Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερααα,ζουζουνες μου!! Τι κανετε;;

Καλα εγω αν και εχω λιγο κρυωσει αυτες τις μερες... Λιγο ο λαιμος και λιγο μπουκωμα... Εκανα ενα τσαγακι ζεστο ζεστο τωρα να στανιαρω!

Σημερα , ναι Ματινακι μου, θα δω το κοριτσακι μου....

Ευχαριστω για τις ευχες Ελενακι και ολα τα κοριτσια! Θα μπω το βραδακι να σας πω τα νεοτερα!! :o

Καλα η Αναστασια εμαθα κουκλι ο γιοκας της! Τον κλεινω απο τωρα για γαμπροο!! χαχαχαχ Θα ειμαστε και Θεσσαλονικη μονιμα σε 3 χρονια απο τωρα.. μια χαρα! :tongue:

Καλημερα Ελενακι! Κρυωσες ε? Θελει προσοχη μην αρπαξεις καμια ιωση γιατι δεν μπορεις να πιεις τιποτα...καταπολεμισε το με χαμομηλακι και πορτοκαλαδιτσες ή γενικοτερα βιταμινη c...

Κουκλος ειναι καλε ο μπεμπης της Αναστασιας μας...τον ειδα στο skype! Παντως παραπονο δεν εχετε εχετε πολλους γαμπρους σ'αυτο το παρεακι μας...εμεις να δουμε που θα βρουμε γυναικες...αν και εμεις εχουμε συμπεθερεψει με το Ρανιακι...χαχαχαχα!!!!!

Ματινακι Κ Ελενιτσα καλημερρα..μπαινοβγαινω !;)

Ματινακι μου ηρεμισε ο μπεμπακος μου..απο χθες ειναι πολυ καλα δεν γκρινιαζει αρα δεν ποναει~

αν κ δεν εχω γεννησει φυσιολογικα σιγουρα τα ραματα κει κατω θα ειναι πολυ επιπονα..

ο ξανθουμπουμπουκακος σου τι κανει?

Ελενιτσα ολα καλα θα ειναι σημερα..περημενουμε νεα!

περαστικα σου!κ γω καπως ετσι ειμαι..λιγο πονοκεφαλο λιγο πονολαιμο τον εχω!ολος ο κοσμος ειναι ετσι!

επανερχομαι..;)

Καλημερα Λενιω μου! Ωραια που ηρεμισε μωρε ο μπεμπουλινος σου!

Εγω ειδα μια μυξουλα στο δεξι ρουφουνι του μπεμπακου μολις τωρα και του εκανα φυσιολογικο ορο...του κανω καθε μερα 2 φορες ετσι κι αλλιως αλλα τωρα ειδα και μυξουλα...λες να κρυωσε?? Παναγιτσα μου μακαρι οχι...ποσο φοβαμαι χειμωνιατικα να 'ξερες! Την Τεταρτη 11/12 εχουμε το εμβολιο...αντε να περασουν οι μερες να το κανουμε να μου φυγει ενα αγχος!

Παντως για να επανελθουμε στα ραμματα, δεν εχετε ιδεα για τι μιλαμε! Τραβανε, τσουζουν, πονανε δεν μπορεις να κατσεις, δεν μπορεις να ενεργηθεις, ειναι Β Α Σ Α Ν Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βεβαια περναει γρηγορα και το ξεχνας αμεσως αλλα την στιγμη που συμβαινει ειναι επιπονο! Βεβαια δεν θα 'θελα ποτε να εχω ραμματα απο καισαρικη οποτε υπομονη και ολα περνανε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακι Κ Ελενιτσα καλημερρα..μπαινοβγαινω !;)

Ματινακι μου ηρεμισε ο μπεμπακος μου..απο χθες ειναι πολυ καλα δεν γκρινιαζει αρα δεν ποναει~

αν κ δεν εχω γεννησει φυσιολογικα σιγουρα τα ραματα κει κατω θα ειναι πολυ επιπονα..

ο ξανθουμπουμπουκακος σου τι κανει?

Ελενιτσα ολα καλα θα ειναι σημερα..περημενουμε νεα!

περαστικα σου!κ γω καπως ετσι ειμαι..λιγο πονοκεφαλο λιγο πονολαιμο τον εχω!ολος ο κοσμος ειναι ετσι!

επανερχομαι..;)

καλημερα κοριτσακια!

λενακι καλυτερα ο μπεμπης ηρεμισε ε? κ εμενα πριν 3-4 μερες ειχε λιγο κλαμα κ αερια, λενε οτι κοντα στους 3,5 μηνες ξαναεχουν πονακια για μερικες μερες!

σημερα στις 5 ξυπνησε με κλαμα πολυ, ισως εβλεπε κανα ονειρο κ τομαξε, πεταχτηκα κ την πηρα αγκαλιτσα και μεχρι να ηρεμισει το παιδακι μου την κραταγα σφιχτα κ της μιλαγα, μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 8.30!

ματινακι τι κανει ο πριγκιπας? αυτο που λες για τα ραμματα, εγω δεν εκανα, αλλα βγαινοντας η μικρη με εγδαρε με τα νυχια της, για κατουρημα υπεφερα! τρελο τσουξιμο! μου ειπε ο γιατρος να μου κανει ενα ραματακι στο γδαρσιμο κ του λεω ΟΧΙ!!!

πεταλουδονι, καλα αποτελεσματα! να μπεις να μας πεις! (το πεταλουδονι ειναι οπως το πιπιλονι, που λεω στην μικρη την πιπιλα της!)

ρανακι 3 κιλα? πωπω κοριτσαρος!!!! με εναν πονο κοριτσακι μου, αντε κ αυριο γιορταζεις!!! καλε ουτε 1 κιλο? απιστευτη εισαι, μπραβο!!!

ιωαννακι μου κοντεβεις κ εσυ!

νατασακι τι κανει το κοριτσακι σου, πως παει με τα φαρμακα?

χρυσανθη κοιμηθηκες τελικα????

αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πονας κοριτσακι μου! υπομονη, αξιζε τον κοπο!!!

σε 1 εβδομαδα ουτε που θα θυμασαι τιποτα!!! ησυχο το αγορακι σου ε?

αχ κοριτσια μου, πολυ χαιρομαι που σας εχω γνωρισει κ μιλαμε, σας σκεφτομαι κ οταν δεν μπαινω! λες κ ειστε φιλες μου χρονια!!!απιστευτο δεσιμο!!!:lol:

Καλημερα Ελενακι! Κρυωσες ε? Θελει προσοχη μην αρπαξεις καμια ιωση γιατι δεν μπορεις να πιεις τιποτα...καταπολεμισε το με χαμομηλακι και πορτοκαλαδιτσες ή γενικοτερα βιταμινη c...

Κουκλος ειναι καλε ο μπεμπης της Αναστασιας μας...τον ειδα στο skype! Παντως παραπονο δεν εχετε εχετε πολλους γαμπρους σ'αυτο το παρεακι μας...εμεις να δουμε που θα βρουμε γυναικες...αν και εμεις εχουμε συμπεθερεψει με το Ρανιακι...χαχαχαχα!!!!!

Καλημερα Λενιω μου! Ωραια που ηρεμισε μωρε ο μπεμπουλινος σου!

Εγω ειδα μια μυξουλα στο δεξι ρουφουνι του μπεμπακου μολις τωρα και του εκανα φυσιολογικο ορο...του κανω καθε μερα 2 φορες ετσι κι αλλιως αλλα τωρα ειδα και μυξουλα...λες να κρυωσε?? Παναγιτσα μου μακαρι οχι...ποσο φοβαμαι χειμωνιατικα να 'ξερες! Την Τεταρτη 11/12 εχουμε το εμβολιο...αντε να περασουν οι μερες να το κανουμε να μου φυγει ενα αγχος!

Παντως για να επανελθουμε στα ραμματα, δεν εχετε ιδεα για τι μιλαμε! Τραβανε, τσουζουν, πονανε δεν μπορεις να κατσεις, δεν μπορεις να ενεργηθεις, ειναι Β Α Σ Α Ν Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βεβαια περναει γρηγορα και το ξεχνας αμεσως αλλα την στιγμη που συμβαινει ειναι επιπονο! Βεβαια δεν θα 'θελα ποτε να εχω ραμματα απο καισαρικη οποτε υπομονη και ολα περνανε!

ματινακι η μιξες δεν ειναι κ απαραιτητα οτι κρυωσε, τα βγαζει κ ο οργανισμος για να καθαρισει η μυτουλα, ωχχχχχχχχχχχχχχ εμβολιο????????

ελπιζω να μην κλαιει ο μπεμπης, εμας ειχε πλανταξει, την την εβδομαδα που μας ερχεται θα κανουμε κ εμεις το 3 κ το 4! αμανννννννννννν!!!

φαντασου οτι εγω χωρις ραμματα κ δυσκολευομουν να κατσω, φαντασου με τα ραμματα! αμαν, δεν ηθελα καθολου!!!

ματινακι η μιξες δεν ειναι κ απαραιτητα οτι κρυωσε, τα βγαζει κ ο οργανισμος για να καθαρισει η μυτουλα, ωχχχχχχχχχχχχχχ εμβολιο????????

ελπιζω να μην κλαιει ο μπεμπης, εμας ειχε πλανταξει, την την εβδομαδα που μας ερχεται θα κανουμε κ εμεις το 3 κ το 4! αμανννννννννννν!!!

φαντασου οτι εγω χωρις ραμματα κ δυσκολευομουν να κατσω, φαντασου με τα ραμματα! αμαν, δεν ηθελα καθολου!!!

Γιωτουλα μου καλημερουδια!!!!! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα????

Ο μπεμπης μου κοιμαται και ειπα να φαω κατι...μου πηρε ο αντρας μου κατι τελειες φρυγανιες ολικης απο τα lidl στρογγυλες και λεπτουλες αλλο πραγμα....δεν λενε να φυγουν αυτα τα 2 κιλα που μου εμειναν, αν και ολοι μου λενε να μην τα χασω και αν μπορω να παρω κανα 2 ακομα για να μην ειμαι κοκκαλιαρα οπως πριν! Το θεμα μου δεν ειναι τα κιλα, ειναι τα μπουτια μου....παντα ειχα μπουτια περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο και τωρα δεν λενε να αδυνατισουν με τιποτις! Η κυτταριτιδα δε, φαινεται απο χιλιομετρα! Στο υπολοιπο σωμα δεν εχω κανενα προβλημα...

Μακαρι Γιωτουλα μου να μην εχει κρυωσει ο μπεμπακος μου! Για να δουμε τι αντιδραση θα εχει μολις φαει την ενεση....θα τσιριζει ειμαι σιγουρη...εδω του καθαριζω τα ματακια με γαζουλα και ορο και σηκωνει τον τοπο...για την μυτη δεν το συζητω καθολου, μας ακουει οοοολη η γειτονια!!

Οσο για την φιλια μας χωρις να εχουμε γνωριστει ειναι ασυγκριτο! Κι εγω σας αγαπω και σας νοιαζομαι παρα πολυ και δεν βλεπω την ωρα να μπορεσω καθε μερα να μπω να σας πω εστω ενα γεια αν δεν προλαβαινω να κατσω!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε όλες καλά;

Λενάκι μου μείνατε από πετρέλαιο; Άντε επιστροφή στη ζεστούλα σήμερα με τα αγοράκια σου αγκαλίτσα!

Ματινάκι μου σχεδόν όλα έτοιμα για το μπεμπάκο μας! Το σίδερο έμεινε που θα το κάνει η μανούλα μου από βδομάδα και να πάρουμε και το στρώμα από το καθαριστήριο! Μετά μόνο η βαλίτσα μου έμεινε που θα την αρχίσω κι αυτή σιγά σιγά από την άλλη βδομάδα! Ουφ φτάνει ο καιρός και η ανυπομονσία φτάνει στην κορυφή!!!!!! Όσο για τα 2 κιλά κουκλάρα είσαι και με 2 κιλά παραπάνω! Την υγεία σου να έχεις και άστα να πάνε τα κιλά!

Αναστασάκι μου γλυκό κούκλος διαβάζω ο γιός σου! Αχ κοριτσάρα μου καλό σαραντισμό να έχετε και με τα ράμματα υπομονή! Μακάρι αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα!

Πεταλουδίτσα σήμερα θα δεις την κόρη σου; Φαντάζομαι χαρά που θα έχεις! Με το καλό να τη δεις και να μπεις να μας πεις το βραδάκι!

Νατασούλα, Γιωτάκι, Χρυσανθάκι Ρανιούκο μου πολλά φιλάκιαααααα!!!!!:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

μωλης κοιμηθηκε ο μικρος!

να δειτε πως τρωει τα χερακια του..με το που ξυπναει το χερακι μπουνια κ μεσα στο στοματακι του!κ το τρωει με τοση ορεξη..ακουγεται κ ο ηχος απο τα σαλακια:tongue:κ σημερα ετσι οπως πιπιλουσε του μηλουσα κ μου απανταει αυτος με το χερακι στο στομα κ ακουγεται καπως ετσι ¨τκοι τκοι τκοι ΄ειχε πολυ πλακα,,οσο του μηλουσα αυτος μου απαντουσε καπως ετσι!παιρνω το κινητο να το γραψω στη καμερα κ φυσικα σταματησε..με τιποτα δεν ξαναμηλισε:tongue:

Ματινακι μουυυ δε νομιζω να αρρωστησε ο τζουτζουκος σου!μυξουλες θα ειναι..εγω δεν του βαζω καθε μερα φυσιολογικο ορο..στις αρχες μονο που ειχε πιο πολες μυξουλες..τωρα του βαζω μονο οταν βλεπω πως εχει!εμενα χθες ηταν καπως βραχνιασμενος..κ γω ανχωθηκε λεω μηπως αρρωστησε αλα σημερα ειναι καλα μαλον ηταν απο το προχθεσινο κλαμα που εκανε~

οσο για τα κιλακια μην ανχωνεσαι καθολου.πιστευω σου πανε..ησουν αδυνατη κ εχεις περιθωριο;)καλο ειναι να εχουμε κ λιγα πιασηματα εεε:tongue:

εμενα μου φαινεται απιστευτο που τα εχασα τοσο ευκολα κ εχω παει κ μειον αρκετα κιλακια..3 συγκεκριμενα!απλα εχω μαγουλα κ αυτα δεν φευγουν τελειως κ επισης η κοιλια..αν δεν ειχα κ τι κοιλια θα ημουν πολυ αδυνατη..χερια ποδια ειμαι πολυ καλα η κοιλια θελει κορσε κ γυμναστικη:(:rolleyes:

Γιωτακι μου κ σενα η ζουζουνα ειχε πονακια..ναι κ γω το εχω ακουσει αυτο οτι γυρω στους 3μιση μηνες παλι το παιρνανε αυτο!αντε μετα τους 4 ελπιζω να ειναι πολυ καλα κ να μην πονανε!

πως παει η δουλεια..ειναι πιο χαλαρα τωρα!η μικρουλα τι καινουριο κανει?χαχανιζει;)τι χρωμα ματακια εχει..εμενα παρεμεινα γκριζογαλανα..λετε να μεινουν αχ μαακαρι~αλα μεχρι ενος αλαζουν χρωμα για να δουμε!:rolleyes:

Ιωαννακι μου καλο να ναι καλα οι μανουλιτσες μας που μας βοηθανε~αντε με το καλο κ η βαλιτσουλα κ ολα ετοιμααααααα:P

σημερα ναι επιστροφη στ η ζεστουλα μας κ παλι..:tongue:

κ γω θελω να πω ποσο χαρουμενη ειμαι που σας γνωρησα κ δεσαμε τοσο πολυ!δεν θελω να χαθουμε με τιποτααααααα;)

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ@

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

ασχετο αλα ακομα να το παρω αποφαση να παω στη γυναικολογο!ουφ!πολυ το καθηστερω!σκεφτομαι επειδη θα παω στο νοσοκομειο που γεννησα εκει εξεταζει η γιατρος η τελευται που γνωρησα κ σε αυτην θελω να παω παλι αφου αυτη με εραψε να με δει κ δισταζω γιατι σκεφτομαι αν θα βολεψει με τις ωρες του μικρουλη αφου θηλαζουμε ποση ωρα θα κανω να με εξετασει κ αν εχει πολυ κοσμο κ καθυστερησω ολα αυτα σκεφτομαι κ το αναβαλω..αλα δεν γινεται αλο!οχι τιποτα αλο εχω κ κατι ζαλαδες εδω κ αρκετες μερες κ ισως μου εχει πεσει ο αιματοκριτης!φοβαμαι πολυ τωρα που δεν εχω περιοδο να μην μεινω εγκυος..κ αν ημουν με φυσιολογικο τοκετο δεν θα ειχα προβλημα αλα με καισαρικη φοβαμαι τοσο πολυ αν γινει κατι τετιο με τρομαζει πολυ στο τι θα ακουσω κ μην μου πουνε πρεπει να το ριξεις..δεν ξερω αλα δεν νομιζω να το κανω..ειμαι τοσο κατα της εκτρωσης:(προσεχουμε φυσικα απλα οσο να ναι ενα ανχος το εχεις!αυταααααααα!

παω να φαω σουπιτσα..θα μπαινοβγαινω!φιλακια πολλααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γιωτουλα μου καλημερουδια!!!!! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα????

Ο μπεμπης μου κοιμαται και ειπα να φαω κατι...μου πηρε ο αντρας μου κατι τελειες φρυγανιες ολικης απο τα lidl στρογγυλες και λεπτουλες αλλο πραγμα....δεν λενε να φυγουν αυτα τα 2 κιλα που μου εμειναν, αν και ολοι μου λενε να μην τα χασω και αν μπορω να παρω κανα 2 ακομα για να μην ειμαι κοκκαλιαρα οπως πριν! Το θεμα μου δεν ειναι τα κιλα, ειναι τα μπουτια μου....παντα ειχα μπουτια περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο και τωρα δεν λενε να αδυνατισουν με τιποτις! Η κυτταριτιδα δε, φαινεται απο χιλιομετρα! Στο υπολοιπο σωμα δεν εχω κανενα προβλημα...

Μακαρι Γιωτουλα μου να μην εχει κρυωσει ο μπεμπακος μου! Για να δουμε τι αντιδραση θα εχει μολις φαει την ενεση....θα τσιριζει ειμαι σιγουρη...εδω του καθαριζω τα ματακια με γαζουλα και ορο και σηκωνει τον τοπο...για την μυτη δεν το συζητω καθολου, μας ακουει οοοολη η γειτονια!!

Οσο για την φιλια μας χωρις να εχουμε γνωριστει ειναι ασυγκριτο! Κι εγω σας αγαπω και σας νοιαζομαι παρα πολυ και δεν βλεπω την ωρα να μπορεσω καθε μερα να μπω να σας πω εστω ενα γεια αν δεν προλαβαινω να κατσω!

ασε ματινακι κ εμενα αυτα τα 2 κιλα ειναι ακομα εδω, και εμενα τα ιδια μου λενε, κ επισεις τα μπουτια μου ειναι σχετικα παχια αναλογως το σωμα μου (180 υψος, 69 κιλα) τωρα ειμαι 72! τα επαιξα απο κουραση! η μικρη ξυπνησε κ ψιλογκρινιαζει κ δν εχω κουραγιο να παω!!!, τα ματια της ειναι σκουρα προς το παρον, τα δικα μου εινια καφε- κιτρινα μελια, κ του αντρουλη καφε.

οταν θα σταματησεις τον θηλασμο θα καταλαβεις χρωμα

ελενακι πηγαινε γιατρο μην το καθυστερεις! δεν νομιζω μωρε να εισαι εγκυος! τι στο καλο! γιατι δεν κανεις ενα τεστ?

παω γιατι γκρινιαζει!!!

ασε ματινακι κ εμενα αυτα τα 2 κιλα ειναι ακομα εδω, και εμενα τα ιδια μου λενε, κ επισεις τα μπουτια μου ειναι σχετικα παχια αναλογως το σωμα μου (180 υψος, 69 κιλα) τωρα ειμαι 72! τα επαιξα απο κουραση! η μικρη ξυπνησε κ ψιλογκρινιαζει κ δν εχω κουραγιο να παω!!!, τα ματια της ειναι σκουρα προς το παρον, τα δικα μου εινια καφε- κιτρινα μελια, κ του αντρουλη καφε.

οταν θα σταματησεις τον θηλασμο θα καταλαβεις χρωμα

ελενακι πηγαινε γιατρο μην το καθυστερεις! δεν νομιζω μωρε να εισαι εγκυος! τι στο καλο! γιατι δεν κανεις ενα τεστ?

παω γιατι γκρινιαζει!!!

αχ Γιωτακι μου πτωμα εισαι ε!σε κατλαβαινω καπως ετσι ημουν κ γω προχθες!κουραγιο μηδεν..αχ υπομονη φιλεναδιτσα μου ...ο αντρουλης σου ειναι στη δουλεια..τουλαχιστον να στην κρατουσε λιγακι να ξεκουραζοσουν για λιγο!κ σενα δυο κιλακια μεινανε..τι ειναι δυο κιλακια..σιγα θα φυγουν κ αυτα χαμπαρι δεν θα παρεις!ειδικα οταν ξεκηνησει να τρεχει η μπεμπα:tongue:

κ γω δε πιστευω να ειμαι εγκυος!τοσο καιρο παντα ετσι προσεχαμε κ δεν εμενα μονο αν το θελαμε κ προσπαθουσαμε λετε τωρα με μια φορα να εγινε..μπα με τιποτα απλα οι ζαλαδες που εχω οσο δεν παω με ανυσηχουν..χαμηλος αιμοτοκρητης θα ειναι!θα την παρω τηλ σημερα το απογευμα να δω τι θα μου πει αν θα βολεψει να παω τελευταια στιγμη ,να ταισω τον μικρο κ μετα για να εχω περιθωρειο τουλαχιστον δυο τρεισ ωρες μεχρι να φαει!αν ειχα ενα τεστακι θα εκανα παντως ετσι απλα να μου φυγει το ανχος!μεχρι να μου κατεβει η περιοδος αυτο το ανχος θθα κουβαλαω..:(

επηρεαζει ο θηλασμος στο χρωμα των ματιων τους?δεν το ξερα!αχ για να δουμε!εμενα ειναι καφε,του αντρα μου ειναι μελοκαφε(δικια μου εφευρεση καφε με μελι δηλαδη:tongue:)του μεγαλου μου ξεκηνησαν με πρασινοχακι κ τελικα γινανε σαν του μπαμπα του..αυτος οπως ξεκηνησε με τα γκριζογαλανα ετσι κ ειναι ακομα κ ειναι πολυ ομορφα..εχουμε παντως κ στου αντρα μου το σοι κ στο δικο μου πρασινα κ γαλαζια ματια!ο πεθερος μου κ ο κουνιαδος μου εχουν πρασινα ματια ,ο παπους μου κ ο θειος μου καταγαλανα κ η μαμα μου εχει πρασινο μελι;)για να δουμε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Γιωτακι μου πτωμα εισαι ε!σε κατλαβαινω καπως ετσι ημουν κ γω προχθες!κουραγιο μηδεν..αχ υπομονη φιλεναδιτσα μου ...ο αντρουλης σου ειναι στη δουλεια..τουλαχιστον να στην κρατουσε λιγακι να ξεκουραζοσουν για λιγο!κ σενα δυο κιλακια μεινανε..τι ειναι δυο κιλακια..σιγα θα φυγουν κ αυτα χαμπαρι δεν θα παρεις!ειδικα οταν ξεκηνησει να τρεχει η μπεμπα:tongue:

κ γω δε πιστευω να ειμαι εγκυος!τοσο καιρο παντα ετσι προσεχαμε κ δεν εμενα μονο αν το θελαμε κ προσπαθουσαμε λετε τωρα με μια φορα να εγινε..μπα με τιποτα απλα οι ζαλαδες που εχω οσο δεν παω με ανυσηχουν..χαμηλος αιμοτοκρητης θα ειναι!θα την παρω τηλ σημερα το απογευμα να δω τι θα μου πει αν θα βολεψει να παω τελευταια στιγμη ,να ταισω τον μικρο κ μετα για να εχω περιθωρειο τουλαχιστον δυο τρεισ ωρες μεχρι να φαει!αν ειχα ενα τεστακι θα εκανα παντως ετσι απλα να μου φυγει το ανχος!μεχρι να μου κατεβει η περιοδος αυτο το ανχος θθα κουβαλαω..:(

επηρεαζει ο θηλασμος στο χρωμα των ματιων τους?δεν το ξερα!αχ για να δουμε!εμενα ειναι καφε,του αντρα μου ειναι μελοκαφε(δικια μου εφευρεση καφε με μελι δηλαδη:tongue:)του μεγαλου μου ξεκηνησαν με πρασινοχακι κ τελικα γινανε σαν του μπαμπα του..αυτος οπως ξεκηνησε με τα γκριζογαλανα ετσι κ ειναι ακομα κ ειναι πολυ ομορφα..εχουμε παντως κ στου αντρα μου το σοι κ στο δικο μου πρασινα κ γαλαζια ματια!ο πεθερος μου κ ο κουνιαδος μου εχουν πρασινα ματια ,ο παπους μου κ ο θειος μου καταγαλανα κ η μαμα μου εχει πρασινο μελι;)για να δουμε!

μολις την εβαλα για υπνο! ναι λειπει ο αντρας μου, σε καμια ωρα θα γυρισει, να φαμε και να φυγω εγω για δουλεια κ εκεινος με το μωρο! και δεν εχω κουραγια, ασε που πρεπει να οδηγησω κ 45 λεπτα! εινια μακρια το μαγαζι!

και εμας ολο το σοι του πατερα μου εχει μπλε κ πρασινα, κ ο μπαμπας μου, αλλα εχουν σκουρινει της μπεμπας. ναι μολις σταματησει ο θηλασμος μετα απο λιγο διαστημα κατασταλαζει το ματι! καλυτερα που δεν εχεις περιοδο ακομα λογω θηλασμου, εγω αδειαθετησα 19 δεκεμβρη κ εχτες παλι! μου ειπε ο γιατρος οτι θα τα εχω αυτα κανα εξαμηνο! ελεος, εχω απιστευτο αιμα!!! γιαυτο ειμαι κομματια μαλλον!ναι μωρε δεν πιστευω για εγκυμοσυνη:rolleyes:

Κοριτσιαααααααα.......SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φτιαχνω μανιταροσουπα τωρα και θυμηθηκα πως ξεχασα να σας γραψω 2 υλικα η χαζη!!!!!

Τωρα που την φτιαχνω στην πραξη τα θυμηθηκα γιατι αυτη η συνταγη ειναι δικη μου δεν την εχω βρει απο αλλου....λοιπον στα υλικα που σας εχω δωσει βαζω ακομα:

2 καροτα τριμμενα στον τριφτη

2 πατατες κομμενες μικρα κυβακια για να βρασουν γρηγορα!

Τωρα εσεις αν θελετε μπορειτε αυτα τα 2 να τα βαλετε σε μεγαλυτερη ποσοτητα! Επισης εγω καποια μερα θα την φτιαξω και με πρασο μεσα να δοκιμασω την γευση!

Αυτα...δεν προλαβαινω να σας διαβασω....θελω να τελειωσω το μαγειρεμα + οτι ο μικρος πρεπει να φαει σε λιγο!!! Φιλια προς το παρον!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!!!!τι κανετε???

εγω γυρισα απο δουλεια και μολις εφαγα...

η μπιζουδενια καλα ειναι....εχει κατεβει αρκετα....χιχιχιιχχι...ετοιμαζεται να κανει ντου!!!!

ματινακι μουουουουου....τι κανεις συμπεθερουλα μου????ο γαμπρουλης μου?να του δωσεις μακια πολλα στα πατουσακια του!!!!ειναι γκρινιαρουλης εεε????

γιωτακι μου εισαι χαλια κοριτσακι μου ε?απο τη περιοδο ειναι...να πινεις σιδηρο τωρα που εχεις πολυ αιμα!!!!ναι?μη το αφηνεις!!!!!αντε καλη δουλιτσα να εχεις!!!

ιωαννακι μουουουουουυ....τι κανετε?ετοιμαζεσαι κι εσυυυυυυυυυυυ.....αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

λενιω μου ομορφο δε νομιζω για εκγυμοσυνη....να πινεις κι εσυ σιδηρο ή βιταμινουλες καμαρι μου!!!μη πεσεις κατω καμια ωρα με τα μωρα στο σπιτι!!!!μακια πολλααααααααα

ελενακι μου καλη ανταμωση να εχεις με τη κορακλα σου σημερα....ολα καλα θα ειναι!!!!!περναει και για σενα ο καιρος!!!!!

νατασακι μουουυουουουουουουυ κι εγω σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ποτε περασε ο καιρος που ολες μια μια ανακοινωναμε τις εγκυμοσυνες...αχχχχχχχχχχχχχχχ......τρομεροοοοοοοοοοοοο!!!!!!

ελπιζω να μη ξεχασα καμια γιατι το εχω λιγο χαμενο αυτες τις μερες!!!!

ρε κοριτσακια να ρωτησω κατι?

χθες μιλουσα με τη μαια και της ειπα οτι θελω αποκλειστικο θηλασμο και μου ειπε οτι στο μητερα που θα γεννησω υπαρχουν δωματια που κανουν rooming in,δηλ εχουμε εμεις την ευθυνη του μωρου μας....το εχουμε εκει ολη μερα,το αλλαζουμε κλπ κλπ κλπ...και αν κουραστουμε το παιρνουν για κανενα 4ωρο για να ξεκουραστουμε...τι λετε να κανω?εγω σκεφτομαι να το κανω!!!!! ή θα ειναι τοσο η κουραση που καλυτερο θα ειναι να μην το κανω?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

η μπιζουδενια καλα ειναι....εχει κατεβει αρκετα....χιχιχιιχχι...ετοιμαζεται να κανει ντου!!!!

ματινακι μουουουουου....τι κανεις συμπεθερουλα μου????ο γαμπρουλης μου?να του δωσεις μακια πολλα στα πατουσακια του!!!!ειναι γκρινιαρουλης εεε????

γιωτακι μου εισαι χαλια κοριτσακι μου ε?απο τη περιοδο ειναι...να πινεις σιδηρο τωρα που εχεις πολυ αιμα!!!!ναι?μη το αφηνεις!!!!!αντε καλη δουλιτσα να εχεις!!!

ιωαννακι μουουουουουυ....τι κανετε?ετοιμαζεσαι κι εσυυυυυυυυυυυ.....αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

λενιω μου ομορφο δε νομιζω για εκγυμοσυνη....να πινεις κι εσυ σιδηρο ή βιταμινουλες καμαρι μου!!!μη πεσεις κατω καμια ωρα με τα μωρα στο σπιτι!!!!μακια πολλααααααααα

ελενακι μου καλη ανταμωση να εχεις με τη κορακλα σου σημερα....ολα καλα θα ειναι!!!!!περναει και για σενα ο καιρος!!!!!

νατασακι μουουυουουουουουουυ κι εγω σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ποτε περασε ο καιρος που ολες μια μια ανακοινωναμε τις εγκυμοσυνες...αχχχχχχχχχχχχχχχ......τρομεροοοοοοοοοοοοο!!!!!!

χθες μιλουσα με τη μαια και της ειπα οτι θελω αποκλειστικο θηλασμο και μου ειπε οτι στο μητερα που θα γεννησω υπαρχουν δωματια που κανουν rooming in,δηλ εχουμε εμεις την ευθυνη του μωρου μας....το εχουμε εκει ολη μερα,το αλλαζουμε κλπ κλπ κλπ...και αν κουραστουμε το παιρνουν για κανενα 4ωρο για να ξεκουραστουμε...τι λετε να κανω?εγω σκεφτομαι να το κανω!!!!! ή θα ειναι τοσο η κουραση που καλυτερο θα ειναι να μην το κανω?

Ρανιάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((())))))))))))))))

Δεν ξέρω τί να σου πώ...εγώ δεν θα το έκανα γιατί θεωρώ ότι τις πρώτες μέρες έστω τις 3 αυτές μέρες θέλει η λεχώνα λίγο να ανακτήσει δυνάμεις για την επιστροφή στο σπίτι με το μωράκι της...προσωπικά αν θες την γνώμη μου δεν έκανα rooming in αλλά παρ' όλα αυτά θήλασα 7 μήνες αποκλειστικά...!!!!τόσες γυναίκες δεν κάνουνε rooming in και θηλάζουνε αποκλειστικά..μην σε φοβίζει ότι δεν θα μπορέσεις να θηλάσεις μετά...πιστεύω ότι είναι καλύτερα εκείνες τις 3-4 μέρες να ξεκουραστείς λίγο γιατί κακά τα ψέμματα σε περιμένει ένας νέος αγώνας στο σπίτι με το μπεμπεδάκι σου!!!!Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη!!!!!!((((((((())))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ρανακι μου, καλα ημουν τοσο καιρο χωρις περιοδο!!! δυστυχως το σιδηρο μου κανει δυσκοιλιοτητα, οποτε τρωω πορτοκαλια για να αναπληρωσω!

για το rooming in και εγω ειχα να επιλεξω, αλλα θα εισαι εξουθενωμενη που θα θες ξεκουραση, στον αποκλειστικο θηλασμο αν τους πεις οτι με το που κλαψει να στο φερουν για να το θηλασεις και να μην του δωσουν καθολου ξενο γαλα, το κανουν. ασε που τα φερνουν ανα 3ωρο. η γνωμη μου ειναι να μην το εχεις διπλα για να ανακτησεις δυναμεις. πρεπει να τρως καλα και να κοιμασαι οσο μπορεις για να κατεβασεις γαλα!

Ρανιάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((())))))))))))))))

Δεν ξέρω τί να σου πώ...εγώ δεν θα το έκανα γιατί θεωρώ ότι τις πρώτες μέρες έστω τις 3 αυτές μέρες θέλει η λεχώνα λίγο να ανακτήσει δυνάμεις για την επιστροφή στο σπίτι με το μωράκι της...προσωπικά αν θες την γνώμη μου δεν έκανα rooming in αλλά παρ' όλα αυτά θήλασα 7 μήνες αποκλειστικά...!!!!τόσες γυναίκες δεν κάνουνε rooming in και θηλάζουνε αποκλειστικά..μην σε φοβίζει ότι δεν θα μπορέσεις να θηλάσεις μετά...πιστεύω ότι είναι καλύτερα εκείνες τις 3-4 μέρες να ξεκουραστείς λίγο γιατί κακά τα ψέμματα σε περιμένει ένας νέος αγώνας στο σπίτι με το μπεμπεδάκι σου!!!!Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη!!!!!!((((((((())))))))))

συμφωνω!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?????????/ μπηκα κ διαβασα τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα ιδια ποναω .... κ δεν μπορω να κατσω , η γιατρος μου ειπε να παρω υποθετα βολταρεν για δυο μερες αν δεν αντεχω κ πηρα!!!! τι να κανα? δεν μπορω ουτε να περπατησω καλα καλα!!!!! κ δυσκολευομαι αφανταστα στον θηλασμο!!! ελπίζω να περασει γρηγορα, αλλα διαβαζω οτι αργουν πολυ κ απογοητευομαι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...