Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα στον Γιαννη και στην Γιαννα!!!!

Γιορταζει ο κουμπαρος μας με τον υιο του και η συνυφαδουλα μου σημερα! Δυστυχως ομως δεν μπορουμε να παμε...καλε τι κρυο ειναι αυτο???? Το βραδυ ο αερας σηκωνε τον τοπο...απα πα!!!!

Τι κανετε εσεις???

Ιωαννακι μας γλυκο χρονια σου πολλα!!!!! Πολυχρονη και ευτυχισμενη και με εναν πονο να ερθει ο μπεμπακος σου!!!!

Με τις συσπασεις πως πας? Αχ μαναρακι μου ξεκουρασου δεν ηρθε ακομα η ωρα...μην κουραζεσαι! Σ'αγαπω πολυ πολυ....μακια πολλα και να σε χαιρομαστε!

happynameday.jpg

sokolatagiortisos5.jpg

Παω να σας διαβασω γιατι δεν εχω μαθει τα νεα...περιμεναμε και την ελενιτσα απο το β'επιπεδου...παω παω!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ?

2012.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ! ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ... ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΙΑ,ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!:D
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ?

Καλημερα Αλεξια και καλη χρονια με υγεια!!!!

Καταρχην καλωσορισες στην παρεα μας! Εγω ειμαι η Ματινα 32 χρονων και εχω ενα γιο 2 μηνων περιπου!

Γιατι εχεις αγχωθει???? Εισαι πολυ μικρη για τετοιου ειδους αγχος...εκτος κι αν προσπαθεις καιρο και δεν τα καταφερνεις!

Εισαι παντρεμενη???? Πες μας καποια πραγματα για να μας κατατοπισεις για το θεμα που εχεις!

Γεια σας, κοριτσακια μου!

Μολις γυρισα απο το γιατρο. Δοξα το Θεο, ολα φυσιολογικα! :lol: Ηταν και αρκετα ζωηρουλα την ωρα της εξετασης και δε μας αφηνε να δουμε με τη μια αυτα που επρεπε..Εν τελει τα ειδαμε ομως και ολα ΟΚ! Ευτυχως παναγιτσα μου! Ειμαστε 380 γραμμαρια και συνεχιζουμε... Οπλακουντας ανεβηκε αρκετα...χμμ..τι αλλο..αυτα σε γενικες γραμμες.

Φιλακια πολλα σε ολες και μια γλυκια καληνυχτα! :P

Ελενιτσα μου μια χαρα η μπουμπου...ζωηρη ζωηρη ε??? Αχ τι τελεια...ανεβηκε και ο πλακουντας και μια χαρα ειναι και στα γραμμαρια...εμεις αν και αγορια που υποτιθεται ειναι πιο βαρεια απο τα κοριτσια, στην β'επιπεδου ειμασταν 442 γραμμαριακια...οποτε για κοριτσι καλα ειναι,στυλακι θα ειναι!

Αντε με το καλο και το ντοπλερ τωρα!!!!!

Διαφημίσεις

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χρονια πολλα κουκλαρα μου γλυκεια!!!!!

να εισαι παντα ευτυχισμενη και υγιης!!!!

με το καλο να ερθει ο πριγκιπας σας και να σας τρελλανει τελειως!!!!!χιχιχιχιχιχ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ματινακι μουουουουου....τι κανεις συμπεθερουλα μου????ο γαμπρουλης μου?να του δωσεις μακια πολλα στα πατουσακια του!!!!ειναι γκρινιαρουλης εεε????

ρε κοριτσακια να ρωτησω κατι?

χθες μιλουσα με τη μαια και της ειπα οτι θελω αποκλειστικο θηλασμο και μου ειπε οτι στο μητερα που θα γεννησω υπαρχουν δωματια που κανουν rooming in,δηλ εχουμε εμεις την ευθυνη του μωρου μας....το εχουμε εκει ολη μερα,το αλλαζουμε κλπ κλπ κλπ...και αν κουραστουμε το παιρνουν για κανενα 4ωρο για να ξεκουραστουμε...τι λετε να κανω?εγω σκεφτομαι να το κανω!!!!! ή θα ειναι τοσο η κουραση που καλυτερο θα ειναι να μην το κανω?

Ρανια μου καλα ειμαστε συμπεθερουλα μου!!!! Η νυφουλα μου βιαζεται να αντικρυσει την μανουλα και τον πατερουλη???? Αχ με το καλο να ερθει!

Ο μπεμπακος μου ειναι ησυχουλης πολυ τις τελευταιες μερες και μαλλον εχει στρωσει η κατασταση γιατι αρχιζει και κοιμαται σερι μεχρι το πρωι τα βραδια μετα το γευμα των 01:30....σημερα ξυπνησε σε 8...τελεια!!!!

Οσον αφορα το rooming in εγω θα σου προτινω να το κανεις! Σε μενα δεν γινοταν αλλιως λογω δημοσιου αλλα πες οτι το 2ο πρωτα ο Θεος το γεννησω σε ιδιωτικο παλι θα ηθελα να ειχα το μωρο 24 ωρες κοντα μου! Βεβαια το Αλεξανδρα δεν το αλλαζω με τιποτα αλλα λεμε...

Το rooming in εχει πολλα θετικα ειδικα αν δεν θες να χορηγησουν στο μωρο ξενο γαλα...μετα ειναι και το θεμα οτι εδραιωνεις τον θηλασμο ευκολοτερα γιατι τις πρωτες μερες ειναι που πρεπει να την εχεις συνεχεια στο στηθος για να κατεβασει το κανονικο γαλα...αλλο ενα θετικο ειναι οτι τα κανεις ολα μονη σου και οταν επιστρεψετε στο σπιτι σας θα εισαι ετοιμη και δεν θα πελαγωσεις γιατι δεν θα ξερεις πως να της συμπεριφερθεις...και να την αλλαζεις θα ξερεις και να την πλενεις και να την ντυνεις-γδυνεις που ειναι δυσκολο στην αρχη επειδη ειναι τοσο τρυφερα και πρεπει να προσεχεις μην της βγαλεις κανενα χερι! Και το κυριοτερο τι πιο ομορφο να εχεις το παιδακι σου διπλα σου ολη την ωρα και να το φροντιζεις εσυ? Τωρα αν κανεις καισαρικη, εχεις το δικαιωμα να την δωσεις στις μαιες για 4 ωρες να ηρεμεις αν πονας ας πουμε!

Εν παση περιπτωση εσυ αποφασιζεις!

συμπεθεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

bonjourrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Ελα μαρη συμπεθερα.....καλημεραααααα!!!!!!!!!!!

Τωρα σου απαντουσα...για διαβασε!!!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας! Κι εγώ σας αγαπώ πολύυυυυυυ!!!! Μόλις τελειώσαμε τον πρωινό καφεδάκο με τον αντρούλη μου και μπήκα να σας διαβάσω! Το βράδυ έχω τραπέζι τους δικούς μου αλλά θα έρθει η μαμά μου να τα κάνει όλα το μεσημέρι! Οπότε εγώ ξεκουράζομαι!!! ;);););)

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας! Κι εγώ σας αγαπώ πολύυυυυυυ!!!! Μόλις τελειώσαμε τον πρωινό καφεδάκο με τον αντρούλη μου και μπήκα να σας διαβάσω! Το βράδυ έχω τραπέζι τους δικούς μου αλλά θα έρθει η μαμά μου να τα κάνει όλα το μεσημέρι! Οπότε εγώ ξεκουράζομαι!!! ;);););)

Καλημερα Ιωαννακι μου! Ετσι καλυτερα να ξεκουραζεσαι εσυ...ασε τους αλλους να τα κανουν. αλλωστε εγκυος εισαι δεν θα σε παρεξηγησει κανεις!

Καλα να περασετε το βραδακι και του χρονου αγκαλια με τον μπεμπουλη!!!

Καλημερα, μανουλες - συμπεθερουλες και μελλουσες μανουλες!! :P

Χρονια πολλα σε οοοολους τους εορταζοντες!!!! Γιαννη - Γιαννα - Ιωαννα!!

Ιδιαιτερες ευχες στη δικια μας Ιωαννα!! Να εισαι γερη, ζουζουνα και με το καλο να αντικρυσεις το αγορακι σου!! :P

bite-me.gif

Παω να σας διαβασω! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ! ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ... ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΙΑ,ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!:D

Γεια σου, Αλεξια!!! :lol:

Καλωσορισες στην παρεουλα μας! Ελπιζουμε να σου στειλουμε θετικη ενεργεια και μπολικη μπεμπεδοσκονη, την οποια οι περισσοτερες απο εμας με ορισμενες δυσκολιες αποκτησαμε...:rolleyes: Γι αυτο μην αγχωνεσαι, εδω οολα γινονται! :P

Εγω ειμαι η Ελενη, 29 ετων και πρωτα ο Θεος το Μαιο περιμενω την κορουλα μου!

Πες μας την ιστορια σου και ειμαστε εδω για σενα. :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενιτσα μου μια χαρα η μπουμπου...ζωηρη ζωηρη ε??? Αχ τι τελεια...ανεβηκε και ο πλακουντας και μια χαρα ειναι και στα γραμμαρια...εμεις αν και αγορια που υποτιθεται ειναι πιο βαρεια απο τα κοριτσια, στην β'επιπεδου ειμασταν 442 γραμμαριακια...οποτε για κοριτσι καλα ειναι,στυλακι θα ειναι!

Αντε με το καλο και το ντοπλερ τωρα!!!!!

Ναι, Ματινακι μου, ειναι ζωηρουλα σχετικα (οχι οτι εχω συγκριση με αλλα μπεμπεδακια) και αρκετα νωρις με κλωτσησε πρωτα φορα (στις 16 βδομαδες ακριβως)...:rolleyes: Τωρα οσον αφορα το βαρος ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεσα στο μεσο ορο... Ας ελπιζουμε οτι αναπτυσσεται σωστα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ρανια μου καλα ειμαστε συμπεθερουλα μου!!!! Η νυφουλα μου βιαζεται να αντικρυσει την μανουλα και τον πατερουλη???? Αχ με το καλο να ερθει!

Ο μπεμπακος μου ειναι ησυχουλης πολυ τις τελευταιες μερες και μαλλον εχει στρωσει η κατασταση γιατι αρχιζει και κοιμαται σερι μεχρι το πρωι τα βραδια μετα το γευμα των 01:30....σημερα ξυπνησε σε 8...τελεια!!!!

Οσον αφορα το rooming in εγω θα σου προτινω να το κανεις! Σε μενα δεν γινοταν αλλιως λογω δημοσιου αλλα πες οτι το 2ο πρωτα ο Θεος το γεννησω σε ιδιωτικο παλι θα ηθελα να ειχα το μωρο 24 ωρες κοντα μου! Βεβαια το Αλεξανδρα δεν το αλλαζω με τιποτα αλλα λεμε...

Το rooming in εχει πολλα θετικα ειδικα αν δεν θες να χορηγησουν στο μωρο ξενο γαλα...μετα ειναι και το θεμα οτι εδραιωνεις τον θηλασμο ευκολοτερα γιατι τις πρωτες μερες ειναι που πρεπει να την εχεις συνεχεια στο στηθος για να κατεβασει το κανονικο γαλα...αλλο ενα θετικο ειναι οτι τα κανεις ολα μονη σου και οταν επιστρεψετε στο σπιτι σας θα εισαι ετοιμη και δεν θα πελαγωσεις γιατι δεν θα ξερεις πως να της συμπεριφερθεις...και να την αλλαζεις θα ξερεις και να την πλενεις και να την ντυνεις-γδυνεις που ειναι δυσκολο στην αρχη επειδη ειναι τοσο τρυφερα και πρεπει να προσεχεις μην της βγαλεις κανενα χερι! Και το κυριοτερο τι πιο ομορφο να εχεις το παιδακι σου διπλα σου ολη την ωρα και να το φροντιζεις εσυ? Τωρα αν κανεις καισαρικη, εχεις το δικαιωμα να την δωσεις στις μαιες για 4 ωρες να ηρεμεις αν πονας ας πουμε!

Εν παση περιπτωση εσυ αποφασιζεις!

Αχ,ωραιο μου ακουγεται!!!! Στο Ρεα θα γινεται αραγε; Ιδιωτικη κλινικη ειναι.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...