Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ, Ρανιουκο!! Πολυ συγκινηση λεμεε!!!! 3 ολοκληρα κιλα;;; Ετοιμη ειναι αυτη καλεε!! Κι εσυ ουτε ενα κιλακι πηρες;; Στυλακι μου εσυ!! Μπραβο σου!:P Σε εικοσι μερες περιπου,ε;;; Πωπωπω.....Απιστευτο! Πας κι εσυ!! Πες οτι γεννησες!!!χαχαχαχ!! Ερχεται το Ρανιουκο σπλαχνοοο!!!:lol::lol::lol:

χαχαχααχαχαχαχαχαχα.........αχχχχχχχχχχ....ερχεται η μπουμπου μου....απιστευτο παναγια μου!!!!!!!

αντε και στα δικα σου ελενακι μου......3,5 μηνακια σου εμειναν......περναν νεροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....γυρισα απο γιατροοοοοο!!!!!

το μπουμπουκι μας ειναι 3 κιλα!!!!

δεν πηρα ουτε ενα κιλο...κουφοοοοοο????κι αν εφαγα αυτο το μηνα που περασε!!!!!ανηκουστο αλλα χαιρομαι παρα πολυ!!!!!ειμαι στα 16 κιλα συνολο!!!!

με εξετασε και απο κατω και μου ειπε: ''ααααα...θα γεννησεις μονη σου εσυ''

χαχαχααχαχχααχχα.....του λεω γιατρουλη μου πιστευω οτι θα γεννησω πιο νωρις....και μου ειπε οτι σε καμια 20αρια μερες μαλλον θα γεννησω!!!!

στις 12 του μηνα εχω παλι ραντεβου......λετε να προλαβω???????????????/

αχχαχαχαχααχχα

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......καταφθανει το σπλαχνο μουουουουυουουουο!!!!!

Μπράβο σου κοριτσάρα μου! Καλέ ολόκληρη γυναίκα έγινε η μπιζουδένια μας!!! Μακάρι Ράνια μου να γεννήσεις μόνη σου και πραγματικά με έναν πόνο! Άντε και φτάνει ο καιρός να ξανακλάψουμε! Ούτε ένα κιλόοοοοοο;;;;; ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάρα μου! Έτσι σε θέλω!

Μπράβο σου κοριτσάρα μου! Καλέ ολόκληρη γυναίκα έγινε η μπιζουδένια μας!!! Μακάρι Ράνια μου να γεννήσεις μόνη σου και πραγματικά με έναν πόνο! Άντε και φτάνει ο καιρός να ξανακλάψουμε! Ούτε ένα κιλόοοοοοο;;;;; ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάρα μου! Έτσι σε θέλω!

ναι ιωαννακι μου.....ερχεται το γλυκο μου...μακαρι να γεννησω ευκολα!!!!αλλα και δυσκολα να ειναι αρκει να γεννηθει υγιης το καμαρακι μου!!!!!

ειδες καλε κατι κουφα????????????μα ουτε 1 γραμμαριο????τεσπα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσάκια μου τι κάνετε?εμείς μαμ κακα και νάνι! Μπαίνω από το κινητό γιατί δεν μπορώ να κάθομαι με πονάνε τα ράμματα!ακόμα κ τον μικρό υποφέρω όταν τον τάιζω αν και δοκιμάζω κ αλλες στάσεις! Πιστεύω σε καμία εβδομάδα να μπορώ να κάθομαι και να μπαίνω κ στο καφέ!! Μου λείπετε!

Αγαπημενη μου φιλεναδιτσα!!!!!!!!!:P:p:pΥπομονη καλο μου θα περασει!Πολλα μπραβο για τον θηλασμο ειδες!ευκολο τελικα!κ να δεις οσο περναειο καιρος ποσο πιο ευκολο γινετε!και μην νομιζεις οτι θα πονας παντα οπως τωρα!καθε αρχη κ δυσκολη μετα ουτε που θα το καταλαβαινεις!κ θα το απολαμβανεις!Μας λειπεις κ μας κ σαγαπαμε πολυυυυυυυυυυυ

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!Καλώς όρισες σπιτάκι σου Αναστασάκι μας!!!!!

Σιγά σιγά όπως λέει και το Χρυσανθάκι θα φύγει ο πόνος!!!!!(((((((())))))))))

Φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια και τα χεράκια!!!!

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....γυρισα απο γιατροοοοοο!!!!!

το μπουμπουκι μας ειναι 3 κιλα!!!!

δεν πηρα ουτε ενα κιλο...κουφοοοοοο????κι αν εφαγα αυτο το μηνα που περασε!!!!!ανηκουστο αλλα χαιρομαι παρα πολυ!!!!!ειμαι στα 16 κιλα συνολο!!!!

με εξετασε και απο κατω και μου ειπε: ''ααααα...θα γεννησεις μονη σου εσυ''

χαχαχααχαχχααχχα.....του λεω γιατρουλη μου πιστευω οτι θα γεννησω πιο νωρις....και μου ειπε οτι σε καμια 20αρια μερες μαλλον θα γεννησω!!!!

στις 12 του μηνα εχω παλι ραντεβου......λετε να προλαβω???????????????/

αχχαχαχαχααχχα

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......καταφθανει το σπλαχνο μουουουουυουουουο!!!!!

Αγαπούλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

3 κιλάαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Θα τρελαθώ με το ζουζούνι σου!!!!

Μια χαρά είσαι στα κιλά σου αγαπάκι!!Τέλεια θα έλεγα!!!!!

Άντε φάε και το κατιτίς σου τώρα στο τέλος!!!Κάνε καμμιά κρεπάλι!!!!!χαχαχχαχα

Ερχεται το baby ρανιούκο!!!!!!!!!!!Αχ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΩΡΈ ΣΑΝ ΧΘΈς ΈΛΕΓΕς ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΈΓΚΥΟς!!!!Τί πράγμα είναι αυτό που νιώθουμε εδώ πέρα δεν μπορώ να το εξηγήσω ...δεν γνωριζόμαστε από κοντά και υπάρχει τέτοιο δέσιμο....Σάγαπάω ρανιούκο μου!!!!!!!!!!

Καλημερααααααααα

Ελπιζω να καταφερω ν κοιμηθω λιγο ακομα!φιλακιαααααα

Καλημέρα Χρυσανθάκι μας!!!!!!!!Νωρίς νωρίς η μικρή ε??

Και η δικιά μου από τις 7 7 και κάτι ξυπνάει κάθε μέρα αλλά ευτυχώς το βράδυ ξερένεται από νωρίς!!:D

Γιωτούλα Ματινάκι Ελενίτσα Πεταλουδίτσα Ιωαννάκι ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

καλημερουδιααααααααααααα~

τι κανετεεεεεεε/?

εμεις καλυτερα..χθες ηταν πολυ ησυχος..σιγουρα κατι το ενοχλουσε εκεινη τη μερα το γιαυρι μου!χθες κοιμηθηκαμε στη μαμα απο προχθες δεν εχουμε πετρελαιο κ μεχρι να μαζευτουν τα λεφτα παγωσαμε στο σπιτι..αναβα το κλιματιστικο αλα τα δωματια παγωμενα οποτε χθες κοιμηθηκαμε στη μαμα μου..χθες το βραδακι βαλαμε πετρελαιο κ σημερα θα παμε σπιτακι μας στη ζεστουλα!

Χρυσανθακι μου τι κανεις?απο νωρης σε ξυπνησε η μπεμπα..εμενα εχει λιγες μερες που τρωει καατα της 11 το βραδυ κοιμαται κ ξυπναει 6-7-8 μια απο αυτες τις ωρες για μαμ κμετα κοιμαται λιγο ακομα!καμια ωριτσα~

Ρανιουκακο μουυυυυυυυυ 3 κιλακια η ζουζουνα!αχ να δεις τι μπουτακια κ μαγουλακια θα εχει..τα κοριτσακια βγαινουν νωρητερα παντως τελικα ισχυει αυτο ..ωριμαζουμε νωρητερα:tongue:αχ καρδουλα μου ολα καλα να σου πανε κμε κανεναν πονο αν γινεται!;)

Αναστασακι μουυυυυυ φιλεναδιτσααααα κρατας τον μπεμπακο αγκαλια πια!καλ σου ειχε πει η μαια μεχρι α φωτα θα τον εχεις αγκαλια..ετσι κ εγινε!:Pπως εισαι..εχεις πονους ε!καμια βδομαδα υπομονη αγαπουλα μου κ μερα με τη μερα θα γινεσαι καλυτερα κ θα απολαμβανεις ολο κ πιο ποπλυ το αγγελουδακι σου!μαμ κακα κ νανι ε!αχ μωρεεε...κ γω θελω να τον δωωωω..ειναι μπουλουκακος ~;)πολα φιλακια στα πατουσακια να του δωσεις!

Ιωαννακι μουυυυ ολα ετοιμα?το ετοιμασες το δωματιο..περημενουμε τον μπεμπη τωρα;);)

Ματινακι μου να δουμε ποτε θα καταφερουμε να μηλισουμε μεσω skype!;)

θα μπαινοβγαινω..φιλακια πολλα!

Νατασακι μου καλημερουδια..τι κανει η γαρδενια μας?>;)

πεταλουδιτσα ολα καλα θα ειναι με την β επιπεδου!νιωθεις πια κλωτσιτσες για τα καλα ε!τελειοο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

11.mp1979womam................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.anastasaki_melisakι.......ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

13.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 05/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

14.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

15.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

18.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

19.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.sophaki1.....................

22.tatasa.........................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολες!

Τι κανετε????

Ρανια μου μια χαρα η μπιζουδενια σου! Καλε ποτε εφτασε 3 κιλα??? Κι εμας στο τελευταιο ραντεβου εδειχνε 3300 ο μπεμπης και ειχαμε 9 μερες ακομα για την γεννα που υποτιθεται σ'αυτες τις μερες θα επαιρνε ακομα τουλαχιστον 300 γραμμαρια και τελικα γεννηθηκε 3165, ο υπερηχος εχει αποκλιση 10%, καλυτερα να ειναι λιγοτερο παρα περισσοτερο για να γεννησεις και ευκολα....μπραβο που δεν πηρες ουτε γραμμαριο, εκανες καλη καυση μαλλον σ'αυτα που ετρωγες και δεν παχυνες! Αντε με το καλο να ερθει!!!!!!

Αναστσακι μου εμεις τα ειπαμε κι απ'το skype...και παλι φτου φτου φτου...ο μικρος σου ειναι κουκλος!!!!!!!

Ιωαννακι μου εισαι η επομενη....ε ρε γλεντια που εχουμε να κανουμε!!!! Τα ετοιμασες τα ρουχαλακια του! Στησατε και τα επιπλακια δΙαβασα ε? Με το καλο να ερθει να γεμισει το δωματιο του φωνουλες και γελακια...!!!!

Χρυσανθακι μου κι εγω ξυπνησα πολυ νωρις σημερα αλλα κοιμηθηκε ο μπεμπης και εμεινα λιγο στο κρεβατι...νιωθω πολυ κουρασμενη αν και πλεον ο μπεμπης εχει φτιαξει προγραμμα και δεν εχει την γκρινια που ειχε στην αρχη...οσο μπορουμε να ξεκουραζομαστε ομως!

Γιωτουλα μου κουρση ε? Και με το μαγαζι τι να κανεις πρεπει να πας...καλο κουραγιο να εχεις!!Φιλια στην μπομπουδενια μας!!!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα σημερα ειναι η μεγαλη μερα που θα δεις την κοριτσαρα σου??? Ολα καλα θα ειναι....να μπεις να μας πεις τα νεα ε???

Λενιω????Που εισαι???? Ολα καλα???? Τα αντρακια σου τι κανουν???? Ηρεμισε καθολου ο μικρος?????

Νατασαρα πως ειναι το γαρδενακι μας? Καλυτερα?????? Ρουφηχτα φιλια να της δωσεις!!!!!!!!!

Μαρακι καλη χρονια ειπαμε????? Με υγεια κοριτσαρα μου και εναν πονο!!!!!

Α! Οσον αφορα τα ραμματα που λεει το Αναστασακι ειναι βασανο! Δεν θυμαμαι αν σας το ειχα γραψει αλλα εγω προσωπικα δεν πονεσα στην γεννα και το μετα με τα ραμματα ηταν βασανιστηριο...ουτε τουαλετα δεν μπορουσα να παω...αφου εκοψα τον σιδηρο μολις ηρθαμε σπιτι γιατι με την δυσκοιλιοτητα που προκαλει ειχα μεγαλο θεμα με τα ραμματα! Μετα απο 10-12 μερες σαν να ηρεμισα!

Αυτα! Τι αλλα εσεις????

Καλημερααα,ζουζουνες μου!! Τι κανετε;;

Καλα εγω αν και εχω λιγο κρυωσει αυτες τις μερες... Λιγο ο λαιμος και λιγο μπουκωμα... Εκανα ενα τσαγακι ζεστο ζεστο τωρα να στανιαρω!

Σημερα , ναι Ματινακι μου, θα δω το κοριτσακι μου....

Ευχαριστω για τις ευχες Ελενακι και ολα τα κοριτσια! Θα μπω το βραδακι να σας πω τα νεοτερα!! :o

Καλα η Αναστασια εμαθα κουκλι ο γιοκας της! Τον κλεινω απο τωρα για γαμπροο!! χαχαχαχ Θα ειμαστε και Θεσσαλονικη μονιμα σε 3 χρονια απο τωρα.. μια χαρα! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ματινακι Κ Ελενιτσα καλημερρα..μπαινοβγαινω !;)

Ματινακι μου ηρεμισε ο μπεμπακος μου..απο χθες ειναι πολυ καλα δεν γκρινιαζει αρα δεν ποναει~

αν κ δεν εχω γεννησει φυσιολογικα σιγουρα τα ραματα κει κατω θα ειναι πολυ επιπονα..

ο ξανθουμπουμπουκακος σου τι κανει?

Ελενιτσα ολα καλα θα ειναι σημερα..περημενουμε νεα!

περαστικα σου!κ γω καπως ετσι ειμαι..λιγο πονοκεφαλο λιγο πονολαιμο τον εχω!ολος ο κοσμος ειναι ετσι!

επανερχομαι..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...