Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΙΩ!!!ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ!ΟΛΟ ΗΛΙΟ!!ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ???

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα στις φιλεναδουλες μου τι κανετε?εγω χαθηκα αλλα με τοσο καλες μερες ειπα να απολαυσω τον ηλιο και την πολη μας!!ολο εξω και βολτες για καφεδακι!

εσεις τι κανετε αγαπουλες μου?μπορει να εχω 3-4μερες να μιλησω μαζι σας, αλλα καθε μερα σας σκεφτομαι και διαβαζω τα νεακια σας!!αλλωστε σας αγαπω και πολυ μην ξεχνιομαστε ;);););)

ελενακι μου , ποπακι μου, ματινακια μου, αναστασακι μου, μαρακι μου πως ειστε?τα μωρακια σας καλα?πολλες πολλες ((((((((((((()))))))))))))))) και ακομα περισσοτερα χαδακια στις ομορφες κοιλιτσες!!

αναστασακι μου χαρηκα πολυ που ολα ηταν σουπερ, ευχομαι να συνεχισουν ετσι!!!

εφακη μου σου ευχομαι να πανε ολα τελεια για αυριο!

νατασακι μου τι κανεις κοριτσακι μου?πως πανε οι ετοιμασιες της μικρης δεσποινας?εχει τρεξιμο αρκετο σε καταλαβαινω απολυτα αλλα και πολυ πολυ ευχαριστο;);), ευχομαι γρηγορα ολες μας να οργανωνουμε τα δικα μας βαφτισια!!!

τζινακι μου με το καλο να υποδεχτειτε τον μπεμπακο σας:D:D:D να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στο λουλουδακι σου!!

σοφακι μου γλυκο ο μικρος σου καλα?πολλα πολλα φιλακια, ρανιακι μου καλη επιτυχια καρδουλα μου με το διαβασμα και την εργασια σου, τζινακι μου καλο πως εισαι?

(((((((((((((((())))))))))))))))))) σε ολες και φιλια πολλα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Tι κανετε κοριτσακια μου????? Εγω ειμαι καπως τωρα γιατι πριν λιγο εμαθα ασχημα νεα απο μια κοπελα εδω στο παρεντς που ηταν να γεννησει κι αυτη τον νοεμβριο μαζι με μενα...δεν σας λεω τιποτα γιατι κι εγω μολις το διαβασα με επιασε αγχος και δεν θελω να αγχωσω τις εγκυουλες μας...κατα τ'αλλα καλα!

Τζινακι μου εφτασε ο καιρος...με το καλο να ερθει στον κοσμο το θαυματακι σας!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? Χαθηκαμε παλι.....

καλησπερα φιλεναδουλες μου......τι μου κανετε?

τωρα μαζευτηκα σπιτι....ουφφφφφφφφφφφφφ....πολυ κουρασηηηηηηηηηη!!!!!!

αχ εχουμε χαθει τελειως αλλα σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......

εφτιαξα και το δοντακι μουουουουου....χαχαχαχαχχαχα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

αγαπουλα μουουουουουουο....που εισαι????????????????????

σε πεθυμησαααααααααα....σου εστειλα καποια στιγμη στο face μυν αλλα με πεταγε εξω.....τι κανεις???????????

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε????

Ειχα πολυ καιρο να μπω κ προσπαθησα να σας διαβασω λιγο....ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα!!

Ματινακι, Ποπακι, Εφακι κ ολες οι αλλες εγγυουλες...φιλακια κ χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!

Εμεις τελειωσαμε με τις ετοιμασιες για τον μπεμπακο μας κ τον περιμενουμε σε 2 βδομαδουλες!!!! 1η Ιουνιου θα τον εχουμε στην αγκαλια μας!!!!Ανυπομονωωωωω..........:tongue:

αντε κουκλαρα μου με το καλο να υποδεχτειτε το θαυματακι σας....παναγιτσα μου ποτε μας το ανακοινωσες ...ποτε γεννας.....ποποποποπ.......αχχχχχχχχχχχ.....με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Tι κανετε κοριτσακια μου????? Εγω ειμαι καπως τωρα γιατι πριν λιγο εμαθα ασχημα νεα απο μια κοπελα εδω στο παρεντς που ηταν να γεννησει κι αυτη τον νοεμβριο μαζι με μενα...δεν σας λεω τιποτα γιατι κι εγω μολις το διαβασα με επιασε αγχος και δεν θελω να αγχωσω τις εγκυουλες μας...κατα τ'αλλα καλα!

Τζινακι μου εφτασε ο καιρος...με το καλο να ερθει στον κοσμο το θαυματακι σας!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? Χαθηκαμε παλι.....

αχχχχχχχχχχ....ματινακι μου μη σε πιανει αγχος....ολα καλα θα πανε για το νινακι σου κουκλαρα μου!!!!φτανει ο καιρος που θα το παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))):P

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα στις φιλεναδουλες μου τι κανετε?εγω χαθηκα αλλα με τοσο καλες μερες ειπα να απολαυσω τον ηλιο και την πολη μας!!ολο εξω και βολτες για καφεδακι!

εσεις τι κανετε αγαπουλες μου?μπορει να εχω 3-4μερες να μιλησω μαζι σας, αλλα καθε μερα σας σκεφτομαι και διαβαζω τα νεακια σας!!αλλωστε σας αγαπω και πολυ μην ξεχνιομαστε ;);););)

ελενακι μου , ποπακι μου, ματινακια μου, αναστασακι μου, μαρακι μου πως ειστε?τα μωρακια σας καλα?πολλες πολλες ((((((((((((()))))))))))))))) και ακομα περισσοτερα χαδακια στις ομορφες κοιλιτσες!!

νατασακι μου τι κανεις κοριτσακι μου?πως πανε οι ετοιμασιες της μικρης δεσποινας?εχει τρεξιμο αρκετο σε καταλαβαινω απολυτα αλλα και πολυ πολυ ευχαριστο;);), ευχομαι γρηγορα ολες μας να οργανωνουμε τα δικα μας βαφτισια!!!

τζινακι μου με το καλο να υποδεχτειτε τον μπεμπακο σας:D:D:D να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στο λουλουδακι σου!!

σοφακι μου γλυκο ο μικρος σου καλα?πολλα πολλα φιλακια, ρανιακι μου καλη επιτυχια καρδουλα μου με το διαβασμα και την εργασια σου, τζινακι μου καλο πως εισαι?

γειασ ου νενακι μου.......ευχαριστω καμαρι μου γλυκο για τις ευχουλες σου...αλλα νομιζω δε τα πηγα καλα,αλλα δε πειραζει....εχω γραψει πολυ καλα στις αλλες εργασιες οποτε ειμαι ενταξει!!!!!

αχχχχχχχχχχ....ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....μακαρι του χρονου να οργανωνουμε τις δικες μας βαφτισεις......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ματινακι μου δεν σ επρολαβα το πρωι!;)

Εφακη μου ευχομαι να ειναι ολα τελεια αυριο!;)

Τζινουλι μουυυυυυυυυυ αγαππουλα μου ποσο μεγαλωσε ο μπεμπακος σου..σε δυο βδομαδεςςςς!πωπωωωωωωω τι ωραιαααα!με το καλο αγαπουλιτσα μου με εναν πονο που λενε!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

εγω σημερα ασχοληθηκα με ενα dvd που ειχα να κανω για βαφτιση!

πολυ μαρεσει..μωλης το ξαναειδα κ ειναι ετοιμο!θα το αντιγραψω κ θα το παραδωσω!ειχα κανει στον μικρουλη μου κ μετα εκανα κ στις συνηφαδες μου κ στη κουμπαρα μου κ ετσι το ειδε κ αυτη η κοπελα κ μου ζητησ να της κανω!τωρα εχω ακομη ενα για την ξαδερφη μου για γαμο κ βαφτιση μαζι!ανυπομονω να μου δωσει υλικο να ξεκηνησω!:tongue:

αυταα!ειμαι με τον ζουζουνο μου τωρα ξ μπαινοβγαινουμε μια μεσα μια εξω στο μπαλκονι εχει ωραια μερα τελικα!:rolleyes:

λενιω μουουουουυουουουουου.....στη βαφτιση που θα κανω για το νινακι μου θα μου φτιαξεις εσυ το dvd.....χαχαχαχχαχαχαχαχαχχα.....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα!!!!!!!!!!!!!!

τζινακι κοντευεις, σε πολυ πολυ λιγο θα εχεις αγκαλια τον πριγκηπα σου!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ματακια μου!!!!!!!!!!!!!

εφακη καλη επιτυχια με την υστεροσκοπηση!!!!!!!!!περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!

λενακι μου, νενακι μου, ματινακι μου, ρανιακι μου, λουλουνατασσακι μου μακια μακια πολλαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εχτες πηγα για την καμπυλη ζαχαρου!!!!!!3 ωρες μου εφαγε, κοντευα να κοιμηθω στην καρεκλα του διαγνωστικου!!!!!!τελος παντων.......τα αποτελεσματα ειναι ετσι κι ετσι.....η τελευταια μετρηση του ζαχαρου με οριο το 120 βγηκε 142......τσιμπημενο.....πρεπει να κοψω τα γλυκα, ζυμαρικα κτλ....ο αιματοκριτης μου λιγο χαμηλος 33,9, πρεπει να τρωω κρεατακι μπολικο......αυτα.....μελαγχολησα λιγο εχτες, πηγαμε και στο λητω γιατι εχει φαγωθει ο αντρας μου να παμε να δουμε για ενα καροτσακι που του αρεσει πολυ, ακομα δεν εχουμε δει τιποτα, το καροτσακι μας ελειπε, νευριασα και με την πωλητρια, μας ζαλισε, ημουν 1 ωρα ορθια να μας εξηγει , να λεει, να λεει, κουραστηκα, αφου μετα που φυγαμε με επιασαν τα κλαματα απο τα νευρα μου, ο αντρας μου τα επαιξε, σου λεει καλα αντι να χαιρεται που βλεπουμε πραγματα για το μωρο, κλαιει???τι να πω.....με επιασε μια μελαγχολια!!!!!αυτα.......:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Νατασακι μουυυυυ φιλεναδιτσα μου καλα ειμαι εσυυυ?

χθες εβγαλε ωραια μερα σημερα ξεκηνησαμε με βροχη μαρεσει δεν μπορω να πω!:rolleyes:

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Νενακι μου καλο κ γλυκο καλα κανεις αγαπουλα μου..εκμεταλευσου τις ηλιουστες μερες για βολτιτσες!;);)

εγω καλα ειμαι κ τα παιδακια μου..ο μικρουλης μου μεσα στη κοιλιτσα αρχησε να μου δινει πιο εντονες κλωτσιτσες κ ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενιω μουουουουυουουουουου.....στη βαφτιση που θα κανω για το νινακι μου θα μου φτιαξεις εσυ το dvd.....χαχαχαχχαχαχαχαχαχχα.....:P

αχχαχαχχα ρανιουκο μου φυσικαααααα~κ για το γαμο σου θα μπορουσα να σου φτιαξω απλα καπως πρεπει να μου δωσεις υλικο κ καπως να στο στειλω μετα!;):tongue:

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα!!!!!!!!!!!!!!

τζινακι κοντευεις, σε πολυ πολυ λιγο θα εχεις αγκαλια τον πριγκηπα σου!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ματακια μου!!!!!!!!!!!!!

εφακη καλη επιτυχια με την υστεροσκοπηση!!!!!!!!!περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!

λενακι μου, νενακι μου, ματινακι μου, ρανιακι μου, λουλουνατασσακι μου μακια μακια πολλαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εχτες πηγα για την καμπυλη ζαχαρου!!!!!!3 ωρες μου εφαγε, κοντευα να κοιμηθω στην καρεκλα του διαγνωστικου!!!!!!τελος παντων.......τα αποτελεσματα ειναι ετσι κι ετσι.....η τελευταια μετρηση του ζαχαρου με οριο το 120 βγηκε 142......τσιμπημενο.....πρεπει να κοψω τα γλυκα, ζυμαρικα κτλ....ο αιματοκριτης μου λιγο χαμηλος 33,9, πρεπει να τρωω κρεατακι μπολικο......αυτα.....μελαγχολησα λιγο εχτες, πηγαμε και στο λητω γιατι εχει φαγωθει ο αντρας μου να παμε να δουμε για ενα καροτσακι που του αρεσει πολυ, ακομα δεν εχουμε δει τιποτα, το καροτσακι μας ελειπε, νευριασα και με την πωλητρια, μας ζαλισε, ημουν 1 ωρα ορθια να μας εξηγει , να λεει, να λεει, κουραστηκα, αφου μετα που φυγαμε με επιασαν τα κλαματα απο τα νευρα μου, ο αντρας μου τα επαιξε, σου λεει καλα αντι να χαιρεται που βλεπουμε πραγματα για το μωρο, κλαιει???τι να πω.....με επιασε μια μελαγχολια!!!!!αυτα.......:rolleyes:

καλημερα ποπακη μου γλυκοοοο!πως εισαι σημερα αγαπουλιτσα μου?

η αναμονη στη καμπυλη ειναι πολυ σπαστικη!πως το ειπιες δεν σε αναγουλιασε..εμενα θυμαμαι με πειραξε πολυ αλα τα καταφερα κ δεν το βγαλα!το αποτελεσμα ειναι λιγο τσιμπημενο αλα με λιγη προσοχη θα πεσει παλι!δεν σου ειπε να μετριεσαι καθημερινα..εγω ημουν οριακα κ μου ειπαν να παρω ενα μηχανηματακι για να τσιμπειμαι κ να το ελενχω για μαι βδομαδα κ ηταν πεσμεενη τελικα κ δεν χρειαστηκε να συνεχησω!

ησουν ταλαιπωρημενη χθες κ απο την καμπυλη γιαυτο ποπακη μου αντεδρασες ετσι..δεν πειραζει γλυκουλιτσα μου!τοσο αιμα σου πηραν κ τοση αναμονη..οοσ να ναι μετα θελεις να φας κατι κ ναξαπλωσεις!

τελικα διαλεξατε καροτσακι?;)

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπακη μου γλυκοοοο!πως εισαι σημερα αγαπουλιτσα μου?

η αναμονη στη καμπυλη ειναι πολυ σπαστικη!πως το ειπιες δεν σε αναγουλιασε..εμενα θυμαμαι με πειραξε πολυ αλα τα καταφερα κ δεν το βγαλα!το αποτελεσμα ειναι λιγο τσιμπημενο αλα με λιγη προσοχη θα πεσει παλι!δεν σου ειπε να μετριεσαι καθημερινα..εγω ημουν οριακα κ μου ειπαν να παρω ενα μηχανηματακι για να τσιμπειμαι κ να το ελενχω για μαι βδομαδα κ ηταν πεσμεενη τελικα κ δεν χρειαστηκε να συνεχησω!

ησουν ταλαιπωρημενη χθες κ απο την καμπυλη γιαυτο ποπακη μου αντεδρασες ετσι..δεν πειραζει γλυκουλιτσα μου!τοσο αιμα σου πηραν κ τοση αναμονη..οοσ να ναι μετα θελεις να φας κατι κ ναξαπλωσεις!

τελικα διαλεξατε καροτσακι?;)

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

λενακι μου γλυκο, ποσο μου ελειψες, καιρο εχουμε να μιλησουμε!!!!!!!!!!!!!!!

εχει μηχανηματακι η μανουλα μου, ευτυχως, θα το παρω να μετριεμαι!!!!!πανε τα γλυκακια :(, μακαρι να μην συνεχιστει, θα το παρακολουθω!!!!!!

ναι ειχα κουραστει η αληθεια ειναι!!!!!!δεν ξερω τι με ειχε πιασει!!!!!αφου μετα στο σπιτι δεν μιλουσαμε με τον αντρα μου!!!!:rolleyes:

του εχει κολλησει ενα καροτσι, το οποιο δεν ειναι καθολου πρακτικο και ειναι και ακριβο!!!!!απλα του αρεσει το desing τρομαρα του!!!!!το quinny buzz ειναι αν το ξερεις!!!!550,00 εχει και 240,00 επιπλεον αν θελουμε και το καθισματακι αυτοκινητου που ειναι μεχρι 1 ετους....:confused:δεν ξερω......εχω προβληματιστει!!!!του εχει κολλησει!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...