Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι κοιμαται, οπου να ναι θα ξυπνησει και θελω να μαγειρεψω κιόλας...

ναι οταν ανεβεις θεσσαλονικης να το κανονισουμε το κονε!! χιχιιχιχι

η γεννα ηταν το πιο υπεροχο συναισθημα που εχω ζησει στη ζωη μου!! δεν θα το ξεχαω ποτε!!! ιδιως την ωρα που τον εβγαλε η γιατρος και τον ειδα και ακουσω το κλαμα του!!!!!! το λεω και συγκινουμε παλι!!

Σας εκλεισε η πεταλουδοελενιτσα μας??τον ηθελα κ γω αυτον τον μπεμπουκο για γαμπρο!!βασικα θελω εσενα για πεθερα της κορης μου!τι καλο θα φτιαξεις μανουλα κνοικοκυρουλα χαροπη!?αν δεις βελτιωση καλα θα κανεις να πας να σε δει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Λενακι κ Ματινακι!παλιοκαιρος κ δω...φυσαει κ βρεχει παρα πολυ και απο τα δυο!παω να ταισω!βρε Λενακι μου εσενα που σου κοιματε καλα τη νυχτα..τη μερα κοιματε?αν ναι περιπου ποσοκ ποτε?ειναι ψιλοστανταρ η καθε μερα αλλιως?πολλες ρωτησεις ε?ευχαριστω προκαταβολικα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Σας εκλεισε η πεταλουδοελενιτσα μας??τον ηθελα κ γω αυτον τον μπεμπουκο για γαμπρο!!βασικα θελω εσενα για πεθερα της κορης μου!τι καλο θα φτιαξεις μανουλα κνοικοκυρουλα χαροπη!?αν δεις βελτιωση καλα θα κανεις να πας να σε δει!

Χαχαχαχα! Κι εγω θελω το Αναστασακι για πεθερα της μπεμπας μου!!! :P Αλλα αν επιμενεις, ισως κανω πισω...μη χαλασουμε τις καρδιες μας... Κριμα ειναι! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χαχαχαχα! Κι εγω θελω το Αναστασακι για πεθερα της μπεμπας μου!!! :P Αλλα αν επιμενεις, ισως κανω πισω...μη χαλασουμε τις καρδιες μας... Κριμα ειναι! :P
καλημερα Λενακι κ Ματινακι!παλιοκαιρος κ δω...φυσαει κ βρεχει παρα πολυ και απο τα δυο!παω να ταισω!βρε Λενακι μου εσενα που σου κοιματε καλα τη νυχτα..τη μερα κοιματε?αν ναι περιπου ποσοκ ποτε?ειναι ψιλοστανταρ η καθε μερα αλλιως?πολλες ρωτησεις ε?ευχαριστω προκαταβολικα!

Ελενακι μου ολα καλα με την β επιπεδου..δοξα το θεο!απο δω κ περα ξεκηνας κ συ ετοιμασιες τι καλα!;);)

Χρυσανθακι μου φτου φτου να μην τον ματιασω αλα τις τελευταιες μερες κοιμαται απο της 11 το βραδυ κ ξυπναει πρωι οπως σημερα στη ς7μιση!

την ημερα δεν κανει μεγαλους υπνους..την ημερα συνηθως μου κανει εναν καπιες φορες κ δυο μεγαλους υπνους γυρω στη μιαμιση με δυο ωρες ..οι υπολοιποι υπνοι ειναι αναμεσα στα γευματα κ ειναι γυρω στα μισαωρα πολες φορες κ πιο λιγο αλες παλι περισσοτερο!τα γευματα ενω καλα τα πηγαιναμε με τα τριωρα τελευταια κ ανα δυο θελει να φαει!:rolleyes:αν δεν αντεχει του δινω!

τωρα ασπουμε κοιμηθηκε πολυ λιγο πριν κανα μισαωρο εφαγε ξανααποκοιμηθηκε κανα 10λεπτο κ τωρα παλι ξυπνησε..παωω κ αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα..

Ματινακ μου φιλακια πολλα κ σε σενα δεν προλαβαινω!

παω παωωωωωωωωωωω:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελενακι μου ολα καλα με την β επιπεδου..δοξα το θεο!απο δω κ περα ξεκηνας κ συ ετοιμασιες τι καλα!;);)

Χρυσανθακι μου φτου φτου να μην τον ματιασω αλα τις τελευταιες μερες κοιμαται απο της 11 το βραδυ κ ξυπναει πρωι οπως σημερα στη ς7μιση!

την ημερα δεν κανει μεγαλους υπνους..την ημερα συνηθως μου κανει εναν καπιες φορες κ δυο μεγαλους υπνους γυρω στη μιαμιση με δυο ωρες ..οι υπολοιποι υπνοι ειναι αναμεσα στα γευματα κ ειναι γυρω στα μισαωρα πολες φορες κ πιο λιγο αλες παλι περισσοτερο!τα γευματα ενω καλα τα πηγαιναμε με τα τριωρα τελευταια κ ανα δυο θελει να φαει!:rolleyes:αν δεν αντεχει του δινω!

τωρα ασπουμε κοιμηθηκε πολυ λιγο πριν κανα μισαωρο εφαγε ξανααποκοιμηθηκε κανα 10λεπτο κ τωρα παλι ξυπνησε..παωω κ αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα..

Ναι,Ελενιτσα μου! Σιγα σιγα κι εμεις αρχιζουμε τις αγορες, μη μας ερθουν και μαζεμενα!!! :o

Και ενω δεν ειχα ποτε προβλημα με τη μεση μου τωρα κανω 2-3 πραγματα χωρις ιδιαιτερο σκυψιμο και αρχιζει και ποναει εντονα! Αν ποναει απο τωρα οταν βαρυνω τι θα κανω;;;; :-(

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Eννοητε οτι δεν θα τις χαλασουμε φιλεναδα!χαχαχα!:PΕιναι βρε παιδι μου που καλο αντρα πες βρισκεις καλη πεθερα ομως δυσκολα:lol::lol:και δεν θελω να κακοπεσει το μπεμπεκακι μου!χαχαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ευχαριστω Λενακι μου!πολυ χαιρομαι που κοιματε ετσι το παιδακι σου πραγματικα!!!μακαρι να στρωσουμε κ μειςσιγα σιγα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αγαπες μουουυουουουουουοουουυυ ομορφες.......

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας!!!!!!

εχω δουλιτσες σημερα μωρε γιατι περιμενω τους δικους μου το βραδακι και κανω διαφορα!!!!!δεν θα εχω κοσμο πολυ γιατι δεν τη παλευω με τη κοιλουμπα μου...αχ κοριτσια δεν εχω καταφερει να βαλω φωτο να παθετε πλακα...ειναι τεραστιααααααααααααααααααα!!!!!χιχιχιχιχιιχιχ....λες κι εχω αγορι!!!!

σας φιλω γλυκα και αν προλαβω θα μπω μετα.....μακιααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Τι κάνετε κορίτσια μου; Είστε καλά απ'ότι διαβάζω! Αχ βρε Αναστασάκι μου υπομονή! Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω να νιώσεις καλύτερα! Ίσως αν ζητούσες βοήθεια από τη μαία που έλεγες; Να σε βοηθήσει λίγο με τη στάση του σώματος βρε παιδί μου!

Αχ κορίσια εγώ σήμερα έχω συσπάσεις και κανα δυό ήταν με πολύυυυυυ πόνο!:(:(:(:(:(:( Ξάπλωσα κατευθείαν και πήρα το γιατρό μου! Είπε να τις παρακολουθώ και η αλήθεια είναι πως από το φόβο μου έρχονται κι άλλες! Πρέπει να ηρεμήσω! Μα στα καλά καθούμενα τώρα; Και αύριο το βράδυ έχω τραπέζι! Τους γονείς μου και την αδερφή μου περιμένω κανέναν άλλον αλλά όσο να ναι ετοιμασίες είναι και χρειάζονται να γίνουν! Μία τούρτα που ήθελα να κάνω δεν θα την κάνω τελικά, πήγε ο άντρας μου στο ζαχαροπλαστείο κι έδωσε παραγγελία για να την πάρουμε αύριο! Θα έρθει και η μαμά μου το πρωί να ετοιμάσει τα υπόλοιπα οπότε πάει κι αυτό!

Τι κάνετε κορίτσια μου; Είστε καλά απ'ότι διαβάζω! Αχ βρε Αναστασάκι μου υπομονή! Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω να νιώσεις καλύτερα! Ίσως αν ζητούσες βοήθεια από τη μαία που έλεγες; Να σε βοηθήσει λίγο με τη στάση του σώματος βρε παιδί μου!

Αχ κορίσια εγώ σήμερα έχω συσπάσεις και κανα δυό ήταν με πολύυυυυυ πόνο!:(:(:(:(:(:( Ξάπλωσα κατευθείαν και πήρα το γιατρό μου! Είπε να τις παρακολουθώ και η αλήθεια είναι πως από το φόβο μου έρχονται κι άλλες! Πρέπει να ηρεμήσω! Μα στα καλά καθούμενα τώρα; Και αύριο το βράδυ έχω τραπέζι! Τους γονείς μου και την αδερφή μου περιμένω κανέναν άλλον αλλά όσο να ναι ετοιμασίες είναι και χρειάζονται να γίνουν! Μία τούρτα που ήθελα να κάνω δεν θα την κάνω τελικά, πήγε ο άντρας μου στο ζαχαροπλαστείο κι έδωσε παραγγελία για να την πάρουμε αύριο! Θα έρθει και η μαμά μου το πρωί να ετοιμάσει τα υπόλοιπα οπότε πάει κι αυτό!

Ιωαννακι, ξεκουρασου καλη μου! Και προσπαθησε να μην τσιτωνεσαι οσο μπορεις γιατι σιγουρα αυτο τσιτωνει και τη μητρα... Χαλαρωσε, δεν ειναι τιποτα. Λογικα αυτα που και που θα συμβαινουν σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη. Και στην τελικη αν, λεω αν, συνεχιστουν και ζοριζεσαι μπορει να σου πει να παρεις κανενα χαπακι για τις συσπασεις, σαν αυτα που επαιρνε η Αναστασια. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

αγαπες μουουυουουουουουοουουυυ ομορφες.......

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας!!!!!!

εχω δουλιτσες σημερα μωρε γιατι περιμενω τους δικους μου το βραδακι και κανω διαφορα!!!!!δεν θα εχω κοσμο πολυ γιατι δεν τη παλευω με τη κοιλουμπα μου...αχ κοριτσια δεν εχω καταφερει να βαλω φωτο να παθετε πλακα...ειναι τεραστιααααααααααααααααααα!!!!!χιχιχιχιχιιχιχ....λες κι εχω αγορι!!!!

σας φιλω γλυκα και αν προλαβω θα μπω μετα.....μακιααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Χχεχεχεχεχχ... :lol: Τεραστια κοιλουμπα,ε;;; Τελεια!!! Κι εγω πως και πως περιμενω να κανω μια τετοια, αλλα μαλλον θα εχω μετρια κοιλια γιατι μεγαλωνει λαου λαου...Ας ειναι καλα η ζουζουνα μου και ας μη μεγαλωσει πολυ, τι να κανουμε! :lol: Βαλε καμια στο φεισ να τη δουμε και μετα σβηστην!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Eννοητε οτι δεν θα τις χαλασουμε φιλεναδα!χαχαχα!:PΕιναι βρε παιδι μου που καλο αντρα πες βρισκεις καλη πεθερα ομως δυσκολα:lol::lol:και δεν θελω να κακοπεσει το μπεμπεκακι μου!χαχαχα!

σωστη σε βρισκω φιλεναδα!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα στον Γιαννη και στην Γιαννα!!!!

Γιορταζει ο κουμπαρος μας με τον υιο του και η συνυφαδουλα μου σημερα! Δυστυχως ομως δεν μπορουμε να παμε...καλε τι κρυο ειναι αυτο???? Το βραδυ ο αερας σηκωνε τον τοπο...απα πα!!!!

Τι κανετε εσεις???

Ιωαννακι μας γλυκο χρονια σου πολλα!!!!! Πολυχρονη και ευτυχισμενη και με εναν πονο να ερθει ο μπεμπακος σου!!!!

Με τις συσπασεις πως πας? Αχ μαναρακι μου ξεκουρασου δεν ηρθε ακομα η ωρα...μην κουραζεσαι! Σ'αγαπω πολυ πολυ....μακια πολλα και να σε χαιρομαστε!

happynameday.jpg

sokolatagiortisos5.jpg

Παω να σας διαβασω γιατι δεν εχω μαθει τα νεα...περιμεναμε και την ελενιτσα απο το β'επιπεδου...παω παω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...