Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!!!!τι κανετε???

εγω γυρισα απο δουλεια και μολις εφαγα...

η μπιζουδενια καλα ειναι....εχει κατεβει αρκετα....χιχιχιιχχι...ετοιμαζεται να κανει ντου!!!!

ματινακι μουουουουου....τι κανεις συμπεθερουλα μου????ο γαμπρουλης μου?να του δωσεις μακια πολλα στα πατουσακια του!!!!ειναι γκρινιαρουλης εεε????

γιωτακι μου εισαι χαλια κοριτσακι μου ε?απο τη περιοδο ειναι...να πινεις σιδηρο τωρα που εχεις πολυ αιμα!!!!ναι?μη το αφηνεις!!!!!αντε καλη δουλιτσα να εχεις!!!

ιωαννακι μουουουουουυ....τι κανετε?ετοιμαζεσαι κι εσυυυυυυυυυυυ.....αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

λενιω μου ομορφο δε νομιζω για εκγυμοσυνη....να πινεις κι εσυ σιδηρο ή βιταμινουλες καμαρι μου!!!μη πεσεις κατω καμια ωρα με τα μωρα στο σπιτι!!!!μακια πολλααααααααα

ελενακι μου καλη ανταμωση να εχεις με τη κορακλα σου σημερα....ολα καλα θα ειναι!!!!!περναει και για σενα ο καιρος!!!!!

νατασακι μουουυουουουουουουυ κι εγω σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ποτε περασε ο καιρος που ολες μια μια ανακοινωναμε τις εγκυμοσυνες...αχχχχχχχχχχχχχχχ......τρομεροοοοοοοοοοοοο!!!!!!

ελπιζω να μη ξεχασα καμια γιατι το εχω λιγο χαμενο αυτες τις μερες!!!!

ρε κοριτσακια να ρωτησω κατι?

χθες μιλουσα με τη μαια και της ειπα οτι θελω αποκλειστικο θηλασμο και μου ειπε οτι στο μητερα που θα γεννησω υπαρχουν δωματια που κανουν rooming in,δηλ εχουμε εμεις την ευθυνη του μωρου μας....το εχουμε εκει ολη μερα,το αλλαζουμε κλπ κλπ κλπ...και αν κουραστουμε το παιρνουν για κανενα 4ωρο για να ξεκουραστουμε...τι λετε να κανω?εγω σκεφτομαι να το κανω!!!!! ή θα ειναι τοσο η κουραση που καλυτερο θα ειναι να μην το κανω?

καλησπερα Ρανουκο κιας με ξεχασες χαχαχα!!!να σου πω στην εγκυμωσηνη κ στη λοχεια το μυαλο ειναι κατα 90%

απασχολημενο απο το νινι!εγω που χω μνημη ελεφαντα ξεχνουσα τα παντα κ ειχα γεμισει το σπιτι απο αυτα τα κιτρινα χαρτακια που κολλανε για να μην ξεχναω πραματα!:lol::lol::lol:

Γιαυτο που ρωτησες τωρα γνωμη μου ειναι να παρεις το μονοκλινο σου (σε αλλη πειπτωση δεν θα προτηνα να το κανεις λογο εποχης κ ιωσεων κτλ γιατι αν εχεις κιαλλη κοπελα μαζι σου δεν ξερεις τι λογιων θα ειναι ο επισκεπτες της οι ελληνες σε αυτα ειμαστε λιγο βουγια ειναι ηαληθεια...:rolleyes:)και απο κει και περα αναλογα με το πως θα εισαι και το πως θα νιωθεις βλεπεις..αν εισαι καλα το προτεινω ανεπιφυλχτα!εγω ειχα την τυχη να γεννησω 10 κ στις 1 να ειμαι ορθια!δεν μπορουσα να εχω μακρια μου την μπεμπα μου!!οσο για το αλλαγμα κτλ νομιζω οτι μπορεις να το πηγαινεις στις μαιες αν νιωθεις ανασφαλεια(εγω αυτο εκανα μου την αλλαζαν κ αγκαλιτσα παλι!)περα απο το θεμα του θηλασμου ειναι κ το οτι το μωρακι θελει την μανουλα του να την μυριζει κ να την ακουει οι μαιες καλες χρυσες αλλα ειναι 3 για 15 μωρα εγω τοειδα!τα κανουν ολα με προγραμμα τα αλλαζουν τα ταιζουν τελος μην νομιζεις οτι οταν κλαινε ασχολειτε κανενας μαζι τους...για τον θηλασμο τωρα εχω να πω οτι τις πρωτες μερες αν κουραστεις λιγο μετα θα ειναι παιχνιδακι!το πρωτογαλα ειναι λιγο αλλα αρκετο για να χορτσει τομωρο κ παρα πολυ συμαντικο να το πιει απλα επειδη ειναι οι πρωτες του φορες κ δυσκολευετε να ''πιασει''το στηθος μπορει να χρειαστει (και κατα εμενα ειναι κ καλο)να το εχεις πανω σου αρκετες ωρες τη μερα!εγω την εβαζα το στηθος με το παραμικρο την τριτη μερα που μου κατεβηκε το γαλα το μωρο ηξερε να θηλαζει αρολο που η μαια μου ειπε οτι εχω δυσκολο στηθος(μικρη θηλη)Ασε που οσο πιο πολυ θηλαζει το μωρο τοσο πιο γρηγορα κατεβαινει το γαλα..γεννησα τεταρτη πρωι παρασκευη πρωι ειχα γαλα και παρα πολυ μαλιστα παρολη την κουραση!την εδωσα τις 2 πρωτες νυχτες να μουτην κρατησουν 12 με 3(την 2η μου την μπουκωσαν με χαμομιλι,πολυ τομετανιωσα!αλλα κ παλι θα το εκανα δεν την παλευα αλλο..ευτυχως ειπιε μονο 50 μλ..ετσι μου ειπαν τουλαχιστον..)την τριτη νυχτα την κρατησα εγω!πηγαν να με φοβησουν οτι μπορει να κανει ικτερο με τον αποκλιστικο θηλασμο αλλα δεν εκανε .την πρωτη μερα εχασε 150 γρ την 2η εμεινε ιδια κ την τριτη πηρε κ 20:pΑυτη ηταν η δικια μου εμπειρια..

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?????????/ μπηκα κ διαβασα τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα ιδια ποναω .... κ δεν μπορω να κατσω , η γιατρος μου ειπε να παρω υποθετα βολταρεν για δυο μερες αν δεν αντεχω κ πηρα!!!! τι να κανα? δεν μπορω ουτε να περπατησω καλα καλα!!!!! κ δυσκολευομαι αφανταστα στον θηλασμο!!! ελπίζω να περασει γρηγορα, αλλα διαβαζω οτι αργουν πολυ κ απογοητευομαι!!!!!

Γλυκο κ αγαπημενο αναστασακιμου!!!!!!αχ θα περασει καρδουλα μου!μην το βαζεις κατω προσπαθησε να βρεις στασεις να σε βολευουν ισως αν ριξεις το βαρος απο την αλλη πλευρα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Γλυκο κ αγαπημενο αναστασακιμου!!!!!!αχ θα περασει καρδουλα μου!μην το βαζεις κατω προσπαθησε να βρεις στασεις να σε βολευουν ισως αν ριξεις το βαρος απο την αλλη πλευρα!

αχ φιλεναδα δοκιμαζω τα παντα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ φιλεναδα δοκιμαζω τα παντα!!!

Δοκιμασε επεισης σαν οκλαδων αλλα μετοδεξι λιγισμενοκαι το αριστερο τεντομενο καιτο βαρος πισω!θα το βρεις εσυ!;);)τσακαλι εισαι μανουλιτσα!φιλακια στονμπεμπουλη!τον αγαπωωωωω και σενα φυσικα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου πρεπει να ετοιμασω το μαπνιο της μπεμπους!θα τα πουμε αυριο !δεν μιλησα στην καθε μια!το χρωσταω!σας διαβασα ομως!σαςφιλω κ σας στελνω μια γλακια καληνυχτα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Γεια σας, κοριτσακια μου!

Μολις γυρισα απο το γιατρο. Δοξα το Θεο, ολα φυσιολογικα! :lol: Ηταν και αρκετα ζωηρουλα την ωρα της εξετασης και δε μας αφηνε να δουμε με τη μια αυτα που επρεπε..Εν τελει τα ειδαμε ομως και ολα ΟΚ! Ευτυχως παναγιτσα μου! Ειμαστε 380 γραμμαρια και συνεχιζουμε... Οπλακουντας ανεβηκε αρκετα...χμμ..τι αλλο..αυτα σε γενικες γραμμες.

Φιλακια πολλα σε ολες και μια γλυκια καληνυχτα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσακια μου!

Μολις γυρισα απο το γιατρο. Δοξα το Θεο, ολα φυσιολογικα! :lol: Ηταν και αρκετα ζωηρουλα την ωρα της εξετασης και δε μας αφηνε να δουμε με τη μια αυτα που επρεπε..Εν τελει τα ειδαμε ομως και ολα ΟΚ! Ευτυχως παναγιτσα μου! Ειμαστε 380 γραμμαρια και συνεχιζουμε... Οπλακουντας ανεβηκε αρκετα...χμμ..τι αλλο..αυτα σε γενικες γραμμες.

Φιλακια πολλα σε ολες και μια γλυκια καληνυχτα! :P

Kαλημερα Ελενιτσα!Μια χαρα!η μπεμπουλα σου μεγαλωνει!Ανεβηκε κ ο πλακουντας :DΕγω ειχα με αυτο ενα θεμα...ειχε αργησει λιγο να ανεβει κ αγχωνομουνα...Αντε με το καλο!Οσο για τα ψωνια κανε οπως νιωθεις!κ γω μετα τηβ ξεκινησα...αλλα τα κανα ολα σχετικα γρηγορα κ τα τελειωσα πριν μπω στον 8ο μετα βαραινεις μωρε κ κουραζεσαι πιο ευκολα ετσι με ειχαν συμβουλεψει οι μανουλιτσες φιλεναδες μου.Βεβαια δεν δουλευα κιολας:rolleyes:οποτε ειχα τον χρονο...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα κοριτσακια!

λενακι καλυτερα ο μπεμπης ηρεμισε ε? κ εμενα πριν 3-4 μερες ειχε λιγο κλαμα κ αερια, λενε οτι κοντα στους 3,5 μηνες ξαναεχουν πονακια για μερικες μερες!

σημερα στις 5 ξυπνησε με κλαμα πολυ, ισως εβλεπε κανα ονειρο κ τομαξε, πεταχτηκα κ την πηρα αγκαλιτσα και μεχρι να ηρεμισει το παιδακι μου την κραταγα σφιχτα κ της μιλαγα, μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 8.30!

ματινακι τι κανει ο πριγκιπας? αυτο που λες για τα ραμματα, εγω δεν εκανα, αλλα βγαινοντας η μικρη με εγδαρε με τα νυχια της, για κατουρημα υπεφερα! τρελο τσουξιμο! μου ειπε ο γιατρος να μου κανει ενα ραματακι στο γδαρσιμο κ του λεω ΟΧΙ!!!

πεταλουδονι, καλα αποτελεσματα! να μπεις να μας πεις! (το πεταλουδονι ειναι οπως το πιπιλονι, που λεω στην μικρη την πιπιλα της!)

ρανακι 3 κιλα? πωπω κοριτσαρος!!!! με εναν πονο κοριτσακι μου, αντε κ αυριο γιορταζεις!!! καλε ουτε 1 κιλο? απιστευτη εισαι, μπραβο!!!

ιωαννακι μου κοντεβεις κ εσυ!

νατασακι τι κανει το κοριτσακι σου, πως παει με τα φαρμακα?

χρυσανθη κοιμηθηκες τελικα????

αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πονας κοριτσακι μου! υπομονη, αξιζε τον κοπο!!!

σε 1 εβδομαδα ουτε που θα θυμασαι τιποτα!!! ησυχο το αγορακι σου ε?

αχ κοριτσια μου, πολυ χαιρομαι που σας εχω γνωρισει κ μιλαμε, σας σκεφτομαι κ οταν δεν μπαινω! λες κ ειστε φιλες μου χρονια!!!απιστευτο δεσιμο!!!:lol:

Καλημερα γιωτακι!Απο χθες σημερα!:lol:χθες κοιμηθηκα κοιμηθηκα κ το μεσημερι 2 ωριτσες το ποσο με στανιαραν δεν φανταζεσαι!πολυ κουραση !!κ συ μια απο τα ιδια αποτι βλεπω!παλι καλα που καθετε ο αντρας σου με το μωρο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε όλες καλά;

Λενάκι μου μείνατε από πετρέλαιο; Άντε επιστροφή στη ζεστούλα σήμερα με τα αγοράκια σου αγκαλίτσα!

Ματινάκι μου σχεδόν όλα έτοιμα για το μπεμπάκο μας! Το σίδερο έμεινε που θα το κάνει η μανούλα μου από βδομάδα και να πάρουμε και το στρώμα από το καθαριστήριο! Μετά μόνο η βαλίτσα μου έμεινε που θα την αρχίσω κι αυτή σιγά σιγά από την άλλη βδομάδα! Ουφ φτάνει ο καιρός και η ανυπομονσία φτάνει στην κορυφή!!!!!! Όσο για τα 2 κιλά κουκλάρα είσαι και με 2 κιλά παραπάνω! Την υγεία σου να έχεις και άστα να πάνε τα κιλά!

Αναστασάκι μου γλυκό κούκλος διαβάζω ο γιός σου! Αχ κοριτσάρα μου καλό σαραντισμό να έχετε και με τα ράμματα υπομονή! Μακάρι αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα!

Πεταλουδίτσα σήμερα θα δεις την κόρη σου; Φαντάζομαι χαρά που θα έχεις! Με το καλό να τη δεις και να μπεις να μας πεις το βραδάκι!

Νατασούλα, Γιωτάκι, Χρυσανθάκι Ρανιούκο μου πολλά φιλάκιαααααα!!!!!:P:p:p:p:p:p

Καλημερα ιωαννακι!Αντ κ στην βλιτσουλα τωρα!μια χαρα!για το στεγνωτηριο που ελεγες θυμασαι...?να ξερειςοτι το στεγνωτηριο αποστειρωνει κιολας ταρουχαλακια του μωρου(λογια γιατρου) συν την απιστευτη ευκολια αυτο πιο πολυ στο λεω για οταν θα γεννηθει εκει να δεις πληντηρια..:tongue:φιλακιαα!

μωλης κοιμηθηκε ο μικρος!

να δειτε πως τρωει τα χερακια του..με το που ξυπναει το χερακι μπουνια κ μεσα στο στοματακι του!κ το τρωει με τοση ορεξη..ακουγεται κ ο ηχος απο τα σαλακια:tongue:κ σημερα ετσι οπως πιπιλουσε του μηλουσα κ μου απανταει αυτος με το χερακι στο στομα κ ακουγεται καπως ετσι ¨τκοι τκοι τκοι ΄ειχε πολυ πλακα,,οσο του μηλουσα αυτος μου απαντουσε καπως ετσι!παιρνω το κινητο να το γραψω στη καμερα κ φυσικα σταματησε..με τιποτα δεν ξαναμηλισε:tongue:

Ματινακι μουυυ δε νομιζω να αρρωστησε ο τζουτζουκος σου!μυξουλες θα ειναι..εγω δεν του βαζω καθε μερα φυσιολογικο ορο..στις αρχες μονο που ειχε πιο πολες μυξουλες..τωρα του βαζω μονο οταν βλεπω πως εχει!εμενα χθες ηταν καπως βραχνιασμενος..κ γω ανχωθηκε λεω μηπως αρρωστησε αλα σημερα ειναι καλα μαλον ηταν απο το προχθεσινο κλαμα που εκανε~

οσο για τα κιλακια μην ανχωνεσαι καθολου.πιστευω σου πανε..ησουν αδυνατη κ εχεις περιθωριο;)καλο ειναι να εχουμε κ λιγα πιασηματα εεε:tongue:

εμενα μου φαινεται απιστευτο που τα εχασα τοσο ευκολα κ εχω παει κ μειον αρκετα κιλακια..3 συγκεκριμενα!απλα εχω μαγουλα κ αυτα δεν φευγουν τελειως κ επισης η κοιλια..αν δεν ειχα κ τι κοιλια θα ημουν πολυ αδυνατη..χερια ποδια ειμαι πολυ καλα η κοιλια θελει κορσε κ γυμναστικη:(:rolleyes:

Γιωτακι μου κ σενα η ζουζουνα ειχε πονακια..ναι κ γω το εχω ακουσει αυτο οτι γυρω στους 3μιση μηνες παλι το παιρνανε αυτο!αντε μετα τους 4 ελπιζω να ειναι πολυ καλα κ να μην πονανε!

πως παει η δουλεια..ειναι πιο χαλαρα τωρα!η μικρουλα τι καινουριο κανει?χαχανιζει;)τι χρωμα ματακια εχει..εμενα παρεμεινα γκριζογαλανα..λετε να μεινουν αχ μαακαρι~αλα μεχρι ενος αλαζουν χρωμα για να δουμε!:rolleyes:

Ιωαννακι μου καλο να ναι καλα οι μανουλιτσες μας που μας βοηθανε~αντε με το καλο κ η βαλιτσουλα κ ολα ετοιμααααααα:P

σημερα ναι επιστροφη στ η ζεστουλα μας κ παλι..:tongue:

κ γω θελω να πω ποσο χαρουμενη ειμαι που σας γνωρησα κ δεσαμε τοσο πολυ!δεν θελω να χαθουμε με τιποτααααααα;)

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ@

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

ασχετο αλα ακομα να το παρω αποφαση να παω στη γυναικολογο!ουφ!πολυ το καθηστερω!σκεφτομαι επειδη θα παω στο νοσοκομειο που γεννησα εκει εξεταζει η γιατρος η τελευται που γνωρησα κ σε αυτην θελω να παω παλι αφου αυτη με εραψε να με δει κ δισταζω γιατι σκεφτομαι αν θα βολεψει με τις ωρες του μικρουλη αφου θηλαζουμε ποση ωρα θα κανω να με εξετασει κ αν εχει πολυ κοσμο κ καθυστερησω ολα αυτα σκεφτομαι κ το αναβαλω..αλα δεν γινεται αλο!οχι τιποτα αλο εχω κ κατι ζαλαδες εδω κ αρκετες μερες κ ισως μου εχει πεσει ο αιματοκριτης!φοβαμαι πολυ τωρα που δεν εχω περιοδο να μην μεινω εγκυος..κ αν ημουν με φυσιολογικο τοκετο δεν θα ειχα προβλημα αλα με καισαρικη φοβαμαι τοσο πολυ αν γινει κατι τετιο με τρομαζει πολυ στο τι θα ακουσω κ μην μου πουνε πρεπει να το ριξεις..δεν ξερω αλα δεν νομιζω να το κανω..ειμαι τοσο κατα της εκτρωσης:(προσεχουμε φυσικα απλα οσο να ναι ενα ανχος το εχεις!αυταααααααα!

παω να φαω σουπιτσα..θα μπαινοβγαινω!φιλακια πολλααααααααα!

μια χαρα σε βλεπω φιλεναδα!φιγουρινι θα μου γινεις!:DΕγω στον γιατρο πηγαμε τον αντρα μου κ την μπεμπα...οικογενειακα!να δες πλακα!οταν μεεξεταζε καθοντουσαν στο γραφειο του κ του εκλεγε!τωρα του καθεται κ αυτος τρελενετε!του κανει κ χαρες!!μην το καθηστερεις παντως!για εγκυμωσηνη δεν πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις κανε ενα τεστακι γιατι ο γιατρος μου μου ειπε οτι αν μεινεις εγκυος πρεπει να κοψεις τον θηλασμο!η μπεμπα εχει ματια καφετια οι δικοι μου κ γω πρασινα κ καποιοι γαλανα..του μπαμπα μας ολοι σκουροι ειναι !για καστανοματα την κοβω αν κ τρεφω ελπιδες ακομα:lol::lol:τομαλλι μας ξανθινε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααα.......SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φτιαχνω μανιταροσουπα τωρα και θυμηθηκα πως ξεχασα να σας γραψω 2 υλικα η χαζη!!!!!

Τωρα που την φτιαχνω στην πραξη τα θυμηθηκα γιατι αυτη η συνταγη ειναι δικη μου δεν την εχω βρει απο αλλου....λοιπον στα υλικα που σας εχω δωσει βαζω ακομα:

2 καροτα τριμμενα στον τριφτη

2 πατατες κομμενες μικρα κυβακια για να βρασουν γρηγορα!

Τωρα εσεις αν θελετε μπορειτε αυτα τα 2 να τα βαλετε σε μεγαλυτερη ποσοτητα! Επισης εγω καποια μερα θα την φτιαξω και με πρασο μεσα να δοκιμασω την γευση!

Αυτα...δεν προλαβαινω να σας διαβασω....θελω να τελειωσω το μαγειρεμα + οτι ο μικρος πρεπει να φαει σε λιγο!!! Φιλια προς το παρον!!!!

Μια μαστερ σεφ γεννιεται!:lol::lol::lol:

μια χαρα εισαι κ συ στα κιλα σου αν κ γω πιστευω οτι τα 2 που εμειναν σου πανε!κ εγω συν 2 ειμαι ακομα...και αλλα 3 θελω να τα χασω ομως...η γυμναστηκημου μου ελειψε αλλα που κουραγιο!να δω ποτε θα βρω τους ρυθμους μου αν κ η βασιλισσα μου εχει τον κυριαρχο ρολοπια!και μεις στον ορο σηκωνουμε την γειτονια τα ματακια με βαμβακι τα κανω μου το ειχε πει μια μαια..τα εννοχλει λιγο η γαζα μου ειπε!το εμβολιο το καναμε!εννοητε οτι σηκωσαμε κ την γειτονια του γιατρου:-(αμαν εκανα να την ηρεμισω!μονο στο στηθος τα καταφερα κ ηρεμησε!να δω στη βαφτιση που δεν θα μπορω να την βαλω στο στηθος τι θα κανω...αυτη φρικαρει αν τηνπιτσιλισεις το ματι οχι που θα την βουτιξουν ολη μεσα στο νερο!νομιζω θα κλαιμε παρεα...22 του μηνος βαφτιζουμε!:Dαντε να δω...:rolleyes:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αγαπημενες μου κ γω νιωθω τοοοοοοσο τυχερη που σας εχω!αν κ πιο καινουρια με δεχτηκατε τοσο γλυκα!σας ευχαριστω γιαυτο!τοοοοσο!σας αγαπω ολες !αντε να βρεθουμε καπου καποια στιγμη!παω να προσπαθησω για ακομα εναν υπνακο τωρα!δεν βλεπω μπροτα μου!καλημερα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημέρα!!!!

ΡΑΝΙΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Χρόνια σου Πολλά με υγεία αγάπη μου, με το καλό τώρα να έρθει η μπιζουδένια σας να σας γεμίσει χαρά! Μπήκες στο μήνα σου σήμερα; Ααααχχχ κουκλάρα μου λιώνω που πλησιάζουμε σιγά σιγά!!! Πολύχρονη να είσαι, να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς που σε αγαπάμε!!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?????????/ μπηκα κ διαβασα τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα ιδια ποναω .... κ δεν μπορω να κατσω , η γιατρος μου ειπε να παρω υποθετα βολταρεν για δυο μερες αν δεν αντεχω κ πηρα!!!! τι να κανα? δεν μπορω ουτε να περπατησω καλα καλα!!!!! κ δυσκολευομαι αφανταστα στον θηλασμο!!! ελπίζω να περασει γρηγορα, αλλα διαβαζω οτι αργουν πολυ κ απογοητευομαι!!!!!

Αχ βρε Αναστασάκι μου όμορφο έχε πίστη! Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη! Οι πρώτες μέρες το ξέρουμε όλες αυτό είναι δύσκολες, λίγο η ψυχολογία με την προσαρμογή, λίγο η ταλαιπωρία του τοκετού που φυσικά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα θα την βρεις την άκρη και θα δεις πως σε λίγες μέρες όλα θα φαίνονται κακό όνειρο! Υπομονή γλυκιά μου!!! Σε αγαπάμε πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!

καλημερα κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

ιωαννακι μου ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

ναι...πλησιαζουμεεεεεεεεεεε!!!!!τρελλαινομαι στην ιδεα!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...