Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα, μανουλες - συμπεθερουλες και μελλουσες μανουλες!! :P

Χρονια πολλα σε οοοολους τους εορταζοντες!!!! Γιαννη - Γιαννα - Ιωαννα!!

Ιδιαιτερες ευχες στη δικια μας Ιωαννα!! Να εισαι γερη, ζουζουνα και με το καλο να αντικρυσεις το αγορακι σου!! :P

bite-me.gif

Παω να σας διαβασω! :lol:

Σ'ευχαριστώ πολύ Ελενίτσα μου! Κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου! Μια χαρά τα αποτελέσματα στη β' επιπέδου! Μπράβο! Έφυγε κι αυτό το άγχος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ,ωραιο μου ακουγεται!!!! Στο Ρεα θα γινεται αραγε; Ιδιωτικη κλινικη ειναι.

Στο Ρεα θα γεννησεις ελενιτσα? Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και εχει ριξει κατα πολυ τις τιμες! Μαλλον θα γινεται και εκει rooming in δεν νομιζω να μην γινεται αλλα ρωτα το για να ξερεις!

Εγω που το εζησα παντως ηταν ολα τα λεφτα...αν δεν τον ειχα μαζι μου ειμαι σιγουρη οτι θα τον ζητουσα να μου τον φερνουν συνεχεια και δεν θα ειχα αυτη την πολυτελεια...δεν θα ασχολουνταν συνεχεια μαζι μου οι μαιες εχουν κι αλλες δουλειες!!!!

Στο Ρεα θα γεννησεις ελενιτσα? Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και εχει ριξει κατα πολυ τις τιμες! Μαλλον θα γινεται και εκει rooming in δεν νομιζω να μην γινεται αλλα ρωτα το για να ξερεις!

Εγω που το εζησα παντως ηταν ολα τα λεφτα...αν δεν τον ειχα μαζι μου ειμαι σιγουρη οτι θα τον ζητουσα να μου τον φερνουν συνεχεια και δεν θα ειχα αυτη την πολυτελεια...δεν θα ασχολουνταν συνεχεια μαζι μου οι μαιες εχουν κι αλλες δουλειες!!!!

Ναι, στο Ρεα λεμε... Ειναι καπως πιο κοντα σε μας, ειναι και καινουριο. Μας αρεσει, αλλα θα παμε να δουμε και χωρους - τιμες σε κανα μηνα να σιγουρευτουμε! Θα ηθελα μονοκλινο με rooming in. Αν δεν ειναι υπερβολικη η τιμη θα το κανω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, στο Ρεα λεμε... Ειναι καπως πιο κοντα σε μας, ειναι και καινουριο. Μας αρεσει, αλλα θα παμε να δουμε και χωρους - τιμες σε κανα μηνα να σιγουρευτουμε! Θα ηθελα μονοκλινο με rooming in. Αν δεν ειναι υπερβολικη η τιμη θα το κανω!

Εσεις το λετε???? Ο γιατρος σου που ξεγενναει καλε????Αν δεν μπορει να σε ξεγεννησει εκει????

καλημερα κοριτσουδια!!!!!!!!ή καλησπερα καλυτερα, μεσημεριασε πια!!!!!

ιωαννακι μου χρονια σου πολλα, με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον μπεμπουλη σου!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου γλυκο μου κοριτσακι, ειμαι πολυ γαιδαρα!!!!χρονια πολλα για χθες γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!με την λολαδα μου ξεχαστηκα!!!!!!!!:(

πεταλουδιτσα ελενιτσα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια και ολα τα κοριτσακια φυσικα!!!!!

αναστασακι μου πονας αγαπουλα μου ε?υπομονη, θα περασει πολυ γρηγορα!!!!!

ρανιακι μου, η δικη μου η γνωμη ειναι να μην κανεις rooming in απλα μονο αποκλειστικο θηλασμο, θα στο φερνουν οποτε ξυπναει και θελει μαμ, αλλωστε 5 μερουλες περιπου ειναι, θα πονας αγαπουλα μου, που μακαρι να μην πονας καθολου ευχομαι, αλλα θα εισαι αδυναμη και αγχωμενη, οταν θα πας σπιτακι με το καλο θα φροντισεις την μπεμπου σου χωρις αγχος, σαν να το εκανες χρονια, θα σου βγει εμφυτο!!!και με τον θηλασμο θα τα πατε τελεια σιγα σιγα, στο σπιτι θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!!γνωμη μου παντα!!!!

πολλα φιλακια στο λενακι, την νατασσουλα, το χρυσανθακι, την γιωτουλα, το ματινακι και καλωσοριζω και την αλεξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα παλι δε κοιμηθηκαμε αλλα ειμαι πιο αισιοδιοξη!!!!μη παθουμε και καμια καταθλιψη.....:-(χρειαζομαστε υπομονη για να χαρουμε τα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!!σας αγαπω!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!

Ιωαννακι μου καλο χρονια σου πολλα αγαπουλα μουυυυυυ~πολυχρονη ,να χαιρεσαι το ονοματακι σου κ με το καλο να παρεις τον μπεμπακο σου αγκαλιτσα!((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

απο το πρωι κανω δουλειες κοριτσακια μου μαζεψα κ το δεντρο παειιιιιιιιιιιι:(

εχω κ εναν πονολαιμο κ τα αυται μου βουλωμενα τα νιωθω κ γενικα μαλον την αρπαξα!

δεν προλαβαινω να γραψω αλα γκρινιαζει ο μπεμπης!

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα!

Ποπακι μου σημερα καλυτερα εισαι γλυκουλα μου..πολυ χαιρομαι σαγαπω πολυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

πολα φιλακια σε ολες κ χαδακαι στις κοιλουμπιτσες κ φιλακια στα μωρακαι εξω απο τις κοιλιτσες!

μακαρι να χιονισειιιιιιιιιιιι!

α κ να καλοσωρισω κ γω την Αλεξια!καλως ηρθες στην παρεα μας να μπαινεις να σε γνωρησουμε καλυτερα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εσεις το λετε???? Ο γιατρος σου που ξεγενναει καλε????Αν δεν μπορει να σε ξεγεννησει εκει????

Εννοειται καλε!!! Ο γιατρος μας, μας ειπε ή στο Λητω ή στο Ρεα! Τι Νομισες, οτι αποφασισαμε μονοι μας;; Ε, δεν ειμαστε τοσο ντοινγκ! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λενάκι, Ποπάκι, Γιωτάκι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Κι εσείς να χαίρεστε τα μπεμπουλάκια σας!!!! Να είστε όοοοολα τα κορίτσια καλά, γερές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!

Καλέ τι κρύο είναι αυτό σήμερα πάλι;

Διαφημίσεις

Εννοειται καλε!!! Ο γιατρος μας, μας ειπε ή στο Λητω ή στο Ρεα! Τι Νομισες, οτι αποφασισαμε μονοι μας;; Ε, δεν ειμαστε τοσο ντοινγκ! :rolleyes:

Καποιες το κανουν ομως να ξερεις...πανε τελευταια στιγμη σε καποιον γιατρο που ειναι στο ιδιωτικο που τους ενδιαφερει απο οικονομικης αποψης οπως εκανα και εγω αλλα για δημοσιο....κακο δεν ειναι ομως....κι εγω δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου οποτε γι'αυτο ρωτησα....δεν ειναι θεμα λοιπον αν εισαι ντοινγκ!

Αλλα αφου εχεις 2 επιλογες μια χαρα...!

Λενάκι, Ποπάκι, Γιωτάκι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Κι εσείς να χαίρεστε τα μπεμπουλάκια σας!!!! Να είστε όοοοολα τα κορίτσια καλά, γερές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!

Καλέ τι κρύο είναι αυτό σήμερα πάλι;

Ευχαριστουμε Ιωάννακι μου.

Παγωνιά έχει έξω.άπλωσα ένα πλυντήριο πριν λίγο κ ξεπαγιασα .θα έπινα ένα ζεστό καφεδάκι τώρα.

Τα παιδάκια μου κοιμούνται.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματίνακι μου Τι κανείς,,'?ο μπεμπακοςς κοιμάται?

Γεια σου Λενιω μου τι κανεις????

Ο μπεμπακος κοιμαται και γω μολις τελειωσα το φαγητο μου....μεχρι να τον ταϊσω και να τον κοιμησω περασε η ωρα! Μου κανει ρουκετες ομως το γαλα απο την λαιμαργια του και εχω βαρεθει να του αλλαζω 4φορμακια σχεδον την μερα...οι σαλιαρες δεν πολυ κανουν δουλεια γιατι η γουλιες ειναι μεγαλες και μουσκευουν γρηγορα κι αυτες....ελπιζω καθως θα μεγαλωνει να σταματησει αυτο...

Εσενα τα αντρακια σου τι κανουν???

Καποιες το κανουν ομως να ξερεις...πανε τελευταια στιγμη σε καποιον γιατρο που ειναι στο ιδιωτικο που τους ενδιαφερει απο οικονομικης αποψης οπως εκανα και εγω αλλα για δημοσιο....κακο δεν ειναι ομως....κι εγω δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου οποτε γι'αυτο ρωτησα....δεν ειναι θεμα λοιπον αν εισαι ντοινγκ!

Αλλα αφου εχεις 2 επιλογες μια χαρα...!

Τελευταια στιγμη τι εννοεις; Ενω σε παρακολουθουσε αλλος γιατρος, γεννησες με αλλον; Αν εννοεις αυτο, δεν το εχω ξανακουσει. Εμεις παντως απο την αρχη τον ρωτησαμε που ξεγενναει. Ποσα περιπου παιρνει δεν τον ρωτησα, αλλα ξερω γιατι γεννησε και μια φιλη σ'αυτον. Και οσον αφορα τους ιδιωτικους γιατρους, οι περισσοτεροι ξεγεννανε σε πανω απο 1 κλινικες κι ετσι μπορεις να επιλεξεις. Τελοσπαντων, δεν μπορεις φυσικα να μυρισεις τα νυχια σου, αλλα και το να επιλεγαμε μονοι μας κλινικη θα ηταν καπως κουλο να το κανουμε. Και δεν ξερω αν παρεξηγησες την απαντηση μου, αλλα ηταν αναλογη με την ερωτηση.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...