Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημερα Ελενιτσα!Μια χαρα!η μπεμπουλα σου μεγαλωνει!Ανεβηκε κ ο πλακουντας :DΕγω ειχα με αυτο ενα θεμα...ειχε αργησει λιγο να ανεβει κ αγχωνομουνα...Αντε με το καλο!Οσο για τα ψωνια κανε οπως νιωθεις!κ γω μετα τηβ ξεκινησα...αλλα τα κανα ολα σχετικα γρηγορα κ τα τελειωσα πριν μπω στον 8ο μετα βαραινεις μωρε κ κουραζεσαι πιο ευκολα ετσι με ειχαν συμβουλεψει οι μανουλιτσες φιλεναδες μου.Βεβαια δεν δουλευα κιολας:rolleyes:οποτε ειχα τον χρονο...

Καλημερα, ζουζουνιτσες μου! :P

Μολις σηκωθηκα η γαιδαρα! Αντι να παρω τον ποπο μου να παω στην εκκλησια μερα που ειναι...... :confused:

Χρυσανθουλι σε ευχαριστω πολυ! Εχβ ξεκινησει κατι λιγα ψωνια ηδη ετσι για την πλακα κατι ψιλα! Εχω παρει δηλαδη 2 πιπιλες (μια καοτσουκ και μια σιλικονης), μια αλυσιδα πιπιλας, 3-4 εσωρουχακια κοντομανηκα (θα γεννηθουμε μαιο πρωτα ο θεος ή τελος Απριλη). Αλλα και κανενα μακρυμανηκο νομιζω χρειαζεται...:rolleyes: Αχ, δεν ξερω! Με προβληματιζει ο ρουχισμος! Δεν ξερω τι ακριβως να παρω και σε ποια ποσοτητα!!:( Στη τυχη θα παρω.... Αν εχετε καμια γνωμη πειτε μου! :rolleyes: Παντως μεχρι τον ογδοο σιγουρα θα εχω τελειωσει.. Δε δουλευω κι εγω κι εχω πολυυ χρονο! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?εχω χαθει, το ξερω...:-(αλλα δεν εχω ορεξη να μπω, δεν εχω ορεξη για τιποτα!!!!!η μπεμπα με εχει εξουθενωσει...δεν κοιμηθηκα καθολου!!!!!εχω αλλαξει 3 παιδιατρους για να μου λενε την γνωμη τους!!!!απο το κλαμα που κανει νομιζα οτι ειχε πονακια-κολικους ή και εγω δεν ξερω τι.....αλλα ολοι μου την βρισκουν υγιεστατη!!!ειναι τοσο γκρινιαρα κοριτσακια μου.....εχω απογοητευτει....αντι να καλυτερευουν τα πραγματα χειροτερευουν!!!!!ειναι πολυ ανησυχη στο στηθος, δεν τρωει καλα, οσο και να την πιεζω, πιο πολυ παιζει και δαγκωνει το στηθος παρα να τρωει, δεν πηρε ικανοποιητικο βαρος σε ενα μηνα, προσπαθω να της μαθω το μπιμπερο μα ξενο γαλα, μπας και μπει σε ενα προγραμμα και ηρεμησει αλλα μπα.....δεν το πινει με τιποτα το ξενο, κανει αηδια στην φατσουλα της!!!!πολυ δυσκολη στον υπνο, την νανουριζω, την βαζω στο κρεβατι και ξυπναει με κλαματα....δεν το συζητω να την αφησω ξυπνια και να κοιμηθει μονη της, ξεσηκωνει με το κλαμα της ολο τον κοσμο!!!!!!!!!κοριτσια δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη αλλα η υπομονη μου εξαντληται το βραδυ, το πρωι την παλευω καπως αλλα ποτε θα φτιαξει αυτη η μπεμπου?μαλλον ποτε....γκρινιαρα θα ειναι μια ζωη μου φαινεται!!!!τι να πω.....σας ζαλισα με τα δικα μου!!!!!!καλη χρονια νομιζω σας ειπα, ε?συγχωρεστε με που δεν αναφερομαι σε καθεμια ξεχωριστα αλλα ειμαι τοσο απογοητευμενη που δεν εχω ορεξη για τιποτα πλεον.....:-(

Γλυκο μου Ποπακιι!!! :( Εχουμε χαθει κι εγω δεν μπαινω συνεχως...

Αχ, πολυ προβληματιστηκα και στεναχωρεθηκα με αυτα που μας ειπες, καλη μου! Εγω σιγουρα να βοηθησω δεν μπορω καθως ειμαι ακομη ασχετη με αυτα, ακουγοντας τα ομως με επιασε μελαγχολια, αφενος γιατι μπηκα στη θεση σου και "εζησα" νωερως την κατασταση, αφετερου γιατι στεναχωρεθηκα για αυτο που περνας.. Το ξερω οτι θα ειναι περαστικο, αν και εχει κρατησει ηδη αρκετα, και οτι η μπεμπουλα θα στρωσει, δεν μπορει, αλλα ειναι και δυσκολο για οσο ακομη κραταει! Ζητα βοηθεια επειγοντως! Μη σε γονατισει αυτο.. Και σκεψου οτι θα πρεπει να πας στη δουλεια και θα πρεπει να κοιμασαι το βραδυ, να ξεκουραζεσαι... Μην το περνας μονη σου ολο αυτο ουτε καν το βραδυ τωρα που θα πας στη δουλεια. Ευχομαι να στρωσει η μικρουλα σου το συντομοτερο! Το βασικο: να μην απογοητευεσαι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ρανακι μουυυυυυυυυυυυυυυ! πολυχρονη κοριτσακι μουυυυ κ με εναν πονοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ερχεται το παιδακι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

να σε χαιρονται οσοι σ'αγαπανε και να εχεις υγεια πανω απο ολα!!!images?q=tbn:ANd9GcQtM4S7vLYSl1YlQzb3auycsCbLtCeUS36NeoY5xWnH6G08O4aX

καλημερα!!!! τι μου κανετε??????????

ελενακι τελεια νεα!!! ολα καλα με το μπουμπουκακι σου συμπεθερα!!!! χιχιιχιχιχιχιχιιχι!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω,θα προσπαθησω τωρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μπράβο πεταλουδίτσα!!!!!Όλα καλά με την μπεμπούλα σου!!!!Πότε θα αρχίσεις ετοιμασίες ???Φαντάζομαι δεν κρατιέσαι ε????χαχαχαχαχαχ Έχεις πάρει τίποτα?????Τί σκέφτεσαι να πάρεις από κούνια????

Γεια σου, Νατασουλα μου!!! :P:p:p

Εγραψα και στη Χρυσανθουλα τι εχω παρει απο ψωνια, διαβασε τα. Κι εσυ φιλεναδιτσα μου αν μπορεις να μου πεις γνωμη για το τι και ποσο ρουχισμο πρεπει να παρω θα με βοηθουσατε πολυ!!:rolleyes: Στην τυχη σα χαζο παω και παιρνω!:rolleyes: Και οσον αφορα τις πανες... εχω κουπονια για τα babylino. Να παρω εστω για τα κουπονια ή ειναι χαλια;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!! τι μου κανετε??????????

ελενακι τελεια νεα!!! ολα καλα με το μπουμπουκακι σου συμπεθερα!!!! χιχιιχιχιχιχιχιιχι!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω,θα προσπαθησω τωρα!

Καλημερα μικρη μανουλα-Αναστασουλα!!! ΟΠως διαβασες τον καπαρωσα το γιοκα σου!!! χεχεχεχε :lol: :lol: :lol: Θα τους κανουμε το κονε... (αν μας ρωταγαν κιολας καλα θα ηταν!) χαχαχαχ

Πώς εισαι σημερα;;; Κοιμαται το βλασταρι σου;

Καλεε, δε μας ειπες πως σου φανηκε η γεννα;;;;;:o

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

χρονια πολλα ρανιακι!!!!!!! με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!!!!!!!!

κοριτσια κανω υπομονη με τα ραμματα τι αλλο???

νατασσακι δεν μου ειπε για καποια αλοιφη... μου ειπε να πλενομαι συχνα και καλο στεγνωμα της περιοχης.. σημερα εβαλα το τελευταιο υποθετο να δουμε πως θα παει, μου ειπε την δευτερα να την παω να με δει αν δεν δω διαφορα.... αλλα πιστευει πως δεν υπαρχει προβλημα απλα δεν αντεχω τον πονο...:-(:sad::-(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μικρη μανουλα-Αναστασουλα!!! ΟΠως διαβασες τον καπαρωσα το γιοκα σου!!! χεχεχεχε :lol: :lol: :lol: Θα τους κανουμε το κονε... (αν μας ρωταγαν κιολας καλα θα ηταν!) χαχαχαχ

Πώς εισαι σημερα;;; Κοιμαται το βλασταρι σου;

Καλεε, δε μας ειπες πως σου φανηκε η γεννα;;;;;:o

ναι κοιμαται, οπου να ναι θα ξυπνησει και θελω να μαγειρεψω κιόλας...

ναι οταν ανεβεις θεσσαλονικης να το κανονισουμε το κονε!! χιχιιχιχι

η γεννα ηταν το πιο υπεροχο συναισθημα που εχω ζησει στη ζωη μου!! δεν θα το ξεχαω ποτε!!! ιδιως την ωρα που τον εβγαλε η γιατρος και τον ειδα και ακουσω το κλαμα του!!!!!! το λεω και συγκινουμε παλι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι κοιμαται, οπου να ναι θα ξυπνησει και θελω να μαγειρεψω κιόλας...

ναι οταν ανεβεις θεσσαλονικης να το κανονισουμε το κονε!! χιχιιχιχι

η γεννα ηταν το πιο υπεροχο συναισθημα που εχω ζησει στη ζωη μου!! δεν θα το ξεχαω ποτε!!! ιδιως την ωρα που τον εβγαλε η γιατρος και τον ειδα και ακουσω το κλαμα του!!!!!! το λεω και συγκινουμε παλι!!

Αχ θα κλαψω!!!! :rolleyes:Μπραβο Αναστασακι! Εισαι γεναια!!! Κανε τις δουλιτσες σου, παω κι εγω να μαγειρεψω...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέραααα σας.

Ρανιουκο μου να σε χαιρόμαστε.χρόνια σου πολλά.με το καλό να έρθει η μπιζουδενια

Σ'αγαπώ πολύ.

Αναστασακι μου πονάς αγαπουλα μου.υπομονή καρδούλα μου.ήσυχος ο μπεμπακοςς φτου φτου.

Ποπακι μου γλυκό πολύ στεναχωρήθηκα.μακάρι να είχες περισσότερη βοήθεια.είναι πολύ δύσκολα.δεν είσαι χαζή απλά έχεις εξαντληθεί.σίγουρα καταλαβαίνεις την μπέμπα σου απλά είναι γκρινιαρουλΑ .έτσι κ της ξαδέλφης μου η μικρή.συνέχεια γκρίνιαζε κ τελικά ήταν απλά γκρίνια.είχαν δοκιμάσει τα πάντα κ κατέληξαν σε αυτο το συμπέρασμα.εύχομαι να ανέβεις λιγάκι κ.Α βρεις λίγη βοήθειά.σ'αγαπώ πολύ.

Φιλάκια πολα ξύπνησε ο ΜΙΚΡΟΣ θα επανέλθΩ να μιλησω κ στις υπολοιπεΣ.από το κινητό μπαίνω.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kαλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα! Τι παλιοκαιρος ειναι αυτος??? Εδω βρεχει καταρρακτωδως!!!!

Ρανια μου χρονια πολλα και απο δω! Να εισαι παντα υγιης και ευτυχισμενη και με το καλο να υποδεχτειτε την κορουλα σας γερη και δυνατη! Ερχεται καλεεεεεεεεεεεεεεε......!!!!!!!!!!

Βγηκα απο το φεις γιατι ηρθε ο αντουλης μου, ειχε παει εκκλησια και εφερε αντιδωρο και αγιασμο!

Θα μπω αργοτερα να σας διαβασω γιατι ειναι η ωρα για ζιζι!

Φιλια προς το παρον!

Ρανια μου!!!!!!!!!χρονια σου πολλα!ο,τι ποθεις!γερη!δυνατη κ με εναν πονο η μπιζουδενια σου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...