Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αγαπημενες μου κ γω νιωθω τοοοοοοσο τυχερη που σας εχω!αν κ πιο καινουρια με δεχτηκατε τοσο γλυκα!σας ευχαριστω γιαυτο!τοοοοσο!σας αγαπω ολες !αντε να βρεθουμε καπου καποια στιγμη!παω να προσπαθησω για ακομα εναν υπνακο τωρα!δεν βλεπω μπροτα μου!καλημερα!

κι εμεις σ'αγαπαμε χρυσανθουλα μου.....

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

καλον υπνοοοοοοοοοοοοοο:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερούδιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασάκι μου σε καταλαβαίνω τί εννοείς πόνο στα ράμματα..ρώτα κι εμένα που μου την βγάλανε με εμβρυουλκό(κάτι σαν βεντούζα να φανταστείς)γιατί έχω στενή λεκάνη και μετά συγχωρήσεως μέχρι πίσω με έσκισε..είχα πάρα πολλά ράμματα και πολύ πόνο έκανα μέρεςπολλές να συνέλθω τελείως αλλά είχα βρεί τρόπους να κάθομαι ώστε να πονάω λιγότερο..θα βρείς κι εσύ θα δείς...το περπάτημα ήτανε ένα θέμα όπως και η τουαλέτα αλλά επειδή δεν έβγαινα έξω δεν περπατούσα μέσα στο σπίτι μόνο από το ένα δωμάτιο στο αλλό εντάξει αυτό το άντεχα..αλλά για τουαλέτα απλά δεν έκανα τίποτα καθόμουνα και περίμενα στην λεκάνη για κανένα εικοσάλεπτο και βγαίνανε μόνα τους μετά με πολύ λίγο σπρώξιμο...:oops::oops::oops: αχ τί λέω πρωινιάτικα...μην ανησυχείς δεν θα είναι για πάντα σε λίγες μερούλες θα βρείς τρόπους να μην πονάς τόσο πολύ!Αλοιφούλα βάζεις???

Καρδούλα μου υπομονή..να μου φιλήσεις το μπεμπεδάκι σου!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?εχω χαθει, το ξερω...:-(αλλα δεν εχω ορεξη να μπω, δεν εχω ορεξη για τιποτα!!!!!η μπεμπα με εχει εξουθενωσει...δεν κοιμηθηκα καθολου!!!!!εχω αλλαξει 3 παιδιατρους για να μου λενε την γνωμη τους!!!!απο το κλαμα που κανει νομιζα οτι ειχε πονακια-κολικους ή και εγω δεν ξερω τι.....αλλα ολοι μου την βρισκουν υγιεστατη!!!ειναι τοσο γκρινιαρα κοριτσακια μου.....εχω απογοητευτει....αντι να καλυτερευουν τα πραγματα χειροτερευουν!!!!!ειναι πολυ ανησυχη στο στηθος, δεν τρωει καλα, οσο και να την πιεζω, πιο πολυ παιζει και δαγκωνει το στηθος παρα να τρωει, δεν πηρε ικανοποιητικο βαρος σε ενα μηνα, προσπαθω να της μαθω το μπιμπερο μα ξενο γαλα, μπας και μπει σε ενα προγραμμα και ηρεμησει αλλα μπα.....δεν το πινει με τιποτα το ξενο, κανει αηδια στην φατσουλα της!!!!πολυ δυσκολη στον υπνο, την νανουριζω, την βαζω στο κρεβατι και ξυπναει με κλαματα....δεν το συζητω να την αφησω ξυπνια και να κοιμηθει μονη της, ξεσηκωνει με το κλαμα της ολο τον κοσμο!!!!!!!!!κοριτσια δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη αλλα η υπομονη μου εξαντληται το βραδυ, το πρωι την παλευω καπως αλλα ποτε θα φτιαξει αυτη η μπεμπου?μαλλον ποτε....γκρινιαρα θα ειναι μια ζωη μου φαινεται!!!!τι να πω.....σας ζαλισα με τα δικα μου!!!!!!καλη χρονια νομιζω σας ειπα, ε?συγχωρεστε με που δεν αναφερομαι σε καθεμια ξεχωριστα αλλα ειμαι τοσο απογοητευμενη που δεν εχω ορεξη για τιποτα πλεον.....:-(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Γεια σας, κοριτσακια μου!

Μολις γυρισα απο το γιατρο. Δοξα το Θεο, ολα φυσιολογικα! :lol: Ηταν και αρκετα ζωηρουλα την ωρα της εξετασης και δε μας αφηνε να δουμε με τη μια αυτα που επρεπε..Εν τελει τα ειδαμε ομως και ολα ΟΚ! Ευτυχως παναγιτσα μου! Ειμαστε 380 γραμμαρια και συνεχιζουμε... Οπλακουντας ανεβηκε αρκετα...χμμ..τι αλλο..αυτα σε γενικες γραμμες.

Φιλακια πολλα σε ολες και μια γλυκια καληνυχτα! :P

Μπράβο πεταλουδίτσα!!!!!Όλα καλά με την μπεμπούλα σου!!!!Πότε θα αρχίσεις ετοιμασίες ???Φαντάζομαι δεν κρατιέσαι ε????χαχαχαχαχαχ Έχεις πάρει τίποτα?????Τί σκέφτεσαι να πάρεις από κούνια????

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?εχω χαθει, το ξερω...:-(αλλα δεν εχω ορεξη να μπω, δεν εχω ορεξη για τιποτα!!!!!η μπεμπα με εχει εξουθενωσει...δεν κοιμηθηκα καθολου!!!!!εχω αλλαξει 3 παιδιατρους για να μου λενε την γνωμη τους!!!!απο το κλαμα που κανει νομιζα οτι ειχε πονακια-κολικους ή και εγω δεν ξερω τι.....αλλα ολοι μου την βρισκουν υγιεστατη!!!ειναι τοσο γκρινιαρα κοριτσακια μου.....εχω απογοητευτει....αντι να καλυτερευουν τα πραγματα χειροτερευουν!!!!!ειναι πολυ ανησυχη στο στηθος, δεν τρωει καλα, οσο και να την πιεζω, πιο πολυ παιζει και δαγκωνει το στηθος παρα να τρωει, δεν πηρε ικανοποιητικο βαρος σε ενα μηνα, προσπαθω να της μαθω το μπιμπερο μα ξενο γαλα, μπας και μπει σε ενα προγραμμα και ηρεμησει αλλα μπα.....δεν το πινει με τιποτα το ξενο, κανει αηδια στην φατσουλα της!!!!πολυ δυσκολη στον υπνο, την νανουριζω, την βαζω στο κρεβατι και ξυπναει με κλαματα....δεν το συζητω να την αφησω ξυπνια και να κοιμηθει μονη της, ξεσηκωνει με το κλαμα της ολο τον κοσμο!!!!!!!!!κοριτσια δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη αλλα η υπομονη μου εξαντληται το βραδυ, το πρωι την παλευω καπως αλλα ποτε θα φτιαξει αυτη η μπεμπου?μαλλον ποτε....γκρινιαρα θα ειναι μια ζωη μου φαινεται!!!!τι να πω.....σας ζαλισα με τα δικα μου!!!!!!καλη χρονια νομιζω σας ειπα, ε?συγχωρεστε με που δεν αναφερομαι σε καθεμια ξεχωριστα αλλα ειμαι τοσο απογοητευμενη που δεν εχω ορεξη για τιποτα πλεον.....:-(

Ποπάκι μου καλημλερα και καλή χρονιά!!!Πόσο στεναχωριέμαι να ήξερες με αυτά που γράφεις..πραγματικά λυπάμαι που νιώθεις έτσι...φαίνεται ότι έχεις εξαντληθεί και σωματικά και ψυχολογικά...μήπως μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει κάποια βράδια να ξεκουράζεσαι?ή να το κάνετε ενναλάξ με τον άντρα σου?Πρέπει να έχεις δυνάμεις γιατί η μπεμπούλα χρειάζεται την μανούλα της!!!!Όλες οι μαμάδες του κόσμου έρχονται φάσεις που περνάνε δύσκολα..άλλες νωρίς άλλες λίγο αργότερα...θα φτιάξουνε τα πράγματα ποπάκι μου είμαι σίγουρη...θα φτιάξουνε...μην το βάζεις κάτω....έχε πίστη..η κουκλίτσα σου απλά είναι περισσότερο γκρινιαρούλα αλλά δεν θα είναι για πάντα...ξέρω ότι τώρα τα βλέπεις όλα βουνό και ακόμα μία μέρα έτσι σου μοιάζει αιώνας αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και το σημαντικότερο να ζητήσεις βοήθεια στην κατάσταση που είσαι τώρα...πρέπει να διατηρήσεις και την ψυχολογία σου καλή είναι πολύ σημαντικό...ξεκίνησες δουλειά???ΣΕ ΑΓΑΠΆΩ ΠΟΛΎ ΠΟΠΆΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΊΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΎΛΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ!!!!(((((((((())))))))

Διαφημίσεις

Ποπάκι μου την θηλάζεις ακόμα???Πώς είναι τα γεύματα της ανά πόση ώρα..μήπως να δοκίμαζες ένα άλλο γάλα μήπως της αρέσει καλύτερα???

Τί εννοείς δεν πήρε βάρος??Καθόλου??Σας μίλησε κανείς για υποαλλεργικό γάλα???

Ποπάκι μου καλημλερα και καλή χρονιά!!!Πόσο στεναχωριέμαι να ήξερες με αυτά που γράφεις..πραγματικά λυπάμαι που νιώθεις έτσι...φαίνεται ότι έχεις εξαντληθεί και σωματικά και ψυχολογικά...μήπως μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει κάποια βράδια να ξεκουράζεσαι?ή να το κάνετε ενναλάξ με τον άντρα σου?Πρέπει να έχεις δυνάμεις γιατί η μπεμπούλα χρειάζεται την μανούλα της!!!!Όλες οι μαμάδες του κόσμου έρχονται φάσεις που περνάνε δύσκολα..άλλες νωρίς άλλες λίγο αργότερα...θα φτιάξουνε τα πράγματα ποπάκι μου είμαι σίγουρη...θα φτιάξουνε...μην το βάζεις κάτω....έχε πίστη..η κουκλίτσα σου απλά είναι περισσότερο γκρινιαρούλα αλλά δεν θα είναι για πάντα...ξέρω ότι τώρα τα βλέπεις όλα βουνό και ακόμα μία μέρα έτσι σου μοιάζει αιώνας αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και το σημαντικότερο να ζητήσεις βοήθεια στην κατάσταση που είσαι τώρα...πρέπει να διατηρήσεις και την ψυχολογία σου καλή είναι πολύ σημαντικό...ξεκίνησες δουλειά???ΣΕ ΑΓΑΠΆΩ ΠΟΛΎ ΠΟΠΆΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΊΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΎΛΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ!!!!(((((((((())))))))

νατασσουλα μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ!!!!!σημερα που εκλαιγε ανα μιση ωρα η μπεμπα, ουτε που ηρθε ο αντρας μου να δει τι γινεται, ποτε δεν εχει σηκωθει το βραδυ να με βοηθησει, το πρωι οκ κατι κανει οταν δεν δουλευει και τα απογευματα βοηθαει......η μαμα μου ερχεται το πρωι αλλα δεν ξερω.....τα βλεπω ολα βουνο, οπως λες......στην δουλεια μαλλον ξεκιναω την αλλη εβδομαδα και η μπεμπα δεν εχει μπει σε προγραμμα, σιγα μην το τρωει το γαλα απο την μαμα μου....:-(δεν ξερω τι να κανω....μακαρι να καλυτερευσουν τα πραγματα.....:-(εχω βγαλει ερπη απο την στεναχωρια μου, ξινομαι παντου και εχω δημιουργησει πληγες στα χερια μου, εχω μεινει μιση απο τα κιλα.....τελοσπαντων, μπορει να ακουγομαι υπερβολικη αλλα εχω κλαταρει.....:-(κι εγω σ'αγαπω πολυ πολυ, και ολα τα κοριτσακια!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ποπάκι μου την θηλάζεις ακόμα???Πώς είναι τα γεύματα της ανά πόση ώρα..μήπως να δοκίμαζες ένα άλλο γάλα μήπως της αρέσει καλύτερα???

Τί εννοείς δεν πήρε βάρος??Καθόλου??Σας μίλησε κανείς για υποαλλεργικό γάλα???

ανα 3 ωρες τρωει, οποτε την βαλω πιο πριν τρωει λιγο και γκρινιαζει απιστευτα, σαν να μου λεει," τι με ταισες τωρα...δεν ηθελα", εχω παρει το guigoz που ειναι πιο κοντα στην γευση με το μητρικο, για υποαλλεργικο το συζητησα και μου ειπε πως ειναι μεγαλη για κολικους και δεν χρειαζεται....:(να παω να παρω αλλο γαλα να δω αν της αρεσει, ποιο ομως?:(απο τον 3ο μηνα στο 4ο πηρε μονο 250 γραμμαρια

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ax Ποπακι μου!Δεν ακουγεσαι υπερβολικη...και μην νιωθεις τυψεις ανθρωπος εισαι εχεις δυναμεις κ υπομονη κ ειναι λογικο να νιωθεις οτι εξαντλουνται !Αλλα παντα βρισκουμε δυναμη εκει πουνομιζουμε οτι δεν εχουμε αλλη...Ζητα βοηθεια δικιο εχει το Νατασακι!Ειναι πολυς ο καιρος για να το παλευεις μονη σου!πρεπει με καποιο τροπο να ξεκουραζεσαι!η μπεμπα σε χρειασετε ξεκουραστη!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινουν συντομα τα πραματα για σας καλυτερα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ax Ποπακι μου!Δεν ακουγεσαι υπερβολικη...και μην νιωθεις τυψεις ανθρωπος εισαι εχεις δυναμεις κ υπομονη κ ειναι λογικο να νιωθεις οτι εξαντλουνται !Αλλα παντα βρισκουμε δυναμη εκει πουνομιζουμε οτι δεν εχουμε αλλη...Ζητα βοηθεια δικιο εχει το Νατασακι!Ειναι πολυς ο καιρος για να το παλευεις μονη σου!πρεπει με καποιο τροπο να ξεκουραζεσαι!η μπεμπα σε χρειασετε ξεκουραστη!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινουν συντομα τα πραματα για σας καλυτερα...

σε ευχαριστω χρυσανθακι μου!!!!!πρεπει να κανω υπομονη!!!!με βοηθανε οσο μπορουν αλλα τι να κανει και η μαμα μου και ο αντρας μου!!!!:-(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νατασακι μου!να σε ρωτησω κατι βρε φιλεναδα θυμασαι περιπου ποτε αρχισε να στρωνει η μικρη στον υπνο?εχουμε κ μεις μεγα θεμα!ειμαι κ μονη μου εδω τα χω δει ολα!χθες ασ πουμε κοιμηθηκε 11 με 3 κ μετα ξυπνουσε ανα μια ωρα!περα απο την ρουτινα πχ μπανιο την ιδια ωρα φασαρια τη μερα ησυχια μετα το μπανιο εχεις τιποτα αλλο να δοκιμασω?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ανα 3 ωρες τρωει, οποτε την βαλω πιο πριν τρωει λιγο και γκρινιαζει απιστευτα, σαν να μου λεει," τι με ταισες τωρα...δεν ηθελα", εχω παρει το guigoz που ειναι πιο κοντα στην γευση με το μητρικο, για υποαλλεργικο το συζητησα και μου ειπε πως ειναι μεγαλη για κολικους και δεν χρειαζεται....:(να παω να παρω αλλο γαλα να δω αν της αρεσει, ποιο ομως?:(απο τον 3ο μηνα στο 4ο πηρε μονο 250 γραμμαρια

ανά 3 ώρες είναι νομίζω καλά για να τρώει..αχ το guigoz...κι εγώ αυτό της έδωσα όταν σταμάτησα τον θηλασμό...τί μου θύμησες τώρα...:-)

οι κολικοί τί σχέση έχουνε με το υποαλεργικό γάλα???:confused: :confused: :confused: Άλλο η αλλεργία στο γάλα κι άλλο οι κολικοί..καμμία σχέση τα 2 τους...ΚΑΜΜΙΑ...αλλεργία στο γάλα έχει ένα παιδάκι όταν παρ' όλο που τρώει ικανοποιητικά δεν βάζει το σωστό βάρος...κι αυτό φαίνεται και αξιολογείται σαφώς μετά από 3 μήνες γιατί συγκρίνεις ανάμεσα στους μήνες το βάρος που πήρε κάθε φορά κι έτσι βγάζεις συμπέρασμα...μήπως να το ξαναδείτε αυτό το θέμα...??:rolleyes::rolleyes:

σε ευχαριστω χρυσανθακι μου!!!!!πρεπει να κανω υπομονη!!!!με βοηθανε οσο μπορουν αλλα τι να κανει και η μαμα μου και ο αντρας μου!!!!:-(

φιλεναδα μπορουν να κανουν οτι κ συ αφου τρωει ανα 3ωρο τις υπολοιπες ωρες ο αντρας σου βασικα μπορει!κ μενα δεν την κραταγε αλλα ειδε κ μονος του οτι δεν γινεται αλλιως!το βραδυνο δεν το ζηταω καν(δεν υπαρχει περιπτωση)αλλα τη μερα..στην αρχη ελεγε οτι εμενα θελει το μωρο αλλα δεν ειναι ετσι!οταν το παλεψε να δεις μια χαρα βρηκε τροπους να την ηρεμει..και γω ακομα δεν κοιμαμε καλα τα βραδυα:rolleyes::rolleyes:θελουν λιγο σπρωξημο..με ωραιο τροπο βεβαια αλλα αν δεν πεις δεν παιρνουν μονοι τους μπρος!υπαρχουν κ οι χρυσες εξερεσεις βεβαια μην παρεξηγηθω!τωρα ξερει τι καλα που καθονται οι δυο τους!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ανά 3 ώρες είναι νομίζω καλά για να τρώει..αχ το guigoz...κι εγώ αυτό της έδωσα όταν σταμάτησα τον θηλασμό...τί μου θύμησες τώρα...:-)

οι κολικοί τί σχέση έχουνε με το υποαλεργικό γάλα???:confused: :confused: :confused: Άλλο η αλλεργία στο γάλα κι άλλο οι κολικοί..καμμία σχέση τα 2 τους...ΚΑΜΜΙΑ...αλλεργία στο γάλα έχει ένα παιδάκι όταν παρ' όλο που τρώει ικανοποιητικά δεν βάζει το σωστό βάρος...κι αυτό φαίνεται και αξιολογείται σαφώς μετά από 3 μήνες γιατί συγκρίνεις ανάμεσα στους μήνες το βάρος που πήρε κάθε φορά κι έτσι βγάζεις συμπέρασμα...μήπως να το ξαναδείτε αυτό το θέμα...??:rolleyes::rolleyes:

ααα δεν το ηξερα γλυκουλα μου αυτο, νομιζα πως αφορα κολικους το υποαλλεργικο γαλα!!!!η αληθεια ειναι ομως πως νομιζω πως δεν τρωει ικανοποιητικα, ολο παιζει, αντε να τρωει κανα 5 λεπτο στο στηθος και απο το ενα μονο, δεν θελει απο το αλλο ή δεν ξερω αν την καταλαβαινω τι θελει....:-(δηλαδη δεν νομιζω να τρωει οσο πρεπει να τρωει, γι'αυτο δεν βαζει βαρος, οχι οτι τρωει καλα αλλα δεν περνει κιλακια, νομιζω....τι να πω!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

φιλεναδα μπορουν να κανουν οτι κ συ αφου τρωει ανα 3ωρο τις υπολοιπες ωρες ο αντρας σου βασικα μπορει!κ μενα δεν την κραταγε αλλα ειδε κ μονος του οτι δεν γινεται αλλιως!το βραδυνο δεν το ζηταω καν(δεν υπαρχει περιπτωση)αλλα τη μερα..στην αρχη ελεγε οτι εμενα θελει το μωρο αλλα δεν ειναι ετσι!οταν το παλεψε να δεις μια χαρα βρηκε τροπους να την ηρεμει..και γω ακομα δεν κοιμαμε καλα τα βραδυα:rolleyes::rolleyes:θελουν λιγο σπρωξημο..με ωραιο τροπο βεβαια αλλα αν δεν πεις δεν παιρνουν μονοι τους μπρος!υπαρχουν κ οι χρυσες εξερεσεις βεβαια μην παρεξηγηθω!τωρα ξερει τι καλα που καθονται οι δυο τους!

τα πηγαινουν μια χαρα οι δυο τους, το σ/κ και τα απογευματα, αλλα το θεμα ειναι το κλαμα της....γιατι να κλαιει και να γκρινιαζει τοσο....κατι θελει να μου πει αλλα εγω η χαζη δεν το καταλαβαινω!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...