Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???

εγω καλυτερα με τα ραμματα αλλα πρεπει να κρυωσα, η κοιλια απο το πρωι πονουσε κ πηγαιν και τουαλετα.... ευτυχως ηρθε ο αντρας μου οταν τον πηρα τηλ.... δεν προλαβα να σας διαβασω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω καλυτερα με τα ραμματα αλλα πρεπει να κρυωσα, η κοιλια απο το πρωι πονουσε κ πηγαιν και τουαλετα.... ευτυχως ηρθε ο αντρας μου οταν τον πηρα τηλ.... δεν προλαβα να σας διαβασω..

Γεια σου, Αναστασακι! Περαστικουλια σου!!! Πού να κρυωσες; Μηπως εφαγες τιποτα και σε πειραξε;

Πώς τα πατε με το μπεμπη; Το βραδυ πώς ειναι; Ησυχος; Με το θηλασμο τα καταφερνεις;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σου Λενιω μου τι κανεις????

Ο μπεμπακος κοιμαται και γω μολις τελειωσα το φαγητο μου....μεχρι να τον ταϊσω και να τον κοιμησω περασε η ωρα! Μου κανει ρουκετες ομως το γαλα απο την λαιμαργια του και εχω βαρεθει να του αλλαζω 4φορμακια σχεδον την μερα...οι σαλιαρες δεν πολυ κανουν δουλεια γιατι η γουλιες ειναι μεγαλες και μουσκευουν γρηγορα κι αυτες....ελπιζω καθως θα μεγαλωνει να σταματησει αυτο...

Εσενα τα αντρακια σου τι κανουν???

αχ βρε ματινακι μου ακομα αυτο ε??? ευχομαι να σταματησει!!!! κ μενα αργει πολυ να ρευτει και πολλες φορες βγαζει γουλιες!!! ειχα ξεμεινει απο φορμακια κ εγω!!!!

Στο Ρεα θα γεννησεις ελενιτσα? Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και εχει ριξει κατα πολυ τις τιμες! Μαλλον θα γινεται και εκει rooming in δεν νομιζω να μην γινεται αλλα ρωτα το για να ξερεις!

Εγω που το εζησα παντως ηταν ολα τα λεφτα...αν δεν τον ειχα μαζι μου ειμαι σιγουρη οτι θα τον ζητουσα να μου τον φερνουν συνεχεια και δεν θα ειχα αυτη την πολυτελεια...δεν θα ασχολουνταν συνεχεια μαζι μου οι μαιες εχουν κι αλλες δουλειες!!!!

και εγω πιστευω πως το rooming in που ειχα ηταν το καλυτερο που ειχα κανει!! ειχα το μωρακι μου συνεχεια μαζι μου!!!!!!!!!:D:D

Ιωαννακι μου!!!!! χρονια σου πολλα κουκλαρα μου!!!! κ του χρονου θα γιορταζεις αγκαλια με το αντρακι σου!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου, Αναστασακι! Περαστικουλια σου!!! Πού να κρυωσες; Μηπως εφαγες τιποτα και σε πειραξε;

Πώς τα πατε με το μπεμπη; Το βραδυ πώς ειναι; Ησυχος; Με το θηλασμο τα καταφερνεις;

γεια σου λενακι! σε ευχαριστω!! δεν με πειαραξε τροφη, απλα μαλλον λογω ορμονων ζεσταινομαι πολυ βρε κοριτσια.. τι να πω? κ κυκλοφορουσα με ραντακι στο σπιτι κ στον υπνο ο ατρας μου με σκεπαζει συνεχεια:rolleyes::rolleyes: καλός ειναι ο μπεμπης, με τις μερες του βεβαια, χιχιχι

με το θηλασμο δοξα το θεο μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα, θα δειξει...:rolleyes::rolleyes: εσυ ολα καλα??? η ζωηρουλα μας?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σου λενακι! σε ευχαριστω!! δεν με πειαραξε τροφη, απλα μαλλον λογω ορμονων ζεσταινομαι πολυ βρε κοριτσια.. τι να πω? κ κυκλοφορουσα με ραντακι στο σπιτι κ στον υπνο ο ατρας μου με σκεπαζει συνεχεια:rolleyes::rolleyes: καλός ειναι ο μπεμπης, με τις μερες του βεβαια, χιχιχι

με το θηλασμο δοξα το θεο μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα, θα δειξει...:rolleyes::rolleyes: εσυ ολα καλα??? η ζωηρουλα μας?

Τι καλουλης που ειναι ησυχος!!! Οταν μπορεσεις βαλε καμια φωτο να τον δουμε να τρελαθουμε!! :lol: Τελεια και με το θηλασμο! Συνεχισε γερα!!

Καλα η μπεμπα....ψαχουλευει!

Αρα χρειαζονται πολλα φορμακια,ε;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

και εγω πιστευω πως το rooming in που ειχα ηταν το καλυτερο που ειχα κανει!! ειχα το μωρακι μου συνεχεια μαζι μου!!!!!!!!!:D:D

Ειχες rooming in; Ησουν σε μονοκλινο;

ναι σε μονοκλινο ημουν και τον ειχα μαζι μου απο την 1η στιγμη!!!:D:D

πολλα φορμακια δεν ξερω γιατι απ'οτι ακουω απο τα κοριτσια μεγαλωνουν γρηγορα τα μωρα, απλα συνεχεια πληντυρια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ο μπεμπακος κοιμαται και γω μολις τελειωσα το φαγητο μου....μεχρι να τον ταϊσω και να τον κοιμησω περασε η ωρα! Μου κανει ρουκετες ομως το γαλα απο την λαιμαργια του και εχω βαρεθει να του αλλαζω 4φορμακια σχεδον την μερα...οι σαλιαρες δεν πολυ κανουν δουλεια γιατι η γουλιες ειναι μεγαλες και μουσκευουν γρηγορα κι αυτες....ελπιζω καθως θα μεγαλωνει να σταματησει αυτο...

Ματίνακι μου σου κάνει εμετούς το ζουζουνακι..εμένα δεν το είχανε αυτο..μόνο γουλιτσες μου κάνανε.φαντάζομαι συνέχεια πληντυρια θα βάζεις.Τρώει λαίμαργα ο ξανθομπουμπουκακος..εμένα όχι πάντα απλά όταν έχει πολύ ροή το γάλα πνίγεται..τώρα κοιμάται το ζουζουνακι μου..ο μεγάλος κάθεται μαζί μου κοιτάμε τηλεόραση.περιμένω τον άντρα μου να ρθει να κάνω κ εγώ το μπανακι μου.τα ζουζουνια τα λουσαμε πριν φύγει.

Φιλάκια πολα να δώσεις στον γιόκα σού.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου γλυκό είσαι καλύτερα σήμερα καρδούλα μου.πολύ χαιρομαι.ο μπεμπακος πως είναι..

Για την ζέστη που νιώθεις έτσι είναι μετά τη γεννα..σίγουρα οι ορμόνες θα είναι..ίσως κ ο θηλασμός να παίζει ρόλο.

Να προσεχείς πολύ να μην κρυώσεισ θέλει πολύ προσοχή τώρα που είσαι λεχώνα.

Πολα φιλάκια.

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:P πρωινη πρωινη ε????????? θηλαζω κ ειπα να μπω!!!!

Λενακι μου ειμαι πολυ καλυτερα! μπορω κ καθομαι καπως....

αρα απο τις ορμονες ειναι ε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:???? θα προσεχω απο εδω κ περα!!

τωρα που ειπες μπανακι, εμεις οταν τον κανουμε τσιροκοπαει!!!!!! :rolleyes:μπορει να ξεσηκωσει κ την πολυκατοικια!! κ δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα!!! σε τι θερμοκρασια εχετε το νερακι για το μπανιο του?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα εκει που λεω παω να ξαπλωσω, βλέπω πως ο μπεμπης εκανε τσισα και περασαν απο το παμπερς, (προς τα πισω στην πλατη) παω να τον αλλαξω, και του βαζω καθαρο εσωρουχο, βγαζει μεγαλη γουλια κ το μουσκευει, βαζω αλλο, ξανα το ιδιο! και μετα εβαλα τριτο συν το καθαρο φορμακι, μες στην νυχτα που εφαγε κ εκανε κακα πηγα να τον αλαξω με το που ανοιγω το παμπερς τσουππππ κατουραει!!! μουσκεμα ολα! αντε βαλε καθαρα, και πιο πριν τον ειχαμε κανει μπανιο κ του χα βαλει παλι καθαρα εννοειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:P πρωινη πρωινη ε????????? θηλαζω κ ειπα να μπω!!!!

Λενακι μου ειμαι πολυ καλυτερα! μπορω κ καθομαι καπως....

αρα απο τις ορμονες ειναι ε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:???? θα προσεχω απο εδω κ περα!!

τωρα που ειπες μπανακι, εμεις οταν τον κανουμε τσιροκοπαει!!!!!! :rolleyes:μπορει να ξεσηκωσει κ την πολυκατοικια!! κ δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα!!! σε τι θερμοκρασια εχετε το νερακι για το μπανιο του?

αναστασακι μου καλημερααααααααααααααααα.....αχ αυτο με τη ζεστη!!!!

κυκλοφορω συνεχεια με ενα κοντομανικο...στη δουλεια ειδικα που αναβουν τον κλιματισμο τρελλαινομαι και τους το κλεινω γιατι μου ερχεται κατι σαν πνιξιμο απο τη ζεστη!!!!ευτυχως καταλαβαινουν!!!!:tongue:

χθες που εκανε πολυ κρυο το ευχαριστηθηκα....αντε να στρωσουν οι ορμονες μας!!!!!

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...

τι καλα που μπορεις και καθεσαι....σου εκαναν πολλα ραμματα?

οσον αφορα το rooming in μαλλον θα το κανω....δεν τους εμπιστευομαι καθολου με τον θηλασμο!!!μακαρι βεβαια να ειχαμε την δυνατοτητα για μονοκλινο αλλα εδω οι τιμες ειναι εξωφρενικες....7000-8000 ευρω....ασταααααα.....οποτε θα παρω τρικλινο!!!και απ'οτι μου ειπε η μαια μου επειδη δεν τα προτιμουν πολλες λογω rooming μοορει να ειμαι και μονη μου!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

συμπεθεραααααααααααααααα.....καλε το παιδι εχει μοιασει στη λιγουρω τη μαμα του...χιχιχχιχιχιχιχι...ειναι λαιμαργο το πουλακι μου!!!!αχχχχχχχχ θα ειναι να τον φας!!!!οταν τρωει βγαζει κι αυτους τους πολυ γλυκους ηχους εεεε???

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...