Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσουδια!!!!!!!!ή καλησπερα καλυτερα, μεσημεριασε πια!!!!!

ιωαννακι μου χρονια σου πολλα, με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον μπεμπουλη σου!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου γλυκο μου κοριτσακι, ειμαι πολυ γαιδαρα!!!!χρονια πολλα για χθες γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!με την λολαδα μου ξεχαστηκα!!!!!!!!:(

πεταλουδιτσα ελενιτσα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια και ολα τα κοριτσακια φυσικα!!!!!

αναστασακι μου πονας αγαπουλα μου ε?υπομονη, θα περασει πολυ γρηγορα!!!!!

ρανιακι μου, η δικη μου η γνωμη ειναι να μην κανεις rooming in απλα μονο αποκλειστικο θηλασμο, θα στο φερνουν οποτε ξυπναει και θελει μαμ, αλλωστε 5 μερουλες περιπου ειναι, θα πονας αγαπουλα μου, που μακαρι να μην πονας καθολου ευχομαι, αλλα θα εισαι αδυναμη και αγχωμενη, οταν θα πας σπιτακι με το καλο θα φροντισεις την μπεμπου σου χωρις αγχος, σαν να το εκανες χρονια, θα σου βγει εμφυτο!!!και με τον θηλασμο θα τα πατε τελεια σιγα σιγα, στο σπιτι θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!!γνωμη μου παντα!!!!

πολλα φιλακια στο λενακι, την νατασσουλα, το χρυσανθακι, την γιωτουλα, το ματινακι και καλωσοριζω και την αλεξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα παλι δε κοιμηθηκαμε αλλα ειμαι πιο αισιοδιοξη!!!!μη παθουμε και καμια καταθλιψη.....:-(χρειαζομαστε υπομονη για να χαρουμε τα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!!σας αγαπω!!!!

ποπακι μου γλυκο αχ αυτη η μπεμπου σου!!!!να δεις που θα ειναι γκρινια!!!ειμαι σιγουρη!!!αλλα το θεμα ειναι τι θα κανεις οταν πας για δουλεια....μηπως πρεπει απο τωρα να κανεις προπονηση στη μαμα σου?

αχχχχχχχχχχχ....ευχομαι να ηρεμησει!!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σου!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, στο Ρεα λεμε... Ειναι καπως πιο κοντα σε μας, ειναι και καινουριο. Μας αρεσει, αλλα θα παμε να δουμε και χωρους - τιμες σε κανα μηνα να σιγουρευτουμε! Θα ηθελα μονοκλινο με rooming in. Αν δεν ειναι υπερβολικη η τιμη θα το κανω!

καλημερα ελενακι μου....το ρεα ειναι παρα πολυ καλο νοσκομειο...εχω παει 2 φορες...ειχαν γεννησει 2 φιλες εκει!!!και εχει καλες τιμες!!!!:lol:

αναστασακι μου καλημερααααααααααααααααα.....αχ αυτο με τη ζεστη!!!!

κυκλοφορω συνεχεια με ενα κοντομανικο...στη δουλεια ειδικα που αναβουν τον κλιματισμο τρελλαινομαι και τους το κλεινω γιατι μου ερχεται κατι σαν πνιξιμο απο τη ζεστη!!!!ευτυχως καταλαβαινουν!!!!:tongue:

χθες που εκανε πολυ κρυο το ευχαριστηθηκα....αντε να στρωσουν οι ορμονες μας!!!!!

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...

τι καλα που μπορεις και καθεσαι....σου εκαναν πολλα ραμματα?

οσον αφορα το rooming in μαλλον θα το κανω....δεν τους εμπιστευομαι καθολου με τον θηλασμο!!!μακαρι βεβαια να ειχαμε την δυνατοτητα για μονοκλινο αλλα εδω οι τιμες ειναι εξωφρενικες....7000-8000 ευρω....ασταααααα.....οποτε θα παρω τρικλινο!!!και απ'οτι μου ειπε η μαια μου επειδη δεν τα προτιμουν πολλες λογω rooming μοορει να ειμαι και μονη μου!!!!

Καλημέρα κουκλάρα μου! Τι κάνεις; Δεν κοιμάσαι καλά; Υπομονή μωρέ θα περάσει! Στο τέλος φτάνουμε! Κι εγώ μία από τα ίδια εκτός από σήμερα! Κοιμήθηκα, είχα κόσμο εχθές και φουλ συσπάσεις! Σήμερα θα πάρω το γιατρό να δω τι θα μου πει! Δεν το ευχαριστήθηκα εχθές γιατί μερικές ήταν με πόνο! Θα δούμε μωρέ! Σκέφτεσαι να κάνεις roοming in; Καλά θα κάνεις! Αφού υπάρχει η δυνατότητα μαζί σου είμαι! Στην κλινική που θα γεννήσω εγώ δεν γίνεται αλλά όσες ζητάνε αποκλειστικό θηλασμό, βάζουν καρτελάκι στα μωράκια τους και στο φέρνουν όσες φορές πεινάσει! Καλό είναι κι αυτό! Άλλωστε με στηρίζει κι ο γιατρός σε αυτό οπότε ένα μεγάλο άγχος μου έφυγε! Πάντως ένα θέμα παραμένει με τις μαίες! Έτσι και μου έρθει φαγωμένος ο μπέμπης θα γίνει μακελειό εκεί μέσα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλάρα μου! Τι κάνεις; Δεν κοιμάσαι καλά; Υπομονή μωρέ θα περάσει! Στο τέλος φτάνουμε! Κι εγώ μία από τα ίδια εκτός από σήμερα! Κοιμήθηκα, είχα κόσμο εχθές και φουλ συσπάσεις! Σήμερα θα πάρω το γιατρό να δω τι θα μου πει! Δεν το ευχαριστήθηκα εχθές γιατί μερικές ήταν με πόνο! Θα δούμε μωρέ! Σκέφτεσαι να κάνεις roοming in; Καλά θα κάνεις! Αφού υπάρχει η δυνατότητα μαζί σου είμαι! Στην κλινική που θα γεννήσω εγώ δεν γίνεται αλλά όσες ζητάνε αποκλειστικό θηλασμό, βάζουν καρτελάκι στα μωράκια τους και στο φέρνουν όσες φορές πεινάσει! Καλό είναι κι αυτό! Άλλωστε με στηρίζει κι ο γιατρός σε αυτό οπότε ένα μεγάλο άγχος μου έφυγε! Πάντως ένα θέμα παραμένει με τις μαίες! Έτσι και μου έρθει φαγωμένος ο μπέμπης θα γίνει μακελειό εκεί μέσα!

καλημεραααααααααααααααααα.....κοντοζυγωνουμε φιλεναδουλα μου!!!!εχω τετοια ανυπομονησια....αλλο πραγμα!!!!

α μπραβο....κι εγω τις φοβαμαι πολυ...επειδη δεν μπορουν να τα ακουν να κλαιν τους χωνουν κατευθειαν χαμομηλι ή ξενο γαλα...βεβαια ειναι και θεμα ανθρωπου!!!!υπαρχουν νοσηλευτριες που σε σεβονται και στο φερνουν κατευθειαν!!!!τι να πω????οποτε καλυτερα rooming in για να την εχω και διπλα μου τη μπιζουδενια μου!!!!κι αν νιωσω,που θα νιωσω, οτι θελω υπνοοοοοοοοο θα τους πω να την παρουν ή θα ειναι η μαμα μου εκει!!!

καλημεραααααααααααααααααα.....κοντοζυγωνουμε φιλεναδουλα μου!!!!εχω τετοια ανυπομονησια....αλλο πραγμα!!!!

α μπραβο....κι εγω τις φοβαμαι πολυ...επειδη δεν μπορουν να τα ακουν να κλαιν τους χωνουν κατευθειαν χαμομηλι ή ξενο γαλα...βεβαια ειναι και θεμα ανθρωπου!!!!υπαρχουν νοσηλευτριες που σε σεβονται και στο φερνουν κατευθειαν!!!!τι να πω????οποτε καλυτερα rooming in για να την εχω και διπλα μου τη μπιζουδενια μου!!!!κι αν νιωσω,που θα νιωσω, οτι θελω υπνοοοοοοοοο θα τους πω να την παρουν ή θα ειναι η μαμα μου εκει!!!

Ακριβώς! Εφόσον έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις! Αλλά 7000 - 8000 ευρώ;;;; Καλά πλάκα κάνουνε ρε;;;;;; Ξέρουνε τι ζητάνε; Πάνε καλά οι άνθρωποι; Ράνια μου χίλιες φορές τρίκλινο! Πλάκα κάνεις; Υπάρχει κόσμος που ζει με αυτά τα χρήματα ολόκληρη χρονιά! Τι να πω;

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!Καλέ γιατί είσαστε τόσο αυστηρές όσον αφορά τον θηλασμό...:confused: :confused: :confused: Πολύ απόλυτες σας βρίσκω και σας μιλάει μητέρα που θήλασε αποκλειστικά 7 μήνες...και χωρίς rooming in μια χαρά μπορείς να θηλάσεις τί μανία είναι αυτή που σας έπιασε????:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Κατ' αρχήν Ρανιάκι με τρίκλινο και rooming in δεν το συζητάω καθόλου...δεν σου εγγυάτε κανείς ότι θα είσαι μόνη σου...είναι δηλαδή καλό να έρχεται το μωρό σε επαφή με ένα σωρό μικρόβια..πάλι θα τα καταφέρεις να θηλάσεις..έλεος τόσες γυναίκες γεννάνε σε νοσοκομεία και σε κλινικές χωρίς rooming και μια χαρα θηλάζουνε...και μόλις επιστρέψεις σπίτι όλα θα έρθουνε μόνα τους..θα ξέρεις και να το αλλάξεις και να το κάνεις μπάνιο και όλα...η γυναίκα τα έχει μέσα της αυτά είναι έμφυτα...1-2 μέρες λίγη βοήθεια και μετά θα τα κάνεις όλα μόνη σου...και για μένα έτσι πρέπει να μάθουμε να φροντίζουμε μόνες μας τα μωρά μας...εκτός αν υπάρχει λόγος που δεν μπορεί μία μανούλα...μην σας πιάνει πανικός λοιπόν και περιμένετε να έρθει η ώρα η καλή που θα γεννήσετε και μετά αποφασίζετε....δείτε πρώτα πώς θα νιώθετε και μετά αποφασίστε να κρατήσετε κοντά σας συνέχεια το μωράκι σας...δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα πώς θα πάει μία γέννα...πριν γεννήσω έλεγα πολλά και διάφορα ..όταν όμως γέννησα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω ούτε να κάτσω για περισσότερες από 20 μέρες δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να κρατήσω το μωρό τις πρώτες 3 μέρες στο δωμάτιο...και ήμουνα σε μονόκλινο με extra κρεβάτι για επισκέπτη αλλά και πάλι δεν μπορούσα αφού δεν είχα το κουράγιο πονούσα και πονούσα πάρα πολύ είχα πάρα πολλά ράμματα γιατί μου την τραβήξανε με εμβρυουλκό...και βέβαια κανείς δεν λέει ότι το rooming in είναι ότι καλύτερο αλλά ούτε και ότι χειρότερο...έχει πολλά μειονεκτήματα όπως και πλεονεκτήματα αν και για εμένα τα μείον είναι πιο πολλά....Αυτά κοριτσάκια μου ήθελα απλά να σας πώ και την δικιά μου γνώμη εντελώς φιλικά πάντα!!!!Σας αγαπάωωωωωωωωωωω!!!!!!

((((((())))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Eπίσης μπορεί να ζητήσεις να σου την φέρνουνε και την νύχτα για να την θηλάζεις αν θέλεις...και πάνω από όλα είναι θέμα κλινικής και ανθρώπου!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!Καλέ γιατί είσαστε τόσο αυστηρές όσον αφορά τον θηλασμό...:confused: :confused: :confused: Πολύ απόλυτες σας βρίσκω και σας μιλάει μητέρα που θήλασε αποκλειστικά 7 μήνες...και χωρίς rooming in μια χαρά μπορείς να θηλάσεις τί μανία είναι αυτή που σας έπιασε????:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Κατ' αρχήν Ρανιάκι με τρίκλινο και rooming in δεν το συζητάω καθόλου...δεν σου εγγυάτε κανείς ότι θα είσαι μόνη σου...είναι δηλαδή καλό να έρχεται το μωρό σε επαφή με ένα σωρό μικρόβια..πάλι θα τα καταφέρεις να θηλάσεις..έλεος τόσες γυναίκες γεννάνε σε νοσοκομεία και σε κλινικές χωρίς rooming και μια χαρα θηλάζουνε...και μόλις επιστρέψεις σπίτι όλα θα έρθουνε μόνα τους..θα ξέρεις και να το αλλάξεις και να το κάνεις μπάνιο και όλα...η γυναίκα τα έχει μέσα της αυτά είναι έμφυτα...1-2 μέρες λίγη βοήθεια και μετά θα τα κάνεις όλα μόνη σου...και για μένα έτσι πρέπει να μάθουμε να φροντίζουμε μόνες μας τα μωρά μας...εκτός αν υπάρχει λόγος που δεν μπορεί μία μανούλα...μην σας πιάνει πανικός λοιπόν και περιμένετε να έρθει η ώρα η καλή που θα γεννήσετε και μετά αποφασίζετε....δείτε πρώτα πώς θα νιώθετε και μετά αποφασίστε να κρατήσετε κοντά σας συνέχεια το μωράκι σας...δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα πώς θα πάει μία γέννα...πριν γεννήσω έλεγα πολλά και διάφορα ..όταν όμως γέννησα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω ούτε να κάτσω για περισσότερες από 20 μέρες δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να κρατήσω το μωρό τις πρώτες 3 μέρες στο δωμάτιο...και ήμουνα σε μονόκλινο με extra κρεβάτι για επισκέπτη αλλά και πάλι δεν μπορούσα αφού δεν είχα το κουράγιο πονούσα και πονούσα πάρα πολύ είχα πάρα πολλά ράμματα γιατί μου την τραβήξανε με εμβρυουλκό...και βέβαια κανείς δεν λέει ότι το rooming in είναι ότι καλύτερο αλλά ούτε και ότι χειρότερο...έχει πολλά μειονεκτήματα όπως και πλεονεκτήματα αν και για εμένα τα μείον είναι πιο πολλά....Αυτά κοριτσάκια μου ήθελα απλά να σας πώ και την δικιά μου γνώμη εντελώς φιλικά πάντα!!!!Σας αγαπάωωωωωωωωωωω!!!!!!

((((((())))))

καλημερα νατασσακι μου.....

βασικα δεν εχω παθει κανεναν πανικο!!!!μια χαρα ειμαι...απλα οπως κι σε σενα ετσι και σε μενα παιρνουν πολλα πραγματα απο το μυαλο μου για το θεμα αυτο!!!σιγουρα δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που γενναει το παιδι της αλλα ειναι θεμα προσωπικο για το πως θελεις να περασεις αυτες τις 4 μερες μεσα στο νοσοκομειο...εγω προσωπικα αισθανομαι πεισσοτερο ασφαλεια αν ξερω καποια πραγματα απο πριν για οταν θα γυρισω σπιτι μου!!!και σ'αυτο θα βοηθησει το rooming in...ισως και οχι αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι τωρα!!!!ισως να ποναω πολυ κι εγω οπως λες και να μην μπορω να το κανω αλλα ισως και οχι....θα δειξει!!!!η επιλογη μου ειναι αυτη προς το παρον!!!!

κι εμεις σάγαπαμεεεεεεεεε:lol:

Eπίσης μπορεί να ζητήσεις να σου την φέρνουνε και την νύχτα για να την θηλάζεις αν θέλεις...και πάνω από όλα είναι θέμα κλινικής και ανθρώπου!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Νατάσα μου! Με όλη την αγάπη μου θα σου πω πως γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ στα μαιευτήρια εναντίον του θηλασμού! Το είδα πρόσφατα που γέννησε μία ξαδέρφη του άντρα μου! Στις πρώτες 24 ώρες η γυναίκα είχε μόνο πρωτόγαλα φυσικά και έβαζε τη μικρή στο στήθος και έπαιρνε φυσικά μόνο αυτό! Έρχεται η μαία και της λέει: " Δεν χορταίνει με το δικό σου το γάλα γιατί ακόμη δεν έχεις! Θες να της δώσουμε ξένο για να είσαι σίγουρη πως έχει χορτάσει;" Φυσικά η μάνα του παιδιού είπε ναι, γιατί την εκβιάσανε ψυχολογικά! Ποιά μάνα θέλει το παιδί της νηστικό; Στα λέω αυτά γιατί στο βιβλίο του ο Παπαβάντσης για το θηλασμό λέει πως ένα φυσιολογικό νεογέννητο τις πρώτες 3 - 4 μέρες της ζωής του είναι υπέρ - χορτάτο με το πρωτόγαλα και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο! 'Αλλωστε ένα φυσιολογικό νεογέννητο ζητάει ποιότητα και όχι ποσότητα! Γι'αυτό εγώ τουλάχιστον είμαι κατά του ξένου γάλακτος, εκτός κι αν υπάρχει πραγματική ανάκη! Ο θηλασμός είναι δώρο από τη φύση και αν αφήσουμε τις μαίες να κάνουν ότι θέλουν με τα δικά μας παιδιά είναι σαν να παραδινόμαστε αμαχητί!!!

εδω τα πραγματα τα εχουν παρεξηγησει λιγακι με το θεμα του θηλασμου....δεν το σεβονται καθολου γιατι εχουν αγνοια μαλλον περι του θεματος μαλλον ή κοιτουν τη παρτυ τους...να τελειωνουν τη βαρδυα τους...τα μπουκωνουν με χαμομηλι για να μην κλαιν!!!

υπαρχουν βεβαια και οι καλοι ανθρωποι....το εχω δει κι αυτο ευτυχως σε φιλη μου....ηταν τυχερη!!!!

εγω βασικα εκνευριζομαι παρα πολυ οταν εχω επιλεξει κατι για το παιδι μου και βρισκομαι μπροστα σε ντουβαρια που δεν το σεβονται....:mad:

καλημερα νατασσακι μου.....

βασικα δεν εχω παθει κανεναν πανικο!!!!μια χαρα ειμαι...απλα οπως κι σε σενα ετσι και σε μενα παιρνουν πολλα πραγματα απο το μυαλο μου για το θεμα αυτο!!!σιγουρα δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που γενναει το παιδι της αλλα ειναι θεμα προσωπικο για το πως θελεις να περασεις αυτες τις 4 μερες μεσα στο νοσοκομειο...εγω προσωπικα αισθανομαι πεισσοτερο ασφαλεια αν ξερω καποια πραγματα απο πριν για οταν θα γυρισω σπιτι μου!!!και σ'αυτο θα βοηθησει το rooming in...ισως και οχι αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι τωρα!!!!ισως να ποναω πολυ κι εγω οπως λες και να μην μπορω να το κανω αλλα ισως και οχι....θα δειξει!!!!η επιλογη μου ειναι αυτη προς το παρον!!!!

κι εμεις σάγαπαμεεεεεεεεε:lol:

Μακάρι όλα να σου πάνε εύκολα και καλά ρανιάκι μου και να καταφέρεις να μπορείς να έχεις δίπλα σου το μπεμπάκι σου αν και σε τρίκλινο προσωπικά θα το φοβόμουνα εκτός κι αν και οι άλλες κοπέλες έχουνε δίπλα τα μπεμπάκια τους...ρώτα μήπως ισχύει κάτι τέτοιο..δηλάδή να έχουνε δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα για γυναίκες με rooming in...:rolleyes:

εδω τα πραγματα τα εχουν παρεξηγησει λιγακι με το θεμα του θηλασμου....δεν το σεβονται καθολου γιατι εχουν αγνοια μαλλον περι του θεματος μαλλον ή κοιτουν τη παρτυ τους...να τελειωνουν τη βαρδυα τους...τα μπουκωνουν με χαμομηλι για να μην κλαιν!!!

υπαρχουν βεβαια και οι καλοι ανθρωποι....το εχω δει κι αυτο ευτυχως σε φιλη μου....ηταν τυχερη!!!!

εγω βασικα εκνευριζομαι παρα πολυ οταν εχω επιλεξει κατι για το παιδι μου και βρισκομαι μπροστα σε ντουβαρια που δεν το σεβονται....:mad:

Στην κλινική που γέννησα στην θεσσαλονίκη(γενική κλινική) ήταν όλες μα όλες οι κοπέλες μία και μία...κάθε πέντε λεπτά χωρίς υπερβολή τις φώναζα να με βοηθήσουνε με το στήθος και το μωρό(να κρατήσει το μωρό την θηλή καλά)και ήταν εκεί με υπομονή να με βοηθήσουνε...μπράβο πραγματικά σε όλες τις κοπέλες...δεν ρώτησα βέβαια ποτέ τί το ταίζουνε και αν το ταίζουνε ξένο γάλα ή χαμομήλι..αυτό που ξέρω είναι ότι το μωρό μου θήλασε χωρίς πρόβλημα και χαμομήλι (κιντερτε) δεν ήπιε ποτέ στην ζωή του...:D Μάλλον ήμουνα από τις τυχερές και έπεσα σε καλή κλινική και μαίες..ίσως και τα πράγματα να άλλαξαν τώρα τί να πώ...:rolleyes:Όντως είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις κάτι για το παιδί σου και η οποιαδήποτε να κάνει ότι γουστάρει..:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...