γέννησα στην θεσσαλονίκη(γενική κλινική) ήταν όλες μα όλες οι κοπέλες μία και μία...κάθε πέντε λεπτά χωρίς υπερβολή τις φώναζα να με βοηθήσουνε με το στήθος και το μωρό(να κρατήσει το μωρό την θηλή καλά)και ήταν εκεί με υπομονή να με βοηθήσουνε...μπράβο πραγματικά σε όλες τις κοπέλες...δεν ρώτησα βέβαια ποτέ τί το ταίζουνε και αν το ταίζουνε ξένο γάλα ή χαμομήλι..αυτό που ξέρω είναι ότι το μωρό μου θήλασε χωρίς πρόβλημα και χαμομήλι (κιντερτε) δεν ήπιε ποτέ στην ζωή του...:D Μάλλον ήμουνα από τις τυχερές και έπεσα σε καλή κλινική και μαίες..ίσως και τα πράγματα να άλλαξαν τώρα τί να πώ...:rolleyes:Όντως είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις κάτι για το παιδί σου και η οποιαδήποτε να κάνει ότι γουστάρει..:mad:

πραγματικα επεσες σε πολυ καλες κοπελες....ΜΠΡΑΒΟ τους!!!

επισης να ξερεις οτι παιρνουν ποσοστα απο το ξενο γαλα....περα απο την αγνοια που εχουν...αλλα ας μη συγχηστωωωωωωωωωωωωωω...

αχαχααχαχαχααχαχαχαχ:lol:

Καλημέρα Νατάσα μου! Με όλη την αγάπη μου θα σου πω πως γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ στα μαιευτήρια εναντίον του θηλασμού! Το είδα πρόσφατα που γέννησε μία ξαδέρφη του άντρα μου! Στις πρώτες 24 ώρες η γυναίκα είχε μόνο πρωτόγαλα φυσικά και έβαζε τη μικρή στο στήθος και έπαιρνε φυσικά μόνο αυτό! Έρχεται η μαία και της λέει: " Δεν χορταίνει με το δικό σου το γάλα γιατί ακόμη δεν έχεις! Θες να της δώσουμε ξένο για να είσαι σίγουρη πως έχει χορτάσει;" Φυσικά η μάνα του παιδιού είπε ναι, γιατί την εκβιάσανε ψυχολογικά! Ποιά μάνα θέλει το παιδί της νηστικό; Στα λέω αυτά γιατί στο βιβλίο του ο Παπαβάντσης για το θηλασμό λέει πως ένα φυσιολογικό νεογέννητο τις πρώτες 3 - 4 μέρες της ζωής του είναι υπέρ - χορτάτο με το πρωτόγαλα και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο! 'Αλλωστε ένα φυσιολογικό νεογέννητο ζητάει ποιότητα και όχι ποσότητα! Γι'αυτό εγώ τουλάχιστον είμαι κατά του ξένου γάλακτος, εκτός κι αν υπάρχει πραγματική ανάκη! Ο θηλασμός είναι δώρο από τη φύση και αν αφήσουμε τις μαίες να κάνουν ότι θέλουν με τα δικά μας παιδιά είναι σαν να παραδινόμαστε αμαχητί!!!

Καλημέρα Ιωαννάκι μου!Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες με το πρωτόγαλα...θυμάμαι την ξενούλα μου την πρώτη φορά την έβαλα 3 λεπτά στο ένα στήθος και 3 στο άλλο και τέλος αυτό ήτανε και το μωράκι μου ήτανε μία χαρά...ούτε εγώ συμφωνώ για το ξένο γάλα και ποτέ δεν έδωσα στο παιδί μου δεν είπα κάτι τέτοιο :rolleyes:και βρε Ιωαννάκι δεν είναι όλες οι μαίες μέγαιρες...έχει και καλές κοπέλες ευσυνείδητες..μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

εδω τα πραγματα τα εχουν παρεξηγησει λιγακι με το θεμα του θηλασμου....δεν το σεβονται καθολου γιατι εχουν αγνοια μαλλον περι του θεματος μαλλον ή κοιτουν τη παρτυ τους...να τελειωνουν τη βαρδυα τους...τα μπουκωνουν με χαμομηλι για να μην κλαιν!!!

υπαρχουν βεβαια και οι καλοι ανθρωποι....το εχω δει κι αυτο ευτυχως σε φιλη μου....ηταν τυχερη!!!!

εγω βασικα εκνευριζομαι παρα πολυ οταν εχω επιλεξει κατι για το παιδι μου και βρισκομαι μπροστα σε ντουβαρια που δεν το σεβονται....:mad:

Συμφωνώ Ράνια μου! Το έχω δει κι εγώ σε φίλες και γνωστές! Δεν σέβονται καθόλου την επιθυμία σου να θηλάσεις! Τα μπουκώνουν για να είναι ήσυχες! Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά ποιός σου εγγυάται πως θα πέσεις σε μία από αυτές; Και το παράδειγμα που έφερα πριν αφορά το ΙΑΣΩ Λάρισας! Ψυχολογικό εκβιασμό καθαρά στη μάνα! Δεν χορταίνει είπε η μαία! Τι λες μαρή μου ήρθε να της πώ; Σπούδασες κιόλας ηλήθια! Αλλά ο καθένας κουμάντο κάνει στο δικό του παιδί! Τι να πεις; Στο δικό μου; Μακελειό θα γίνει έτσι και μου πει καμία τέτοιο πράγμα!

Καλημέρα Ιωαννάκι μου!Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες με το πρωτόγαλα...θυμάμαι την ξενούλα μου την πρώτη φορά την έβαλα 3 λεπτά στο ένα στήθος και 3 στο άλλο και τέλος αυτό ήτανε και το μωράκι μου ήτανε μία χαρά...ούτε εγώ συμφωνώ για το ξένο γάλα και ποτέ δεν έδωσα στο παιδί μου δεν είπα κάτι τέτοιο :rolleyes:και βρε Ιωαννάκι δεν είναι όλες οι μαίες μέγαιρες...έχει και καλές κοπέλες ευσυνείδητες..μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι...

αχχχχχχχχχχ....τι κανει το γαρδενακι μας???????????????????:lol:

Διαφημίσεις

Συμφωνώ Ράνια μου! Το έχω δει κι εγώ σε φίλες και γνωστές! Δεν σέβονται καθόλου την επιθυμία σου να θηλάσεις! Τα μπουκώνουν για να είναι ήσυχες! Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά ποιός σου εγγυάται πως θα πέσεις σε μία από αυτές; Και το παράδειγμα που έφερα πριν αφορά το ΙΑΣΩ Λάρισας! Ψυχολογικό εκβιασμό καθαρά στη μάνα! Δεν χορταίνει είπε η μαία! Τι λες μαρή μου ήρθε να της πώ; Σπούδασες κιόλας ηλήθια! Αλλά ο καθένας κουμάντο κάνει στο δικό του παιδί! Τι να πεις; Στο δικό κου; Μακελειό θα γίνει έτσι και μου πει καμία τέτοιο πράγμα!

χαχααχαχαχαχαχαχ....συμφωνω:lol:

αλλα κι εσυ ρε φιλεναδα μη πας ετοιμη για καβγα ναι????δε θα απολαυσεις και τις μερες αυτες!!!!

με το γαντι θελουν αυτες!!!!!

αγαπουλαααα???? τη κουκουλααααααα...

ασχετοοοοοοοοοοοοοο....

αχχχχχχχχχχ....τι κανει το γαρδενακι μας???????????????????:lol:

χαχαχαχαχαχ καλά είναι το μαναρά κι μου μωρέ!!!Εδώ σκαρφαλώνει πάνω μου όλη την ώρα χαχαχαχαχα είμαστε και αυτοκόλλητες 24 ώρες το 24 ωρο μαζί!!!χαχαχαχαχαχαχ

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Αχ βρε Νατάσα μου τις φοβάμαι να σου πω την αλήθεια! Την αδερφή μου δεν την βοηθήσανε καθόλου! Της πήγανε το μωρό για θηλασμό μετά από 48 ώρες! Φυσικά το γάλα πέτρωσε και ήθελε άρμεγμα με αποτέλεσμα η αδερφή μου να έχει χάλια ψυχολογία, πόνο υπερβολικό και φυσικά ανέβασε και πυρετό! Δεν άντεχε το άρμεγμα και ζήτησε ξένο! Βγαίνανε από τη θηλή της πετραδάκια άσπρα! Φρικτό το θέαμα! Γι' αυτό είμαι απόλυτη στο θηλασμό, γιατί το μωρό έχει να κάνει και με ένα σωρό μαίες και σίγουρα δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε καλό άνθρωπο! Πάντως είσαι πολύ τυχερή που έπεσες σε καλές κοπέλες! Μπράβο σου!

χαχααχαχαχαχαχαχ....συμφωνω:lol:

αλλα κι εσυ ρε φιλεναδα μη πας ετοιμη για καβγα ναι????δε θα απολαυσεις και τις μερες αυτες!!!!

με το γαντι θελουν αυτες!!!!!

αγαπουλαααα???? τη κουκουλααααααα...

ασχετοοοοοοοοοοοοοο....

Ναι ρε εκεί πας όπως στην εφορία! Μαλώνεις με εφοριακό; ΠΟΤΕ!!!!! Σφάζεις με το γάντι!!! Χαχαχαχα!!!

Ναι ρε εκεί πας όπως στην εφορία! Μαλώνεις με εφοριακό; ΠΟΤΕ!!!!! Σφάζεις με το γάντι!!! Χαχαχαχα!!!

αχχαχααχαχαχαχαχαχα

κοριτσαρες παω για ξαπλα λιγακι και μετα να σηκωθω να φτιαξω το φαγακι μου....

θα ξαναμπω μετα!!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Καλημερα, κοριτσαρες! :D Μολις σηκωθηκα...:confused:

Ρανιακι μου, ναι στο Πεα και αφου μου λετε οτι εχει και καλες τιμες.. σιγουρα εκει! Σκεφτομαι και σοβαρα και το rooming in... Απλα εχουμε μια απορια σχετικα με αυτο. Εχεις το μωρο συνεχεια μαζι σου σωστα; Οταν ομως εχει επισκεπτηριο και ασε που στο μονοκλινο εχει επισκεπτηριο χωρις χρονικους περιορισμους, δεν ειναι αυτο επικυνδινο για το μωρο να ερχεται σε επαφη με κοσμο οποτε ερχεται καποιος; Το Αναστασακι που το εζησε προσγατα αν ξερει ή οποιο αλλο κοριτσακι ας μου πει! :rolleyes:

Υπομονη με τον υπνο Ρανια μου.... Ειναι λογικο να ζοριζεσαι!

Καλημερα σε ολες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσια εγω οσο αφορα το rooming in, δεν το επελεξα μονο για τν θηλασμο αλλα και για να εχω το μωρο μαζι μου! δεν θα μπορουσα να το ακουω να σπαραζει εκει μεσ στον θαλαμο!! οχι οτι οι μαιες ειναι αναισθητες! αλλα δεν μπορουν να φροντιζουν τοσα μωρα ταυτοχρονα! τα ταιζουν , τα αλλαζουν και τελος!! ακουγα τα αλλα μωρακια να κλαινε και πονουσε η καρδια μου! :rolleyes::rolleyes:

και αν επιλεξεις rooming in δεν παει να πει οτι δεν μπορεις να το δινεις για να ξεκουραζεσαι.. βλέπεις και κανεις. εγω παντως ειμαι υπερρρρρρρρρ ευχαριστημενη απο την κλινικη και τις μαιες γενικοτερα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τελευταια στιγμη τι εννοεις; Ενω σε παρακολουθουσε αλλος γιατρος, γεννησες με αλλον; Αν εννοεις αυτο, δεν το εχω ξανακουσει. Εμεις παντως απο την αρχη τον ρωτησαμε που ξεγενναει. Ποσα περιπου παιρνει δεν τον ρωτησα, αλλα ξερω γιατι γεννησε και μια φιλη σ'αυτον. Και οσον αφορα τους ιδιωτικους γιατρους, οι περισσοτεροι ξεγεννανε σε πανω απο 1 κλινικες κι ετσι μπορεις να επιλεξεις. Τελοσπαντων, δεν μπορεις φυσικα να μυρισεις τα νυχια σου, αλλα και το να επιλεγαμε μονοι μας κλινικη θα ηταν καπως κουλο να το κανουμε. Και δεν ξερω αν παρεξηγησες την απαντηση μου, αλλα ηταν αναλογη με την ερωτηση.

Αχ Ελενιτσα μου...πλεον με τετοια οικονομικη κριση ολα γινονται και τιποτα δεν θεωρειται κουλο! Εγω το εκανα αλλα μαλλον εκεινη την περιοδο που το εγραψα δεν παρακολουθουσες το καφε μας οποτε δεν το ξερεις κιολας! Εγω θα γεννουσα σε ιδιωτικη κλινικη εδω στην πολη μου αλλα με το κουρεμα του μισθου του αντρα μου και με μενα ανεργη, προτιμησα να παω να γεννησω στο Αλεξανδρα, και τα χρηματα που θα εδινα εδω να τα ειχα καβατζα για τα πρωτα εξοδα του μωρου. Αλλο 3500 χιλιαρικακια που θα διναμε στην ιδιωτικη και αλλο 1450 που μας εφυγαν στο δημοσιο! Υπηρχε και αλλη λυση να παω στο Ρεα κι εγω μεσω γνωστου μου σε γιατρο γιατι ο φυσιολογικος τοκετος στοιχιζε 900 το δωματιο για 3 μερες και οτι σου ζητουσε ο γιατρος...ομως ο συγκεκριμενος γιατρος ηθελε 1700 και παλι δεν μας συμφερε....οποτε να ξερεις οτι αν διαλεγα το Ρεα τελευταια στιγμη δεν θα υπηρχε προβλημα οποτε δεν θεωρειται κουλο!

Παντως δεν παρεξηγησα την απαντηση σου....εμενα προσωπικα μου φανηκε σαν να ηθελες να πεις οτι διαλεξατε την κλινικη πρωτα...οk γραψε λαθος, δεν ηθελα ομως να πω οτι εισαι ντοινγκ...εσυ παρεξηγεισαι αμεσως εγω δεν εχω τετοια προβληματα!!!!! Οπου και να γεννησεις με το καλο να γινει! Και η αληθεια ειναι οτι επειδη ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες να διαλεξεις την πιο οικονομικη λυση...εγω στηριχτηκα στον γιατρο μου και πηρα απο τα 3 το μακρυτερο...συγνωμη κιολας! Οποτε τα εγραψα ολα κανονικα και γεννησα στο Αλεξανδρα και μαλιστα σε καθηγητη....γιατι να κολλησω στις ιδιωτικες κλινικες? Για να μου φευγουν περισσοτερα λεφτα? Τεσπα!!!! Φιλια...!!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου! Τι κανετε? Τα μωρακια σας εντος κι εκτος κοιλιας καλα????

Μπηκα να σας πω ενα γεια γιατι θα θηλασω σε λιγο και λεω να ξαπλωσω λιγακι μετα γιατι σημερα ειχαμε με τον αντρα μου γενικη στο σπιτι και ειμαι κομματια!

Σας διαβασα στα πεταχτα και δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα...θα ξαναμπω να σας διαβασω με την ησυχια μου!

Φιλακια πολλα!!!!

Αχ Ελενιτσα μου...πλεον με τετοια οικονομικη κριση ολα γινονται και τιποτα δεν θεωρειται κουλο! Εγω το εκανα αλλα μαλλον εκεινη την περιοδο που το εγραψα δεν παρακολουθουσες το καφε μας οποτε δεν το ξερεις κιολας! Εγω θα γεννουσα σε ιδιωτικη κλινικη εδω στην πολη μου αλλα με το κουρεμα του μισθου του αντρα μου και με μενα ανεργη, προτιμησα να παω να γεννησω στο Αλεξανδρα, και τα χρηματα που θα εδινα εδω να τα ειχα καβατζα για τα πρωτα εξοδα του μωρου. Αλλο 3500 χιλιαρικακια που θα διναμε στην ιδιωτικη και αλλο 1450 που μας εφυγαν στο δημοσιο! Υπηρχε και αλλη λυση να παω στο Ρεα κι εγω μεσω γνωστου μου σε γιατρο γιατι ο φυσιολογικος τοκετος στοιχιζε 900 το δωματιο για 3 μερες και οτι σου ζητουσε ο γιατρος...ομως ο συγκεκριμενος γιατρος ηθελε 1700 και παλι δεν μας συμφερε....οποτε να ξερεις οτι αν διαλεγα το Ρεα τελευταια στιγμη δεν θα υπηρχε προβλημα οποτε δεν θεωρειται κουλο!

Παντως δεν παρεξηγησα την απαντηση σου....εμενα προσωπικα μου φανηκε σαν να ηθελες να πεις οτι διαλεξατε την κλινικη πρωτα...οk γραψε λαθος, δεν ηθελα ομως να πω οτι εισαι ντοινγκ...εσυ παρεξηγεισαι αμεσως εγω δεν εχω τετοια προβληματα!!!!! Οπου και να γεννησεις με το καλο να γινει! Και η αληθεια ειναι οτι επειδη ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες να διαλεξεις την πιο οικονομικη λυση...εγω στηριχτηκα στον γιατρο μου και πηρα απο τα 3 το μακρυτερο...συγνωμη κιολας! Οποτε τα εγραψα ολα κανονικα και γεννησα στο Αλεξανδρα και μαλιστα σε καθηγητη....γιατι να κολλησω στις ιδιωτικες κλινικες? Για να μου φευγουν περισσοτερα λεφτα? Τεσπα!!!! Φιλια...!!!!

Καταλαβα, Ματινακι!! Οχι, δεν ηθερα την περιπτωση σου που αλλαξες γιατρο και καλα εκανες αφου δε σε καλυπτε ειτε απο οικονομικης, ειτε απο οποιαδηποτε αλλη πλευρα. Τα λεφτα στα ιδιωτικα ειναι σιγουρα αρκετα, αλλα εγω το εχω παρει αποφαση οτι θα τα δωσω εξ αρχης γιατι ειχα συστασεις καλες μονο γιαυτο το γιατρο (ειμαστε καινουριοι στην Αθηνα) και ειναι ιδιωτης. Οποτε... Δε θα ηθελα να αλλαζω γιατι ξερει το ιστορικο μου, ειναι καλος-ευγενικος, τον εμποστευομαι κλπ. Αλλιως ξερω κ μια αλλη κοπελα εκτος απο σενα που γεννησε στο Αλεξανδρα με πολυ καλο γιατρο και θα το προτιμουσα σιγουρα απο ολα τα δημοσια! ;)

Ας φτασουμε με το καλο μεχρι εκει και τα αλλα δεν τα σκεφτομαι... Εχουμε μελλον ακομη...:rolleyes:

Φιλια και στο μπουμπουκο!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...